Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
E jes je Amaw namjestio sinoc, čača je ponosan na njega.
Imaju li plave suge obraza vidim prizivaju Hadzica i Saida hahah pa zar ste tolki levati lik vas smislit nije mogao i vi bi njega doveli hahah kakav odron od kluba
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo da pozelim Sretno mom prijatelju sa foruma @Ustanik protiv Borca
I uz prikladnu poslovicu
NEJMA LEGIJE
DO RIMSKE LEGIJE
I uz prikladnu poslovicu
NEJMA LEGIJE
DO RIMSKE LEGIJE
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel Borac inace igra u 433 formaciji?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
LINK LINK LINK
Aj Borac!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kosookorića u reprezentaciju!

ANamelessGhoul je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:15Nama je jedini spas da nas uzme neki bogatun i udri brigu na veselje pisam na ovu mahalstinu.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gubi Borac
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pavlovic idalje linijski pacer....jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Jel savez Ikom novčanu kaznu dao
4-to kolo već , znaci niko nije kažnjen ? 

Od mnogo ljudi sam na početku sezone čuo da se Borac mora uzeti kao kandidat iz sjenke za prvo mjesto. Ekipa koja na teškom gostovanju odmara pet najboljih igrača nije kandidat ni za šta osim za neko četvrto mjesto na guzove. **** vas Vico Zeljković.
P.S. Ne govorim ovo jer sam pod utiskom što me notorni kockar Vlado Jagodić zajebao svojim izborom igrača vjerovatno zajebao na tiketu na kom sam odigrao gost daje 1+ golova....
P.S. Ne govorim ovo jer sam pod utiskom što me notorni kockar Vlado Jagodić zajebao svojim izborom igrača vjerovatno zajebao na tiketu na kom sam odigrao gost daje 1+ golova....
Smoke Weed Everyday!
-
- Kontakt:
Pravi navijaci zeljescara pozitivno gledaju na minimalan poraz od Mladosti kod kuce.
Ako je nas najveci klub, FK Sarajevo, primio 2 gola od te iste Mladosti onda je poraz zelje od samo 0-1 veliki uspjeh.
Ako je nas najveci klub, FK Sarajevo, primio 2 gola od te iste Mladosti onda je poraz zelje od samo 0-1 veliki uspjeh.
A dobro i na kompasu trazis sjever da se orijentises...TheIvicnjak je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:30Pravi navijaci zeljescara pozitivno gledaju na minimalan poraz od Mladosti kod kuce.

- svrakino1921
- Kontakt:
Dobro siHeraklitMracni je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:28Jel savez Ikom novčanu kaznu dao4-to kolo već , znaci niko nije kažnjen ?
![]()
Kazne za baklje
Neptimjereno skandiranje
Mogu trenere
Za dress cod
- svrakino1921
- Kontakt:
Penal za Siroki
Bravo Športski prijatelji
Bravo Športski prijatelji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.