Reprezentacija Spanije - La Roja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

D10S
Kontakt:

Re: Reprezentacija Spanije - La Roja

Post Postao/la D10S » 01 jul 2012, 18:36

Hammer je napisao/la: Ali gdje sam ja spomenuo Cesca?
Nisi nigdje. Spomenuo sam ti samo da si poptuno profulao sa ovim gore postom. Bila je rijec o Xavijevom nasljedniku u reprezentaciji za sto je najpodobniji Cesc, ne Thiago o cjim kvalitetama nemam namjeru raspravljati.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 01 jul 2012, 18:38

Naci ce se vec neko da nasljedi Xavia, barem Španija toga ima za izvoza.

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 01 jul 2012, 19:22

Casillas, Arbeloa, Pique, Ramos Jordi Alba, Busquets, Alonso, Xavi, Iniesta, Silva and Cesc.

Nije jos zvanicno ali 99% da je ovo sastav. To je to! Jos samo jedna utakmica! Veceras pokazati srce sampiona i vratiti trofej kuci, gdje mu je i mjesto!

Vamos España
slika slika slika slika slika
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 jul 2012, 19:24

slika

Aaaa brko brko, što me nerviraš, jesu ti ovo ta tri napadača :mrgreen:

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 01 jul 2012, 19:32

Glavni krivac za poraz Spanije veceras je brko.. ovdje nema sumnje, sa ovim je potpiso sebi poraz, pa onakvog napadaca, ubicu - drzati na klupi citavo EP, ali neka kad vec zeli poraz :mrgreen:
FORZA NAPOLI

Hammer
Kontakt:

Post Postao/la Hammer » 01 jul 2012, 19:35

D10S je napisao/la: Nisi nigdje. Spomenuo sam ti samo da si poptuno profulao sa ovim gore postom. Bila je rijec o Xavijevom nasljedniku u reprezentaciji za sto je najpodobniji Cesc, ne Thiago o cjim kvalitetama nemam namjeru raspravljati.
Zašto sam profulao? Dao sam ti primjer Messija za kojeg ste svi govorili da neće biti nasljednik Ronaldinha, uključujući i tebe.

Danas govoriš da to neće biti Thiago.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 01 jul 2012, 19:38

mandraX je napisao/la:slika

Aaaa brko brko, što me nerviraš, jesu ti ovo ta tri napadača :mrgreen:
Pa dobro ništa cudno, s obzirom da citav Euro tako igra. Nema potrebe se sad cuditi njegovim odlukama jer ni Brko nije lud da u finalu sad mjenja sistem koji ga je doveo do tog finala i da izmišlja tope vode...ne opravdavam ovaj sterilni sistem i formaciju, ali ga razumijem. Uglavnom to su ta tri "napadaca" standardna :mrgreen: :lol: ništa novo.

Hammer
Kontakt:

Post Postao/la Hammer » 01 jul 2012, 19:40

Casillas; Arbeloa, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba; Busquets, Xabi Alonso, Xavi; Silva, Iniesta i Fàbregas.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 01 jul 2012, 19:49

Hajd pošto je ocito da vjeruje i forisra Barcine igrace i kopira tu igru, ali što bolan Brko ne ubaciš Pedra umjesto Inieste ili Fabregasa :? :?: , šta njih guraš u napad na naprirodne pozicije da glume nekakve napadace :shock: ljudi se pate citav turnir gore zajedno sa Silvom. Pošto se vec barcini igraci forsiraju - onda bi Pedro trebao biti nekakav napadac, nekakvo krilo ili šta vec , ako ništo drugo.
Ovo nikome nije jasno šta on pokušava sa ovim dokazati :shock:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 jul 2012, 20:32

Večeras prisustvujemo ispisivanju historije 8-)

Vamos España !!!
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jul 2012, 20:41

Bulkin je napisao/la:Glavni krivac za poraz Spanije veceras je brko.. ovdje nema sumnje, sa ovim je potpiso sebi poraz, pa onakvog napadaca, ubicu - drzati na klupi citavo EP, ali neka kad vec zeli poraz :mrgreen:
Ako nista,imat cemo koga kriviti za eventualni neuspjeh :ugeek:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 jul 2012, 20:49

Ovo bi trebala uzeti Španija. Imaju daleko jaču ekipu, koja je duže vremena zajedno na okupu i samim time dosta iskusnija. Posjeduju sjajne individualce koji mogu riješiti utakmicu, fenomenalnu klupu... . Očekujem tvrd meč i minimalnu pobjedu Furije od 1:0. Najbolji igrač meča, kao i cjelokupnog turnira - Iniesta. 8-)
FK Pjetlovi

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 01 jul 2012, 21:54

I onda se neko usudi reci da barcini igraci nisu zasluzni sto je spanije najbolja reprezentacija svijeta.
Visca el Barça ! Mes que un club !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jul 2012, 21:54

Ajmo brko ,jos Ljorentea da okusi malo ovo prvenstvo . Zaboravio sam kako lik izgleda :cry: .
Nije jos nista gotov. Treba ovo rutinerski privesti kraju . Pohvalio bi akciju Xavia i Albe :o .
Majstorija Xavija, koji je fantasticno proigrao Jordia ,koji je fenomenalno utrcao u prazan prostor i u maniru rasnog strijelca matirao Bufona 8-) . Ne valja za protivnike kada je Xavi raspolozen :twisted:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 01 jul 2012, 22:22

DesimaL je napisao/la:I onda se neko usudi reci da barcini igraci nisu zasluzni sto je spanije najbolja reprezentacija svijeta.
nemoj i ti ovdje molim te zamrzio sam Italijane zbog toga sto neznaju podijeliti repku i klub! Najvise je zasluzan trener i drzava koja ima ovakve igrace , kakvi klubovi kakvo sto!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 01 jul 2012, 22:45

Sta ima razdvajati. Španija je uvijek imala fantasticnu ekipu, Holanđani imaju također dosta dobrih igraca, Englezi su po imenima imali nevjerovatne ekipe ali su im falili... Xavi i Iniesta.

Normalno za uspjeh su zasluzni svi igraci, ali ponekad je potreban jedan koji se malo istice kad je to najpotrebnije.
Don't hate what you don't understand.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 jul 2012, 23:00

slika
Nista bez igraca koji su nogomet naucili u Valenciji :) :)
Sve u svemu pobjeda Španjolske i vise nego zasluzena,zalosno je bilo gledati Italiju :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 jul 2012, 23:00

Španija je pokazala poluamaterima iz Italije šta je fudbal, Del Bosque kapa dolje za odlično vođenje tima sve ove godine.Da je jedan ovakav kalibra trenera na klupi Njemačke sad bi gledali reprizu finala iz 2008.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 01 jul 2012, 23:06

slika

Najdominantnija sila u svijetu fudbala.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 jul 2012, 23:08

Dokle vise? Ima li kraja ovome?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 0 gostiju.