EP 2010 Austrija - rukomet

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Re: EP 2010 Austrija - rukomet

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 jan 2010, 19:52

antipolitika2 je napisao/la:
defender je napisao/la:Ko su na kraju 7 najboljih i ko je MVp?
Znam da su Strlek i Vori u 7 najboljih,ne znam kako je Strek upao,pa zar nije bilo boljeg na ep-u?! :D

i meni je to malo smiješno,onaj eggert iz danske mi je bio odličan

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 31 jan 2010, 19:53

Balić za ništa proglašen?Svašta :roll:
Čestitke Hrvatima,ma klici su najmlađa repka bravoooo!
Jaca došla lijepo golemo ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 31 jan 2010, 19:53

dean_ je napisao/la:da,trebam vas pustit da u miru liječite komplekse :lol: ...ja ne znam kako se neki bošnjaci usude,kako ih nije sramota da se nama smiju...nemaju pojma kakav je to osjećaj navijat za reprezentaciju na prvenstvu..čak ne znam zašto uopće pratite i jedan sport kad van nigdje nema..kao neki mazohisti....gledao sam na youtube kako ste se ložili na utakmicu madjarska - bih ,kad ste prekinuli utakmicu od očaja.....a hrvatska do sada ima 9 medalja na prvenstvima i osvojit će ih još..i sad se vi nama smijete jer smo drugi iza najjače ekipe koja je ikad igrala(al neće još dugo)...to kao da se ja smijem brazilcima kad budu drugi na sp u nogometu.....nema se srama i gotovo..naravno ovo ne vrijedi za sve bošnjake,jer imam jako dobrih prijatelja bošnjaka s kojim zajedno navijam za hrvatsku
A ti se legendo registrovao samo da mozes nekome nabadati na nos kako je hrvatska bolja?
Ma pravi si ti meni...
Hajd' ti nas pusti da mi lijecimo komplekse, pa-pa

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 31 jan 2010, 19:54

defender je napisao/la:meni je smjesno da u ovoj sedmorki nema Balica jer Hrvatska ne bi ni prosla u 2 krug da nije njega
I meni je smiješno da nema Balića u prvoj sedmorki. Vadio je uvijek, odigrao strašno. Al' kako Gojun opali Karabatića u glavu, a Matajia dobi isključenje. Nokaut pravi. :D
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 31 jan 2010, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 jan 2010, 19:55

steve-o je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la: Znam, kako ne znam, osvajala je Hrvatska naslove, nagledao sam ih se, veselio, a osvajat ce ih jos. Medjutim, nije tebi zdravo da ti to bude kompleks i da te vesele tudji porazi u nedostatku vlastitih pobjeda. ;)
Al ajde. Nebitno. Ne mozes ti sad nikako predstaviti srebrenu medalju na jednom velikom natjecanju u neuspjeh i nesto za zaborav, ma koliko god se trudio i kako god to okrenuo. ;) Jer, pogledaj sta radite, Hrvatska je viceprvak Europe (sto je u biti automatski i svijeta realno), pa vi i slicni iako najavljujete neuspjeh jos od grupne faze, dolazite do toga da se veselite tome sto su Francuzi najbolji, a Hrvati tek tamo za zaborav negdje drugi, srebreni. :lol: Pa, neka su, Francuzima svaka cast, zasluzeno, al ne bih ti volio biti u kozi s tako uskim shvacanjem svijeta i tolikim kompleksom. :) Pozdrav.
posto vidim da si jedan od ozbiljniji forumasa ovdje zamolio bih te da malo razmislis o nabrajanjem kompleksa, pogledaj prvo svoju okolinu gdje si ti odgojen i taj tvoj "gradic" i komplekse koje vladaju tu ;) ... pozdrav i tebi
Nemam ja sta gledati, podji od sebe pa vidi. ;) Ja nemam cime biti opterecen jer mi je svejedno. Dobro mi je, odgojen sam kako treba, zivim gdje zelim (npr. mogu i u HR zivjeti s obzirom da su moji odatle, ili u Mostaru gdje sam i rodjen i proveo djetinjstvo), volim svoj grad, volim ovaj kraj i ljude unatoc njihovim manama, a primarni kompleks ovog grada je medjusobna zavist ljudi u njemu i ruzna navika zahtjevne i nezahvalne publike gdje se uvijek ocekuje i zahtijeva samo najbolje jer su na to navikli, bas ako te zanima, nastranu sta i cime tebe filuju uvijek objektivni ''urbani'' mediji koji diktiraju misljenje ljudima bez vlastitog iskustva. Medjutim, to nema veze s ovim, kao sto rekoh. Podji malo od sebe, pogledaj si postove i zapitaj se sto je tebi toliki problem Hrvatska, Hrvati kao nacija i sto te vise veseli njen neuspjeh nego uspjeh. O tome ti ne ovisi ''zbog ovih nasih u.stasa ovdje'' ili nesto deseto, to ti je stvar elementarnog razuma, logike, odgoja i manjka predrasuda i svega ostalog, jer, meni je bar logika da je svima ovdje blizi onaj koji im je blizi, samim time selekcija BiH ima moju potporu u bilo kojem sportu i protiv bilo koje reprezentacije na svijetu osim naravno Hrvatske. No, eto. Nemam vise vremena za ovo, pa haj.
...Život za Široki...

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 31 jan 2010, 19:56

biskitt je napisao/la:
dean_ je napisao/la:da,trebam vas pustit da u miru liječite komplekse :lol: ...ja ne znam kako se neki bošnjaci usude,kako ih nije sramota da se nama smiju...nemaju pojma kakav je to osjećaj navijat za reprezentaciju na prvenstvu..čak ne znam zašto uopće pratite i jedan sport kad van nigdje nema..kao neki mazohisti....gledao sam na youtube kako ste se ložili na utakmicu madjarska - bih ,kad ste prekinuli utakmicu od očaja.....a hrvatska do sada ima 9 medalja na prvenstvima i osvojit će ih još..i sad se vi nama smijete jer smo drugi iza najjače ekipe koja je ikad igrala(al neće još dugo)...to kao da se ja smijem brazilcima kad budu drugi na sp u nogometu.....nema se srama i gotovo..naravno ovo ne vrijedi za sve bošnjake,jer imam jako dobrih prijatelja bošnjaka s kojim zajedno navijam za hrvatsku
A ti se legendo registrovao samo da mozes nekome nabadati na nos kako je hrvatska bolja?
Ma pravi si ti meni...
frajko je dosadan da valja

Zlatan Ibrahimovic-"2 mjesto za mene je isto kao si zadnji zadnje"
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 jan 2010, 19:57

defender je napisao/la:meni je smjesno da u ovoj sedmorki nema Balica jer Hrvatska ne bi ni prosla u 2 krug da nije njega

ma smiješno je i da je steffanson u sedmorci jer je u polufinalu i finalu imao vrlo loš šut

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 31 jan 2010, 19:57

Ma bezveze izbor skroz, Balic je bar trebao u prvih 7 biti :) Ko je na kraju MVP?

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 31 jan 2010, 19:59

defender je napisao/la:Ma bezveze izbor skroz, Balic je bar trebao u prvih 7 biti :) Ko je na kraju MVP?
Filip Jicha ! :roll: :roll:

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 31 jan 2010, 20:01

__Liedson__ je napisao/la:
defender je napisao/la:Ma bezveze izbor skroz, Balic je bar trebao u prvih 7 biti :) Ko je na kraju MVP?
Filip Jicha ! :roll: :roll:
nidje veze :o
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 31 jan 2010, 20:01

ŠB_Fidelis je napisao/la: Nemam ja sta gledati, podji od sebe pa vidi. ;) Ja nemam cime biti opterecen jer mi je svejedno. Dobro mi je, odgojen sam kako treba, zivim gdje zelim (npr. mogu i u HR zivjeti s obzirom da su moji odatle, ili u Mostaru gdje sam i rodjen i proveo djetinjstvo), volim svoj grad, volim ovaj kraj i ljude unatoc njihovim manama, a primarni kompleks ovog grada je medjusobna zavist ljudi u njemu i ruzna navika zahtjevne i nezahvalne publike gdje se uvijek ocekuje i zahtijeva samo najbolje jer su na to navikli, bas ako te zanima, nastranu sta i cime tebe filuju uvijek objektivni ''urbani'' mediji koji diktiraju misljenje ljudima bez vlastitog iskustva. Medjutim, to nema veze s ovim, kao sto rekoh. Podji malo od sebe, pogledaj si postove i zapitaj se sto je tebi toliki problem Hrvatska, Hrvati kao nacija i sto te vise veseli njen neuspjeh nego uspjeh. O tome ti ne ovisi ''zbog ovih nasih u.stasa ovdje'' ili nesto deseto, to ti je stvar elementarnog razuma, logike, odgoja i manjka predrasuda i svega ostalog, jer, meni je bar logika da je svima ovdje blizi onaj koji im je blizi, samim time selekcija BiH ima moju potporu u bilo kojem sportu i protiv bilo koje reprezentacije na svijetu osim naravno Hrvatske. No, eto. Nemam vise vremena za ovo, pa haj.
lijepo si ti to sve spakovao bola, al znas i sam na sto sam ja ciljao. pa bola ti kompleksi tvoji sugradjana su ih doveli do ubistva, dovoljno mi to sve govori i nemam vise potrebe za diskusijom jer ionako ode thread u off, vi ste se pokazali ko ste i sta ste ;)

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 31 jan 2010, 20:03

biskitt je napisao/la:
Ma pravi si ti meni...
čitam skoro sve forume koje razumijem....nisam došao da provociram....a ovdje sam se iznenadio koliko mržnje i ljubomore prema hrvatskoj..mislio sam da smo si mi u redu(hrvati i bošnjaci) al očito nismo

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 31 jan 2010, 20:03

ŠB_Fidelis je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la: Ne boj se steve-o, sve te medalje ce ostati upisane u svim sportskim analima, al ajde, shvacam te, ovo ti je velika sansa da silni kompleks izbacis, ljubomoru, pa evo, udri, nije kao da se imas cemu veseliti osim porazu ''bliznjeg svoga'', a to je samo po sebi - jadno. ;) To naravno vrijedi i za sve ostale ''Francuze''.
mojne se ti brinut za mene, znas i ti bola da svak voli pobjednike ;)
Znam, kako ne znam, osvajala je Hrvatska naslove, nagledao sam ih se, veselio, a osvajat ce ih jos. Medjutim, nije tebi zdravo da ti to bude kompleks i da te vesele tudji porazi u nedostatku vlastitih pobjeda. ;)

Al ajde. Nebitno. Ne mozes ti sad nikako predstaviti srebrenu medalju na jednom velikom natjecanju u neuspjeh i nesto za zaborav, ma koliko god se trudio i kako god to okrenuo. ;) Jer, pogledaj sta radite, Hrvatska je viceprvak Europe (sto je u biti automatski i svijeta realno), pa vi i slicni iako najavljujete neuspjeh jos od grupne faze, dolazite do toga da se veselite tome sto su Francuzi najbolji, a Hrvati tek tamo za zaborav negdje drugi, srebreni. :lol: Pa, neka su, Francuzima svaka cast, zasluzeno, al ne bih ti volio biti u kozi s tako uskim shvacanjem svijeta i tolikim kompleksom. :) Pozdrav.
daj pa ti si iz bih pa ne navijas za ovu zemlju,vec za susjednu,ako smo mi ostali kompleksasi sta su onda ovi iz fudbalskog kluba siroki brijeg,koliko znam tamo nikad poslije rata nisu igrali bosnjaci ili srbi,jednom je neko od vas,mislim da si ti al nisam siguran rekao da je ponosan na to-mozda ste onda nacionalisti......
Ja ne navijam za ''susjednu zemlju'', ja navijam za hrvatsku domovinu, svoju nacionalnu selekciju i svoj narod. Postoji razlika, i u tome nema nista lose. A nacionalizam je kategorija koja samo u BiH poprima automatski negativne konotacije, jer je narod jednostavno zadojen i predrasudan i uopce ni ne zna sta ista podrazumijeva pa to sve stavlja u neki drugi kontekst, tocnije fasisticki, sto je van svake pameti. Boze moj, problem takvih, ja problema nemam, obrazovan sam dovoljno da razumijem razliku, a odgojen kako treba, meni nitko ne smeta bez obzira na njegovo odredjenje, ja postujem svoju drzavu, volim svoju domovinu, pratim svoje klubove, pratim nacionalnu kao i drzavnu selekciju, meni dobro i ja zadovoljan, a sad, kome smeta, ha bojim se da to vec nije moj problem vec problem takvih, a to postane najjasnije kad moraju istresti svoje probleme i frustracije tudjim porazima. ;) Naravno, cast onima koji su normalni, dosljedni sebi.
eto kad kazes da je hrvatska tvoja repka,da su hrvaski klubovi tvoji klubovi,da je hrvatska tvoja domovina sto brate zivis u nasoj jadnoj bosni,razumio bih te da je u bih nesto bolji zivotni standard nego u hrvatskoj,al ono nemoze biti gore,pa haj brate u hrvatsku pa tamo slavi i prati svoju domovinu
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 31 jan 2010, 20:06

dean_ je napisao/la:
biskitt je napisao/la:
Ma pravi si ti meni...
čitam skoro sve forume koje razumijem....nisam došao da provociram....a ovdje sam se iznenadio koliko mržnje i ljubomore prema hrvatskoj..mislio sam da smo si mi u redu(hrvati i bošnjaci) al očito nismo
haha dobar si,kako cemo biti uredu kad u sirokom na navijace sarajeva ljudi pucaju rafale iz kuca i ubijaju neduzne ljude........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 jan 2010, 20:07

Lino Cervar je ponovo pokazao da nema veze s sportom koji se zove rukomet. Kad su Francuzi pritisli i poceli igrati svoju igru, on je poceo da izmislja toplu vodu, pa mu je u par napada, Vori igrao lijevo krilo, gdje je uspio izboriti samo jedan sedmerac, pa zatim na minus dva mu Vori igra srednjeg vanjskog i poklanja loptu Francuzima, nakon sto je Zrnic izvodio odlicno sedmerce on postavlja Cupica da puca i ako je vec prvi promasio, i an kraju kao slag na tortu uspjeti s igracem vise primiti tri gola je van svake pameti (to za mene dovoljno govori kako su igraci postavljeni na terenu i da mu taktika nije jaca strana). On se treba Bogu zahvaliti sto mu je podario dosta srece na ovom svijetu i jednu veoma odlicnu generaciju, posto ce sada neki reci da nisam upravu isto je uradio prosle godine kada je Lackovic igra srednjeg vanjskog, Vori lijevog vanjskog, Balic kruzbnog napadaca, znam da su tada novinari osuli paljubu po njemu zbog tih odluke. Jednostavno covijek se gubi kada neka ekipa zaigra odlicno odbranu, i kada napravi seriju, onda Lino cervar nezna sta ce, pa izmislja toplu vodu.
Jos bih na sve ovo dodao da samo jedna budala moze kakav je Zrnic moze Omeyeru sutirati onako sedmerac, mozda mu je trebalo reci da se radi o najboljem golmanu na svijetu, i koje god dosad pokusao da ga ponizi dobio je po nosu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 jan 2010, 20:08

steve-o je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la: Nemam ja sta gledati, podji od sebe pa vidi. ;) Ja nemam cime biti opterecen jer mi je svejedno. Dobro mi je, odgojen sam kako treba, zivim gdje zelim (npr. mogu i u HR zivjeti s obzirom da su moji odatle, ili u Mostaru gdje sam i rodjen i proveo djetinjstvo), volim svoj grad, volim ovaj kraj i ljude unatoc njihovim manama, a primarni kompleks ovog grada je medjusobna zavist ljudi u njemu i ruzna navika zahtjevne i nezahvalne publike gdje se uvijek ocekuje i zahtijeva samo najbolje jer su na to navikli, bas ako te zanima, nastranu sta i cime tebe filuju uvijek objektivni ''urbani'' mediji koji diktiraju misljenje ljudima bez vlastitog iskustva. Medjutim, to nema veze s ovim, kao sto rekoh. Podji malo od sebe, pogledaj si postove i zapitaj se sto je tebi toliki problem Hrvatska, Hrvati kao nacija i sto te vise veseli njen neuspjeh nego uspjeh. O tome ti ne ovisi ''zbog ovih nasih u.stasa ovdje'' ili nesto deseto, to ti je stvar elementarnog razuma, logike, odgoja i manjka predrasuda i svega ostalog, jer, meni je bar logika da je svima ovdje blizi onaj koji im je blizi, samim time selekcija BiH ima moju potporu u bilo kojem sportu i protiv bilo koje reprezentacije na svijetu osim naravno Hrvatske. No, eto. Nemam vise vremena za ovo, pa haj.
lijepo si ti to sve spakovao bola, al znas i sam na sto sam ja ciljao. pa bola ti kompleksi tvoji sugradjana su ih doveli do ubistva, dovoljno mi to sve govori i nemam vise potrebe za diskusijom jer ionako ode thread u off, vi ste se pokazali ko ste i sta ste ;)
''Kompleksi mojih gradjana'' nisu doveli ni do cega, niti su ni na koga pucali iako im je imovina bila devastirana i divljanje daleko van kontrole, momak je na veliku zalost tragicno stradao od policije (sto je uostalom od prvog do danasnjeg dana izjava i stav HZ), nastranu sto se jadnici standardno pokrivaju i zataskavaju, a ti isti sugradjani taj konflikt poceli definitivno nisu nego su u to uvuceni bili i nazalost to je u manjku osiguranja daleko prevazislo svaku mjeru (a svi oni koji nerede nisu trazili i htjeli su se mogli skloniti unutar stadiona, kao sto su i bili, a brojni su cak i po kucama takve primali, sto su sami nemali broj priznali, tako da zahebi te namjerne i smisljene price stvorene da stigmatiziraju cijeli jedan narod i sredinu) i lijepo se vidjelo na snimkama da govora nije bilo ni o kakvom docekivanju o kakvom su vristali mediji i izvjestaji za koje vec rekoh da stvaraju misljenja i pljuvanja vas koji se ionako popalite, ali me ne cudi zasto nece da priznaju da su zasrali kad je na kraju se desila tragedija i valja kuci pred vlastitu javnost, a fala bogu svi znamo da su navijacke grupe inace olicenje svega najboljega u drustvu, pa sto slijepo ne vjerovati samo svojima, sigurno su kredibilni jer nikad takvo sto nisu niti bi napravili. Al boze moj, budi naivan, logicnije je to da je pola sata prije tekme malobrojno obicno gradjanstvo (ponovno vlastita izjava takvih) napalo visestruko brojnije goste (200ak u tom momentu, s netocnom najavljenom brojkom, delegiranjem NFSBiH jadnika dvije rizicne utakmice u isti termin i nesposobnost policije) s nemarom po vlastite zivote i sigurnost imovine (naravno da nikad nisi bio u Širokom pa da znas da je stadion direktno okruzen, doslovno na pet metara kucama, automobilima, radnjama, trgovinama tih svih ljudi od kojih zive i prehranjuju obitelj, a ne docekuju kao u Bagdadu neke druge radi jadne utakmice), da ne govorim bilo kakve buduce odnose, al posto mi se ne da o tome, naidji ti kad god hoces, ja ti garantiram da ti nista biti nece, a lagano i cinjenicno cu ti dokazati sta, gdje, kad i koliko, pa sam prosudi, al ove generirane price iz osamnaeste ruke mi pusti. I dosta o tome, sta imas pitati, imas pm.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 31 jan 2010, 20:19, ukupno mijenjano 2 puta.
...Život za Široki...

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 31 jan 2010, 20:11

dean_ je napisao/la:
biskitt je napisao/la:
Ma pravi si ti meni...
Super burazeru, pa onda prihvati da neko i ne voli hrvatsku. Govorim o normalnim komentarima, nacionalno obojene ne podrzavam, ali kod nas na ovim prostorima sve te relacije se gledaju kroz povecalo i izvlaci se iz konteksta.
Nego reci mi, jel se to sad pisu hvalospjevi o francuskoj na hrvatskom forumima.
Ovako napamet mogu pretpostaviti da su neki Karabaticu **** majku kroz majku cetnicku.. :?:

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 31 jan 2010, 20:13

dean_ je napisao/la:
biskitt je napisao/la:
Ma pravi si ti meni...
Sto to ne bi bili u redu svi sa svima?? De ba popusti vise...Tema je EP u rukometu,a ne glorifikacija jednih drugih ili trecih...danas se k..ce Francuzi, Egipcani i Svicarci....zasluzeno...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 31 jan 2010, 20:15

svaka rasprava ode u jbenu politiku koji vam je qrac ba
Za zivot cijeli!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 31 jan 2010, 20:17

-Barcelona- je napisao/la: eto kad kazes da je hrvatska tvoja repka,da su hrvaski klubovi tvoji klubovi,da je hrvatska tvoja domovina sto brate zivis u nasoj jadnoj bosni,razumio bih te da je u bih nesto bolji zivotni standard nego u hrvatskoj,al ono nemoze biti gore,pa haj brate u hrvatsku pa tamo slavi i prati svoju domovinu
Ja zivim u Hercegovini zato sto sam tu rodjen i sto je to moj dom i nema te sile koja me iz nje moze istjerati i ne bi je mijenjao za 50 Hrvatski. Imam puna prava kao drzavljanin ove drzave i puno pravo na tu drzavu kao i ostala dva naroda u njoj. To sto tebi smetaju drugi narodi i sve ostalo slicno nije nuzno moj problem. Ja s BiH problema nemam, postujem, pratim, zivim, placam porez, kao ni s njenim narodima ukoliko se radi o karakternim i neopterecenim ljudima kojima je svaki izraz narodnosti ultranacionalizam, fasizam ili sta vec, takvi ionako vise govore o sebi nego drugima. A to sto je meni nacionalna selekcija ''nesto iznad'', to ako ne mozes shvatiti, tesko da ce ti se ikad moci i objasniti, mada sam siguran da ionako to znas, no eto. Nebitno. Poanta moja : tema tu, ljudi tu, ne vidim sekunde sta je lose bilo u tom postu osim sto nekome smeta iz njemu znanih razloga. Nitko ni tebi ne smeta da slavis sta hoces, gdje hoces, pogotovo ukoliko si konstitutivni narod u tome. Za upite ili citate upucene meni, imate pm, a zahtjeva se otvoren um i normalan karakter.

Over and out.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 31 jan 2010, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.