15 fubalera su Portugalci , a imaju cak dva Beniteza

http://en.wikipedia.org/wiki/Lusitanos
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
ja mislim brate da je pominjano 4 miliona,l mozda sam pogresio,ko zna,u svakom slucaju opario se Getafe junackijuznjak> je napisao/la:Getafe je uzeo za njega doste dobre pare, nekih 6 mil Eura ...inace taj tim vodi Juan de Ramos .
Steta sto ispade ono sranje,bzv. bacilo senku na ceo dogadjajPuma je napisao/la:Santos osvojio Copa Libertadores
ova generacija sa Gansom i Neymarom me neodoljivo podsjeca na onu generaciju iz 2002. sa Diegom, Elanom, Robinhom
interesantno, nijedan od njih nije napravio karijeru koja se ocekivala od njih, vidjecemo kako ce ici sad prvenstveno sa Gansom i Neymarom
nek su malo, sta faliTribalian je napisao/la:Steta sto ispade ono sranje,bzv. bacilo senku na ceo dogadjajPuma je napisao/la:Santos osvojio Copa Libertadores
ova generacija sa Gansom i Neymarom me neodoljivo podsjeca na onu generaciju iz 2002. sa Diegom, Elanom, Robinhom
interesantno, nijedan od njih nije napravio karijeru koja se ocekivala od njih, vidjecemo kako ce ici sad prvenstveno sa Gansom i Neymarom
Ma to je neizbjezno, veceras ce biti ludo na ulicama Buenos Airesa...Virtu4l je napisao/la:Sad sam tražio temu da pišem o tome. Nevjerovatno, mislim da će biti svega večeras, navijači im ovo neće oprostiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.