FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harishp
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la harishp » 01 mar 2009, 20:44

Znas kako se kaze u sali opali ;)
nesto kontam od svog tog humora nebi valjalo da neki ,,vujkarce,, budu na kraju ozalosceni.
Pa da skacu ko mala dijeca kad izbore Kup Uefa.
Ja nesto kontam kad bih dobio na lotou uzeo bih Bilala pa da vise i ti Laktasi odu u kup Uefa :lol:
Bajern ima srecu sto je dobio one bijednike iz portugalije sto sastavljaju kraj sa krajem kao i Zeljo.
Nedao kruh dragi slijedecu sa barcelonom razvalili bi ih-kakvi ste ockoperni :lol:
Mozda i bih ono ko biva bacio oko na bajerna ako bi Sejo presao ali bi zato milion zapisa bilo ako bi sijedio na klupi a ubacivali van Hamu,van Mehu,Van Ziju itd....... ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 mar 2009, 20:48

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 mar 2009, 21:01

harishp je napisao/la:Znas kako se kaze u sali opali ;)
nesto kontam od svog tog humora nebi valjalo da neki ,,vujkarce,, budu na kraju ozalosceni.
Pa da skacu ko mala dijeca kad izbore Kup Uefa.
Ja nesto kontam kad bih dobio na lotou uzeo bih Bilala pa da vise i ti Laktasi odu u kup Uefa :lol:
Bajern ima srecu sto je dobio one bijednike iz portugalije sto sastavljaju kraj sa krajem kao i Zeljo.
Nedao kruh dragi slijedecu sa barcelonom razvalili bi ih-kakvi ste ockoperni :lol:
Mozda i bih ono ko biva bacio oko na bajerna ako bi Sejo presao ali bi zato milion zapisa bilo ako bi sijedio na klupi a ubacivali van Hamu,van Mehu,Van Ziju itd....... ;)
Opet se ne slazemo van "kontra svih" :D , jer ako im ode van bilal doce drugi "VAN"! I bez toga Riberya, Bayern je postojao i proslavljao se, tako da ako on ode doce drugi...mozda bolji, mozda gori, ko to zna!? 8-)
Jeste isto tako Bayern dobio one bijednike u grupnoj fazi, Lyon...pa ih razvali u poluvremenu 3-0!
Pa je isto tako Bayern ove godine samo u superlativima u LP, hem sto se tice pobjeda i uspjeha, hem kolko su financijski dobili...ne treba nikoga omalozavati pa tako ni Sporting, ipak valja ih tamo dobiti sa tim rezultatom!
Sta ce posle doci, sta ce biti...vidjecemo, ja vjerujem da mogu mnogo toga uraditi, bez obzira sto mnogo toga ne stima i sto skripi na sve strane! :twisted:
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 mar 2009, 11:03

Po misljenju njemackih casopisa slika koja je obiljezila fudbalsku 2008 godinu
slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 mar 2009, 12:07

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 02 mar 2009, 13:28

Prije utakmice u subotu u bundesligi ( po meni jednoj od vazniji koju moraju uzeti ), u srijedu igraju 1/4 kupa protiv Leverkuzena .Oni nam leze dosta u zadnje vrijeme,8 zadnji duela bayern je pobijedio ,takodje treba istaci da je Leverkuzen u losem naletu ,imaju 3 ja mislim poraza zaredom ,2 kod kuce od Stuttgarta i Hsv-a.I ako znamo da svaka ekipa protiv bayerna ima duplo veci motiv za bolju igru ,mislim da ce Bayern ovo uzeti i proci dalje ,nekako im odlicno ide u kupu i ligi sampiona ,da je ovako u bundesligi bilo bi odlicno .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 mar 2009, 13:34

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 02 mar 2009, 19:47

Ma iskreno mi smo **** evo tri utakmnice u BL nemozemo nikoga da dobijemo .... Nece se valjda opet ponoviti preprosla sezona pa opet u KUP UEFA ! FUJ FUJ ! Jos nam Ribery treba otici .. Kakav ba crni Hleb pa lik nemoze u Barseloni meda on da zamjeni jednog carobnjaka ! FUJ FUJ gade mi se oni iz uprave cuj ako hoce moze ici, umjesto da cuvaju najboljeg igraca, a sve fol neke rezultate zele a nemogu meda na kasiku ! A sto se tice dovodzenja igraca i tu smo prejaki ako se desi da dovedemo nekog igraca to je sigurno igrac koji je slobodan ili ako neki igrac ode pa ga moramo zamjeniti ko sto je slucaj sa Van Bomelom - Tymoschuk gdje nam je taj desni bek koji nam hitno treba NEMA ga normalno nedaju one skrtice eura njihova politika :S !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 mar 2009, 19:50

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 mar 2009, 21:22

sve dok uli ne kaze da postoji mogucnost da ga prodaju siguran sam da su ovo medijske patke i nista vise,i agent bilala je rekao da je transfer tesko ostvariv jer ga bayern ne zeli prodati... 8-)
za bayer upitni toni i lahm... :(
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 mar 2009, 22:37

bistrikboy je napisao/la:sve dok uli ne kaze da postoji mogucnost da ga prodaju siguran sam da su ovo medijske patke i nista vise,i agent bilala je rekao da je transfer tesko ostvariv jer ga bayern ne zeli prodati... 8-)
za bayer upitni toni i lahm... :(
Tako je brate, patke i patkice! :mrgreen: Nedavno sam citao intervju Bilala, gdje je rekao da definitivno ostaje u Bayernu do isteka ugovora ( ne iskljucuje mogucnost produzenja istog ) i da je sasvim upoznat sa ponudama i interesovanjem ostalih klubova. Valjda njegova rijec ima tezinu, nebih rekao da je covjek bez karaktera i obraza!
To je neko upitao njegovog agenta, a ovaj se malo otvorio...i ti Spanski zurnalisti jedva docekali da objave exkluzivu! Satrao sam se trazeci nesto konkretno..a ono samo isto, prepisivanje exkluziviteta! :twisted:
Dok god se ne cuje sta konkretno od UH ili od samog Riberya, to su puke spekulacije...
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 mar 2009, 22:53

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 mar 2009, 23:06

Rz88 je napisao/la:ali agent mu je rekao da je sve dogovoreno nije to laz i sam je rekao par puta samo da ga bayern jos pusti uz pravu ostetu, a rekao je franz da ako zeli ici moze otici, ali on je rekao ima ugovor i zeli ga ispostovati ma ima svacega tu, poceli su mi ici na zivce ali ove novine deportivo el mundo su cudo, oni su rekli na 1 mjesec prije dolazi nakav 11 godisnjak u barcu i dosao je, reklu su dolazi alves 1 mjesec prije nego sto je dosao, i za ludvic guily kada je prsao iz monako svako nagadja oni rekli doci ce tu i tako to bude, ne znam b¸ila bi to prava steta da bilal ode.
ovo nije tacno covjek je rekao da ako ode da ce otici samo u najvece klubove kao sto su barca i real,a ovi degeni iz ovog zutila zakljucili da je sve dogovoreno,takoder i degeni sa indexa i drugih portala prenijeli isto a niko nije ni pokusao procitati izvornu izjavu... :evil:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 mar 2009, 23:22

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 03 mar 2009, 00:00

niko nije nezamjenjiv pa tako ni ribery...on jeste klasa... nas,hajmo reci,daleko najbolji igrac i ne bih volio kada bi otisao ali u drugu ruku i kada bi otishao bayern bi uzeo dobre pare, kupio nekog solidnog igraca na toj poziciji i opet bi bilo sve isto, osvajamo bundesligu u LP dodjemo do cetvrtfinala,polufinala...ako nam se posreci i dalje :mrgreen: ...aaa i cini mi se da sad, kad se citava igra bayerna svodi na riberya rezultati nekako izostaju...prosle godine nije sve islo po lijevoj strani kao sto je to ove godine (bar ne u tolikoj mjeri) i vrlo lahko smo osvojili bundesligu 8-) ...treba tu desnu stranu popraviti pa malo olaksati riberya...
moj prijedlog umjesto oddo-a eboue umjesto schweini-ja polako stavljati hamita u prvu ili kupovati nekoga a bastiana nek grije klupu dok se malo ne opameti i ne pocne pruzati partije od prije npr 2 god ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 mar 2009, 00:19

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 mar 2009, 17:42

Sutra bez Lahma i Toni-a,Toni ima problema sa lozom a Lahm ima gripu... :roll:

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 03 mar 2009, 17:50

Tko jos bayerna shvaca ozbiljno, razmontirace ih leverkuzenova mladost.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 mar 2009, 17:53

Klinsman tvrdi da Ribery ostaje 1000%!!!
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 75373.html

hrvoje postajes naporan, zar ne vidis da se brukas! :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 mar 2009, 18:03

Frage: "Bleibt Franck Ribéry also beim FC Bayern?
Rummenigge: „Ja. Allein die Fakten geben die Antwort auf diese Frage. Franck Ribéry hat einen Vertrag bis zum 30. Juni 2011. Und wir sind nicht gewillt, ihn vorher freizugeben. Für kein Geld der Welt.“

Pitanje:Ostaje li F.Ribery u FCB?
K.H.Rummenige:"Da.Cinjenice same po sebi to govore.Frank ima ugovor do 2011 i mi nismo raspolozeni da ga pustimo za bilo koju sumu."

toliko o odlasku bilala....cijeli intervju imate na zvanicnoj stranici kluba... 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.