FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

zvornicki klan
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la zvornicki klan » 02 jul 2011, 22:50

$ ? ",' " $ ' $ право,ја ? $ $ " " " ? ?

" на терену то $ "." "!
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 02 jul 2011, 23:27

Obaveze čine svoje tako da nisam uspio odgledat cijelu utakmicu kako treba,ali ono što sam vidio protiv slovačkog tima zaista je briljantno,bez obzira što se radi o prijateljskoj utakmici.
Dakle ovaj današnji Partizan je izgledao fantastično,dosta različito od one ekipe koja je privela kraj prvenstva,a tek je sredina priprema praktično.Zaista sjajna predstava našeg najvećeg pojačanja Eduarda,koji će bit novi ubica.Mladi Ninković je pokazao da se na njega itekako mora računati i da je to naš veliki potencijal pred kojim je super karijera.
[youtube][/youtube]
LARISSA RIQUELME!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 03 jul 2011, 12:02

Стјепан " je napisao/la:Odlična utakmica protiv Petržalke.

Evo od jutros čini se smo vrlo blizu igraču Palerma Labrinu. Od spominjanih opcija Rajkovića,Grnčarova,Stepanova nema ništa 8-)

Još kad bi Welingsona ostavili na krilu,ljepota! Još treba malo sačekat Laminea da stekne sigurnost i onda 5 uzastopna je blizu.

Ma tog Labrina ćemo na pozajmicu,s Jokićem sve dogovoreno da dodje u januaru.Dakle biće to opet sasvim solidna zadnja linija. Već da konačno hoće dovest i Shabalalu maestra tek tada bi se moglo reći da ćemo nastaviti brutalnu dominaciju u okvirima Srbije.
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 jul 2011, 14:22

Стјепан " je napisao/la:Odlična utakmica protiv Petržalke.

Evo od jutros čini se smo vrlo blizu igraču Palerma Labrinu. Od spominjanih opcija Rajkovića,Grnčarova,Stepanova nema ništa 8-)

Još kad bi Welingsona ostavili na krilu,ljepota! Još treba malo sačekat Laminea da stekne sigurnost i onda 5 uzastopna je blizu.
Diarra svakako nema mesta u ekipi,bice premija ako on zaigra 10-ak utakmica ove sezone sa sve ulascima. ;)

p.s.Sve vise se spominje da bi Lola mogao ponovo u Partizan ali sanse su male jer Espanyol ga navodno zeli prodati Zaragozi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 03 jul 2011, 14:28

Nisam u toku,kako je to Diarra u medjuvremenu izgubio reputaciju u tolikoj mjeri :?

Znam da je bio "tamo negdje" proslu sezonu,nije valjda samo to razlog?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 03 jul 2011, 14:37

Dylan Dog je napisao/la:Nisam u toku,kako je to Diarra u medjuvremenu izgubio reputaciju u tolikoj mjeri :?

Imao je tešku povredu nije dugo igrao.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 jul 2011, 14:41

rebonja je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Nisam u toku,kako je to Diarra u medjuvremenu izgubio reputaciju u tolikoj mjeri :?

Imao je tešku povredu nije dugo igrao.
a ko je eduardo u napadu ?
Za zivot cijeli!

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 03 jul 2011, 14:53

Došao iz Brazila za koliko znam 800.000 dao bruku golova u prvenstvu prošle sezone.

tikvan
Kontakt:

Post Postao/la tikvan » 04 jul 2011, 15:48

Ja za sada itekako zadovoljan ovim našim pripremama.
Već čini se da Stanoje više povjerenja ima u Šćepovića nego u Jovančića? :roll:

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 04 jul 2011, 15:50

tikvan je napisao/la:Ja za sada itekako zadovoljan ovim našim pripremama.

Ma ne bih ja to baš tako rekao jednostavno Jovančić zasigurno nije razočarao Stanojevića,dok je Šćepović čovjek dugog jezika i loših navika. Prvi ga ne simpatišem,nadam se da će se i Lamine vratit u formu,mada on je naš joker u ovom trenutku i to je realnost. A tu je i mali Marković koji je budućnost kluba,još daće bog da dočekam za jedno dvije godine malog Mandića. :)
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jul 2011, 15:51

Cemu kolutanje ocima,pa Scepovic je kvalitetni napadac od Jovancica,samo sto on ima problem sa disciplinom sto ga sputava da bude jos bolji napadac,bas kao i Tomic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

tikvan
Kontakt:

Post Postao/la tikvan » 04 jul 2011, 15:54

Devil je napisao/la:
Cemu kolutanje ocima,pa Scepovic je kvalitetni napadac od Jovancica,samo sto on ima problem sa disciplinom sto ga sputava da bude jos bolji napadac,bas kao i Tomic.
Dobro svak ima pravo na ukus,al po meni Jovančić je daleko bolji špic,mada ni Jovančić nije klasični špic ala Cleo ili Tagoe.Uostalom ne vidim šta je taj Šćepović dobrog uradio i čime je zadužio Partizan,ništa više nije uradio od Bogunovića,njih dvojicu što se mene tiče što prije prodat u Azerbejdžan.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 04 jul 2011, 15:56

@tikvan

Jbg ne znam šta bih ti mogao argumentovat,Stefke nije toliko loš ili lošiji od Jovančića,po meni su tu negdje,za razliku Stefkea Jovančić je prošle godine daleko više proveo na terenu i imao priliku da trese mreže,mada i Stefke je znao solidno koristiti minute i pogadjati,to mu se ne može zamjeriti. ;)
LARISSA RIQUELME!

tikvan
Kontakt:

Post Postao/la tikvan » 04 jul 2011, 16:01

Svejedno,Jovančić je bolji špic uz ovog brzononog Eduarda su odličan spoj. Već ste pominjali Velingsona teško da će od njega išta biti msm na potpis,al me čudi da neki drugi naši klubovi ne pokušavaju ga dovest,ima kvalitet za JSL definitivno,poput Spartaka,Slobode,Radničkog?!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 04 jul 2011, 22:56

? " сутра & " у $.
За $ све " ",& " сутра & " " у ".
Оно % " " " " " $ " ' " ? ? " не $ у " & " $ ' не ¥ " у " & у " не $ ? ?. :roll:
& $ - & " - & - &
ФСРС

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 05 jul 2011, 12:44

slika
Sjajna generacija ;),mali Antic ce da razvaljuje... 8-)
slika :P
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 05 jul 2011, 12:49

De ljudi polako sa tim peharima,ostavite sta i drugima :lol:

Kakav je Partizan sa pojacanjima ? ? ?
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 05 jul 2011, 13:58

Vjecna Robija je napisao/la:De ljudi polako sa tim peharima,ostavite sta i drugima :lol:

Kakav je Partizan sa pojacanjima ? ? ?
Jbg što se tiče pehara nismo krivi što smo dominantni na ovim prostorima. ;) :)

Što se pojačanja,bar trenutnih tiče ovako stvari stoje,dakle.

Otišli su: Marko Jovanović (Visla)1,2 miliona,Stefan Savić (Mančester Siti)10 miliona,Ivan Stevanović (Sošo,vraćen sa pozajmice),Ljubomir Fejsa (Olimpijakos) 3 miliona, Mladen Krstajić (penzija),Radosav Petrović (Vitese)2 miliona, Ivica Iliev (Visla),Princ Tejgo (vraćen sa pozajmice).

Došli su: Ivan Ivanov (Alanija)600 000,Ranković(kao slobodan iz Holandije),Vladimir Volkov (Šerif)200 000,Saša Marković (OFK Beograd) 250 000, Dejan Babić (BSK) 200 000,Vladimir Jovančić (Rad) 400 000,Eduardo (Sao Kaetano) 900 000, Lamine Diarra (vraćen sa pozajmice).

Što se ostalog tiče vode se pregovori sa igračem Palerma štoperom Labrinom,a spominje se i doalazak igrača koji ima ugovor sa Chelsea,Slobodanom Rajkovićem štoperom,Djordje Jokić je praktično od januara naš igrač,koji igra na poziciji štopera. Od ostalih spominje sa da bi se mogao otkupit ugovor Milana Smiljanića iz Espanyola,a vodi se i priča oko jednog kvalitetnog krila,e sad da li se radi o Shabalali ili nekom drugom pitanje je. Što se napadača tiče to je stalna priča e sad da li je realno da dovedemo neke momke koji se spominju veliko je pitanje.

Inače nzm koliko pratiš Partizan,al stiče se utisak da Djurić i kompanija čekaju idućeg rivala,dakle posle meča sa Škendijom pa da na osnovu toga dovedu velika pojačanja dovoljna za Ligu šampiona,jer realno gledano meč sa albancima bi dobili i naši juniori.
LARISSA RIQUELME!

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 05 jul 2011, 14:20

Pratim druze ja Partizan,al trenutno malo slabije.Nisam u toku oko ovih odlazaka i dolazaka.

Samo bi licno volio da je Princ T. ostao,odusevio me svojim igrama protekle sezone.Zvijer je :D Ima tu jos 1-2 igraca za koje mi je bas zao sto su otisli,ali jbg.

Sto se tice dolazaka,drago mi je sto se Diara vratio,za ove druge igrace i nisam toliko upucen,pa ne mogu govoriti o njima. Oko pregovora bilo bi lijepo da se dovede Labrina,Rajkovic i to desno krilo.Mada mislim da Shabalala nije,iskreno mislim da nije moguce da on dodje .

Skendija ce se pobijediti,to sam siguran.Prvi put sam cuo za njih i njihove famozne tifoze :mrgreen:
Sretno vam 13.7 8-)

P.S Hvala na informacijama
Zadnja izmjena: Vjecna Robija, dana/u 05 jul 2011, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 05 jul 2011, 14:23

Hvala ti na tim riječima. ;)

Kažem ti mislim da nas tek očekuje nakon Škendije onaj pravi Partizan dobro pojačan jer imena Babića,Frimponga,Markovića i Lazara,Ninkovića su pojačanja za budućnost.
LARISSA RIQUELME!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.