Za timsku igru srbije znaju i ptice na grani, uostalom sam Ivković je izjavio ako ne bi igrali timski bili bi prosečna ekipa. Za klupu se ne slažem, veliku grešku praviš kad kažeš da Francuzi imaju jaču klupu.Arogantni je napisao/la:Srbija objektivno nema kvalitet kao sto to recimo ima: Francuska, Spanija pa i donekle Litvanija... Ali zato imaju vjerovatno najjacu timsku igru na ovom EP... Upravo ova timska igra ce ih dovesti veoma daleko na EP...
Sigurno ne u finale ali u borbu za 3. mjesto hoce... Ne u finale jer je to rezervisano za Francusku i Spaniju osim ako se nekim slucajem ne ukrste ranije ove dvije reprezentacije koje kvalitetom odskacu od ostalih...
A sad dalje... Ja nevidim koga to Srbija ima da moze cuvati Parkera a da ovaj neda barem 20-25 poena i jedno 6-7 asistencija... Teodosic to ne moze sigurno a ni veoma dobri def. igrac Markovic...
Noah je barem 2 klase ispred Krstica tako da i tu Franci imaju veliku prednost, a da ne govorim koliko je Noah bolji od onoga sto igra sad za Barcelonu...
Boris Diaw, Batum i Pietrus su provjereni NBA igraci i kao takvi su sigurno bolji od ovih sto ih ima Srbija...
Znaci petorka Franca je bolja barem 2-3x od petorke Srbije... Doduse i klupa Francuske je bolja nego klupa Srba...
Jedini segment u kojem su Srbi puno bolji od Francuza je ta timska igra koju ovi osim Parkera i nemaju... I tu Srbija treba traziti sansu a tu ce biti svakako sanse...
Dalje Srbi ce zgaziti Njemce... IStina Dirk, Kaman i Jagla ce sami zabiti oko 50-60 koseva ali zato ovi ostali nece nista... Mozda ovi ostali zabiju jedno 20-25 koseva...
Kao sto sam ranije napisao Srbe vidim u borbi za 3. mjesto sa Litvanijom...
Ta
EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP Litvanija 2011
Zadnja izmjena: Texi, dana/u 02 sep 2011, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
I think I'm a pussy one.
Ako će Parker biti pravi kao u prvoj i drugoj utakmici sa 20+ poena nemate šta tražiti
Philadelphia
Championship
............................
Championship
- bistrikboy
- Kontakt:
Od meca Turaska-Litva ocekujem da onaj mali iz Zepca noge polomi!
Mislim da cemo veceras uzivati u duelu Njemacke i Francuske,jer Njemacka ima nevjerovatan mentalitet u ekipi sinoc su Talijane dobili samo voljom nicim drugim,milina za gledati,Francuska igra mnogo ljepsu kosarku od njih tako da ocekujem super mec veceras...
Mislim da cemo veceras uzivati u duelu Njemacke i Francuske,jer Njemacka ima nevjerovatan mentalitet u ekipi sinoc su Talijane dobili samo voljom nicim drugim,milina za gledati,Francuska igra mnogo ljepsu kosarku od njih tako da ocekujem super mec veceras...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Turska ako danas pobjedi protiv Litve biti će uz Španjolce glavni favoriti za zlato...bistrikboy je napisao/la:Od meca Turaska-Litva ocekujem da onaj mali iz Zepca noge polomi!
Što se tiče Njemačka-Francuska biti će gusta utakmica koja će se pred kraj utakmice prelomiti

Philadelphia
Championship
Championship
-
- Kontakt:
AVFC je napisao/la:Ako će Parker biti pravi kao u prvoj i drugoj utakmici sa 20+ poena nemate šta tražiti
Ja 1.kažem da ja Francuska u maloj prednsoti,blagi favorit...Ali ništa više...uostalom sačekajmo utakmicu pa ćemo sve vidjeti ..Volim ja kad mi nismo favoriti

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Ima Ivković rešenje za njega ne brini ti ništa, veliki je to stručnjak...AVFC je napisao/la:Ako će Parker biti pravi kao u prvoj i drugoj utakmici sa 20+ poena nemate šta tražiti
I think I'm a pussy one.
Cilj su OI u Londonu,tako da ...mnogo_smo_jaki je napisao/la:AVFC je napisao/la:Ako će Parker biti pravi kao u prvoj i drugoj utakmici sa 20+ poena nemate šta tražiti
Ja 1.kažem da ja Francuska u maloj prednsoti,blagi favorit...Ali ništa više...uostalom sačekajmo utakmicu pa ćemo sve vidjeti ..Volim ja kad mi nismo favoriti
Eh,da je Duda zovno Peđu,Igora i Miličića... Ovo bi sve bilo presmješno.Ovako...
"Indija,Pakistan..."
Parker stvarno perfektno igra teško da ga netko može zaustaviti 

Philadelphia
Championship
Championship
Da je zovnuo pomenute Srbija ne bi vidjela cetvrtfinale. Oronuli Pedja ne moze vise. Godine su ga stigle, kao i jucerasnji "Starac Foco". Njegov partner iz vanjske linije.soba 39 je napisao/la:Cilj su OI u Londonu,tako da ...mnogo_smo_jaki je napisao/la:AVFC je napisao/la:Ako će Parker biti pravi kao u prvoj i drugoj utakmici sa 20+ poena nemate šta tražiti
Eh,da je Duda zovno Peđu,Igora i Miličića... Ovo bi sve bilo presmješno.Ovako...
Pa interna je prica da Darko na pripremama nece da trci, a kamoli sta drugo. To sto ima sve ostalo ne pije vodu. Jer imao je potencijal da bude bolji od jednog Pau - a.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
soba 39 je napisao/la:Cilj su OI u Londonu,tako da ...mnogo_smo_jaki je napisao/la:AVFC je napisao/la:Ako će Parker biti pravi kao u prvoj i drugoj utakmici sa 20+ poena nemate šta tražiti
Brate,iskreno....ja Peđu nikad više zvao ne bi,jel on je pokazao svoj odnos prem reprezentaciji...nije se odazivao na 4-5 takmičenja..a ionako je za penziju i zauzeo bi mjesto nekome mlađem...Zna Duda šta radi...Rakočević se ne bi uklopio u ovakav sistem igre,to je sigurno...jer on troši dosta lopti,a u odbranu ne igra..Ne bi to dopustio Dudislav

dje vam je Dejan Milojevic, teski centar 

-
- Kontakt:
Već 3.godinu ladi j.aja u zasluženoj igračkoj penzijiarmin dju je napisao/la:dje vam je Dejan Milojevic, teski centar

Šteta što se nikad nije dokazao u reprezentaciji, tj. nije pružao igre kao u Partizanu.armin dju je napisao/la:dje vam je Dejan Milojevic, teski centar
I think I'm a pussy one.
-
- Kontakt:
Texi je napisao/la:Šteta što se nikad nije dokazao u reprezentaciji, tj. nije pružao igre kao u Partizanu.armin dju je napisao/la:dje vam je Dejan Milojevic, teski centar
Pa nije ni dobio priliku

Baš zbog toga je meni smešno kad mi neko kaže da je Srbija ranije imala jaču ligu nego sada, a jedan takav igrač koji je bio dominantan u našoj ligi nije mogao da se izbori za minutažu u reprezentaciji, a čak i kad je igrao to je bilo smešno za gledati. Koliko se ja sećam igrao je 2001 ili 2003 na EP.mnogo_smo_jaki je napisao/la:Texi je napisao/la:Šteta što se nikad nije dokazao u reprezentaciji, tj. nije pružao igre kao u Partizanu.armin dju je napisao/la:dje vam je Dejan Milojevic, teski centar
Pa nije ni dobio priliku
I think I'm a pussy one.
Kako je ovaj Jurišić isprozivao sve po malo, čak i Acu Petrovića ni krivog ni dužnog u zadnjem pasusu.
http://www.hrsport.net/analize/423810/k ... raperovica" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.hrsport.net/analize/423810/k ... raperovica" onclick="window.open(this.href);return false;
I think I'm a pussy one.
Izraelci,nakon sto su ih nakantali Nijemci i Francuzi evo danas igraju odlicno i cijelo vrijeme vode protiv Srbije.
Halperin vec 16 poena,uvijek je bio majstor,Savanovic sam drzi Srbiju u ovoj utakmici,niko da mu se prikljuci.
Halperin vec 16 poena,uvijek je bio majstor,Savanovic sam drzi Srbiju u ovoj utakmici,niko da mu se prikljuci.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
AVFC je napisao/la:Turska ako danas pobjedi protiv Litve biti će uz Španjolce glavni favoriti za zlato...bistrikboy je napisao/la:Od meca Turaska-Litva ocekujem da onaj mali iz Zepca noge polomi!
Što se tiče Njemačka-Francuska biti će gusta utakmica koja će se pred kraj utakmice prelomiti
Pozz jarane. Dje zivis u Philly?
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Nova pobjeda, sad makar nismo imali puno oscilacija, 3 cetvrtine smo bili kontuirano losi te smo cetvrtu odigrali kako treba.
Savan nas je drzao cijelu utakmicu ali je Keselj definitivno covjek odluke.

Izraelcima svaka cast,prakticki bez centra,Srbija ih je ubijala ofanzivnim skokovima cijelo vrijeme i opet su prakticki vodili veci dio utakmice,respekt zbilja,Izraleci dijele nasu sudbinu u skokovimabraoolyo je napisao/la:Nova pobjeda, sad makar nismo imali puno oscilacija, 3 cetvrtine smo bili kontuirano losi te smo cetvrtu odigrali kako treba.![]()

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.