Sloboda je najprijatnije iznenadjenje prvenstva,odlicno igrao sto sam i napisao u ovodnom delu za JSL.
Na golu im je odlicni Nikolic mnogi se slazu sa mnom da je jedan od najboljih golmana lige.Odbrana im je individualno mozda i najsalabi deo tima,Bekovi su im dosta bolji u ofanzivi a stoperi izuetno spori,no kada su zajedno u bunkeru to veoma dobro izgleda.No Koroman i Vesovic bi trebali da iskoriste te bekovske izlete napred.
U vezi su im najbolji njihov igrac Lazic,pristojan zadnji vezni Sunjarevic,veliki talenat Maksimovic koji nije u formi ali je izuzetan talenat,te VUjovic koji umislja da je Ronaldo pa sve sam hoce.
U napadu su im odlicni Pavicevic i Arsenijevic,mada Pavicevic je dosta spor tako da Ady sa njim ne bi trebao da ima problema.
Kod nas nece biti Milovanovica,verovatno na njegovo mesto ide Bogdanovic,ali nije iskljuceno ni da priliku dobije Lazovic.
Ja bi voleo ovako neki sastav.
Stamenkovic,Ady,Djordjevic,Ninkov,Tosic,Bogdanovic,Koroman,Vesovic,Isah,Kadu,Kaludjerovic.
Za sutra najvaljuju kisu u Lucanima tako da ako se Sloboda odluci za bunker bice veoma tesko a upravo ocekujem takav scenario.
Ja se iskreno nadam da cemo ovo da pobedimo te da sa tri boda zalihe udjemo u derbi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))