Nema sanse da zdrav Ibisevic bude klupa, kao ni Medunjanin. Naravno, ako dodje ne daj Boze do kakve povrede, oni bi mogli ispasti iz prvog tima, ali ako su zdravi, oni imaju zacementirano mjesto u prvom timu repke. Takodjer ce tesko Bicakcic igrati pored zdravog Ogija, a tesko ce i Hajrovic odmah u prvu postavu, prije ce i Visca i Stevanovic igrati na toj poziciji.Sabinho je napisao/la:ARMIRANI BETON![]()
Klupa: Buric,Zukanovic,Vranjes,Rahimic,Medunjanin,Hadzic,Zahirovic,Ibricic,Husejinovic,Stevanovic,Visca,Ibisevic.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/veselin ... bom/109237
Sta mu je s glasom
Salu na stranu, daleko je dogurao, i mislim da bi trebao dobiti poziv za mladu repku.
Sta mu je s glasom

Salu na stranu, daleko je dogurao, i mislim da bi trebao dobiti poziv za mladu repku.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"Dobar dan, ja sam Mladen" znaci oplako 
sretno momku

sretno momku
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja mislim da cemo mi platiti ceh najkasnije na Svjetskom ako dodemo do njega, a vjerovatno hocemo, radi ofanzivne igre. Dva napadaca, barem dva kreatora, i ofanzivni krilni igraci mogu stvarati sanse i puno golova protiv ekipa koje ne mogu ici taj tempo, tipa nasa trenutna grupa. Protiv najboljih na svijetu, dje ce se Ibisevic kako vec sada vidim odbijati od igrace kao ping pong loptica, a pozadi biti rupcage na svim stranama, ne gine nam u prvih 15 minuta barem dva gola u mrezi, a mnogi ce se pitati kako to nakon ovakve kvalifikaciske igre i rezultata, a Susic ce se vaditi vjerovatno na igrace kao protiv Rumunije. Mi imamo vise problema trenutno, a neki od tih su:
1. Slaba odbrana- Bicakcic i Kolasinac moraju igrati na SP, trenutna slika odbrane nije realna, jer su protivnici slabiji nego oni koji nas cekaju na SP
2. Svaka jaca ekipa od Brazila do Njemacke igra sa jednim spic napadacem, dok stvaraju igraca vise u sredini, dje se igra kreira i akcija pokrece, Ibisevic ce biti suvisan na Svjetskom, jedina dobra stvar igre Ibisevica je stvaranje prostora za Edina ali to nece ici na SP, jer ce ga zatvoriti sa svih strana, a on nije igrac koji zna probiti, po strani igra jako lose, da ne kazem katastrofalno
3. Pored Misimovica i Pjanica, Medunjanin je treci kreator u prvih 11, barem jedan nebi trebao igrati, jer gubimo igraca na vaznijim pozicijama, a tri kreatora i dva napadaca na SP je van svake pameti, a upravo to Susic uigrava trenutno i to jako dobro izgleda sada, mada na SP ne vidim nacina da tako bilo sta uradimo, nema teorije
4. Treba nam igrac za SP na poziciji defanzivnog veznog koji je na nivou ostalih iz prvih 11, a to nam trenutno fali
Po meni za SP trebaju barem tri nova igraca koja sada nemamo da bi bili rame uz rame sa Njemackom i drugima. Ako budemo dalje forsirali igru u dijamant formaciji 4-4-2 ima da potonemo na SP kao Titanik, ja to garantujem. Ova igra iz grupe nece proci na SP. Mislim da bi nam najbolje lezala formacija 4-2-3-1 sa sledecim igracima:
---------------------------------------Begovic---------------------------------------
--------Mujdza-------------Bicakcic---------Spahic----------Kolasinac-----------
------------------------Pjanic-----------------------Salihovic----------------------
-------------Hajrovic--------------Misimovic-----------------Lulic----------------
---------------------------------------Dzeko-----------------------------------------
Ljeva strana odbrane koja je mozda nasa najslabija tacka trenutno, bila bi daleko jaca nego sada. Po stranama bili bi maksimalno prodorni, jer je Hajrovic jaci na toj poziciji nego Ibisevic, Lulic svakako igra najbolje partije na poziciji ljevog krila. Pjanic i Misimovic mogu zajedno stvarati pritisak koji je potreban za gol, za sve ostalo je Dzeko odgovoran. Na poziciji def. veznog trebaju jaci igraci koje nemamo trenutno, tako da jedino Salihovic to moze odraditi kvalitetno. Igraci poput Hadzica, Zahirovica i Rahimica na SP bi bili ravni katastrofi. Hadzic je ipak za nijansu bolji od zadnje dvojice. Pozivanje Rahimica nema logike ni smisla, trebaju igrati najspremniji a to Rahimic nazalost nije, i ako ima cjenjeno iskustvo.
1. Slaba odbrana- Bicakcic i Kolasinac moraju igrati na SP, trenutna slika odbrane nije realna, jer su protivnici slabiji nego oni koji nas cekaju na SP
2. Svaka jaca ekipa od Brazila do Njemacke igra sa jednim spic napadacem, dok stvaraju igraca vise u sredini, dje se igra kreira i akcija pokrece, Ibisevic ce biti suvisan na Svjetskom, jedina dobra stvar igre Ibisevica je stvaranje prostora za Edina ali to nece ici na SP, jer ce ga zatvoriti sa svih strana, a on nije igrac koji zna probiti, po strani igra jako lose, da ne kazem katastrofalno
3. Pored Misimovica i Pjanica, Medunjanin je treci kreator u prvih 11, barem jedan nebi trebao igrati, jer gubimo igraca na vaznijim pozicijama, a tri kreatora i dva napadaca na SP je van svake pameti, a upravo to Susic uigrava trenutno i to jako dobro izgleda sada, mada na SP ne vidim nacina da tako bilo sta uradimo, nema teorije
4. Treba nam igrac za SP na poziciji defanzivnog veznog koji je na nivou ostalih iz prvih 11, a to nam trenutno fali
Po meni za SP trebaju barem tri nova igraca koja sada nemamo da bi bili rame uz rame sa Njemackom i drugima. Ako budemo dalje forsirali igru u dijamant formaciji 4-4-2 ima da potonemo na SP kao Titanik, ja to garantujem. Ova igra iz grupe nece proci na SP. Mislim da bi nam najbolje lezala formacija 4-2-3-1 sa sledecim igracima:
---------------------------------------Begovic---------------------------------------
--------Mujdza-------------Bicakcic---------Spahic----------Kolasinac-----------
------------------------Pjanic-----------------------Salihovic----------------------
-------------Hajrovic--------------Misimovic-----------------Lulic----------------
---------------------------------------Dzeko-----------------------------------------
Ljeva strana odbrane koja je mozda nasa najslabija tacka trenutno, bila bi daleko jaca nego sada. Po stranama bili bi maksimalno prodorni, jer je Hajrovic jaci na toj poziciji nego Ibisevic, Lulic svakako igra najbolje partije na poziciji ljevog krila. Pjanic i Misimovic mogu zajedno stvarati pritisak koji je potreban za gol, za sve ostalo je Dzeko odgovoran. Na poziciji def. veznog trebaju jaci igraci koje nemamo trenutno, tako da jedino Salihovic to moze odraditi kvalitetno. Igraci poput Hadzica, Zahirovica i Rahimica na SP bi bili ravni katastrofi. Hadzic je ipak za nijansu bolji od zadnje dvojice. Pozivanje Rahimica nema logike ni smisla, trebaju igrati najspremniji a to Rahimic nazalost nije, i ako ima cjenjeno iskustvo.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 16 jul 2013, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nakon odigrane sezone u primeri, Stevo ce si zacementirati mjesto na krilu u repci. Izet moze samo na klupu.
- DonCorleone
- Kontakt:
Naravno, ako se Steva dokaze, on je glavni akter na desnom krilu, trenutno on ne moze igrati, jer nema utakmica u nogama a to je jako bitan faktor koji je i Susic prepoznao, iako je Steva uvijek pruzao dobre partije kada je dobio priliku. Do SP ima jos godinu dana, pokaze li se do tada, neka konkurise sa Hajrovicem. Bicemo uglavnom dosta jaci nego sada.Profesor je napisao/la:Nakon odigrane sezone u primeri, Stevo ce si zacementirati mjesto na krilu u repci. Izet moze samo na klupu.
Klupa bi bila daleko jaca nego sada:
Pandza, Zukanovic, Hadzic, Zahirovic, Stevanovic/Hajrovic, Ibisevic, Visca, Rahimic (reda radi)
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ni jednom ni drugom to nisu neprirodne pozicije,Salihovic je vecinu reprezentativne karijere proveo tu,dok je Kolasinac igrac koji igra na vise pozicija,jednako kao Zukanovic,stoper,lijevi bocni ili def.vezni.dinoze je napisao/la:Sabinho je napisao/la:ARMIRANI BETON![]()
Klupa: Buric,Zukanovic,Vranjes,Rahimic,Medunjanin,Hadzic,Zahirovic,Ibricic,Husejinovic,Stevanovic,Visca,Ibisevic.
Ne kontam ovu zamjenu pozicija Kolasinca i Salihovica, zasto se 2 igraca stavljaju na neprirodne pozicije?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Slazem se s tobom ova postava bi bila odlicna i imali bih i na klupi zamjenu tako da bi svaka poziciji bila pokrivena sa dva igraca osim mozda ljevog beka.DonCorleone je napisao/la:Ja mislim da cemo mi platiti ceh najkasnije na Svjetskom ako dodemo do njega, a vjerovatno hocemo, radi ofanzivne igre. Dva napadaca, barem dva kreatora, i ofanzivni krilni igraci mogu stvarati sanse i puno golova protiv ekipa koje ne mogu ici taj tempo, tipa nasa trenutna grupa. Protiv najboljih na svijetu, dje ce se Ibisevic kako vec sada vidim odbijati od igrace kao ping pong loptica, a pozadi biti rupcage na svim stranama, ne gine nam u prvih 15 minuta barem dva gola u mrezi, a mnogi ce se pitati kako to nakon ovakve kvalifikaciske igre i rezultata, a Susic ce se vaditi vjerovatno na igrace kao protiv Rumunije. Mi imamo vise problema trenutno, a neki od tih su:
Postava je dobra s tim da u zavisnosti od forme bih mijenjao Bicakcica i Hajrovica..
Na mjestu Bicakcica imamo i Vranjesa, Zukanovica, Pandzu a duga je godina dana... Ko ce od njih biti starter ko ce biti u formi itd..
Sto se tice Hajrovica on je tu negdje i sa Stevanovicem i sa Viscom tako da i tu moze doci do promjene u zavisnosti od forme
a u zavisnosti od utakmice mijenjao bih Miske / Vedo ... Ja bih radije ostavio Ibisevica i igrao sa 2 spica kao i uvijek a ako bi Miske bio u formi ubacio bih ga na krilo gdje si stavio Hajrovica
Na mjestu Bicakcica imamo i Vranjesa, Zukanovica, Pandzu a duga je godina dana... Ko ce od njih biti starter ko ce biti u formi itd..
Sto se tice Hajrovica on je tu negdje i sa Stevanovicem i sa Viscom tako da i tu moze doci do promjene u zavisnosti od forme
a u zavisnosti od utakmice mijenjao bih Miske / Vedo ... Ja bih radije ostavio Ibisevica i igrao sa 2 spica kao i uvijek a ako bi Miske bio u formi ubacio bih ga na krilo gdje si stavio Hajrovica
Ma znam druze ali imas dva strasna trkaca na krilu,ne pretjerujem kad ovo kazemtotasef1 je napisao/la:Postava je dobra s tim da u zavisnosti od forme bih mijenjao Bicakcica i Hajrovica..

Miske i Pjanke da ih hrane loptama,dok bi Seo obavaljao "prljavi" posao na sredini.
Guza dominira protiv amatera iz Lux-a,,,molim te Safete probaj ga protiv Amera!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakav je s kilama? kakav se cini? 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma stesat ga jos barem 3,4 kile i bice ko maneken ala Visca:-),,,al je majstor nema govora
Jos da Said zaigra svoju poziciju...Ovaj kruno je kita od trenera definitivno...
Ono poteza sto Said izvede dok dodje do centra da igra ofanzivnije tamam bi bilo za gola...
Ono poteza sto Said izvede dok dodje do centra da igra ofanzivnije tamam bi bilo za gola...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Fakat igra nekako daleko od gola jbtgringobih je napisao/la:Jos da Said zaigra svoju poziciju...Ovaj kruno je kita od trenera definitivno...

Neka neka, na ovoj poziciji je zahtjevna fizicka sprema i inace se puno pretrci. Repki treba Said bas ovakav, spreman da odradi zadatak i u odbrani, a u napadu se zna da moze. Nije on toliko star da jos ne moze napredovat. Bice on uskoro nezamjenljiv u reprezentaciji. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Ako se ustali u prvoj postavi Dinama i bude igrao recimo Ligu prvaka onda sasvim sigurno treba biti ne samo pozvan, nego i igrati koji minut za repku.Kvalitet ima to se vec zna, samo da kile jos malo srikta, i postane redovan starter u Dinamu.BIHfan je napisao/la:Neka neka, na ovoj poziciji je zahtjevna fizicka sprema i inace se puno pretrci. Repki treba Said bas ovakav, spreman da odradi zadatak i u odbrani, a u napadu se zna da moze. Nije on toliko star da jos ne moze napredovat. Bice on uskoro nezamjenljiv u reprezentaciji.
Ronaldo - Isco - Bale
I mislim da se konacno poslije jucerasnje utakmice moze staviti tacka na i.....Adilovic nikada nece biti materijal za reprezentaciju.....Ne samo zbog jucerasnje utakmice nego i inace, momak je izuzetno precjenjen i svaki put u vaznim utakmicama je daleko najgori bio....
Jucer je njegov posao bio izvuci se u stranu primiti loptu i izboriti neki prekrsaj, aut, korner ili proigrati vezni red koji bi dolazio pomoci ili eventualno pronaci Bucana koji je bio u naletu.....Svaku loptu je izgubio....
Masa skauta je jucer bilo, tako da od prodaje nema nista....Neki drugi igraci su dosta zanimljiviji...
Ibricic je 10000 puta bolje rjesenje u spicu... A mogli bi se krpati i sa Misketom, Viscom, Stevanovicem kao nekim polunapadacima.
Jucer je njegov posao bio izvuci se u stranu primiti loptu i izboriti neki prekrsaj, aut, korner ili proigrati vezni red koji bi dolazio pomoci ili eventualno pronaci Bucana koji je bio u naletu.....Svaku loptu je izgubio....
Masa skauta je jucer bilo, tako da od prodaje nema nista....Neki drugi igraci su dosta zanimljiviji...
Ibricic je 10000 puta bolje rjesenje u spicu... A mogli bi se krpati i sa Misketom, Viscom, Stevanovicem kao nekim polunapadacima.
Meni samo nije jasno zasto nikad nijedan novinar ne pita Papeta kakvo je njegovo misljenje u vezi Saida Husejinovica 

1946
i ja se pitam. A cini mi se da je Pape za neke medije jos bio izjavio da ce ga gledati protiv Hajduka. Interesantno je koliko se spominju neki likovi, a Saida ni na mapi. Novinaru je haman interesantniji Tino Susic koji na kapaljku dobija minute u grohnulom Hajduku, nego Said koji vodi sredinu terena Dinama... Laku noc pameti...Head je napisao/la:Meni samo nije jasno zasto nikad nijedan novinar ne pita Papeta kakvo je njegovo misljenje u vezi Saida Husejinovica
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.