Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020

Post Postao/la admin » 13 nov 2020, 15:43

dušmani, a ja samo takve ovdje imam očigledno, će to reći svakako... šta god da napišem ili ako ništa ne napišem.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 nov 2020, 15:45

admin je napisao/la:
13 nov 2020, 15:33
mi nikad nismo pisali da Amar Osim treba biti selektor. Uvijek smo pisali da treba neko ko živi u BiH može dugoročno pratiti razvoj igrača unutar domaćeg prvenstva i domaćih kapaciteta jer će kapaciteti dijaspore neminovno slabiti. I dalje mislimo to isto, eto neko me pitao šta lično mislim i baš to sam odgvorio.

Sad kad su kapaciteti dijaspore ispuhali skroz, a u ...
Čuj kapaciteti dijaspore će slabiti :crazy:
Vi bi volili da kapaciteti dijaspre slabe, ali mi imamo Ahmedhodžića, Hadžikadunića, Demirovića, Hasića, Dedića, Gazibegovića, Kovača, Gigovića, Alijagića...sve igrači koji već sad imaju karijeru o kojoj 99% bhpl igrača može sanjat u primeu.
Tu su i Husković, Omić, Bešić...

Nemojte svoje želje i strategiju, projicirat ko realnost. Vi bi htjeli da prekinete dotok igrača iz dijaspore, radi domaćeg mešetarenja, a niste u stanju da proizvedete trećerazrednog igrača.

Čuj strategija da prvo ukinu dijasporu, pa onda ko biva prave igrače :thumbdown: :thumbdown:
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 13 nov 2020, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.

PravaRaja
Kontakt:

Post Postao/la PravaRaja » 13 nov 2020, 15:46

admin je napisao/la:
13 nov 2020, 15:43
dušmani, a ja samo takve ovdje imam očigledno, će to reći svakako... šta god da napišem ili ako ništa ne napišem.

A sto posto si u pravu. Nije kriv Begić, raja je htjela da dobije titulu počasnog. Javnost pozivala igrače. Nisu oni htjeli ali eto da udovolje javnosti.

Aj ne vjerujem. :rol: :rol: :rol:

Forumaši krivi. Begić :angel:

:bow:

P.S. Moram te citirati. Bravo! :clap:
admin je napisao/la:
13 nov 2020, 15:36
Moram i ovo dodati.

Zaboravljate vi kako je uopšte Begić došao na čelo saveza. Zar nije ogroman pritisak navijača doveo do njegovog postavljanja na tu poziciju? Pa onda za drugi mandat, opšte oduševljenje navijača bilo, nakon Brazila. Zar nisu navijači insistirali da se izmisli pozicija dožovotnog počasnog predsjednika koju danas obnaša Begić? Svakog selektora kojeg je postavio, postavio je da ugodi navijačima. Za svakog ste mu aplaudirali. Za 99% igrača koji su u reprezentaciji postojao je pritisak javnosti da se pozovu. Rijetka, baš rijetka su imena koja je neki selektor onako izvukao iz rukava. Neko da gol u Bangladeškoj ligi, 10 patriota se javi "zovi ga"... pa kad ne valja "što si ga zvao..."

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 nov 2020, 15:49

Sad ste samo dokazali da Osim ni pod razno ne smije doći, jer ćemo bit, ne Estonija, nego San Marino.
Naravno, ukoliko nema projekat od jedno 200 miliona eura, da uložimo u bh fudbal. :roll:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 nov 2020, 15:51

Kakav Osim ne smije biti trener iz nase lige selektor. da je on "dobar" ne bi bio u toj ligi.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 nov 2020, 15:52

jel to fakat porediš Spahića, Pjanića, Ibiševića, Salihovića... sa Ahmedhodžićem, Hadžikadunićem, Demirovićem, Hasićem, Dedićem?

naravno da je realnost. To nije naša želja, naša želja je potpuno suprotna, daj bože još kojeg Pjanića, Ibiševića da vidimo u dresu BiH... Te neke komplekse dijaspora vs. BiH, to je za djecu. Nas ima 4 miliona, svaki čovjek nam je zlatan, sve da je na Sjevernom polu.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 nov 2020, 15:53

admin je napisao/la:
13 nov 2020, 15:52
jel to fakat porediš Spahića, Pjanića, Ibiševića, Salihovića... sa Ahmedhodžićem, Hadžikadunićem, Demirovićem, Hasićem, Dedićem?

naravno da je realnost. To nije naša želja, naša želja je potpuno suprotna, daj bože još kojeg Pjanića, Ibiševića da vidimo u dresu BiH... Te neke komplekse dijaspora vs. BiH, to je za djecu. Nas ima 4 miliona, svaki čovjek nam je zlatan, sve da je na Sjevernom polu.
Poredim, sve osim Pjanića!
Svi oni imaju već bolje karijere, nego prvospomenti u njihovim godinama.
I bojim se da ovdje ne postoje NAŠE ŽELJE, samo želje.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 13 nov 2020, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 13 nov 2020, 15:55

Zukanovic je napisao/la:
13 nov 2020, 15:51
Kakav Osim ne smije biti trener iz nase lige selektor. da je on "dobar" ne bi bio u toj ligi.
Pa to je istina. Valjda bi napravio nekakvu karijeru vani da je toliko dobar. Ali pošto smo dotakli dno više stvarno nije bitno ko će biti selektor pa eto što ne bi mogao i on. I jesmo postali reprezentacija koju bi on i treneri iz ove rugobe od lige mogli voditi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 13 nov 2020, 15:56

DrFilgud je napisao/la:
13 nov 2020, 15:45
admin je napisao/la:
13 nov 2020, 15:33
mi nikad nismo pisali da Amar Osim treba biti selektor. Uvijek smo pisali da treba neko ko živi u BiH može dugoročno pratiti razvoj igrača unutar domaćeg prvenstva i domaćih kapaciteta jer će kapaciteti dijaspore neminovno slabiti. I dalje mislimo to isto, eto neko me pitao šta lično mislim i baš to sam odgvorio.

Sad kad su kapaciteti dijaspore ispuhali skroz, a u ...
Čuj kapaciteti dijaspore će slabiti :crazy:
Vi bi volili da kapaciteti dijaspre slabe, ali mi imamo Ahmedhodžića, Hadžikadunića, Demirovića, Hasića, Dedića, Gazibegovića, Kovača, Gigovića, Alijagića...sve igrači koji već sad imaju karijeru o kojoj 99% bhpl igrača može sanjat u primeu.
Tu su i Husković, Omić, Bešić...

Nemojte svoje želje i strategiju, projicirat ko realnost. Vi bi htjeli da prekinete dotok igrača iz dijaspore, radi domaćeg mešetarenja, a niste u stanju da proizvedete trećerazrednog igrača.

Čuj strategija da prvo ukinu dijasporu, pa onda ko biva prave igrače :thumbdown: :thumbdown:
Pa koji talenti😂😂😂😂😂😂.
90posto tih će završiti u nižim ligama Njemačke.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 nov 2020, 15:57

PravaRaja je napisao/la:
13 nov 2020, 15:46
admin je napisao/la:

A sto posto si u pravu. Nije kriv Begić, raja je htjela da dobije titulu počasnog. Javnost pozivala igrače. Nisu oni htjeli ali eto da udovolje javnosti.

admin je napisao/la:
Moram i ovo dodati.

Zaboravljate vi kako je uopšte Begić došao na čelo saveza. Zar nije ogroman pritisak navijača doveo do njegovog postavljanja na tu poziciju? Pa onda za drugi mandat, opšte oduševljenje navijača bilo, nakon Brazila. Zar nisu navijači insistirali da se izmisli pozicija dožovotnog počasnog predsjednika koju danas obnaša Begić? Svakog selektora kojeg je postavio, postavio je da ugodi navijačima. Za svakog ste mu aplaudirali. Za 99% igrača koji su u reprezentaciji postojao je pritisak javnosti da se pozovu. Rijetka, baš rijetka su imena koja je neki selektor onako izvukao iz rukava. Neko da gol u Bangladeškoj ligi, 10 patriota se javi "zovi ga"... pa kad ne valja "što si ga zvao..."
Tebi moram odgovoriti, jer mislis da si pametan, a u stvari nisi baš previše i sporo ti se kliker vrti... Nekako si mi tipičan primjer. Ti misliš da je dovoljno biti glasan, u gomili galamit, "hajmo svi avatare iste stavit"... Nije fol uvijek biti samo glasan i dio rulje. Dok ti galamiš, uvijek ima neko iza tebe koga nisi ni primjetio da vuče tvoje konce i koristi buku koju ti praviš.

Raja je htjela da Ivica Osim bude počasni predsjednik. Ali je Begić pametniji od raje. Vi mislili da je on vama ugodio pa stavio Ivicu za počasnog predsjednika. Ali on vidi birokratske kanale kojim sebi otvara puteve. Pusti vas da aplaudirate, sve uradi onako kako vi kažete da treba, a sebi stvara pocedure koje koristi. Pusti vas u prvim redovima da galamite, a on poentira odozada. Vi udarali za promjene, a on došao kao promjena. Sad vas pušta da urlate na Vicu, on će doći kao spasioc i glas bošnjaka. Što vi više budete pljuvali Vicu, to će njegova pozicija jačati... za 30 godina ništa naučili niste.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 nov 2020, 16:02

BoixosNois1899 je napisao/la:
13 nov 2020, 15:55
Zukanovic je napisao/la:
13 nov 2020, 15:51
Pa to je istina. Valjda bi napravio nekakvu karijeru vani da je toliko dobar. Ali pošto smo dotakli dno više stvarno nije bitno ko će biti selektor pa eto što ne bi mogao i on. I jesmo postali reprezentacija koju bi on i treneri iz ove rugobe od lige mogli voditi.
Zasto rugoba lige? Raja prica rugoba i odmah rugoba. Evo, imali smo selektore iz slavnih drugih francuskih liga, jos slavnijih srbijanskih, pa sad i slavne grceke lige, doduse u nekim proslim vremenima. I sta smo dobili? Vidim ide nas za popizditi...

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 13 nov 2020, 16:06

Kad gledas Kodro i mrtvi Ibrakovic imaju bolji posao od Osima. jesu oni boli treneri sada? Osim nije mogao do 3 lige u Austiji.

Ne samo Osim i Musemic, i kako se svi zovu. oni bi dali ruku da dobio takav posao. i da bude jedan selektor? sta ce nam trener iz nase lige kad treba da budu 95 % igraca vani? samo jedino 3 golman ( ako je mlad) i mozda najbolji igrac lige na spisku.

Realno hoce Dzeko, Kolasinac, Pjanic i tako dalje slusati Osima i Musemica? koda gledam sada kako Musemic hoce da objasni Pjanicu kako treba igrati. :D
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 13 nov 2020, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 nov 2020, 16:06

Pa to je cilj, da nas toliko srozaju da raja kaže - haj što ne bi mogo i on. :D
Sad je jasno, sve su ovo štovaoci kulta Morža.

PravaRaja
Kontakt:

Post Postao/la PravaRaja » 13 nov 2020, 16:08

admin je napisao/la:
13 nov 2020, 15:57
PravaRaja je napisao/la:
13 nov 2020, 15:46
admin je napisao/la:

admin je napisao/la:
Moram i ovo dodati.

Tebi moram odgovoriti, jer mislis da si pametan, a u stvari nisi baš previše i sporo ti se kliker vrti... Nekako si mi tipičan primjer. Ti misliš da je dovoljno biti glasan, u gomili galamit, "hajmo svi avatare iste stavit"... Nije fol uvijek biti samo glasan i dio rulje. Dok ti galamiš, uvijek ima neko iza tebe koga nisi ni primjetio da vuče tvoje konce i koristi buku koju ti praviš.

Raja je htjela da Ivica Osim bude počasni predsjednik. Ali je Begić pametniji od raje. Vi mislili da je on vama ugodio pa stavio Ivicu za počasnog predsjednika. Ali on vidi birokratske kanale kojim sebi otvara puteve. Pusti vas da aplaudirate, sve uradi onako kako vi kažete da treba, a sebi stvara pocedure koje koristi. Pusti vas u prvim redovima da galamite, a on poentira odozada. Vi udarali za promjene, a on došao kao promjena.

Ne, dovoljno je biti poltron i ljiga, bez obzira na kliker. Takođe dovoljno sam pametan i informisan da te pometem u diskusiji, tako da moraš vrijeđati.

Je li 'raja' htjela Ivicu Osima za počasnog, ili je Ivica Osim zaslužio titulu počasnog kada nas je spasio?

Ko je udarao za promjene, Mi ili sda stranka koja je na kantonalnom izboru predložila svoja dva kandidata, Begića i Pušinu, pa se Begić već godinama sveti Želji jer je kod tog izbora glasao za manje od dva zla, Pušinu.

Kako si lukav i pokvaren. :rol:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 nov 2020, 16:15

Zukanovic je napisao/la:
13 nov 2020, 16:06
Kad gledas Kodro i mrtvi Ibrakovic imaju bolji posao od Osima. jesu oni boli treneri sada? Osim nije mogao do 3 lige u Austiji.

Ne samo Osim i Musemic, i kako se svi zovu. oni bi dali ruku da dobio takav posao. i da bude jedan selektor? sta ce nam trener iz nase lige kad treba da budu 95 % igraca vani? samo jedino 3 golman ( ako je mlad) i mozda najbolji igrac lige na spisku.

Realno hoce Dzeko, Kolasinac, Pjanic i tako dalje slusati Osima i Musemica? koda gledam sada kako Musemic hoce da objasni Pjanicu kako treba igrati. :D
Evo slusaju Bazdarevica, Prosineckog i Bajevica. Rezultati sjajni, svi smo sretni, jedva cekamo priprema za Evropsko prvenstvo.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 nov 2020, 16:18

Kakav bolan Osim, njegove komparativne prednosti su na nivou Brace gumene glave. :roll: Mangupluk i ništa više.
Što naravno teoretski ne isključuje mogućnost da s njima budemo šampioni svijeta.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 nov 2020, 16:20

Sve dok sarajevska mahala vodi savez i reprezenticiju nema napretka.

Izmjestili su baraz radi mahale, Ligate itd na Grbavicu i tu je poceo kraj. Ispadanje nakon kojeg dolazi totalni kraj svega.

Onda isti savez posalje ljude da uklone brending sa stadiona u Zenici a oni pocupaju i ostete sve, kablove, zidove kao Srbi kad su napustali Krajinu pa cupali uticnice za sobom i sve nosili.

Naravno sportsport.ba iako je Čelik objavio i slike najjaci portal u drzavi ih NIJE PRENIO na svoj portal.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

PravaRaja
Kontakt:

Post Postao/la PravaRaja » 13 nov 2020, 16:22

DrFilgud je napisao/la:
13 nov 2020, 16:18
Kakav bolan Osim, njegove komparativne prednosti su na nivou Brace gumene glave. :roll: Mangupluk i ništa više.
Što naravno teoretski ne isključuje mogućnost da s njima budemo šampioni svijeta.
DrFilgud
Post 23 nov 2017, 18:30

U Azerbejdzanu Robi ima 1.2 miliona i to je to, mi mu mozemo dati, recimo, 250 hiljada i milion ako se plasiramo i sansu da se dokaze.
Siguran sam da, nakon Azerbejdza, njemu nisu cilj pare, nego ekipa s kojom moze da pokaze znanje i napravi rezultat

Nemoj više, živ bio.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 nov 2020, 16:29

avenija je napisao/la:
13 nov 2020, 16:20
Sve dok sarajevska mahala vodi savez i reprezenticiju nema napretka.

Izmjestili su baraz radi mahale, Ligate itd na Grbavicu i tu je poceo kraj. Ispadanje nakon kojeg dolazi totalni kraj svega.

Onda isti savez posalje ljude da uklone brending sa stadiona u Zenici a oni pocupaju i ostete sve, kablove, zidove kao Srbi kad su napustali Krajinu pa cupali uticnice za sobom i sve nosili.

Naravno sportsport.ba iako je Čelik objavio i slike najjaci portal u drzavi ih NIJE PRENIO na svoj portal.
https://sportsport.ba/fudbal/nk-celik-n ... jev/381765

To je to, i sad se ocekuje da ja pravdam portal, medije, novinare. Primjer jedan, dosao kao kec na desetku u diskusiji. To je ono, sta ste pisali, kritikovali, upozoravali. Nismo nikad, na platnom spisku smo, sve radimo po instrukcijama i naravno, za lovu. I za koji potpisan dres jer znam da u redfakciji novinari imaju fetis skupljanje dresova sa potpisima.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 9 gostiju.