NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NHL
nakon nespretnog poraza u minnesoti na SO, sinoc su kingsi nadigrali starse i dobili zasluzeno. meni se cini da su starsi imali samo 15 suteva na gol.. kingsi su im napokon uzvratili nakon sto su izgubili prethodna dva susreta s starsima.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Hawksi uzeli Handzusa (za pick 4 runde), veterana iz Sharksa iz centarskoj poziciji 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nije lose iak smo se pojacali..on je bio kod nas jednom i valjat ce nam sigurno u borbi za kup
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nevjerovatn opet 2-0 i onda zadnji period ulazis ono normalno za nas gotova stvar dominacija jer su Predatorsi u prva dva perioda uputili svega suteva prema Crawfordu..i nda oslije normalno za nas ljudi odu u SO gdje nekako dobijamo ebiga...pobjeda je pobjeda, ali mi je ovo sve rvno porazu gledajuci kako dovoljavamo protivniku da se tako lahko vraca jednostavno me pocelo nervirati ovo
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kingsi doveli iskusnog regehra iz sabresa.
i to za dva pika 2 runde jedan 2014 i jedan 2015 dobar posaoSTEVIE je napisao/la:kingsi doveli iskusnog regehra iz sabresa.
moji habsi i dalje guraju odlicno sinoc pobjeda protiv caroline 4:1

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Napokon i Chiarelli nešto uradio i doveo starog dobrog Jagra
, za mlade sa farme McDermida, Paynea i pick 2 runde
Trebao bi pojačati napad svojim iskustvom, a mislim da ide u 3 liniju sa Peverlyem i Caronom (odnosno Kelleym kad se vrati)
Drewiske iz Kingsa u Habse za 5th round pick, Kingsi otvaraju mjestu za Reghera u rosteru, a Habsi dobijaju #7 dman-a
Derek Roy u Nucksima iz Starsa, za pick 2 runde i prospecta
Defanzivac Bouwmeester iz Flamesa u Bluzere, dakle u Calgaryu (a i u Dallasu čini mi se) rasprodaja
U tijeku je i borba za Clowea, a igri su ostali Rangersi i Nucksi, a po svemu sudeći favoriti su ovi prvi

Trebao bi pojačati napad svojim iskustvom, a mislim da ide u 3 liniju sa Peverlyem i Caronom (odnosno Kelleym kad se vrati)

Drewiske iz Kingsa u Habse za 5th round pick, Kingsi otvaraju mjestu za Reghera u rosteru, a Habsi dobijaju #7 dman-a

Derek Roy u Nucksima iz Starsa, za pick 2 runde i prospecta

Defanzivac Bouwmeester iz Flamesa u Bluzere, dakle u Calgaryu (a i u Dallasu čini mi se) rasprodaja

U tijeku je i borba za Clowea, a igri su ostali Rangersi i Nucksi, a po svemu sudeći favoriti su ovi prvi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SheldonCooper
- Kontakt:
Borba New York-ških ekipa za ulazak u PO. Rangersi imaju još 13 utakmica do kraja.
Trenutna granična tabela:
7. Devilsi 15-12-9 39p
8. Rangers 17-15-3 37p
9. Islandersi 17-16-3 37p
Rangersi imaju dvije utakmice sa Devilsima i jednu sa Islandersima do kraja između ostalih.
7. Devilsi 15-12-9 39p
8. Rangers 17-15-3 37p
Rangersi imaju dvije utakmice sa Devilsima i jednu sa Islandersima do kraja između ostalih.
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Habsi odlicni deru a najmanje se pojacaliDR.HOUSE je napisao/la:i to za dva pika 2 runde jedan 2014 i jedan 2015 dobar posaoSTEVIE je napisao/la:kingsi doveli iskusnog regehra iz sabresa.
moji habsi i dalje guraju odlicno sinoc pobjeda protiv caroline 4:1
oni su me najvise iznenadili dok za LA ekipa koja je osvojila cup muke muci jos im sudije navlace u PM svaku utakmicu im daju po bar 7PP-to sekretar i Wayne Gretzky navlace malo kingsima-a obadvojica su veliki navijaci LA...
cuj muke muciWUCKO je napisao/la: oni su me najvise iznenadili dok za LA ekipa koja je osvojila cup muke muci jos im sudije navlace u PM svaku utakmicu im daju po bar 7PP-to sekretar i Wayne Gretzky navlace malo kingsima-a obadvojica su veliki navijaci LA...

edit: evo malo statistike pa cemo vidjeti dali sudije navlace za kingse kad su PP u pitanju

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ko je ovaj sto je sad dosao Hawkse iz Bostona ?.. valjal ovaj sta valjda Suave tako nekako se zove vidim na tlefon mi dodje poruka news
..a nigdje nema jos uvje na NHL i slicnim stranicama nevidim 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma mladi prospect (na centru igra) iz našeg Providenca, vi poslali nama Flicka iz svojih mladih, a mi vama ovogSaltCityAttack je napisao/la:ko je ovaj sto je sad dosao Hawkse iz Bostona ?.. valjal ovaj sta valjda Suave tako nekako se zove vidim na tlefon mi dodje poruka news..a nigdje nema jos uvje na NHL i slicnim stranicama nevidim
Sauvea

Imao je dosta problema sa povredama, kako pišu

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bilo bi dobro kad bi se ugrabila makar sedma pozicija, da se ide na Habse (valjda ostanu ispred Bruinsa), a savršeno bi bilo biti 6. i ići na nekog iz one delegatske divizije, Jetsi, Hurricanesi i ta sitna buranija, ali to će biti jako teško s ovakvom "igrom".SheldonCooper je napisao/la:Borba New York-ških ekipa za ulazak u PO. Rangersi imaju još 13 utakmica do kraja.
7. Devilsi 15-12-9 39p
8. Rangers 17-15-3 37p
Kakva patnja nakon onakve prošle sezone, vratili se stari navikama, jagma za 8. mjesto. I to sa po meni jačim timom, čisti paradoks.
Jučer smo doveli Ryana Clowea iz Sharksa. Ove sezone ima fantastičnih 0 golova iz 28 utakmica, tako da će se savršeno uklopiti i ne sumnjam da će nastaviti tamo gdje je stao u Sharksima.
STEVIE je napisao/la:cuj muke muciWUCKO je napisao/la: oni su me najvise iznenadili dok za LA ekipa koja je osvojila cup muke muci jos im sudije navlace u PM svaku utakmicu im daju po bar 7PP-to sekretar i Wayne Gretzky navlace malo kingsima-a obadvojica su veliki navijaci LA.... pa bolje sad stoje nego prosle godine prije pocetka playoffsa pa vidi kako sve zavrsi.. i to sto kazes da sudije navlace za kingse je
![]()
pa nije nhl na balkanu covjece pa da ima takvi s.ranja u sportu.. jedini problem kingsa ove sezone je u napadu. sinoc opet 40 udaraca na gol protivnika i samo jedan gol. odbrana je sasvim solidna(jos kad se uzme u obzir da fali jedan matt greene) i ima tu mnogo potencijala pogotovo u muzzinu i voynovu. sto se golmana tice quick je trenutno ok ceka se da on nadju onu svoju super formu od prosle sezone, iako bih volio da sansu dobije supertalentovani bernier.. u napadu skripi pravo, neznam samo kako tu lombardi nije doveo nikoga.
edit: evo malo statistike pa cemo vidjeti dali sudije navlace za kingse kad su PP u pitanjuu zadnji pet utakmica kingsa, kingsi su imali ukupno 13 PPs a protivnici kingsa u tim utakmicama su imali cak 16 PPs. toliko o navlacenju za kingse..
nisi ocito gledao utakmice koje su dobijali na osnovu PP 5 na tri i slicno kad su imali seriju pet sest utakmica kad su se vratili iz mrtvih-ti racunas zadnjih pet=pogledaj malo unazad buraz , Pogledaj na pocetku rezultate i utakmice protiv vancuvera, cbj, detroita, calgarija, gdje su imali po 6-7 pp a to sto kazes za balkansku hahaha ti nemas pojma kolko navijaci uticu na sudije kad se igra kuci i navlace na domace, ne samo kod LA nego po svim arenama-Jarane gledam skoro svaku tekmu koja je do sad bila i uvjek bude PP za domacine koji su neshvatljivi posebno pojedini kanadski timovi vancuver najvise od americkih pingvinima i tako dalje..imas na nhlcom scores i pogledaj ako meni ne vjerujes.pozzz
brate nemozes ozbiljno govoriti da wayne utice na sudije, pa to nema smisla.. svakom domacinu se navlaci pomalo i gleda kroz prste takoreci, tako je u svim sportovima jbga. al' veoma je rijetko da ijedan tim dobije po 6-7 PPs tokom utakmice. evo malo sam gledao statistiku ti PP u tim utakmicama kingsa koji ti navodis gore, protiv canucksa kingsi imali 3 PPs(isto ko' i canucksi u toj utakmici), protiv columbusa imali 5 PPs al' tu je i columbus imao 4 PPs, protiv detroita imali 5 PPs al' detroit imao takodje 3 PPs, protiv flamesa imali samo jedan PP a flamesi imali cak 4 PPs. nema sanse da se nateze nesto prepuno za kingse, statistika ne laze.. kingsi nisu interesantni dovoljno nhlu i onoj bandi u upravi tu(prije svega mislim na bettmana). pozdrav.WUCKO je napisao/la: nisi ocito gledao utakmice koje su dobijali na osnovu PP 5 na tri i slicno kad su imali seriju pet sest utakmica kad su se vratili iz mrtvih-ti racunas zadnjih pet=pogledaj malo unazad buraz , Pogledaj na pocetku rezultate i utakmice protiv vancuvera, cbj, detroita, calgarija, gdje su imali po 6-7 pp a to sto kazes za balkansku hahaha ti nemas pojma kolko navijaci uticu na sudije kad se igra kuci i navlace na domace, ne samo kod LA nego po svim arenama-Jarane gledam skoro svaku tekmu koja je do sad bila i uvjek bude PP za domacine koji su neshvatljivi posebno pojedini kanadski timovi vancuver najvise od americkih pingvinima i tako dalje..imas na nhlcom scores i pogledaj ako meni ne vjerujes.pozzz
edit: rangersi poslali gaborika u columbus, isti taj columbus poslao golmana masona u flyerse i dobili leightona meni se cini.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jokinen u Pensima iz Canesa, vjerovatno pojačava 4 liniju sa Adamsom i Kennedyem, može i na krilo i na centra
A Rangersi trejdali Gaborika u Columbus za Brassarda, Dorsetta i Moorea iako je on imao NTC, a zadržali su 3 picka prve runde, dakle Jacketsi se odlučili ozbiljno napasti PO ove godine, a Rangersi čiste prostor u SC i dobijaju 3 solodna mlada igrača, iako je Dorsett povijeđen, Moore ima potencijal da postane odličan defanzivac, iako je i sada solidan, a Brassard im daje tu potrebnu širinu na centru
Sabresi trejdali kapitena Pominvillea u Minny za prospekte i pick prve runde ove godine i druge runde iduće godine, dakle Pommy se pridružuje Pariseu i Koivu u prvoj liniji Wilda, a Sabresi su očito u rebuildingu
Rafi Torres u Sharksima iz Kojota, Mason iz Jacketsa u Flyerse kao backup goalie za Iliju, a u suprotnom smjeru ide opet goalie Leighton.
Capsi trejdali top prospecta Forsberga u Predse za Erata i Lattu, iako su ga draftali prošle godine kao 11 pick, dakle Erat bi mogao popuniti tu prazninu nastalu odlaskom Semina, Latta im može u budućnosti ponuditi dubinu na centru, posebno ako Ribeiro ode na kraju sezone, a Predsi su dobili jednog od najtalentovanijih igrača na prošlom draftu u vidu Forberga koji je trenutno sa Leksandom izborio SEL (prvu ligu) iduće godine i mogao bi biti franchise igrač u Predsima ako se predviđanja ispostave tačnim
Chiarelli je dodao i veterana Reddena za pick 7 runde, dakle za džabe
, a mogao bi ponuditi tu dubinu u odbrani i iskustvo kao vjerovatno #7 D-man
Sensi trejdali Bishopa, solidnog goalie prospecta (jer imaju možda i boljeg u Lehneru) u Boltse koji imaju problema na toj poziciji za Connachera, solidnog rookiea koji je odrađivao odličan posao za Boltse na centru i bio drugi strijelac među novacima ove sezone
_________
Sad malo o mojim Bruinsima, koji su sinoć, nakon shutouta Sabresa, odigrali još jednu u nizu drama sa Sensima ove sezone i opet na kraju izašli kao pobjednici, 4-0 protiv njih ove sezone, moglo bi se reći da nam leže
Inače tekma prepuna prilika i akcije, skoro 100 udaraca na gol na obe strane zajedno, i fantastična noć za Dobby i gore spomenutog Lehnera koji su briljirali na golovima, sa 45, odnosno 47 odbrana

A Rangersi trejdali Gaborika u Columbus za Brassarda, Dorsetta i Moorea iako je on imao NTC, a zadržali su 3 picka prve runde, dakle Jacketsi se odlučili ozbiljno napasti PO ove godine, a Rangersi čiste prostor u SC i dobijaju 3 solodna mlada igrača, iako je Dorsett povijeđen, Moore ima potencijal da postane odličan defanzivac, iako je i sada solidan, a Brassard im daje tu potrebnu širinu na centru

Sabresi trejdali kapitena Pominvillea u Minny za prospekte i pick prve runde ove godine i druge runde iduće godine, dakle Pommy se pridružuje Pariseu i Koivu u prvoj liniji Wilda, a Sabresi su očito u rebuildingu

Rafi Torres u Sharksima iz Kojota, Mason iz Jacketsa u Flyerse kao backup goalie za Iliju, a u suprotnom smjeru ide opet goalie Leighton.
Capsi trejdali top prospecta Forsberga u Predse za Erata i Lattu, iako su ga draftali prošle godine kao 11 pick, dakle Erat bi mogao popuniti tu prazninu nastalu odlaskom Semina, Latta im može u budućnosti ponuditi dubinu na centru, posebno ako Ribeiro ode na kraju sezone, a Predsi su dobili jednog od najtalentovanijih igrača na prošlom draftu u vidu Forberga koji je trenutno sa Leksandom izborio SEL (prvu ligu) iduće godine i mogao bi biti franchise igrač u Predsima ako se predviđanja ispostave tačnim

Chiarelli je dodao i veterana Reddena za pick 7 runde, dakle za džabe

Sensi trejdali Bishopa, solidnog goalie prospecta (jer imaju možda i boljeg u Lehneru) u Boltse koji imaju problema na toj poziciji za Connachera, solidnog rookiea koji je odrađivao odličan posao za Boltse na centru i bio drugi strijelac među novacima ove sezone

_________
Sad malo o mojim Bruinsima, koji su sinoć, nakon shutouta Sabresa, odigrali još jednu u nizu drama sa Sensima ove sezone i opet na kraju izašli kao pobjednici, 4-0 protiv njih ove sezone, moglo bi se reći da nam leže

Inače tekma prepuna prilika i akcije, skoro 100 udaraca na gol na obe strane zajedno, i fantastična noć za Dobby i gore spomenutog Lehnera koji su briljirali na golovima, sa 45, odnosno 47 odbrana

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SheldonCooper
- Kontakt:
Za sad koljaža nad Pinguinsima, 3:0 za Rangerse 5 minuta do kraja prvog perioda
Sve utrpano u roku od 4 minuta.
Clowe u prvoj utakmici za Rangerse postigao gol i asist!

Clowe u prvoj utakmici za Rangerse postigao gol i asist!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nadam se da možemo do pobjede od 3:2, mada su produžeci realnija opcija. U svakom slučaju, neplanski bod je u džepu.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Kakvi produžeci 4:0 , Brassard
Edit: 4:1

Edit: 4:1

- SheldonCooper
- Kontakt:
5:1 Clowe ponovo , 3/3 PP nevjerovatno i to iz 3 šuta.
Clowe nije dao 28 utakmica gol za San Jose a večeras d a gola i asistencija, strašan debi.
Clowe nije dao 28 utakmica gol za San Jose a večeras d a gola i asistencija, strašan debi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.