@iskratel
Citam postove na ovom forumu, ima svega. Ali moram jedno da kazem lijepo od tebe sto nas upozoravas da ne moze biti drugacije nego sto si napisao. Hvala ti. Ti si svoje napisao, mi smo bosanci takvi da nekad idemo i glavom kroz zid,ali fkt, malo ljudi se moze pohvaliti da je razbio zid glavom, ali taj sam, pukla je i malo glava ali zida vise nema. To znaju ljudi koji me poznaju. Sad lijepo ako imas nesto da napises o igri i slicnim stvarima napisi, ali o kartama nemoj vise Boga ti. Mi cemo doci, popusicemo foru, odgledati tekmu pored stadiona i vratiti se kuci. Necemo kupiti kartu, necemo uci na stadion, gledamo tekmu na tv pored stadiona i tacka. Medjutim ove zadnje recenice vaze za tvoje ubjedjivanje, ali opet naglasavam da smo mi bosanci, a vi slovenci ili si mozda i ti bosanac samo se furas na nekog slovenca. Da li je tebe mozda jasan termin "POLITIKA", e to je ono sto Zahovic i kompanija pokusavaju da upotrijebe u fudbalu. Znaci upotrebljavaju termin personalizacija na kartama, naravno da ce to uraditi da bi "otjerali" manijake, tj. da bi ih uplasili da ne dodju, jer su ono svjesni da bi bilo vise manijaka nego vialoa, to je cinjenica. Druga stvar neko pracenje po pripreminim utakmicama iz "kukuruza", to je jos jedan vid te "politike" da bi opet uplasili nekoga, kao mi smo neko. Ne kazem ja da ste los tim, ali de malo ohanite. Ne bi me cudilo da si pokupio koju pinku od ljudi iz Maribora i dosao ovdje da opstruises, a sto se tice opstrukcije ucite od tate OSIMA, on ce vam to pokazati u srijedu i 7 dana kasnije. Ne izlazi u javnost sa izjavama kojekakvim. Znaci sto se tice karata mi cemo doci da gledamo tekmu pored stadiona i tu se sva prica zavrsava, nama dovoljno. LP
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...