Jest pišljiva, ali iz ugla navijača Slobode, nije lako da sela, mjesne zajednice, etno sela i ostala sranja od klubova budu u višem rangu od nas...
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Malo hinjski, ali nema veze

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nije hinjski Bgm, ako misliš da i Olovo ubrajam u te klubove. Za moj pojam vi trebate biti u PL prije etno sela, Gabele i ostalih sela i MZ, zna se koji su.

Ne spominji tu stabilizaciju, da i ja ne pomislim da si ti nešto hinjski htio reći.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Zasto ne bi bio cilj? Imate pare i redovna primanja manje-vise, daleko manje turbulencija nego vasa konkurencija, euforija je tu iako ste podbacili na tribini sa posjetom. Nista ispratili ove dobre rezultate i tu vidim prednost Slobode ili sutra Celika npr.
Ja nisam vjerovao kakvi su vrhunski uslovi u jednom Igmanu iz Konjica kad sam pricao sa psr igraca ovih dana. Pa to je u jednoj Slobodi nevjerovatno, od hrane, smjestaja, saune i masaze, ma svee. Osim van fudbala gdje im je zivot relativno dosadan u takvoj stedini.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Čuj Sloboda zaslužuje PL
Preko 100 godina bez trofeja, bez navijačke grupe, bez pobjede u uefa takmičenjima, to zaslužuje samo tabut i mezar.
Sretno Stupčanici u PL i bujurm na Bilino

Preko 100 godina bez trofeja, bez navijačke grupe, bez pobjede u uefa takmičenjima, to zaslužuje samo tabut i mezar.
Sretno Stupčanici u PL i bujurm na Bilino

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Volim tebe, više od sebe
Ima lik obraza nakon silni provaljivanja komentarista ista na forumu. A da ne govorimo koliko ga je ljudi ugasilo u prepucavanjima, sto ovdje, sto na drugim temamaantisisoja1919 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 17:06
![]()
Glupaneee, glupaneee, glupaneee
Bude li ti ikad crnjak sto cesto ispadnes glup?

Keep going Truhlo

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma davno je on postao dvorska luda ove teme.DamirT je napisao/la: ↑24 dec 2023, 17:12Ima lik obraza nakon silni provaljivanja komentarista ista na forumu. A da ne govorimo koliko ga je ljudi ugasilo u prepucavanjima, sto ovdje, sto na drugim temamaantisisoja1919 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 17:06
![]()
Bude li ti ikad crnjak sto cesto ispadnes glup?![]()
Keep going Truhlo![]()
Da makar malo obzira prema sebi ima, pa da se ne bruka.
Volim tebe, više od sebe
Ugasilo
Slanci suncokreti nešto o gašenju
Najsmiješnije je što rumenke ruralne polako, stidljivo iskaču i pišu kako se ne plaćaju porezi i doprinosi nešto što fukareštini pišemo od ljeta. Jedini koji će biti ugašen i popišan 2024. je gorki iz Tuzle.
Još malo do početka prinudne naplate

Slanci suncokreti nešto o gašenju

Najsmiješnije je što rumenke ruralne polako, stidljivo iskaču i pišu kako se ne plaćaju porezi i doprinosi nešto što fukareštini pišemo od ljeta. Jedini koji će biti ugašen i popišan 2024. je gorki iz Tuzle.
Još malo do početka prinudne naplate

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 17:06
![]()
Bude li ti ikad crnjak sto cesto ispadnes glup?

-
- Kontakt:
U Konjicu dosadno?Beduin je napisao/la: ↑24 dec 2023, 16:14Ja nisam vjerovao kakvi su vrhunski uslovi u jednom Igmanu iz Konjica kad sam pricao sa psr igraca ovih dana. Pa to je u jednoj Slobodi nevjerovatno, od hrane, smjestaja, saune i masaze, ma svee. Osim van fudbala gdje im je zivot relativno dosadan u takvoj stedini.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Nego, kad ce toliko najavljivana deblokada?
Dje ba zapelo?

Dje ba zapelo?

Volim tebe, više od sebe
Ne treba ovog retarda niko gasit, debil sam sebe ugasi na kraju. Dan te yebo ko sve ima pristup internetu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo u Tuzli nije dosadno zato što u 2023. godini nemaju wc na stadionu pa pišaju jedni na drugeNirton je napisao/la: ↑24 dec 2023, 17:40U Konjicu dosadno?Beduin je napisao/la: ↑24 dec 2023, 16:14Ja nisam vjerovao kakvi su vrhunski uslovi u jednom Igmanu iz Konjica kad sam pricao sa psr igraca ovih dana. Pa to je u jednoj Slobodi nevjerovatno, od hrane, smjestaja, saune i masaze, ma svee. Osim van fudbala gdje im je zivot relativno dosadan u takvoj stedini.![]()

10 dana kmečanja i okrenuše se slanci suncokreti. Nisu više mujkare, sad su mrtve čarškare 

-
- Kontakt:
Ovaj jos uvijek misli da ce stanje u Slobodi promijeniti cinjenicu da je on glup...
Volim tebe, više od sebe
Truhlo kad završiš karindjanje fuksi operi se i dobro okupaj, vlasi su to, prljavi, zarazni ne kupaju se, smrde.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Evo ga, stigla i havenija, sad imamo dva glupana.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Prenosim ono sto su oni meni rekli, da im je prilicno dosadno, ali da su uslovi u klubu fantasticni.Nirton je napisao/la: ↑24 dec 2023, 17:40U Konjicu dosadno?Beduin je napisao/la: ↑24 dec 2023, 16:14Ja nisam vjerovao kakvi su vrhunski uslovi u jednom Igmanu iz Konjica kad sam pricao sa psr igraca ovih dana. Pa to je u jednoj Slobodi nevjerovatno, od hrane, smjestaja, saune i masaze, ma svee. Osim van fudbala gdje im je zivot relativno dosadan u takvoj stedini.![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.