SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la sarajlija89 » 18 okt 2011, 20:01

Imam RTS SAT. Ne vjerujem da ce tu biti... :evil:

Nece, evo vidio sam...

slika :roll:

I one Arene prenose Manchester, Dinamo i Inter....

Hvala legendo, valjda bude gledljivo :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 okt 2011, 20:04

JuveSissoko je napisao/la: Moram ti skockat psiholoski profil kad je jasan i vidljiv bez da posjedujem diplomu psihologa ili slicno.Nisam mogao odolit :mrgreen:
jbga mi makar smo diletantni koji znaju za sta i za koga navijaju.Ti jos sam ne znas za koga navijas, sem sto znas da navijas protiv Juventusa.Ne brini Milan ce osvojit skudeto ili ono bi inter?? aa Napoli je ove godine? Skontaj se :D
Dakle, dokazao si da si diletant. Da si paljevina, to vec znamo. Ti si 1 "Anton" naseg pdfa. ;)
Navijas ti protiv Intera, pa protiv Milana, pa protiv Rome i tako to. Vec smo to vidjali ovde. 8-)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 okt 2011, 20:07

legenda reala je napisao/la:
Magica mi ne fatamo RTS
Znam da je Sabanela gledao derbi na RTSu, pa zato pomenuh. ;)
Inace, ja na digitalnoj TV imam OBN, BN, FTV, ATV, RTRS. Stop dvostrukim arsinima. 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 okt 2011, 20:07

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: Moram ti skockat psiholoski profil kad je jasan i vidljiv bez da posjedujem diplomu psihologa ili slicno.Nisam mogao odolit :mrgreen:
jbga mi makar smo diletantni koji znaju za sta i za koga navijaju.Ti jos sam ne znas za koga navijas, sem sto znas da navijas protiv Juventusa.Ne brini Milan ce osvojit skudeto ili ono bi inter?? aa Napoli je ove godine? Skontaj se :D
Dakle, dokazao si da si diletant. Da si paljevina, to vec znamo. Ti si 1 "Anton" naseg pdfa. ;)
Navijas ti protiv Intera, pa protiv Milana, pa protiv Rome i tako to. Vec smo to vidjali ovde. 8-)
ti si jaran s Antonom a ne ja, po vlastitom priznanju.S kim si takav si :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 okt 2011, 20:15

@Magicni

Ma nekad stave koju tekmu Jelen lige :mrgreen: i to je to..

Imamo i mi DM , sta ces vise :lol: :lol: to narod trazi, jbo sport :roll: :roll:

Nemojte ba, imate PP....bezveze kvarimo teme, ne znam kako vam ne dosadi ubjeđivati se i polemisat oko istih stvari.

Trebali bi mi otvorit jednu zasebnu temu, nesto kao Player(forumas) 1 VS Player(forumas) 2, ring, gdje ce se odrzavati te diskusije(borbe) :mrgreen: koje su rezultat licnih razmirica i obzirom da vam nije gust preko PP-a, pa da sve bude javno i transparentno. :lol: Moglo bi se o svemu tu pisati, da nam ne kvarite teme... :mrgreen: PDF "Diskusije". :mrgreen:

Fkt, nije to losa ideja, obzirom koliko toga ima na ovome forumu. :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 okt 2011, 20:17

MaGiCa je napisao/la:
Magica mi ne fatamo RTS
Inace, ja na digitalnoj TV imam OBN, BN, FTV, ATV, RTRS. Stop dvostrukim arsinima. 8-)
Gledo na RTS SAT ,samo iz vlastite produkcije puštaju
Ja nemam ništa ,imo sam nekad RTS 1,2 ,B92 ,i RTV 1 ;)
U ovim kablovskim nisam siguran da imaju za vrijeme utakmica RTS da ga ne zatamnjuju
U Totalu ima 100% u ostalim ne znam ,u Moja TV nema nikako srpskih kanala u ponudi jbt :o

Šabane upravu si ahahhahah :lol: :lol:
Dojadiše više Magi i ovi njegovi neistomišljenici :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 okt 2011, 20:18

Kako bi to ludo bilo :lol:

iznesem malo soka, malo grickalica i uzivam uz monitor :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 18 okt 2011, 20:23

El Matadorrr 8-)
NON MOLLARE MAI

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 okt 2011, 20:25

Eto, predlozite adminu :mrgreen: A bilo bi zanimljivo 100%, posto je svima gust da vode javne rasprave i dokazu svoju superiornost :mrgreen: . Evo, ja bih se licno zauzimao, sto se tice ovog podforuma, da eventualne rasprave, uputim i preusmjerim na tamosnju temu...tako i ostali moderatori mogu... :lol: ali ne fkt...moglo bi to tako...da ne brises bezveze i ne upozoravas...samo uputis na tu temu da nastave i to je to...pa nek javno raspravljaju. :mrgreen:

Bilo bi citano i zanimljivo, posto ovdje ima dosta "publike". Nije losa ideja, ako su ovi diletenti za to... :mrgreen:

Hljeba i igara :mrgreen:

FORZA NAPOLI...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 okt 2011, 20:29

anton 1983 je napisao/la:Milijardu ovakvih priča se dogodi svaki dan u nogometu ali se čovjek svaki puta naježi. Zadnji puta kada je Napoli izgubio u Europi doma, bio je to protiv tim akojeg je vodio JUPP HEYNCKES! :o :lol:
A ima i ona druga: Heynckes je debitovao u Evropi na klupi Bayern Monaca protiv Napolija. Debitovao te 1989., izgubio i ispao. 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 okt 2011, 20:30

Diletant No 1. je za tu ideju.Cisto da dokazem da i diletanti mogu koju pametnu rec. :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 okt 2011, 20:31

@sarajlija
Ideja ti je ZLATNA. Samo tako zlatna. Kada krene prepucavanje, mislim kada predje u svadju, zdrave diskusije se nece na toj temi voditi, onda idu na tu temi i 1 na 1, bez uplitanja drugih. Odlicna ideja stvarno. :mrgreen: :mrgreen: Vec vidim @Cartmana samog protiv cijele teme Liverpoola. :mrgreen:

Ali da se mi vratimo tekmi.

Evo sastava Napolija za veceras.
Starting line-up

M. De Sanctis
H. Campagnaro
P. Cannavaro
S. Aronica
W. Gargano
G. Inler
C. Maggio
J. Zúñiga
M. Hamšík
E. Lavezzi
E. Cavani

Sretno!
P.S: Zabij ga Cavani petom. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 okt 2011, 20:31

JuveSissoko je napisao/la: ti si jaran s Antonom a ne ja, po vlastitom priznanju.S kim si takav si :lol:
Jesam ja jaran sa Tunjavim, ali ti si 1 klon 1 Antona - samo talijanski okrenut. To je razlika izmedju nas trojice. :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 okt 2011, 20:33

Rooney88 je napisao/la:
Ma nek zabije i nosom ,samo je bitno da zabije ,jesi ga to igro da daje gol ;)
A zamisli Curtman vs harispop :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 18 okt 2011, 20:35

MaGiCa je napisao/la:
Magica mi ne fatamo RTS
Zavisi od kablovske. U Zenici imaju oba RTSa i sateltiski RTS.

Volio bih da Napoli pobjedi,.. Al' bice ebeno tesko doci do pobjede. Bajern ima veci kvalitet i mnogo vece iskustvo. Napoli ih treba napasti, odbrana je daleko najlosiji dio Bajinog tima. To sto oni u 'monopol ligi' ne mogu primiti gol je vise do njihovih protivnika koji imaju mentalnu barijeru kada je sa druge strane Bajern. Posto volim procente,.. 50% pobjeda Bajerna, 30% remi i 20% pobjeda NapoLOG :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 okt 2011, 20:35

Rooney88 je napisao/la: P.S: Zabij ga Cavani petom. :D
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 18 okt 2011, 20:35

Rooney88 je napisao/la:
Ma nek zabije i nosom ,samo je bitno da zabije ,jesi ga to igro da daje gol ;)
A zamisli Curtman vs harispop :P
Mah imam gol Napolija ali svejedno su mi dragi nekako. Jok fanatizam ali simpatisem ih...
Pobili bi se. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 okt 2011, 20:37

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: ti si jaran s Antonom a ne ja, po vlastitom priznanju.S kim si takav si :lol:
Jesam ja jaran sa Tunjavim, ali ti si 1 klon 1 Antona - samo talijanski okrenut. To je razlika izmedju nas trojice. :mrgreen:
ne znam, ja ne idem po pdf bundesliga i provociram kao sto Anton dolazi ovdje, i mene clanovi tog foruma nisu prozvali provokatorom kao sto tebe jesu.Tako da je ocigledno da ti imas vise slicnosti sa doticnim. :D

da rekapituliramo

1.Jaran si s Antonom
2.Vise visis po pdf BL od mene
3.Clanovi tog foruma su tebe okarakterisali provokatorom.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 okt 2011, 20:38

Prvi put u ovoj sezoni mi se svidja odabir RTS-a kad je prenos u pitanju. Ajmooooo Napooooliiiii :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 okt 2011, 20:39

JuveSissoko je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
ne znam, ja ne idem po pdf bundesliga i provociram kao sto Anton dolazi ovdje, i mene clanovi tog foruma nisu prozvali provokatorom kao sto tebe jesu.Tako da je ocigledno da ti imas vise slicnosti sa doticnim. :D

Dobro hoću ja praviti temu na pdf Diskusije :P haj dobro poslije utakmice ćemo :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.