FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 03 okt 2010, 14:30

Teodosic Milos je napisao/la:Ima li brate kakav link za nas koji nemaju fox i arenu :D..... Danas jednostavno moramo pobjediti da ostanemo na vrhu,a valjda ce onaj franjevacki klub zijaniti
Ipak nema na Areni zbog toga sto je termin promenjen pa su juce prenosili Smederevo-Sevojno.
Ali ima na Tv Fox ili kako se od nekidan zove Prva televizija.
A stream bi mogao da bude ovde.
http://www.balkansport.info/showthread. ... tober-2010
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 okt 2010, 22:02

Rutinska pobeda od 2:0 nad moram reci slabasnim Metalcem ove sezone.Lagano smo igrali,kao da nam je krila dala Vosa koja je pobedila komsije sa 2:0 tako da smo zaseli na prvo mesto sa 3 boda viska.Metalac je pokusao da igra bunker ali nije uspeo,odmah Kaludjerovic pogadja za 1:0 nakon prekrasne lopte Kadua.Posle toga Kadu salje sjajnu loptu Milovanovicu ali ovaj gle cuda ne pogadja 1vs1,i Andrija ima lepu priliku ali ne pogadja.Metalac u prvom poluvremenu veoma slabo tek nekoliko prodora po desnoj strani ali nista strasno za Stamenkovica.Mi smo kontrolisali igru i rezultat i lagano isli prema kraju prvog poluvremena.Drugo poluvreme ista slika s tim da Metalac kao pokusava nesta vise i imali su jednu prekrasnu priliku kada je nakon jedno 5-6 jakih centarsuteva konacno uboden pravi ali Adamovic nije uspeo da matira Sasu.Mi igramo lagano i razvaljujemo bunker,posebno se isticao Tosic koji izgleda polako ali sigurno dobija snagu,no i dalje je centarsut na nivou 15.godisnjeg deteta.Do kraja postizemo jedan pogodak preko Kadua nakon sjajno spustene lopte od Andrije.Pored vec pomenutog Tosica odusevio me i Kadu,koji kao da zna igrati samo na Marakani u gostima ga ne ide,verovatno mu lezi trava i uredjenost terena.Ady ponovo profesorski a Slavoljub ponovo nonsalantan u odbrani.Na kraju zasluzena pobeda za miran put kod Sevojna.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 okt 2010, 15:32

slika
slika

[youtube][/youtube]
:cry: :cry:
Brate kakvo navijanje,grmi,prvo poluvreme bez razglasa tek kasnije pocelo sa njim.

Sto se tice humanitarnog koncerta kako sam jutros cuo prikupljeno je oko 4.miliona dinara.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 04 okt 2010, 18:20

e upravo sam htio nekoga pitati kakva je ono bina iza gola na sjeveru ali napisali ste da je bio humanitarni koncert. Je li to bilo nakon tekme odma' ili sutradan i bilo je pravo čudno gledati binu iza gola dobro pa je nisu oštetili :mrgreen:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 okt 2010, 18:26

brazzo je napisao/la:e upravo sam htio nekoga pitati kakva je ono bina iza gola na sjeveru ali napisali ste da je bio humanitarni koncert. Je li to bilo nakon tekme odma' ili sutradan i bilo je pravo čudno gledati binu iza gola dobro pa je nisu oštetili :mrgreen:
Odmah posle tekme bio na severu koncert zato je i pomereno sa subote na nedelju tekma da bi sto vise ljudi doslo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 okt 2010, 15:31

Protiv Borca u kupu Srbije.Mec sa zebrama se igra 10.novembra na Marakani.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 okt 2010, 14:42

slika

Sloboda je najprijatnije iznenadjenje prvenstva,odlicno igrao sto sam i napisao u ovodnom delu za JSL.
Na golu im je odlicni Nikolic mnogi se slazu sa mnom da je jedan od najboljih golmana lige.Odbrana im je individualno mozda i najsalabi deo tima,Bekovi su im dosta bolji u ofanzivi a stoperi izuetno spori,no kada su zajedno u bunkeru to veoma dobro izgleda.No Koroman i Vesovic bi trebali da iskoriste te bekovske izlete napred.
U vezi su im najbolji njihov igrac Lazic,pristojan zadnji vezni Sunjarevic,veliki talenat Maksimovic koji nije u formi ali je izuzetan talenat,te VUjovic koji umislja da je Ronaldo pa sve sam hoce.
U napadu su im odlicni Pavicevic i Arsenijevic,mada Pavicevic je dosta spor tako da Ady sa njim ne bi trebao da ima problema.
Kod nas nece biti Milovanovica,verovatno na njegovo mesto ide Bogdanovic,ali nije iskljuceno ni da priliku dobije Lazovic.
Ja bi voleo ovako neki sastav.

Stamenkovic,Ady,Djordjevic,Ninkov,Tosic,Bogdanovic,Koroman,Vesovic,Isah,Kadu,Kaludjerovic.
Za sutra najvaljuju kisu u Lucanima tako da ako se Sloboda odluci za bunker bice veoma tesko a upravo ocekujem takav scenario.
Ja se iskreno nadam da cemo ovo da pobedimo te da sa tri boda zalihe udjemo u derbi.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 okt 2010, 15:06

kad je na programu derbi sa Partizanom, je li naredno kolo :roll: ?
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 okt 2010, 15:14

jeste.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 okt 2010, 15:14

brazzo je napisao/la:kad je na programu derbi sa Partizanom, je li naredno kolo :roll: ?
Da,sledeci vikend. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 okt 2010, 18:44

Jos jedan duznik je pao,ovaj put Sloboda PS sa 3 gola u njihovoj mrezi.
No nije lepo krenulo,ponovo smo igrali mrljavo i iz toga se rodila jedna prilika za Sevojno,Tosic se okliznuo ali Stevancic ne pogadja za 1:0.Tada krecemo mnogo bolje,Andrija ima veoma lepu priliku ali promasuje.
Onda na scenu stupaju Ogi i Tosic,Koroman nako duze vremena nije peglao loptu dao je na krilu Tosicu koji milimetarski precizno pogadja Trifunovica koji samo laganim trzajem pogadja za 0:1,nakon toga igramo vrlo lepo koliko je dozvoljavao veoma tezak teren u Lucanima.
U drugom poluvremenu ista slika i dalje imamo kontrolu sto rezultuje pogodkom Savia sa nekih 30-ak metara lopta oskace ispred Nikolica i vara ga sto je dovoljno za 0:2,nakon toga u igru ulazi Bogdanovic i vec nekoliko minuta posle u stilu Tosica pogadja KAludjerovica u glavu za laganih 0:3.

Ono sto sam video danas je veoma dobro,svi zasluzuju visoke ocene osim Djordjevia,pa ovo nam je najlosi kapiten u zadnjih ne znam koliko godina,za njega su Ady i Mihajlovic licno John Terry.
Veoma mi se svideo Tosic vidi se da polako dize formu iz meca u mec kao sto sam i ocekivao.Savio ne tako dobar kao pre ali trci,trudi se,mada meni je Isah bolji od njega.
Evo pokazalo se ono sto sam govorio Bogdanovic je profesor za Milovanovica,iako ni sam ne volim Bogdanovica kao igraca drazi mi je od one "zvezde"i steta sto ce Dejan ipak igrati na derbiu.
Kadu odlican jos jednom pokazuje kakav je majstor,dodavanje u stilu Xavia nepogresivo,trcanje isto tako...
Koroman mi se poceo svidjati,sve vise igra za ekipu,nema vise igre za sebe,sto je rezultiralo u nekoliko navrata.

Dakle pobeda na jednom od najtezih gostovanja je upisana veoma lako,mada sa igrom koja se mora popraviti ali moze da raduje da je ipak evidentan pomak u odnosu na predhodne utakmice.Ulazimo na derbi sa 3 razlike i nadamo se povecanju na 6.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 okt 2010, 00:35

e ljudi de mi recite jel ima u vašem shopu, mislim na zvezdin shop, idalje u ponudi majica ili bilo čega od Fratrije mislim da sam nekad tamo prije možda mjesec dana isto pitao ali eto sad bi trebao ici u BG pa da znam imam li se čemu nadati ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 okt 2010, 01:40

Fina uvertira za derbi. :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 okt 2010, 16:13

brazzo je napisao/la:e ljudi de mi recite jel ima u vašem shopu, mislim na zvezdin shop, idalje u ponudi majica ili bilo čega od Fratrije mislim da sam nekad tamo prije možda mjesec dana isto pitao ali eto sad bi trebao ici u BG pa da znam imam li se čemu nadati ;)
Nisam odavno isao do shopa tako da ne znam da li ima,ali u "Budi fin"butiku ima 100% nekidan sam video,ima i majica,sal a mislim i duks.

[youtube][/youtube]
slika
slika

Juce navijanje veoma dobro,s tim da kerovi nisu dali da se spaja kop sto se vidi na slici,kao narednjenje iz vrha i uz to da su cak tri puta pretresali navijace ali su se opet unele baklje i jedan topovski. :lol:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 okt 2010, 19:04

izgleda da neće biti tv prijenos derbija na RTS-u, haman će biti samo na Foxu tj Prvoj tv :roll: nezz jel ova info 100 tačna tako da se nadam da vi znate bolje.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 okt 2010, 20:04

brazzo je napisao/la:izgleda da neće biti tv prijenos derbija na RTS-u, haman će biti samo na Foxu tj Prvoj tv :roll: nezz jel ova info 100 tačna tako da se nadam da vi znate bolje.
Bice na Tijanicevoj TV 100% samo cekaju tacno vreme,jer nije odluceno da li se igra od 13:00(90%)ili kasnije.

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 19 okt 2010, 14:46

Neće biti prenos na RTS jer Prva ima pravo prenosa derbija, kao i prošle sezone ;)

Poz cigani :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 okt 2010, 15:21

& je napisao/la:Neće biti prenos na RTS jer Prva ima pravo prenosa derbija, kao i prošle sezone ;)

Poz cigani :lol:
Pozz Andrija. :D

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić poručio je, posredstvom novinara koji u Bragi prate crno-bele na gostovanju u trećem kolu Lige šampiona, da njegov tim pristaje da igra "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom ove subote samo ukoliko na stadionu ne bude publike!

"Igraćemo derbi, pod uslovom da tribine budu prazne", rekao je Đurić predstavnicima medija.

U ponedeljak, posle sastanka predstavnika FK Crvena zvezda, MUP i Zajednice Superlige, došlo se do zaključka da postoje uslovi da utakmica visokog rizika ipak bude odigrana u subotu, od 13 ili 14 časova, uz prisustvo publike, ali je konačna odluka odložena za sredu ili četvrtak, kada se Uprava Partizana bude vratila iz Portugala.

Šta će čelnici crno-belih reći na očekivanom sastanku već može da se zaključi iz poruke koju je Đurić poslao u utorak oko podneva.

Iz Partizana su još ranije tražili pismene garancije za bezbednost svih članova svog kluba, potpisanu i od predstavnika Crvene zvezde, MUP i FSS, ali do utorka nije bilo govora o pismenim garancijama.

Nezvanično, u Crvenoj zvezdi nisu spremni na takav potez, jer prema proceni tima iz Ljutice Bogdana to nikada ranije nije bio slučaj. Crveno-beli veruju da ni uoči 139. "večitog derbija" nema razloga za pismenim potvrdama.

:lol: :lol:
Oj kakvo neopevano govedo. :lol:
Ovde je j**o lud zbunjenog,ne zna se cija je izjava gora krenuvsi od Djurica,preko Lukica,pa Karadzica i na kraju sve to zaokruzi Dacic. :lol:

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 19 okt 2010, 20:53

Veliko interesovanje medija za derbi

Više od 60 predstavnika stranih medija prijavilo se za akreditacije za 139. večiti derbi koji bi u subotu trebalo da se igra u Beogradu.

Pored novinara iz Francuske, Italije, Španije, Nemačke, Grčke, Rusije i drugih zemalja Evrope, mediji iz čak 19 zemalja već su otkupili prava prenosa za ovu utakmicu.

I pored činjenice da je "večiti derbi" oduvek bio interesantan i stranim medijima, događaji u Đenovi svakako su dodatno povećali interesovanje za dešavanja u srpskom fudbalu.

SC
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 okt 2010, 21:25

Eno grobari traže neke garancije ko da idu da igraju utakmicu u Dagestan, a ne bukvalno u komšiluk. :roll: Smješni su, majke mi.
Kristić zatvorio treninge za javnost. :lol:
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.