FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ŠB.TRN » 09 apr 2011, 18:21

SaltCityAttack je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Vec sam vam čestitao,al dobio sam inf da je ono dole namjesteno,od igrača Leotara.Jedan u dva!!!Isto kao sto je bilo protiv Slavije jedne godine,sad jste li vi u tome sudjeloali,nemam pojma!!! ;) ;) ;)
vjerovatno, ali izgubit dvje utkamice kuci jeli mislis da nije previse?
Znam da je previse,al ovi su odustali od premijer lige,a Leotar ne moz nigdje.Dole igrače placaju tako sto namjeste dvije utakmice!!!Vjeruj mi na riječ,iako nista ne mora znaciti,vama cestitke na pobjedi!!!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 09 apr 2011, 18:21

Emir_ZENICA je napisao/la:Pa prodali pa kupili,sta ima veze ;) Cestitke i da izadjete u Evropu :D
tuzlacima cestitke al mi ovo opet sumnjivo
da nije siroki umijeso nake agentice

al ovaj put im je rinaka u stau TZ
ima stadion za EUROPU bravo za TZ Fukare i Slobodu samo napred
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 09 apr 2011, 18:29

Komsije cestitke na pobjedi,svaka vam cast,pokazali ste kako se moze dobiti u gostima bez sudijske pomoci,sve najbolje u nastavku i da aBd izadjete u Evropu gdje vam je mjesto! :) Jos da vas nisu pokrali gdje bi vam bio kraj...
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 09 apr 2011, 18:47

tareizo je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:Pa prodali pa kupili,sta ima veze ;) Cestitke i da izadjete u Evropu :D
tuzlacima cestitke al mi ovo opet sumnjivo
da nije siroki umijeso nake agentice

al ovaj put im je rinaka u stau TZ
ima stadion za EUROPU bravo za TZ Fukare i Slobodu samo napred
Široki :o :o :o aje molim te objasni mi šta mi imamo sad s ovim,jbm te glupa

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 09 apr 2011, 18:56

hvala vam na cestitkama ;) ....a momcima svaka cast pruzili su jednu odlicnu igru i napokon pokazali i osvjetili ime SLOBODA
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 09 apr 2011, 18:56

Jbt dvije uzastopne gostujuce pobijede, jos kad bi proradili na Tusnju mogli bi se nadati "europi" :D
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

dino_tuzla
Kontakt:

Post Postao/la dino_tuzla » 09 apr 2011, 19:32

UPRAVA NAPOLJE ! ! !

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 09 apr 2011, 19:34

neutralan__ je napisao/la:Komsije cestitke na pobjedi,svaka vam cast,pokazali ste kako se moze dobiti u gostima bez sudijske pomoci,sve najbolje u nastavku i da aBd izadjete u Evropu gdje vam je mjesto! :) Jos da vas nisu pokrali gdje bi vam bio kraj...
Hvala i vama svaka cast za prekid... Jos da je sudija fasovao, ja bih vam dao 3 boda :mrgreen:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 apr 2011, 19:36

HeavensWonder je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Komsije cestitke na pobjedi,svaka vam cast,pokazali ste kako se moze dobiti u gostima bez sudijske pomoci,sve najbolje u nastavku i da aBd izadjete u Evropu gdje vam je mjesto! :) Jos da vas nisu pokrali gdje bi vam bio kraj...
Hvala i vama svaka cast za prekid... Jos da je sudija fasovao, ja bih vam dao 3 boda :mrgreen:
U potpunosti se slazem stobom 2 puta zaredom zakidaju klubove sa Tk Kantona to im nije fer... :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 09 apr 2011, 19:38

Svaka cast momcima na pobjedi i odakle god da crpe inspiraciju, jer u ovoj nasoj ligi sve naopacke :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 09 apr 2011, 19:40

Na redu je Zvijezda... Nek se Gradacac pripremi za docek nekog sudije koji ce " posteno " suditi... 25. kolo Zvijezda - Zrinjski !!!

Iskreno meni je drago, sto su nasi igraci pokazali da imamo talenta i da u nasim kadetima i juniorima mozda i lezi najveca buducnost za uspjeh fudbala u TZ. Sad ponovo yebem cijelu Tuzlu nesposobnu da se okrene sportu i da podrzi ovu djecu i svoj klub ali o tome nekom drugom prilikom... Jos malo pa.... Jala AWAY 8-) :lol:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 apr 2011, 21:46

Ako neko bude imao izvjestaj sa tekme,neka postavi :D

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 09 apr 2011, 21:52

HeavensWonder je napisao/la:Na redu je Zvijezda... Nek se Gradacac pripremi za docek nekog sudije koji ce " posteno " suditi... 25. kolo Zvijezda - Zrinjski !!!

Iskreno meni je drago, sto su nasi igraci pokazali da imamo talenta i da u nasim kadetima i juniorima mozda i lezi najveca buducnost za uspjeh fudbala u TZ. Sad ponovo yebem cijelu Tuzlu nesposobnu da se okrene sportu i da podrzi ovu djecu i svoj klub ali o tome nekom drugom prilikom... Jos malo pa.... Jala AWAY 8-) :lol:
Pa jbg to nam je ključno riješiti problem sa ovim omladincima iz juniorskog i kadetskog pogona i njih ubacivati lagano u A tim tako da bi imali odličnu podlogu sa ovim trenutnim kadrom da odradimo odličnu narednu sezonu.
Ali da se vratim na trenutna dešavanja svaka čast momcima i Crnkiću samo nastaviti ovako do kraja nebitno gdje se igra i protiv koga ne moraju se uvijek osvajati bodovi kući i to su momci i pokazali zato samo naprijed i jako!!
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 09 apr 2011, 21:56

Trebao je,trebao je,da nije doslo do prekida 3 boda bi bila nasa,ali sta ces takvi su ljudi bez obraza.Sve dok se ne promijeni sve iz korijenja ovakvih kradja i kluboba kao hvk svinjski ce da bude...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 09 apr 2011, 22:00

fukara87 je napisao/la:
U potpunosti se slazem stobom 2 puta zaredom zakidaju klubove sa Tk Kantona to im nije fer... :D
Valjda im ne bude treca sreca,valjda im Zvijezda uvali 6 komada kao Sirokom,ali ako opet bude penal...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 09 apr 2011, 23:04

vratičete vi te bodove borcu u tuzli

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 09 apr 2011, 23:07

**** ne mogu prežali bodove protiv svinjskog, da smo fer izgubili ne bi mi bilo sekunde žao ali ovako :( , a za pobjedu na policama samo od sreće svima dosađivo čitav dan, čak i staroj :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 09 apr 2011, 23:07

nidi je napisao/la:vratičete vi te bodove borcu u tuzli
hocemo...sto :? ...jel problem neki :roll: :lol:
i de postedi nas svog pametovanja..sviju ti
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 09 apr 2011, 23:17

nidi je napisao/la:vratičete vi te bodove borcu u tuzli
DaČemo bodove samo da Željo ne bude prvak, naš problem, jarane de ba smiri se boli nas racku za vama i za Borcem ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 10 apr 2011, 00:55

pobjedom u sljedecem kolu nad Buducnosti ponovo bi dosli na to famozno 4. mjesto koje vodi u EL...mozda :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: mirza24 i 2 gosta.