Jos jedno ima .Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑28 okt 2020, 02:00Da li reprezentativna pauza dolazi sad poslije ovog kola za vikend ili ima još jedno kolo pa onda pauza?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Navijaci Zeljeznicara danas.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrinjski baš oslabljen pred današnju utakmicu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bilbija i Brkic.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Moze se bez njih za x
Zrinjski ako danas zijani moze se kupu posvetit,tako da ce vjerovatno neki bunker igrat i probat na kontre dok i skretnicarima trebaju bodovi.Ima zrinjski igraca tako da ova dvijojica sto ne igraju i ne mora nista znacit dobit ce neko priliku ko je zeljan dokazivanja sto moze i dobro biti
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakav kup, neka uvežu par pobjeda zaredom i bit će drugi-treći, mnogo bodova je u igri.samoSA je napisao/la: ↑28 okt 2020, 10:19Zrinjski ako danas zijani moze se kupu posvetit,tako da ce vjerovatno neki bunker igrat i probat na kontre dok i skretnicarima trebaju bodovi.Ima zrinjski igraca tako da ova dvijojica sto ne igraju i ne mora nista znacit dobit ce neko priliku ko je zeljan dokazivanja sto moze i dobro biti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jadni Zrinjski, dva igrača im fale

Kakav crni kup još ga moraš osvojiti da bi igrao u evropi?
Ili je ono ako se ne plasiraš preko tabele, a mi osvojimo titulu i igramo finale s njima u tom slucaju idu u evropu?
Ili je ono ako se ne plasiraš preko tabele, a mi osvojimo titulu i igramo finale s njima u tom slucaju idu u evropu?
Samo osvajac kupa ide u Evropu, a ako je on među prva tri, onda u Evropu ide i četvrti
Ja licno nisam nista pisao o svemu tome sto si naveo. Ako nadjes jedan post, ja se iskljucujem s foruma.
I svako odgovara za sebe. Svi se ovdje prcamo i ti je ok naravno ali jedna stvar mora biti tabu tema - zdravlje ljudi i igraca, s tim nema sale i podjebavanja. Al ne radi foruma druze, nego to nosis iz kuce.
Ako je neki pitar ovako kao ti pisao, i za njega vrijedi moja poruka.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Brkić čisti crveni u utakmici koja se trebala igrati prije skoro dva mjeseca...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ode Stojnic ,dobi Zeljeznicar prvu i onda ih nabi svako.Velimir Stojnić više nije trener Krupe
Do sporazumnog razlaza došlo je danas. Ekipu će do imenovanja zamjenika voditi pomoćni treneri.
Podsjetimo, Stojnić je klub vodio u šest utakmica, pet u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine i jednu u Kupu naše zemlje.
Startovao je odlično, pobijedio je Željezničar na Grbavici, a onda je uslijedilo pet vezanih poraza koji su bili kobni za njega. Zrinjski, Široki Brijeg, Mladost, te dvaput Sarajevo su savladali Krupu i po svemu sudeći ostavili Stojnića bez posla.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovaj antipapak je neko sa duplim akauntom, trolanje klasično. Zanimljivo kada se pojave takvi, predstavljaju se kao navijači Veleža i vazda prvi zakuhaju sa nama Pitarima, al nikad s uhljupima 

-
- Kontakt:
kako se covjek predstavlja kao navijac Veleza a na avataru mu gov.no na grbu

Ovo mi lici jedino na tobetija starog velezovog dusmanina

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ma mozda je i bolje da Zeljeznicar dobije danas. Zrinjski ima siri roster i kad-tad ce uhvatit pravu formu. Zeljeznicar uz sve probleme igra toplo-hladno tkd ne vjerujem da nas mogu ugroziti.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Bilo je. Samo ih nema sad nešto. Ma ima ovdje budala, nije Tobe jedinikillafrommanilla je napisao/la: ↑28 okt 2020, 12:36kako se covjek predstavlja kao navijac Veleza a na avataru mu gov.no na grbu
Ovo mi lici jedino na tobetija starog velezovog dusmanina![]()
Startovao je odlično, pobijedio je Željezničar na Grbavici, a onda je uslijedilo pet vezanih poraza koji su bili kobni za njega. Zrinjski, Široki Brijeg, Mladost, te dvaput Sarajevo su savladali Krupu i po svemu sudeći ostavili Stojnića bez posla.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.