Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- neutralan__
- Kontakt:
Re: 16. kolo Premijer Lige BiH
haha ja ba kolko vec ccekamo i sad bjelonja da sve sj.ebe
al neka odgode ako je potrebno bolje nego da igraju na ovakvim terenima

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
U Mo tmurno i oblacno ali nista neobicno, nevjerujem da ce se ista odgadjati!
meni nije samo jasno kako smo mi glup narod,,zar s enije moglo uraditi nesto kao da se naprave neka platna i normalno ako vide da ce snijeg poceti da razvuku po terenu..jer sam 100% siguran da bi bilo lakse i za cistiti i da bi bolje uslovi bili za igru...ko da to puno kosta...mislim s moje strane da bi to bila idealno rijesenje,,,
- neutralan__
- Kontakt:
eh jbg takvi smo mi sto jednostavno kad moze komplikovanoseyoniii je napisao/la:meni nije samo jasno kako smo mi glup narod,,zar s enije moglo uraditi nesto kao da se naprave neka platna i normalno ako vide da ce snijeg poceti da razvuku po terenu..jer sam 100% siguran da bi bilo lakse i za cistiti i da bi bolje uslovi bili za igru...ko da to puno kosta...mislim s moje strane da bi to bila idealno rijesenje,,,
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Drina-Buducnost 1 1:0
Jako dosadna utakmica
Leotar-Rudar 1 2:0
Ovdje se rijetko uzimaju bodovi
Sloboda-Slavija 1 2:0
Sloboda ovo rijeseva lagano.
Velež-Zrinjski 1 2:1
Ma Velez ovo dobija,bio bi red da se vrate tamo gdje im je mjesto
Čelik-Sarajevo 1 1:0
Dobro smo se pojacali.Najvece pojacanje je ostanak Daria Purica i dovodjenje Emir Hadzica.Imamo dobar napad,vezni,dobru odbranu,ovo bi trebali dobiti.Volio bi da pobjedimo 3:0 ili vise
ali nije to to .. Zelja mi je 1:0 96-a minuta i to iz penala (sudija da produzi 4 minute )
Travnik-Zvijezda 1 1:0 ili X 1:1
Tvrda utakmica
Siroki Brijeg-Borac x 1:1
Siroki dobar,ali ne treba ni Borac podcijeniti
Željezničar-Olimpic 1 3:0
...............
Jako dosadna utakmica

Leotar-Rudar 1 2:0
Ovdje se rijetko uzimaju bodovi
Sloboda-Slavija 1 2:0
Sloboda ovo rijeseva lagano.
Velež-Zrinjski 1 2:1
Ma Velez ovo dobija,bio bi red da se vrate tamo gdje im je mjesto
Čelik-Sarajevo 1 1:0
Dobro smo se pojacali.Najvece pojacanje je ostanak Daria Purica i dovodjenje Emir Hadzica.Imamo dobar napad,vezni,dobru odbranu,ovo bi trebali dobiti.Volio bi da pobjedimo 3:0 ili vise

Travnik-Zvijezda 1 1:0 ili X 1:1
Tvrda utakmica
Siroki Brijeg-Borac x 1:1
Siroki dobar,ali ne treba ni Borac podcijeniti
Željezničar-Olimpic 1 3:0
...............
A C A B !
- neutralan__
- Kontakt:
kod nas citav dan pada snijeg onaj sitni a teren je vec odavno u losem stanjudrH je napisao/la:U Mo tmurno i oblacno ali nista neobicno, nevjerujem da ce se ista odgadjati!
al ne eto nek svak malo barem mozga ukljuci pa ce skontati da je to pravo rijesenje za nase uslove i nase terene pogotovo pred pocetak polusezone..nisam ja neki skolovan sad da pametujem al sad bas nesto kontma pa jebote neko debelo platno kao satrosko npr,,, samo ga razvuces nema vezze nek se i lopatama cisti ak treba al uglavnom teren bi bio suh abrem i nebi bilo blata...kosevo naprimjer bi to najblje moglo uraditi...moglo bi se i autima zakaciti ta paltna neka i skroz izvuci do ispod tribina...neutralan__ je napisao/la:eh jbg takvi smo mi sto jednostavno kad moze komplikovanoseyoniii je napisao/la:meni nije samo jasno kako smo mi glup narod,,zar s enije moglo uraditi nesto kao da se naprave neka platna i normalno ako vide da ce snijeg poceti da razvuku po terenu..jer sam 100% siguran da bi bilo lakse i za cistiti i da bi bolje uslovi bili za igru...ko da to puno kosta...mislim s moje strane da bi to bila idealno rijesenje,,,
na Pecari teren odličan 

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
tigar je napisao/la:Pa momce jedno neozbiljno koja utakmica u ovoj cirkus ligi je po tebi zanimljiva? Da nije mozda Rudar Prijedor-Slavija Lukavica ili mozda Rudar-Radnik ili pak Rudar-Laktasi? Ako imalo pratis ovu nasu nogometno-navijcku scenu i prisustvujes utakmicama, gledas sportske preglede, pratis desavanja i citas stampu znao bi da se u ovoj drzavi jedino na Bilinom polju, Kosevu i Grbavici, te donekle na Gradskom stadionu u Bl moze napraviti atmosfera i uzivati u istinskom nogometnom spektaklu. Tu prvenstveno mislim na utakmice izmedju, svidjalo se to nekom ili ne, Zelje i Sarajeva, Celika i Sarajeva te Zelje i Celika. Tu bih jos trenutno dodao i Borca koji je sada u vrhu, igra dobar fudbal pa mu je i stadion posjecen.jeremija je napisao/la:Drina Zvornik-Budućnost Banovići 1,0-2 Zvorničani se dobro pojačali...favoriti su ovde i ako misle ostati u ligi ,ovakve utakmice moraju pobjediti.Prva utakmica na proljeće pred svojim navijačima mora biti krunisana s 3 boda...Ne vjerujem u "kišu golova"..mislim da će biti jedno 2-0 za Drinu![]()
Leotar Trebinje-Rudar Prijedor 1..Ja bi bio najsrećniji čovjek kada bi izvukli bar bod iz Trebinja...al zna se ko je gazda na Policama...Leotar sigurno nije kvalitetniji od nas,ali je apsolutni favorit....al red je nadati se..pa bar X![]()
Sloboda Tuzla-Slavija Istočno Sarajevo 1 ,3+....Tuzlaci ovo pobjeđuju i mislim da će Slavija iz ovog meča izaći s bar 3 gola u mreži...imam neki osjećaj..3-1 ili 4-1 za Slobodu.![]()
Velež Mostar-Zrinjski Mostar X...Derbi će se završiti nerješenim rezultatom, mislim da e rezultat biti ili onaj početni 0-0 ili 2-2![]()
Željezničar Sarajevo-Olimpik Sarajevo 1...Željo mora dobiti,vrlo dobrog Olimpika,ako iole misli na odbranu titule.
Čelik Zenica-Sarajevo 2,0-1....Biće dosadna utakmica..Sarajevoće dati gol iz penala ili kornerai pobjediti.
Travnik-Zvijezda Gradačac 1.....Ipak se to igra na Piroti
Široki Brijeg-Borac Banja Luka...1X .....Trebala bi biti lijepa tekma za oko...Široki favorit blagi..ali Borac ima super sastav i sumnjam da će se olako predati na Pecari...Pobjeda domaćina ili remi.
Mislio sam na utakmicu kao igru...da se neće igrati lijep fudbal i da će biti malo golova
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
U Hercegovi ce bit dobri tereni,nece se trebat odgađat,oblacno je,al ne pada nista,jes malo hladnije al nista zabrinjavajuce,a i rekli su od sutra ljepse vrijeme...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
ma mora biti jer igraju Sarajevo i CelikEmir_ZENICA je napisao/la:Utakmica ce biti vise nego zanimljiva

- neutralan__
- Kontakt:
ipak su to velikani BH-a fudbalaneutralan__ je napisao/la:ma mora biti jer igraju Sarajevo i CelikEmir_ZENICA je napisao/la:Utakmica ce biti vise nego zanimljiva

Nemoze Celik - Sarajevo biti dosadna nikad, posebno kad se igra u Zenici, zbog stadiona, rivalstva i atmosfere koju ce napraviti i jedni i drugiEmir_ZENICA je napisao/la:Utakmica ce biti vise nego zanimljiva

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Normalno da ne moze
Jos pocetak drugog dijela,oba kluba nabrijana
Utakmica ce biti odlicna isto kao i Velez-Zrinjski,naravno u oba slucaja domaciti pobjedjuju

Utakmica ce biti odlicna isto kao i Velez-Zrinjski,naravno u oba slucaja domaciti pobjedjuju

A C A B !
-
- Kontakt:
[quote="Rosas7"]FK "Drina" (Zvornik) - FK "Budućnost" (Banovići) prognoziram pobjedu domacna drini treba za ostanak,a buducnost nemocan u gostima
Da je neko drugi napisao da smo nemocni u gostima...nego bash ti,gdje je malo falilo da odnesemo i sva tri boda iz Mostara,ili te ne sluzi dobro pamcenje? Sad cemo mi proraditi..hehe
Da je neko drugi napisao da smo nemocni u gostima...nego bash ti,gdje je malo falilo da odnesemo i sva tri boda iz Mostara,ili te ne sluzi dobro pamcenje? Sad cemo mi proraditi..hehe
Al' kad OlimpiC proradi 

zakljuceno za kraj godinezeljocity je napisao/la:Sjedi 5cera1 je napisao/la:Čelik - Sarajevo 1
Široki Brijeg - Borac 1
ŽELJEZNIČAR - Olimpic 1
nek bude ovako ja prezadovoljan, ostale utakmice nezanimljive u borbi za naslov , ŽELJO ŠAMPION !!!!!!!!!!!!

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Kontakt:
tek polugodiste momak,do kraja se moras josh malo potrudit;)gavran je napisao/la:zakljuceno za kraj godinezeljocity je napisao/la:Sjedi 5cera1 je napisao/la:Čelik - Sarajevo 1
Široki Brijeg - Borac 1
ŽELJEZNIČAR - Olimpic 1
nek bude ovako ja prezadovoljan, ostale utakmice nezanimljive u borbi za naslov , ŽELJO ŠAMPION !!!!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.