Bit ce u Borcu na kraju
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma kakve smo kurate srece od svih nenositelja nama ide najteži, a to je po mom mišljenju Zilina 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
Po mom misljenju, ako dodu ova 2-3 pojacanja nema ekipa koja nas moze dobiti u 1. pretkolu. Mozda nam bude malo teze protiv iraca i Ziline ali je ostalo smijurija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:16Kad ćemo saznati 3 potencijalna protivnika? Ako me pamćenje drži, dobijemo par dana prije 3 kluba koja nas mogu zapasti?
Sarajevo bi u slučaju plasmana u drugo prektolo za prtoivnike moglo dobiti između ostalih ekipe: Luzern (Švicarska), Vojvodina (Novi Sad), Hapoel Jerusalem (Izrael), Zalaegerszeg (Mađarska), Kecskemeti (Mađarska), Sepsi (Rumunija), Debrecen (Mađarska), Aarhus (Danska), Pogon Szczecin (Poljska), Aktobe (Kazahstan), Celje (Slovenija), Bohemians (Češka), Vorskla (Ukrajina)...
Nije ovo nikako naivno
Daj da dodju vise pa cemo onda vidjeti na cemu smo.bordobijelisampion je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:31Po mom misljenju, ako dodu ova 2-3 pojacanja nema ekipa koja nas moze dobiti u 1. pretkolu. Mozda nam bude malo teze protiv iraca i Ziline ali je ostalo smijurija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:16Kad ćemo saznati 3 potencijalna protivnika? Ako me pamćenje drži, dobijemo par dana prije 3 kluba koja nas mogu zapasti?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prvo pretkolo bi trebalo glat ići.bordobijelisampion je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:31Po mom misljenju, ako dodu ova 2-3 pojacanja nema ekipa koja nas moze dobiti u 1. pretkolu. Mozda nam bude malo teze protiv iraca i Ziline ali je ostalo smijurija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:16Kad ćemo saznati 3 potencijalna protivnika? Ako me pamćenje drži, dobijemo par dana prije 3 kluba koja nas mogu zapasti?
Sarajevo bi u slučaju plasmana u drugo prektolo za prtoivnike moglo dobiti između ostalih ekipe: Luzern (Švicarska), Vojvodina (Novi Sad), Hapoel Jerusalem (Izrael), Zalaegerszeg (Mađarska), Kecskemeti (Mađarska), Sepsi (Rumunija), Debrecen (Mađarska), Aarhus (Danska), Pogon Szczecin (Poljska), Aktobe (Kazahstan), Celje (Slovenija), Bohemians (Češka), Vorskla (Ukrajina)...
Nije ovo nikako naivno![]()
U drugom pretkolu mislim da bi se mogli nositi sa Vojvodinom, od ovih iz regiona. Celje ne znam kakvo je, mislim da bi i sad bili tvrd protivnik. Svakako da je najbitnije Luzern izbjeći.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Previše ih dižete,nama je Igman 4 dao.
Zadnja izmjena: Lecler, dana/u 13 jun 2023, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
Dobar je Armin 
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Finu karijeru ima ovaj momak. Neka mu je s srećom.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Oho sretno Armine
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Top, sretno Armine i dobro nam došao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ExchangeOffice
Ovo je napokon pojacanje koje ce dugorovno da se isplati. Dobrodosao 
Kako radi uprava
Kako radi uprava
Bravo 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Fina karijera ovog momka , sigurno će pomoći
Prvo pretkolo Arsenal Tivat po mjeri , samo da na kraju ne bude Žilina
Prvo pretkolo Arsenal Tivat po mjeri , samo da na kraju ne bude Žilina
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
To bi nam bio stoti put da dobijemo najtežeg protivnika među nenositeljimaElCartel11 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:28Ma kakve smo kurate srece od svih nenositelja nama ide najteži, a to je po mom mišljenju Zilina![]()