FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sa Iskrom ste igrali u 13 danas,na tv-u je prenos utakmice Zeljo-Velez i to je utakmica drugog kola
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Stone Island
- Kontakt:
Ko prenosi ?miky_hz je napisao/la:Sa Iskrom ste igrali u 13 danas,na tv-u je prenos utakmice Zeljo-Velez i to je utakmica drugog kola
- TheManiacs
- Kontakt:
Zato ga treba imat` na msnusamir_tm87 je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:Znali ko rezultat sa božićnog turnira
i mene to zanima , al vidis niko ne spominje , mozda niko nije ni isao , ccc
aj cuce se veceras
edit :Tica mi online na Face-u nekako mi ofirno da njega pitam

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
TVSAStone Island je napisao/la:Ko prenosi ?miky_hz je napisao/la:Sa Iskrom ste igrali u 13 danas,na tv-u je prenos utakmice Zeljo-Velez i to je utakmica drugog kola
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pa ja u 17h je prenos 2 kola...a prvo smo izgleda zijanili 8-6
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Imam ga i ja na msn,al ofira pitati kako smo mi ono danas igrali i lagati razlog sto nisi gledao tekmu na tvTheManiacs je napisao/la:Zato ga treba imat` na msnusamir_tm87 je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:Znali ko rezultat sa božićnog turnira
i mene to zanima , al vidis niko ne spominje , mozda niko nije ni isao , ccc
aj cuce se veceras
edit :Tica mi online na Face-u nekako mi ofirno da njega pitam

Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
- samir_tm87
- Kontakt:
ma ja ga pitao kaze nezna 

HaHsamir_tm87 je napisao/la:ma ja ga pitao kaze nezna
Izgleda nasim igracima ne odg ovi veliki golovi,trebali su na male razbaciti mozda bih i pobjedili heeheheheh

Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
9-9 protiv veleza
hehehehe onaj golman mrtvi les nea pojma pa sto mene nisu pozvali bolje branim od njega mozda je 2-3 put dobro odbranio a jedna mu kroz noge pa 3 gola je primio tako sto mu je lopta prosla 10 cm pored njega da je ruku pomjerio odbranio bi.
nemoj zezat solidno je branio pogotovo u prvom...kusta je jedan od nasmaximus_genius je napisao/la:hehehehe onaj golman mrtvi les nea pojma pa sto mene nisu pozvali bolje branim od njega mozda je 2-3 put dobro odbranio a jedna mu kroz noge pa 3 gola je primio tako sto mu je lopta prosla 10 cm pored njega da je ruku pomjerio odbranio bi.

Ma prvo poluvrijeme protiv veleza je bilo na skoro ok a drugo poluvrijeme i protiv iskre je katastrofa pa lik nema blage19TM87 je napisao/la:nemoj zezat solidno je branio pogotovo u prvom...kusta je jedan od nasmaximus_genius je napisao/la:hehehehe onaj golman mrtvi les nea pojma pa sto mene nisu pozvali bolje branim od njega mozda je 2-3 put dobro odbranio a jedna mu kroz noge pa 3 gola je primio tako sto mu je lopta prosla 10 cm pored njega da je ruku pomjerio odbranio bi.![]()
![]()

- TheManiacs
- Kontakt:
Eno iz veleza oce da se zale na remi kazu pokradeni

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
bisrikboy ja bi te zamolio da pobrises ove postove gore od one djecurlije,znas vec na koje mislim 

- TheManiacs
- Kontakt:
gdje si vjernivjeran1987 je napisao/la:bisrikboy ja bi te zamolio da pobrises ove postove gore od one djecurlije,znas vec na koje mislim

THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
9-9 dobro je u svakom slucaju kad pogledamo sa kakvim smo sastavom igrali i dr .. 

- bistrikboy
- Kontakt:
Iako se ne radi o FK ipak je Željo,RK Željo je jesenji prvak i sasvim je izvjesno da cemo dogodine igrati u Premijer ligi BiH,ŽKK Željo se plasirao među 32 najbolje ekipe u FIBA kupu i sada igra sa Hemofarmom iz Vrsca!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
To su radosne vijesti , trebalo bi podrsku dati i RK Zeljo barem upola kako se pruza Fk Zeljo jer ipak sljedece godine Premijer Liga 

Kad igraju ?bistrikboy je napisao/la:Iako se ne radi o FK ipak je Željo,RK Željo je jesenji prvak i sasvim je izvjesno da cemo dogodine igrati u Premijer ligi BiH,ŽKK Željo se plasirao među 32 najbolje ekipe u FIBA kupu i sada igra sa Hemofarmom iz Vrsca!

- bistrikboy
- Kontakt:
Igraju 7.1. u 20.30h na Mojmilu...nime_tm87 je napisao/la:Kad igraju ?bistrikboy je napisao/la:Iako se ne radi o FK ipak je Željo,RK Željo je jesenji prvak i sasvim je izvjesno da cemo dogodine igrati u Premijer ligi BiH,ŽKK Željo se plasirao među 32 najbolje ekipe u FIBA kupu i sada igra sa Hemofarmom iz Vrsca!![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.