tema glasi Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH, a ne Srbijeadrenaline323 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:18Sta je sa Darianom Malesom 23 godine jos nije debitovao za svicu a spominjala se i srbija i opet nista. Igra krilne pozicije
Na ovom intervju prica ijekavicom ako to ista znaci
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Biereth je zabio zadnju tekmu za Dansku u21, ali svakako da nije zadovljan statusom i da bi ga nas seniorski poziv sigurno privukaoHoroz je napisao/la: ↑13 sep 2024, 09:23Ovaj ljetni period je bio idealan da se nešto uradi po pitanjui i Baždara i Biertha. Njihov status u reprezentacijama je bio loš, perspektiva loša, Baždar se sklonio iz Srbije i priličnio sam siguran da su ih naši kontaktirali. Baždar je stara tema, a sa Bierthom igra Jusuf i kačio je neke zastave u porukama s njim, tako da ne može biti nepoznanica za stručni štab.
Da tu nešto ima , pretpostavljam da bi se desilo tokom ova 2-3 ljetna mjeseca. Ova nihova odazivanja u U21, su po meni znak da ne treba računati na njih, a stvarno sam bio skoro siguran da ćemo dobiti barem jednog.
Al hajde, baš da vidimo na koga su mislili sa ovim iznenađenjima
Što se dnovinara tiče, suvišno je i komentarisati.
-
- Kontakt:
Igrac koji u zadnjih 37 utakmica ima 3 gola i 3 asistencije pitanje da li bi bio pojacanje u nasoj reprezentaciji, a kamoli Svicarske ili Srbijeadrenaline323 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:18Sta je sa Darianom Malesom 23 godine jos nije debitovao za svicu a spominjala se i srbija i opet nista. Igra krilne pozicije
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Pored sadašnjih napadača Danske, male su šanse da on bude dio A selekcije. Naši trebaju pokušati, poprilično sam siguran da bi obukao naš dres samo da naši pokažu ozbiljnu želju da ga imaju.
-
- Kontakt:
Ako ima pravo da igra za BiH, to je ključno pitanje.
On bi definitivno bio vrijedan ko suho zlato, nece ni Dzeko vjecno igrat, Tabakovic je usao u 30te. Biereth ima 21 godinu, nije klasa niti ce ikada bit kao Dzeko. Profilno je takodjer dosta drugaciji od Dzeke, najvise vuce na Demirovica i mislim da moze cak i prestic njegov nivo. Uglavnom, vrijedi pokusatimuharemovicdzelo je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:30Pored sadašnjih napadača Danske, male su šanse da on bude dio A selekcije. Naši trebaju pokušati, poprilično sam siguran da bi obukao naš dres samo da naši pokažu ozbiljnu želju da ga imaju.

-
- Kontakt:
Nije bas da imamo krilnih opcija a igrao je prosle sezone poprilicno redovno i dobijao je minute u ligi prvaka.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:23Igrac koji u zadnjih 37 utakmica ima 3 gola i 3 asistencije pitanje da li bi bio pojacanje u nasoj reprezentaciji, a kamoli Svicarske ili Srbijeadrenaline323 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:18Sta je sa Darianom Malesom 23 godine jos nije debitovao za svicu a spominjala se i srbija i opet nista. Igra krilne pozicije
ima pravo, to nije nikakva dilema, pa mati mu je iz bosne i ima nase papireizdzezveubrazil je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:34Ako ima pravo da igra za BiH, to je ključno pitanje.
-
- Kontakt:
Zašto onda Vladan Kovačević ne može igrati za Srbiju?Varg je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:46ima pravo, to nije nikakva dilema, pa mati mu je iz bosne i ima nase papireizdzezveubrazil je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:34Ako ima pravo da igra za BiH, to je ključno pitanje.
Ovo je identičan slučaj, ako je Biereth imao bh. pasoš sa 21 godinom, onda ne postoje prepreke. Ako nije imao, ne može igrati za nas.
a da, imas pravo. to ne znamoizdzezveubrazil je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:51Zašto onda Vladan Kovačević ne može igrati za Srbiju?Varg je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:46ima pravo, to nije nikakva dilema, pa mati mu je iz bosne i ima nase papireizdzezveubrazil je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:34Ako ima pravo da igra za BiH, to je ključno pitanje.
Ovo je identičan slučaj, ako je Biereth imao bh. pasoš sa 21 godinom, onda ne postoje prepreke. Ako nije imao, ne može igrati za nas.
Pokušavam reći da su svi objektivni razlozi da recimo Bierth pređe da igra za nas, postojali i prije tri mjeseca. To važi i za Baždara.
Baždar je izostavljen sa spiska za EURO, pa izostavljen sa šireg spiska za LN i vraćen u U21. Ako mu to nije bio dovoljan razlog da se ne odazove i da pređe kod nas, onda neće ni preći.
Sad jedino ako ih naši još niisu kontaktirali, pa momci ne žele da rizikuju, ali to je malo vjerovatno.
Biert može imati problem i sa državljanstvom, o tome smo pisali.
Baždar je izostavljen sa spiska za EURO, pa izostavljen sa šireg spiska za LN i vraćen u U21. Ako mu to nije bio dovoljan razlog da se ne odazove i da pređe kod nas, onda neće ni preći.
Sad jedino ako ih naši još niisu kontaktirali, pa momci ne žele da rizikuju, ali to je malo vjerovatno.
Biert može imati problem i sa državljanstvom, o tome smo pisali.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Nadam se da neko od ovih novinara može pitati konkretno za Bieretha, ubi nas ovo nagađanje.
Što se tiče Baždara, ne znam, onaj story koji je objavio mi je nekako iritantan bio, ali, opet je moguće da je to "morao" odraditi.
Što se tiče Baždara, ne znam, onaj story koji je objavio mi je nekako iritantan bio, ali, opet je moguće da je to "morao" odraditi.
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
ReX2 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 02:24Samed Bazdar je godinu dana bez poziva u U21 Srbije? Je li postoji neki razlog za to? Ako su tacne informacije da su ga nasi kontaktirali a da se on necka, onda koji mu je qurac![]()
Interesantno, ne znam koliko vas je primjetilo ali Barbarez je na pressici kazao da su u kontaktima sa nekim igracima te da ce biti iznenadnja u narednom periodu. Tada je bas pricao o napadacima. Mozda je izmedju ostalog mislio na Bazdara.
Doduse i Samed je cvajtas. Jbg.![]()

ReX2 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 02:24Samed Bazdar je godinu dana bez poziva u U21 Srbije? Je li postoji neki razlog za to? Ako su tacne informacije da su ga nasi kontaktirali a da se on necka, onda koji mu je qurac![]()
Interesantno, ne znam koliko vas je primjetilo ali Barbarez je na pressici kazao da su u kontaktima sa nekim igracima te da ce biti iznenadnja u narednom periodu. Tada je bas pricao o napadacima. Mozda je izmedju ostalog mislio na Bazdara.
Doduse i Samed je cvajtas. Jbg.![]()

- QUARTERBACK
- Kontakt:
samo cekam sastav sheffielda da vidim igral ona jajara od prve minute
posteno od Bazdara idemo dalje
U prvih 11 Gazijin maliQUARTERBACK je napisao/la: ↑13 sep 2024, 19:39samo cekam sastav sheffielda da vidim igral ona jajara od prve minute

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Igra od prve.QUARTERBACK je napisao/la: ↑13 sep 2024, 19:39samo cekam sastav sheffielda da vidim igral ona jajara od prve minute
- QUARTERBACK
- Kontakt:
picka mrtva ona nabijem ga na qrcDamirT je napisao/la: ↑13 sep 2024, 20:01U prvih 11 Gazijin maliQUARTERBACK je napisao/la: ↑13 sep 2024, 19:39samo cekam sastav sheffielda da vidim igral ona jajara od prve minute
posteno od Bazdara idemo dalje![]()

Pridruzujem se zeljamaQUARTERBACK je napisao/la: ↑13 sep 2024, 20:02picka mrtva ona nabijem ga na qrcDamirT je napisao/la: ↑13 sep 2024, 20:01U prvih 11 Gazijin maliQUARTERBACK je napisao/la: ↑13 sep 2024, 19:39samo cekam sastav sheffielda da vidim igral ona jajara od prve minute
posteno od Bazdara idemo dalje![]()
![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Starter, nego sta.
Jesu li zivi ovi sto su ga branili?
Jesu li zivi ovi sto su ga branili?

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], kakarut, Mostarska, napapijri1987 i 30 gostiju.