Večeras Vojvoda ko LeBron Džejms
Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
whitesnake
- Kontakt:
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
Nas filozofija, idemo po poraz do 6 razlike
-
19vendetta87
- Kontakt:
Yebo majku, onaj Ponitka protiv nas gađao k'o Kevin Durant, dok veceras nije mogao slobodno bacanje pogoditi 
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma puno je to truhlih stvari a ispašta na kraju samo reprezentacija.lumani je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:12Raonffa je napisao/la: ↑16 avg 2023, 14:03Ma karikiram brate, ali za mene definitivno bolje zvati igrača tog specifičnog profila koji ti treba nego da pokušavaš nazor nešto napraviti od drugih i tako poremetiš cijelu rotaciju u ekipi, pa taman taj igrač bio kvalitetom nivo ispod onoga što tebi treba.
Pisao sam jučer, možete mi sada svi napisati da sam lud ali ja bih Zahiragiću dao 5-10 minuta po utakmici na ovom turniru, odgovorno tvrdim da ne može biti gori od Gegića na 1 recimo.
Ne znam koji si ga klinac zvao ako će dodavati peškire saigračima na tajm outu. Ja bih i Muhameda Pašalića zvao, onakvog kakav jeste sada, veteran, ali ubijeđen sam da bi bio bolji na keci od Atića i Gegića, plus što bi unormalio rotaciju pa ne bi Bekir morao cijediti Musu, Atića i Gegića cijelu tekmu.
Što se Amsala tiče, ja ne znam, on je mogao imati katastrofalnu sezonu ali je morao biti u ovom rosteru jer više volim vidjeti njega da ima 0/5 za tri nego Gegaru koji se ispucava i baca cigle. Da se razumijemo, respekt Amaru, odličan igrač zadatka i meni jako gotivan ali kontaš me šta ti govorim.
Isto kao što bih volio vidjeti večeras npr Alibegovića da širi reket u paru sa Nurkićem, pa da i on ima 0/5 nego Juku i Mikija/Garzu koji se sudaraju dole u reketu.
Šta znam, možda griješim, ali mene te stvari toliko iritiraju i nerviraju a siguran sam da nije nešto što se nije moglo/ne može bolje odraditi. Evo ti mi reci koja je konkretno uloga Delalića starijeg i Kamenog na ovom turniru? Šta imaš ti od njih ovdje?![]()
Ne znam zasto Talic ,Draskovic godinama bjeze od repke..Sani nisam siguran.Roberson to su 4 P.G....jbg Kameni je tu da obavi Malo prljavog posla , šteta stvarno sto ima toliku strah da sutira.Amsal nisam siguran kakav je uopšte bio na pripremama ,ne znam, nemam info u čemu je problem,ali mogu zamisliti da bi bilo ljutnje ako bi on prije Gegica kojeg Nurk cuva.Amsal je top prospekt i to je njegova pozicija narednih 10 godina......
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ploco prenosi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jao ova dvojica rade bolje da ni vcrs nije bilo prenosa ko i prve dvije utakmice 
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Nek mu pripreme kakve tablete za smirenje. Covjek ce 40 minuta vristati
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
NKSvatovacPoljice
- Kontakt:
Joj Pločo
Al' dobro opet svaka čast Senadu taman da ukrade stream opet se jedini počešao za to i donekle ispravio ovu sramotu da državnu reprezentaciju ne prenosi niko.
Al' dobro opet svaka čast Senadu taman da ukrade stream opet se jedini počešao za to i donekle ispravio ovu sramotu da državnu reprezentaciju ne prenosi niko.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gledam na onom poljskom kanalu, ne mogu ja Ploču slušati. Na fudbalu je cirkus, mogu misliti kakav će show biti na košarci.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Moze neko link?
https://cdn.livetv694.me/webplayer.php? ... =3822&si=3
Imaš na Face TV svakako ako želiš uživati u Pločinom komentaru
Toliko stede na opremi i uslugama da im ostane sasvim dovoljno za zaposljavanjem mora beskorisnih uhljeba kao i za razna sponzorstva.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ljudi kad se igra polufinale?
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Rekoh ja sa ce se FaceTV sjetiti da prenosi kada je najpotrebnije
ali mislio sam da ce sacekati do polufinala
hajde nejse, hvala Senciju i naravno Sedi 
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Hvala drug
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Opet s 2 centra o Boze
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.