Prije

Poslije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Aj tuli ga gdje sunce ne sija prijatelju. Napao si me jer sam kritikovao Bazdarevica. Nadam se da si zadovoljanFederer17 je napisao/la:Ja ne znam druze imas li ti kakvih problema, ali sam ti vec odgovorio na ovo. Sad si me vec doveo u dilemu da li imas 9 ili 10 godina.Vucevich je napisao/la:
Jesam li plljuvac prijatelju? Treba mene staviti da vodim reprezentaciju? ma ne diraj Bazdarevica, sta ti znas Vucevicu!![]()
![]()
![]()
trazio si ga i dobio si! Nadam se da si zadovoljan danasnjom igrom!
Rekao sam ti i opet ponavaljam: samim tim sto sam bio od onih koji su smatrali da je Krunic MORAO dobiti poziv za ove meceve a ti smatrao da je Bazdarevic u pravu sto ga nije pozvao, dovoljno govori koliko se meni svidja Mehmedovo vodjenje ekipe. Ako treba crtati, morat ces sacekati do sutra poslije Bajrama insallah, trenutno se spremam za spavanje.
Meni je licno odvratan, ali znam da smo igrali ofanzivno i da se Papetu ovakve stvari kao sto je povlacenje pred **** Kiprom nebi sigurno desile, nego bi mi bili ti koji bi nastavili napadati. On je imao je neku podlogu koju je prenio iz igrackih dana, a Bazdarevic ocito nije.tuzlak1987 je napisao/la:
Nije to njegova zasluga, on je bio tu right place, right time. Nakon prvenstva je pokazao kakav je, tj kada su se igraci emocionalno istrosili i ostvarili cilj za koji su vjerovali da su predodredjeni. Kada su ga ostvarili onda je trebalo trenersko znanje, koje taj nije imao.
Al nije imo Tinu i HadzicaASD je napisao/la:Meni je licno odvratan, ali znam da smo igrali ofanzivno i da se Papetu ovakve stvari kao sto je povlacenje pred **** Kiprom nebi sigurno desile, nego bi mi bili ti koji bi nastavili napadati. On je imao je neku podlogu koju je prenio iz igrackih dana, a Bazdarevic ocito nije.tuzlak1987 je napisao/la:
Nije to njegova zasluga, on je bio tu right place, right time. Nakon prvenstva je pokazao kakav je, tj kada su se igraci emocionalno istrosili i ostvarili cilj za koji su vjerovali da su predodredjeni. Kada su ga ostvarili onda je trebalo trenersko znanje, koje taj nije imao.
Bazdarevic glumi strucnjaka, a nije svjestan kako smijesno to sve izgleda.
Dugo sam slusao kako je bilo lako Papetu otici na Svjetsko jer je imao igrace, a konstantno mu se zamjerilo jer mu igraju Tino i Hadzic.
Pa eto, ima i Bazdarevic igrace, Dzeko, Pjanic i Kolasinac su u top formi.
wobly92 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Edis Mulalić !
Nikoga ja nisam napadao, nego si se ti previse uzivio u ulogu selektora, a ja te pohvalio da ti dobro ide.Vucevich je napisao/la: Aj tuli ga gdje sunce ne sija prijatelju. Napao si me jer sam kritikovao Bazdarevica. Nadam se da si zadovoljan
ZAŠTO?
31.08.2017. |
Zašto ste pristali da radite u reprezentaciji u kojoj vam političke stranke koje kontrolišu Fudbalski savez BiH za pomoćnike odaberu apsolutne laike, anonimuse ili prve rođake političara (Perić, Gušo i Janković)?
Zašto ste protiv Kipra iz igre izveli Gojka Cimirota koji je trčao najviše (za tri igrača)?
Zašto vam protiv Kipra kralj šesnaesterca Vedad Ibišević igra veznog igrača 40 metara od gola, te time štetite direktno i njemu i reprezentaciji i praktično imamo igrača manje na terenu?
Zašto kada već imate modernu trenersku edukaciju ne igrate sa tri igrača u sredini jer iz utakmice u utakmicu izgledamo kao razbijena vojska zbog lošeg i nepokretnog veznog reda?
Zašto ništa niste naučili o sebi i svojim igračima iz poraza protiv Irske u Dublinu?
Zašto više vjerujete privoljenom i često povrijeđenom Danijelu Milićeviću (31), nego supertalentovanom nabrijanom bosanskom patrioti Deniju Miloševiću (22)?
Zašto priliku u prvoj postavi ima Ognjen Vranješ koji već nekoliko utakmica pravi kardinalne greške, a na klupi sjede Jozo Šimunović i Dario Đumić?
Zašto se u reprezentaciju ni ne pomišlja zvati Samira Memiševića?
Zašto se u reprezentaciju zove privoljeni Danijel Pavlović, a ne neko od najboljih lijevih bekova Premijer lige BiH koji su iste kvalitete kao i Pavlović, a koji bi poginuli za reprezentaciju BiH i selektora?
Zašto nemate hrabrosti dati priliku mlađim igračima koji to zaslužuju?
Zašto nemate hrabrosti igrati ofanzivnije i kreativnije protiv ekipa od kojih smo tehnički duplo bolji?
Zašto se igračima koji su na spisku tolerišu greške na klupskim utakmicama, a onima koji su potencijalni reprezentativci te iste greške navode kao razlog nepozivanja?
…
(****)
Ne izmisljaj gluposti, nisam nikoga 'pravdao' koji je na svakom okupljanju! Samo sam rekao da Krunic, koji igra u Serie B, nije neki vanserijski talenat!Federer17 je napisao/la:Nikoga ja nisam napadao, nego si se ti previse uzivio u ulogu selektora, a ja te pohvalio da ti dobro ide.Vucevich je napisao/la: Aj tuli ga gdje sunce ne sija prijatelju. Napao si me jer sam kritikovao Bazdarevica. Nadam se da si zadovoljanZa jedne si, bez ikakvog osnova, imao opravdanje zbog cega su tu na svakom okupljanju, dok bi druge (ponovo bez ikakvog osnova) 'otjerao' od reprezentacije. Ali razumijem te, takav sam isti bio u tim (pred)pubertetskim godinama. Opasan period to zna biti.
Koliko god da ovo veceras niko nije mogao ni sanjati (nakon 0:2, primiti 3 gola za poluvrijeme i samim tim izgubiti utakmicu od KIPRA), vjerujem da si ti bio jedini koji nije iskljucio i tu mogucnost.
Dobro selektore, izvini. Zato su vanserijski talenti Jajalo, Vranjes, Sunjic, Zukanovic, Djumic, Anelka i ostala klapa! Sve vrhunski igraci, u vrhunskoj formi i u vrhunskim klubovima........Vucevich je napisao/la: Ne izmisljaj gluposti, nisam nikoga 'pravdao' koji je na svakom okupljanju! Samo sam rekao da Krunic, koji igra u Serie B, nije neki vanserijski talenat!
Analizira protivnike, samo ga je.be sto ne analizira svoju ekipu.BoixosNois1899 je napisao/la:Ma dobar je Baždarević. Analizira protivnike prije utakmice.
vodi ga u olupinu od drzave iz koje si, pa nek vas spasava do mile voljeVirtu4l je napisao/la:Amar Osim je jedini spas za olupinu koja se zove fudbalska reprezentacija BiH.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 8 gostiju.