Nece, evo vidio sam...

I one Arene prenose Manchester, Dinamo i Inter....
Hvala legendo, valjda bude gledljivo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Dakle, dokazao si da si diletant. Da si paljevina, to vec znamo. Ti si 1 "Anton" naseg pdfa.JuveSissoko je napisao/la: Moram ti skockat psiholoski profil kad je jasan i vidljiv bez da posjedujem diplomu psihologa ili slicno.Nisam mogao odolit![]()
jbga mi makar smo diletantni koji znaju za sta i za koga navijaju.Ti jos sam ne znas za koga navijas, sem sto znas da navijas protiv Juventusa.Ne brini Milan ce osvojit skudeto ili ono bi inter?? aa Napoli je ove godine? Skontaj se
Znam da je Sabanela gledao derbi na RTSu, pa zato pomenuh.legenda reala je napisao/la:
Magica mi ne fatamo RTS
ti si jaran s Antonom a ne ja, po vlastitom priznanju.S kim si takav siMaGiCa je napisao/la:Dakle, dokazao si da si diletant. Da si paljevina, to vec znamo. Ti si 1 "Anton" naseg pdfa.JuveSissoko je napisao/la: Moram ti skockat psiholoski profil kad je jasan i vidljiv bez da posjedujem diplomu psihologa ili slicno.Nisam mogao odolit![]()
jbga mi makar smo diletantni koji znaju za sta i za koga navijaju.Ti jos sam ne znas za koga navijas, sem sto znas da navijas protiv Juventusa.Ne brini Milan ce osvojit skudeto ili ono bi inter?? aa Napoli je ove godine? Skontaj se![]()
Navijas ti protiv Intera, pa protiv Milana, pa protiv Rome i tako to. Vec smo to vidjali ovde.
Gledo na RTS SAT ,samo iz vlastite produkcije puštajuMaGiCa je napisao/la:Znam da je Sabanela gledao derbi na RTSu, pa zato pomenuh.legenda reala je napisao/la:
Magica mi ne fatamo RTS![]()
Inace, ja na digitalnoj TV imam OBN, BN, FTV, ATV, RTRS. Stop dvostrukim arsinima.
A ima i ona druga: Heynckes je debitovao u Evropi na klupi Bayern Monaca protiv Napolija. Debitovao te 1989., izgubio i ispao.anton 1983 je napisao/la:Milijardu ovakvih priča se dogodi svaki dan u nogometu ali se čovjek svaki puta naježi. Zadnji puta kada je Napoli izgubio u Europi doma, bio je to protiv tim akojeg je vodio JUPP HEYNCKES!![]()
Jesam ja jaran sa Tunjavim, ali ti si 1 klon 1 Antona - samo talijanski okrenut. To je razlika izmedju nas trojice.JuveSissoko je napisao/la: ti si jaran s Antonom a ne ja, po vlastitom priznanju.S kim si takav si
Ma nek zabije i nosom ,samo je bitno da zabije ,jesi ga to igro da daje golRooney88 je napisao/la:
P.S: Zabij ga Cavani petom.
Zavisi od kablovske. U Zenici imaju oba RTSa i sateltiski RTS.MaGiCa je napisao/la:Znam da je Sabanela gledao derbi na RTSu, pa zato pomenuh.legenda reala je napisao/la:
Magica mi ne fatamo RTS![]()
Inace, ja na digitalnoj TV imam OBN, BN, FTV, ATV, RTRS. Stop dvostrukim arsinima.
[youtube][/youtube]Rooney88 je napisao/la: P.S: Zabij ga Cavani petom.
Mah imam gol Napolija ali svejedno su mi dragi nekako. Jok fanatizam ali simpatisem ih...legenda reala je napisao/la:Ma nek zabije i nosom ,samo je bitno da zabije ,jesi ga to igro da daje golRooney88 je napisao/la:
P.S: Zabij ga Cavani petom.![]()
A zamisli Curtman vs harispop
ne znam, ja ne idem po pdf bundesliga i provociram kao sto Anton dolazi ovdje, i mene clanovi tog foruma nisu prozvali provokatorom kao sto tebe jesu.Tako da je ocigledno da ti imas vise slicnosti sa doticnim.MaGiCa je napisao/la:Jesam ja jaran sa Tunjavim, ali ti si 1 klon 1 Antona - samo talijanski okrenut. To je razlika izmedju nas trojice.JuveSissoko je napisao/la: ti si jaran s Antonom a ne ja, po vlastitom priznanju.S kim si takav si
JuveSissoko je napisao/la:ne znam, ja ne idem po pdf bundesliga i provociram kao sto Anton dolazi ovdje, i mene clanovi tog foruma nisu prozvali provokatorom kao sto tebe jesu.Tako da je ocigledno da ti imas vise slicnosti sa doticnim.MaGiCa je napisao/la:Jesam ja jaran sa Tunjavim, ali ti si 1 klon 1 Antona - samo talijanski okrenut. To je razlika izmedju nas trojice.JuveSissoko je napisao/la: ti si jaran s Antonom a ne ja, po vlastitom priznanju.S kim si takav si
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.