FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Tatamata1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tatamata1946 » 18 avg 2020, 11:11

Sve je do motivacije i borbenosti nasih igraca. Ako budu motivisani prolazimo.
Sretno nasi! :)

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 18 avg 2020, 11:14

Sušić vjerovatno preskače i Velež, a ako budemo igrali sa Astanom, nece sigurno putovati u Kazahstan, pod obrazloženjem da je rizično da nakon povrede igra na umjetnoj podlozi.Dakle, možemo se nadati, da će zaigrati nakon reprezentativne pauze u septembru, preko 6 mjeseci nakon posljednje zvanične utakmice.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 18 avg 2020, 11:18

Historicar je napisao/la:
18 avg 2020, 11:14
Sušić vjerovatno preskače i Velež, a ako budemo igrali sa Astanom, nece sigurno putovati u Kazahstan, pod obrazloženjem da je rizično da nakon povrede igra na umjetnoj podlozi.Dakle, možemo se nadati, da će zaigrati nakon reprezentativne pauze u septembru, preko 6 mjeseci nakon posljednje zvanične utakmice.
U tom slucaju dogovoriti sporazumni raskid i svako svojim putem.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

HordasDolacMalta
Kontakt:

Post Postao/la HordasDolacMalta » 18 avg 2020, 11:23

Treba ovog Susica otjerati podhitno.Ima viska kila,nespreman,raspada se a uzima brdo para

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 avg 2020, 11:23

Nzm vidjecemo sta ce sutra biti, prolaz je pod imperativom a ispadanje znaci blamazu.

Inace dns Brest-Astana. Mogao bi lako i Brest proći, Astana pola godine utakmice nije igrala

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 18 avg 2020, 11:27

A i mi smo nezahvalni, potpisali igrača i još hoćemo da je zdrav i da (mu se)igra :kafa:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 avg 2020, 11:28

Sanchez1987 je napisao/la:
18 avg 2020, 09:53
Zip je napisao/la:
18 avg 2020, 09:48
Sanchez1987 je napisao/la:
18 avg 2020, 09:45

susica ostavit za kakvog bajramskog turnira,cuj doktora kaze napokon je zdrav :salut:
Kako je samo tebi tegobno gledati uspjehe i kako ti je tesko radovati se pobjedama kluba :tokralju: :tokralju:

Stara forumska izvlakusa,jel trebam tebi dokazivati koliko volim klub? Da slikam clansku, dresove, šalove,ulaznice,pa da ti onda kazes ovo je pravi navijac a?
Ako ga volis kao sto pises, nemoj ga voliti toliko bgti :rol:

Za ove sto su se sad ufatili Susica, mozete ssmo da lajete, lajete... Nista vise....

A sutra aBd kad budemo pobjedjivali, sakrivat cete se po rupama il cete hinjski kao glumiti srecu.... Pichke!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 avg 2020, 11:30

Evo i nas pitar Muhamed Fazlagic Fazla kandidat za nacelnika Centra.On bi licno za nas kao klub bio najbolji izbor,ali ovako kad je vise strana i kandidata bojim se da ce razvuc glasove jedan drugom samo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 avg 2020, 11:35

Ja kako iskocise iz rupica, kad se spomenulo da Susic nece igrati :urnebes: :urnebes: :urnebes:

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 18 avg 2020, 11:39

Zip je napisao/la:
18 avg 2020, 11:35
Ja kako iskocise iz rupica, kad se spomenulo da Susic nece igrati :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ma fuj :puke:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 18 avg 2020, 11:42

Raduje me sto je u Vels krenuo Tinki Vinki da Nomadima sakrije loptu

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 18 avg 2020, 11:43

Šta će igrati protiv ovih amatera, čuva se za playoff

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 avg 2020, 11:44

SarajevoJeBordo je napisao/la:
18 avg 2020, 10:26
bordobijeli je napisao/la:
17 avg 2020, 23:14
Al realno ova utakmica ce odrediti kako ce se razvijati sezona. Svaku sezonu bude 5-6 utakmica koje lome sezonu na pozitivu ili negativu ova utakmica je jedna od njih, nije posljednja al jako je bitna.
Šta će bolan jedna utakmica odrediti uhljupe matori? Što to nije odredila nakon Atalante? Nije jer je tvoj ljubimac bio trener? Čuj bude 5-6 utakmica koje lome, jesi ti svjestan da će svaka ekipa u ligi imati toliko poraza?
Prvo ne kulturan si. Drugo Welšane i Atalantu ne mozes poredit, trce svim srcem navijam za FKS ko god bio na klupi. Opet ponavljam ova utakmica jedna od ključnih u sezoni i dat ce smjernice za sezonu, ne znam sta ti nije jasno ??

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 avg 2020, 11:55

Ja i nisam ocekivao Sušica covjek je ove sedmice krenuo raditi s loptom, treba vratit formu, osjecaj itd a ovo nije utakmica da se vracas u formu, samo 100% zdravi ce igrati. Sto neko napisa treba ga ocekivati u pravoj formi poslje reprezentativne pauze, koliko god zeljeli ranije to je realno.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 18 avg 2020, 11:56

Prvo večeras u 20:00 ispratiti lagano Brest Astana gdje će sudeći po bookijima bit izuzetno zanimljivo. Koeficijent na Astanu je 2.00 i daleko su od nekog jasnog favorita.

Šteta baš što nismo dobili domaćinstvo za drugo pretkolo, Brest na Koševu bi bilo itekako prolazno i velika šansa...

Ne znam za vas al kako se bliži utakmica sve sam više sigurniji u prolaz. Definitivno to što se igra na Cardiffovom stadionu je naša prednost, ovi su navikli igrati na plastici s malim dimenzijama.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 18 avg 2020, 11:59

Valjada će biti spreman do derbija
FKS

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 18 avg 2020, 12:01

amypitar je napisao/la:
18 avg 2020, 10:53
Denchi je napisao/la:
18 avg 2020, 09:57
Kovacevic
Hodzic-Serbecic-Dupovac-Salcin
Milicevic-Oremus
Tatar-Rahmanovic-Krste
Ahmetovic

Djokanovic, Fanimo
Pidro, Mustedanagic
Handzic
Moj Denchi pogubno bi bilo sa Oremusom i Milicevicem na zadnjem veznom, al na zalost mislim da ce tako i krenuti, jer nam treba visoki igraci kod njihovih ubacaja.Salcin na beku defanzivno lose, on he leptir za njihove boksere.
Mislim da nam ovde trebaju trkaci, borci i disciplina kao u Banja Luci.
Ja bi opet krenuo sa Hodzicem i Pidrom na boku, mada je i Pidro lose odigrao protiv Tuzle.Mislim da bi trebalo ovom mecu posvetiti sto vise paznje na njihovu skok igru i defanzivu, a gore oni ce kiksati siguran sam da ce Rahman, Fanimo, Tatara, Ahmet probiti.
Oni nisu tehnički potkovani, tako da iznošenje lopti ne bi trebalo pretstavljati problem. Ne znam zašto zaobilazite Andreja?? On i Oremuš komotno mogu odraditi tranziciju. Zbog njihove fizike, pretpostavljam da će Velšani igrati na duge lopte sa relejem u sredini od kojeg će se odbijati lopte na njihove bokove, koji bi se unda ubacivali u prostor i opet gađali tog releja u šesnaestercu. Po mome skromnom mišljenju, tog releja treba pokriti flasterom (Oremuš) koji bi ga isključio potpuno iz igre. Na taj način, oslobodila bi se naša krila koja bi imala male, ili nikakve defanzivne zadatke. Otočni fudbal ne poznaje klasična krila ili bekove. To su za njih bočni igrači i većinom ostrvske ekipe, napose irske i velške igraju sa samo dva bočna igrača u nekim defanzivnim 532 i 343 varijantama. Toga me, iskreno, najviše i strah. Sa 5 igrača nazad, oni će nastojati da što više naših igrača privuku u ofanzivu. Puštaće nam bočne igrače da što više ubacuju loptu u kazneni, a onda će odbicama ići u kontre, mi to, realno, ne možemo ispratiti. Pri takvim slučajevima, flaster odmah, na njihovoj polovini mora praviti pametan faul na njihovom releju. Onda mogu hurcu svirat, a mooda da ih slušaju. Koliko god da su fizički jaki i trkački spremni, oni su šablonska ekipa. Poyebi im šablon i mrtvi su.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 avg 2020, 12:01

Al realno razumijem raju u potpunosti... Jbga svi hoćemo kapitalne igrače, dovedes jednog takvog i onda se dešava ovo. I sve bi bilo okej da nije bila priča kako je sitna povreda, par dana pauze i zadnja izjava o njemu je bila da je počeo raditi sa loptom i opet ga nema,pa **** šta je to toliko da ga ni na klupi nema.
Realno i meni odavno već izgleda da je ovo uzimanje para, samo nisam htjeo da to pišem i da pokrećem lavinu komentara i negativnosti ali eto daj Bože da griješm.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 18 avg 2020, 12:02

Karaj nas Tino nismo zaslužili takve igrače u rosteru... ups
Ovo nam se sve vraća jer smo kao navijači i forumaši nezahvalni, čast pojedincima kojih je veoma malo i svojim postovima brane čast klu... pardon svega i svačega jer u svemu vide napad na upravu...

Boli me neka stvar za Sušića, on nije učestvovao u osvajanju trofeja, sa utakmicom i kusur minuta je samo kap u moru. Samo je očito da neko nekog handri ovdje, kad svi doktori i treneri kazu da je spreman najavljuju ga od prvog kola, pa sad kazu da je to to i onda paf frajera nema na spisku nikako. Ne krivim ni doktore, ni trenera, ni upravu, nego lično njega jer nas vuče za nos sve kolektivno i klub i navijače.
Neko će reći "sta te briga, ne placas ga ti" naravno da ga ne placam, al ne zelim da nas pravi budalama

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 avg 2020, 12:07

Ja mislim da nema nikakve zavjere oko Sučića. Momak povredio mišić, poceo trenirati ove sedmice s loptom normalno da nakon pauze nije spreman za maksimalne napore a ovu utakmicu trebaju igrati spremni igraci. Ja to tako vidim.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mire971, r3m1 i 26 gostiju.