ŠB_Fidelis je napisao/la:steve-o je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:
Ne boj se steve-o, sve te medalje ce ostati upisane u svim sportskim analima, al ajde, shvacam te, ovo ti je velika sansa da silni kompleks izbacis, ljubomoru, pa evo, udri, nije kao da se imas cemu veseliti osim porazu ''bliznjeg svoga'', a to je samo po sebi - jadno.

To naravno vrijedi i za sve ostale ''Francuze''.
mojne se ti brinut za mene, znas i ti bola da svak voli pobjednike

Znam, kako ne znam, osvajala je Hrvatska naslove, nagledao sam ih se, veselio, a osvajat ce ih jos. Medjutim, nije tebi zdravo da ti to bude kompleks i da te vesele tudji porazi u nedostatku vlastitih pobjeda.
Al ajde. Nebitno. Ne mozes ti sad nikako predstaviti srebrenu medalju na jednom velikom natjecanju u neuspjeh i nesto za zaborav, ma koliko god se trudio i kako god to okrenuo.

Jer, pogledaj sta radite, Hrvatska je viceprvak Europe (sto je u biti automatski i svijeta realno), pa vi i slicni iako najavljujete neuspjeh jos od grupne faze, dolazite do toga da se veselite tome sto su Francuzi najbolji, a Hrvati tek tamo za zaborav negdje drugi, srebreni.

Pa, neka su, Francuzima svaka cast, zasluzeno, al ne bih ti volio biti u kozi s tako uskim shvacanjem svijeta i tolikim kompleksom.

Pozdrav.
daj pa ti si iz bih pa ne navijas za ovu zemlju,vec za susjednu,ako smo mi ostali kompleksasi sta su onda ovi iz fudbalskog kluba siroki brijeg,koliko znam tamo nikad poslije rata nisu igrali bosnjaci ili srbi,jednom je neko od vas,mislim da si ti al nisam siguran rekao da je ponosan na to-mozda ste onda nacionalisti......
Ja ne navijam za ''susjednu zemlju'', ja navijam za hrvatsku domovinu, svoju nacionalnu selekciju i svoj narod. Postoji razlika, i u tome nema nista lose. A nacionalizam je kategorija koja samo u BiH poprima automatski negativne konotacije, jer je narod jednostavno zadojen i predrasudan i uopce ni ne zna sta ista podrazumijeva pa to sve stavlja u neki drugi kontekst, tocnije fasisticki, sto je van svake pameti. Boze moj, problem takvih, ja problema nemam, obrazovan sam dovoljno da razumijem razliku, a odgojen kako treba, meni nitko ne smeta bez obzira na njegovo odredjenje, ja postujem svoju drzavu, volim svoju domovinu, pratim svoje klubove, pratim nacionalnu kao i drzavnu selekciju, meni dobro i ja zadovoljan, a sad, kome smeta, ha bojim se da to vec nije moj problem vec problem takvih, a to postane najjasnije kad moraju istresti svoje probleme i frustracije tudjim porazima.

Naravno, cast onima koji su normalni, dosljedni sebi.