Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Shumpert 9,5 više
Crawford 16,5 manje
kfc 3,15
Rose 18,5 više
Jordan 12,5 manje
kfc 3,42
Crawford 16,5 manje
kfc 3,15
Rose 18,5 više
Jordan 12,5 manje
kfc 3,42
-
- Kontakt:
Sto je tolika granica na crawforda
Valjda kontaju da CP nece igratinihohoni992 je napisao/la:Sto je tolika granica na crawforda

Forster je napisao/la:Fleming/Marray - Bourgue/Guez 2:0 @1.56
Fognini - Giraldo 1 @1.80
Goffin - Gulbis 1 @1.35
Trungelitti - Rublev 2 @1.31
Edmund - Podlipnik 1 @1.35
Martin - Molchanov 1 @1.26
Escobar - Varillas 1 @1.25
Lopes - Santos 1 @1.27
King - Souto 1 @1.53

Malo Goffin zezao, ostalo lagano

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Šta vi mislite sutra o ovim parovima?
Cleveland Cavaliers-Chicago Bulls
Houston Rockets-Los Angeles Clippers
Monfils-Troicki
Raonic-Monaco
Sousa-Wawrinka
Juve-Real Madrid
Inverness-Dundee Utd
Cleveland Cavaliers-Chicago Bulls
Houston Rockets-Los Angeles Clippers
Monfils-Troicki
Raonic-Monaco
Sousa-Wawrinka
Juve-Real Madrid
Inverness-Dundee Utd
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ariza 10,5+
Irving 25,5+
Cleveland kp1
Sretno
Irving 25,5+
Cleveland kp1
Sretno

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
zaista mi se ne da pisati neke analize za večerašnje tekme i igrače..ja sam odlučio svaku utakmicu do kraja play offa ispratiti sa x-em
..a za večeras evo nekoliko mojih prijedloga
James više 27.5
Irwing više 22.5
Gasol više 17.5
Rose više 17.5
Butler manje 21.5
Reddick više 14.5
Crawford više 12.5
Griffin manje 23.5 (ukoliko ne nastupi CP3, preskočiti par)
ako neko šta izabere, nek mu je sa srećom

James više 27.5
Irwing više 22.5
Gasol više 17.5
Rose više 17.5
Butler manje 21.5
Reddick više 14.5
Crawford više 12.5
Griffin manje 23.5 (ukoliko ne nastupi CP3, preskočiti par)
ako neko šta izabere, nek mu je sa srećom

@exorciiist
Ne pišem stalno, ovo je tek drugi put. Imam već par sastavljenih sa ovim parovima pa me i zanima šta su i drugi igrali i neka njihova mišljenja i slično. Ne tražim ja nikome da mi sastavlja tiket ili slično.
A to za yebanje majke nekome, ne sikiraj se, nisam takav
Ne pišem stalno, ovo je tek drugi put. Imam već par sastavljenih sa ovim parovima pa me i zanima šta su i drugi igrali i neka njihova mišljenja i slično. Ne tražim ja nikome da mi sastavlja tiket ili slično.
A to za yebanje majke nekome, ne sikiraj se, nisam takav

- exorciiist
- Kontakt:
Juventus - Real Madrid
Real u ligi prvaka kada igra na strani uvijek dobro odigra (Liverpool,Schalke,Atletico itd.) i rijetko primaju puno golova. Anćeloti je veoma iskusan trener i mislim da neće jurcati nego da će u prvi plan staviti to da Real ne primi gol, pa tek onda razmišljati o napadu. Ovu je utakmicu teško prognozirati jer su jake šanse za svaki ishod. Mislim da će Real dobro odigrati i da neće izgubiti u Torinu. Neriješen rezultat za Real bi bio odličan i mislim da će ga uspjeti ostvariti. Kvota na poluvrijeme ili kraj X je 1.60 i to mi je glavni tip, a mislim da bi moglo proći i 0-2 gola jer su prve utakmice obično zatvorenije i oprezno se igra. Što se tiče rezultata očekujem 1:1 uz mogući prijelaz x/x.
Sretno svima koji isprate.
@HariTz eh super onda, sretno s parovima
Real u ligi prvaka kada igra na strani uvijek dobro odigra (Liverpool,Schalke,Atletico itd.) i rijetko primaju puno golova. Anćeloti je veoma iskusan trener i mislim da neće jurcati nego da će u prvi plan staviti to da Real ne primi gol, pa tek onda razmišljati o napadu. Ovu je utakmicu teško prognozirati jer su jake šanse za svaki ishod. Mislim da će Real dobro odigrati i da neće izgubiti u Torinu. Neriješen rezultat za Real bi bio odličan i mislim da će ga uspjeti ostvariti. Kvota na poluvrijeme ili kraj X je 1.60 i to mi je glavni tip, a mislim da bi moglo proći i 0-2 gola jer su prve utakmice obično zatvorenije i oprezno se igra. Što se tiče rezultata očekujem 1:1 uz mogući prijelaz x/x.
Sretno svima koji isprate.

@HariTz eh super onda, sretno s parovima

Au jbt kako su ovako veće granice u Wwinu negoli u Premieru... Sve po 2-3 veće, Irving u Wwinu 25,5, u Premieru 22,5, Rose 19,5 i 17,5... 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Dobro za under.LjumanM95 je napisao/la:Au jbt kako su ovako veće granice u Wwinu negoli u Premieru... Sve po 2-3 veće, Irving u Wwinu 25,5, u Premieru 22,5, Rose 19,5 i 17,5...

Matej Delač
Matej Delač
CP3 ne igra večeras tako da sam se zaletio.. kuknjava

Chris Paul (hamstring) will not play in Game 1 on Monday.
Ouch. Coach Doc Rivers expects Paul to play at some point in this series, but it won't be tonight. He's also at risk of missing Game 2 on Wednesday. The Clippers will have to count on Austin Rivers a ton tonight. Blake Griffin also has a great chance for a triple-double.

- DrustveniParazit
- Kontakt:
DrustveniParazit je napisao/la:Ariza 10,5+
Irving 25,5+
Cleveland kp1
Sretno
Fak ju

Matej Delač
Matej Delač
SPY je napisao/la:
Klivlend ima izostanaka, večeras ako žele da pobjede mislim da james i irving moraju kombinovano dati 60 poena minimalnoTako da sam ih podjelio na listiće. Mozgov ako bude mozak koristio i ne pravio glupe faulove jednostavno mora uhvatit 8 lopti što je za jednog centra smješna granica. Crawford iz razloga što je CP3 upitan večeras, tj. game-time odluka. Nisam odavno vidio manju granicu na njega. Očekujem run and gun tekmu, što njemu paše.
![]()
Jamesa jednostavno ne možeš igrati under taman da igra bez jedne ruke.Ukoliko žele pobjediti njegovih 30+ poena je minimalno potrebno. Grifin, ko će drugi trpat ako još paul ne nastupi. Očekujem neku brzu tekmu sa dosta poena. Sad šta će bit i kako će bit raspoloženi ostaje da vidimo.

Pauza definitivno od klađe..

Zopp vs Jaziri 1
Cachin vs Khachanov 2
Ebden vs Chen 1
Buchannan vs Arevalo 1
Suarez.N vs Georges 1
kv.9,34
Cachin vs Khachanov 2
Ebden vs Chen 1
Buchannan vs Arevalo 1
Suarez.N vs Georges 1
kv.9,34
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
- Kontakt:
Juventus-Real Madrid pm2 4.5 kv imam neki osjecaj nocas da ce bit dosta golova iako talijani znamo kakvi su po tom pitanju.Na svaki listic mi ide ovaj par i 5 zuti mala je ovo margina poznavajuci juventus i real samo neznam ko sudi ako je englez onda sve je moguce
i da li su izbrisani zuti iz predhodni utakmica igracima

Zadnja izmjena: admir12345, dana/u 05 maj 2015, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
http://int.soccerway.com/referees/marti ... son/44515/" onclick="window.open(this.href);return false;admir12345 je napisao/la:Juventus-Real Madrid pm2 4.5 kv imam neki osjecaj nocas da ce bit dosta golova iako talijani znamo kakvi su po tom pitanju.Na svaki listic mi ide ovaj par i 5 zuti mala je ovo margina poznavajuci juventus i real samo neznam ko sudi ako je englez onda sve je moguce
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
-
- Kontakt:
Ide preko onda sa lahkocomgonzales je napisao/la:http://int.soccerway.com/referees/marti ... son/44515/" onclick="window.open(this.href);return false;admir12345 je napisao/la:Juventus-Real Madrid pm2 4.5 kv imam neki osjecaj nocas da ce bit dosta golova iako talijani znamo kakvi su po tom pitanju.Na svaki listic mi ide ovaj par i 5 zuti mala je ovo margina poznavajuci juventus i real samo neznam ko sudi ako je englez onda sve je moguce

Juve - Real - 2
Ronaldo gol
Korneri 10,5 over
Zuti kartoni 4,5 over
20 kvota
Korneri mi najgori..
Ronaldo gol
Korneri 10,5 over
Zuti kartoni 4,5 over
20 kvota
Korneri mi najgori..
- badblueboylivno
- Kontakt:
Juventus - Real Madrid pm2 @ 4,56
Value samo takav, Real i daje i prima, ali i pobjeđuje, a Juve nema šta čekat, igrati na nulu s Realom je samoubojstvo.
Value samo takav, Real i daje i prima, ali i pobjeđuje, a Juve nema šta čekat, igrati na nulu s Realom je samoubojstvo.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.