kao prvo dobro nam dosla :mrgreen:kolko je vas sanjalo to je nevjerovatno...da se bar hoce ijedan san ispunitLily je napisao/la:Vec neko vrijeme kao gost citam postove pa napokon da se i ja registrujem..(:
Vidim nisam ja jedina koja sanja utakmicu... Ja sam sanjala: Igra se utakmica u Portugalu.. kad odjednom poce padat' snijeg.. Potrazila sam tumacenje snova i ima nekoliko definicija snijega, al tamo pise da gledati kako snijeg pada znaci radost, veselja.. Nadam se da ce tako i biti! =)
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
Lily je napisao/la:Vec neko vrijeme kao gost citam postove pa napokon da se i ja registrujem..(:
Vidim nisam ja jedina koja sanja utakmicu... Ja sam sanjala: Igra se utakmica u Portugalu.. kad odjednom poce padat' snijeg.. Potrazila sam tumacenje snova i ima nekoliko definicija snijega, al tamo pise da gledati kako snijeg pada znaci radost, veselja.. Nadam se da ce tako i biti! =)

1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
heh hvala.. ja se nadam da ce se barem moj ispunit.. ( da se imam cemu veselit' do ljeta.. xD)rob do bagro je napisao/la:kao prvo dobro nam dosla :mrgreen:kolko je vas sanjalo to je nevjerovatno...da se bar hoce ijedan san ispunitLily je napisao/la:Vec neko vrijeme kao gost citam postove pa napokon da se i ja registrujem..(:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- rob do bagro
- Kontakt:
abd...lily...ima da se veselimo citav zivotLily je napisao/la:heh hvala.. ja se nadam da ce se barem moj ispunit.. ( da se imam cemu veselit' do ljeta.. xD)rob do bagro je napisao/la:kao prvo dobro nam dosla :mrgreen:kolko je vas sanjalo to je nevjerovatno...da se bar hoce ijedan san ispunitLily je napisao/la:Vec neko vrijeme kao gost citam postove pa napokon da se i ja registrujem..(:

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
moj najupecatljiviji san je bio:
mi kao igramo prvo kolo na svjetskom prvenstvu, protiv Australije (valjda, imali su zute dresove, i Kewella se sjecam
). gubimo 2-0 34.min. sjecam se da je hasagic crveni dobio.
aj neka bude i tako samo da budemo u africi.
mi kao igramo prvo kolo na svjetskom prvenstvu, protiv Australije (valjda, imali su zute dresove, i Kewella se sjecam

aj neka bude i tako samo da budemo u africi.

mrzim snijeg iz dna duse, al da hoce napadati, i padati svo vrijeme, kao sad poljska slovacka, pa da bude 0-0Madafaka je napisao/la:"Biće hladno u BiH, ali to nije izgovor"
Cristiano Ronaldo, zvijezda Real Madrida i portuglaske reprezentacije, za ESPN.go.com prokomentarisao je predstojeće utakmice baraža koje će njegova selekcija igrati protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine 14. i 18. novembra.
Ronaldo je istakao da je ključ u tome da Portugal mora pobijediti.
"Ako ne pobijedimo, ostajemo kući, a to ne želimo. Moramo pobijediti, imamo dobre šanse za to. BiH ima dobar tim, ali Portugal ima bolji i to moramo pokazati na terenu", rekao je Ronaldo.
Ronaldo je govorio i o strahu portugalskih igrača i stručnog štaba od hladnoće u Zenici gdje će se igrati revanš utakmica.
"Igrat ćemo utakmicu na minus pet, bit će hladno, ali to nije izgovor. Moramo pobijediti", rekao je Ronaldo.
p.s. u lisabonu 1:1
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Ja se dobro sjecam kako je moj bivsi nastavnik vjeronauke govorio da je vecina snova istinita pogotovo ako se sanja u zoru...
e sad..

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- rob do bagro
- Kontakt:
znaci tvoj ce se san ispunitLily je napisao/la:Ja se dobro sjecam kako je moj bivsi nastavnik vjeronauke govorio da je vecina snova istinita pogotovo ako se sanja u zoru...e sad..

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
trebao birob do bagro je napisao/la:znaci tvoj ce se san ispunitLily je napisao/la:Ja se dobro sjecam kako je moj bivsi nastavnik vjeronauke govorio da je vecina snova istinita pogotovo ako se sanja u zoru...e sad..

hehe pa sta ako se ostvari ? padat ce snijeg ? nevidim puno koristi od toga.Lily je napisao/la:trebao birob do bagro je napisao/la:znaci tvoj ce se san ispunitLily je napisao/la:Ja se dobro sjecam kako je moj bivsi nastavnik vjeronauke govorio da je vecina snova istinita pogotovo ako se sanja u zoru...e sad..
![]()
![]()
sto nas ovi portugalci podcjenjuju
sigurno nisu culi za bosanski inat

sigurno nisu culi za bosanski inat

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
@Wolverine- ne.. hehe.. nego cemo otic' na SP.. xP
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nisam jos sanjo utakmicu u Zenici robe,valjda ce doc i to 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Jednostavno fudbalska svijetska javnost idalje nesvata BIH kao jednu "ozbiljnu" ekipu koja moze da se nosi i sa najacim ekipama u svijetu.Bosnier je napisao/la:sto nas ovi portugalci podcjenjuju![]()
![]()
![]()
sigurno nisu culi za bosanski inat![]()
![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
istrosio si se za prvu tekmu u Lisabonunidjo_barca je napisao/la:Nisam jos sanjo utakmicu u Zenici robe,valjda ce doc i to

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- nidjo_barca
- Kontakt:
moze bitrob do bagro je napisao/la:istrosio si se za prvu tekmu u Lisabonunidjo_barca je napisao/la:Nisam jos sanjo utakmicu u Zenici robe,valjda ce doc i to

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- rob do bagro
- Kontakt:
ma neka...poslije prve tekme ti sanjaj revans, moze doc do nekih gresaka u snunidjo_barca je napisao/la:moze bitrob do bagro je napisao/la:istrosio si se za prvu tekmu u Lisabonunidjo_barca je napisao/la:Nisam jos sanjo utakmicu u Zenici robe,valjda ce doc i toal ima jos 13 dana ,ima da je sanjam pa makar

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Hej zna li mozda netko skim BOSNA I HERCEGOVINA igra u BARAZU hahahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
snijeg padeLily je napisao/la:@Wolverine- ne.. hehe.. nego cemo otic' na SP.. xP

- rob do bagro
- Kontakt:
Reprezentacija: Za revanš baraža protiv Portugala ulaznice od 20 do 40 KM
NSBiH jučer počeo s prijemom zahtjeva za ulaznice na Lužu
Prodaja ulaznica za revanš utakmicu baraža za Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi protiv Portugala, koja se igra 18. novembra u Zenici, počet će 9. novembra, a cijene će se zadržati na nivou onih protiv Turske i Španije.
Najjeftinija će biti ulaznica za južnu tribinu stadiona Bilino polje - 20 KM. Sjever će koštati 25, istok 30, a zapad 40 KM.
Odredbe o sigurnosti
Spisak prodajnih mjesta Nogometni savez BiH objavit će naknadno.
Shodno svom pravilniku o sigurnosti na međunarodnim utakmicama, NSBiH će i ovoga puta poštovati odredbe koje se odnose na sigurnost. Tako ponovo neće biti moguće kupiti više od pet ulaznica, a djeci do sedam godina neće biti dozvoljen ulaz.
Na stadion je zabranjeno unošenje pirotehničkih sredstava i alkoholnih pića, kao i tvrdih predmeta. Kapije stadiona "Bilino polje" bit će otvorene tri i po sata prije početka utakmice.
Kada je riječ o prvoj utakmici na stadionu Luž, svi zainteresirani za ulaznice za njih mogu aplicirati od jučer, preko faksa ili e-mail adrese Nogometnog saveza BiH. Maksimalan broj ulaznica koje pojedinac može naručiti je 10, ali uz podatke o njihovim budućim vlasnicima i potpis izjave o preuzimanju odgovornosti za njihovo ponašanje.
Preuzimanje u Lisabonu
Svi oni koji su do sada samoinicijativno podnijeli zahtjeve trebaju to učiniti ponovo u skladu s uputstvima NSBiH.
Aplikacije se mogu slati do 5. novembra, nakon čega će Komisija NSBiH donijeti odluke o tome kome će odobriti, a koga odbiti. Cijena ulaznice je 25 eura, a uplate se mogu izvršiti nakon odobrenja. Preuzimanje karata bit će izvršeno ili u prostorijama NSBiH ili na dan utakmice, u lisabonskom hotelu "Marriot".
Portugalci su do sada navijačima BiH odobrili 3.000 ulaznica na jugozapadnom dijelu stadiona i još 500 prve kategorije (po cijeni od 30 eura), te su obećali Nogometnom savezu BiH da će razmotriti opciju da nam obezbijede dodatna mjesta na stadionu.
Prodaja ulaznica za revanš utakmicu baraža za Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi protiv Portugala, koja se igra 18. novembra u Zenici, počet će 9. novembra, a cijene će se zadržati na nivou onih protiv Turske i Španije.
Najjeftinija će biti ulaznica za južnu tribinu stadiona Bilino polje - 20 KM. Sjever će koštati 25, istok 30, a zapad 40 KM.
Odredbe o sigurnosti
Spisak prodajnih mjesta Nogometni savez BiH objavit će naknadno.
Shodno svom pravilniku o sigurnosti na međunarodnim utakmicama, NSBiH će i ovoga puta poštovati odredbe koje se odnose na sigurnost. Tako ponovo neće biti moguće kupiti više od pet ulaznica, a djeci do sedam godina neće biti dozvoljen ulaz.
Na stadion je zabranjeno unošenje pirotehničkih sredstava i alkoholnih pića, kao i tvrdih predmeta. Kapije stadiona "Bilino polje" bit će otvorene tri i po sata prije početka utakmice.
Kada je riječ o prvoj utakmici na stadionu Luž, svi zainteresirani za ulaznice za njih mogu aplicirati od jučer, preko faksa ili e-mail adrese Nogometnog saveza BiH. Maksimalan broj ulaznica koje pojedinac može naručiti je 10, ali uz podatke o njihovim budućim vlasnicima i potpis izjave o preuzimanju odgovornosti za njihovo ponašanje.
Preuzimanje u Lisabonu
Svi oni koji su do sada samoinicijativno podnijeli zahtjeve trebaju to učiniti ponovo u skladu s uputstvima NSBiH.
Aplikacije se mogu slati do 5. novembra, nakon čega će Komisija NSBiH donijeti odluke o tome kome će odobriti, a koga odbiti. Cijena ulaznice je 25 eura, a uplate se mogu izvršiti nakon odobrenja. Preuzimanje karata bit će izvršeno ili u prostorijama NSBiH ili na dan utakmice, u lisabonskom hotelu "Marriot".
Portugalci su do sada navijačima BiH odobrili 3.000 ulaznica na jugozapadnom dijelu stadiona i još 500 prve kategorije (po cijeni od 30 eura), te su obećali Nogometnom savezu BiH da će razmotriti opciju da nam obezbijede dodatna mjesta na stadionu.

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.