FK Rudar Prijedor

samuraj
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la samuraj » 10 apr 2010, 18:43

Za ocekivat.Vise puta do sada je "otkrivena" javna tajna da je Edin Golac veliki navijac Zelje.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 apr 2010, 18:44

scorpion je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:sramota.......vi sampioni da budete..aj dobro niste vi toliko ni losi bili...ali sudija :x pa sve zivo je svirao protiv rudara onaj sve neke ofsajde dizao na nasu stetu...ono je nevidjeno...sve je bilo u redu odlcina atmosfera...dosta ljudi,navijaca...i onda onaj **** usere sve...pa zadnjih 20 minuta niste lopte vidjeli i onda je on znao kad ce sta da svira...
umjesto da budes realan,da kazes svaka cast(pogledaj kako igramo ovo proljece),da ti bude draze da bolja ekipa bude prvak,a ne gledati nac.kljuc,ti ovdje kao sporis nasu pobjedu,ekipe koja uzme u sirokom 3 boda,u mostaru bod,a kao eto VELIKOM Rudaru ne mozemo 3...gledaj realno.
Ja vama iskreno zelim opstanak u ligi i siguran sam da necete imati problema da to obezbijedite.
cekaj prvo vi ste super ekipa...pa pitaj vase momke kad dodju..cijelo drugo poluvrijeme niste se snasli sa loptom.... cijelo drugo pol zadrzavate loptu izlezavate se jer je bilo ocigledno da smo pritisli i da lako mozete ostati i bez boda...i onda onaj idiot sa pistaljkom sve usere....prvo pol je prica za sebe...tu nije bilo prilika ni za jednu ekipu...ali u prvom je sve zivo svirao na stetu Rudara...u drugom se malo smirio do 80.minute...i onda konta beslije i....
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 apr 2010, 18:45

Dobro je ljudi...popustite navijace Rudara na njihovoj temi.
Utakmica je završena,prekucali smo njihov mali klubic ,plava lokomotiva je protutnjala kroz Prijedor i nastavlja dalje.
Sad se okrecemo utakmici protiv Borca.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 apr 2010, 18:52

rudarprijedor je napisao/la:prvo pol je prica za sebe...tu nije bilo prilika ni za jednu ekipu
Ni u 37-38 minuti kad je lopta prosla pored same stative gola Rudara? Sta li je onda onaj komentatro na BH radiju gledao .. :?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 apr 2010, 18:54

Stole iz Bora je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:prvo pol je prica za sebe...tu nije bilo prilika ni za jednu ekipu
Ni u 37-38 minuti kad je lopta prosla pored same stative gola Rudara? Sta li je onda onaj komentatro na BH radiju gledao .. :?
e da ta jedina prilika...sut iskosa sa desne strane...i to je to..ne moze se bas sve zapamtiti :? ali potpuno nezasluzena pobjeda...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 apr 2010, 19:05

rudarprijedor je napisao/la:
e da ta jedina prilika...sut iskosa sa desne strane...i to je to..ne moze se bas sve zapamtiti :? ali potpuno nezasluzena pobjeda...
Sjecas li se kako ste uzeli bod na Grbavici? Jednom presli centar i greskom Cocalica dali go. Jesi li i tada govorio da je bod potpuno nezasluzen?
AMAR OSIM

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 apr 2010, 19:08

rudarprijedor je napisao/la:
znaci po tvom vi ste trebali pobjediti. :shock: nemoj vise molim te ,oluplai smo vas ko beba zvecku. 8-) budi pozdravljen. :twisted:
i samo da te napomenem za onu 38 minutu kad je nad Popovicem napravljen cist penal ko SUZA. ;)

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 10 apr 2010, 19:12

Ovako, necu vam lagati recu vam iskreno...
Realan rezultat utakmice je trebao biti 0:0 po bod...iskreno ali onaj sudija je LUD TOTALNO :mrgreen:
Covjek je izgleda imao prelom ruke i mu je bila u gipsu (stalno uzdignuta prema gore) i samo OFSAJD OFSAJD OFSAJD...jebote pa corav bi vidio da nije ofsajd...katastrofa, neki faulovi nidje veze...ma uzas ...svaka cast igracima zelje ali pametno su odradili ono za Avdukica, nas ovaj golman nije branio vise od jedne sezone jbt...
Nista nisu krivi ni navijaci ni igraci Zelje ali sudija je bolestan u glavu totalno :mrgreen:

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 10 apr 2010, 19:14

Stole iz Bora je napisao/la:Sjecas li se kako ste uzeli bod na Grbavici? Jednom presli centar i greskom Cocalica dali go. Jesi li i tada govorio da je bod potpuno nezasluzen?
Sjecas se da je SEMAFOR UGASEN da Zeljo postigne gol a nije ga postigao? ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 10 apr 2010, 19:17

gogineman je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Sjecas li se kako ste uzeli bod na Grbavici? Jednom presli centar i greskom Cocalica dali go. Jesi li i tada govorio da je bod potpuno nezasluzen?
Sjecas se da je SEMAFOR UGASEN da Zeljo postigne gol a nije ga postigao? ;)
A kako ste bod uzeli, to mi ne rece opet? Jeli tada iks bio potpuno zasluzen?
AMAR OSIM

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 10 apr 2010, 19:19

Izgleda Željo mora imati posjed lopte 99%, 30 šuteva u okvir gola, od toga 6 prećki i 4 stative da bi ZASLUŽIO da postigne gol. 3 boda idu sa nama, a vama sretno u borbi za opstanak.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 10 apr 2010, 19:22

Niko ne kaze da je zasluzeno ili ne zasluzano ALI MI NISMO DOBILI BOD POMOCU SUDIJA....e to ti ja govorim fudbal je fudbal lopta je okrugla...ali mi u Sarajevu nismo imali sudije sa sobom i PREVEDNO smo dobili bod...ne kazem zasluzeno ali Zeljo je imao sudije i tad pa nisu uzeli 3 boda...
Ja necu vise da se raspravljam ode zivili svi ali ja kazem kako jeste, ko hoce neka vjeruje ko nece ne mora pozzzz

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 apr 2010, 19:25

kako sam iskusno ubo danas dvicu na kladionici, hvala Nijazu :oops:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 apr 2010, 19:26

Ko gubi,ima pravo da se ljuti.Vazda bilo. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 10 apr 2010, 19:29

jel ovo opet igrate kuci?
to vam je sreca inace bi sigurno ispali

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 10 apr 2010, 19:40

Ma mi cemo i ispasti nema ko drugi :mrgreen:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 apr 2010, 20:07

Ni u 37-38 minuti kad je lopta prosla pored same stative gola Rudara? Sta li je onda onaj komentatro na BH radiju gledao .. :?[/quote]
e da ta jedina prilika...sut iskosa sa desne strane...i to je to..ne moze se bas sve zapamtiti :? ali potpuno nezasluzena pobjeda...[/quote]

Sjecas li se kako ste uzeli bod na Grbavici? Jednom presli centar i greskom Cocalica dali go. Jesi li i tada govorio da je bod potpuno nezasluzen?[/quote]
imam cd sa utakmice na grbavici i nemoj mi srati kako smo tamo uzeli bodove...prov pol nije bilo suta ni jednog na obe strane...u drugom pol po jedan sut i gol...i ne serite vise...

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 10 apr 2010, 20:10

rudarprijedor je napisao/la:Ni u 37-38 minuti kad je lopta prosla pored same stative gola Rudara? Sta li je onda onaj komentatro na BH radiju gledao .. :?
e da ta jedina prilika...sut iskosa sa desne strane...i to je to..ne moze se bas sve zapamtiti :? ali potpuno nezasluzena pobjeda...[/quote]

Sjecas li se kako ste uzeli bod na Grbavici? Jednom presli centar i greskom Cocalica dali go. Jesi li i tada govorio da je bod potpuno nezasluzen?[/quote]
imam cd sa utakmice na grbavici i nemoj mi srati kako smo tamo uzeli bodove...prov pol nije bilo suta ni jednog na obe strane...u drugom pol po jedan sut i gol...i ne serite vise...[/quote]

uredu je covjece...

Zeljo-Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo-Sarajevo » 10 apr 2010, 20:17

lisander je napisao/la:kako sam iskusno ubo danas dvicu na kladionici, hvala Nijazu :oops:
Sto ne mogu ovakvih komentara, fuj... pa dokle vise ljudi moji dokle ovakva prica :evil:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 apr 2010, 20:45

maloprije gledam pregled na rtrs penal je na fazon onog sto im je sviran protiv Slavije... :( :( :(

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”