HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Rosas7
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Rosas7 » 23 sep 2012, 19:17

bod ko kuca,svaka cast momcima,posebno stojkicu koji igra fenomenalno ovu sezonu,prosjek ekipe koja je igrala protiv slavije,bio je najmladji u povijesti ;)
sada u gabelu po bodove !
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 23 sep 2012, 20:26

Kad smo do prosjeka!
Hadzic 24 , Markovic 26, Radeljic 21 ,Markic 21 ,Stojkic 25 ,Pehar 21 ,Arezina 19 ,Milicevic 19 ,Marjanovic 23 ,Kristo 23, Brlenic 20 , Bubalo 22, Anicic Igor 23 !!!

6 igraca moze nastupati za u21 reprezentacije! :lol: :lol: :lol:

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 23 sep 2012, 22:30

bekicamir je napisao/la:.................Hadzic................

Markovic..Redaljic..Markic..Stojkic

.........Milicevic...Kristo.............

Pehar.........Arezina.........Lazar

...............Bubalo....................

Zurzinov nije niti otisao sa ekipom,jel neka ozljeda ili se zamjerio Pericu? :?
Bekicu nije se zuzi zamjerio s trenerom,osobni problemi,imam inf.iz pouzdani izvora neki dan sam sjedio s njim,jbg nadam se da ce biti ok sve s njim,dobar je momak vidit cemo.....moze u inbox ako te bas zanima sta!!!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 23 sep 2012, 22:31

benfica1923 je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:.................Hadzic................

Markovic..Redaljic..Markic..Stojkic

.........Milicevic...Kristo.............

Pehar.........Arezina.........Lazar

...............Bubalo....................

Zurzinov nije niti otisao sa ekipom,jel neka ozljeda ili se zamjerio Pericu? :?
Bekicu nije se zuzi zamjerio s trenerom,osobni problemi,imam inf.iz pouzdani izvora neki dan sam sjedio s njim,jbg nadam se da ce biti ok sve s njim,dobar je momak vidit cemo.....moze u inbox ako te bas zanima sta!!!
Moze kolega,javi!hvala na info!

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 23 sep 2012, 22:40

a odavno većeg hajvana na TVu nevidih ko ovog trenera Slavije... a ubij se s grane levatino :lol:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 23 sep 2012, 22:56

silenT je napisao/la:a odavno većeg hajvana na TVu nevidih ko ovog trenera Slavije... a ubij se s grane levatino :lol:

Vlado Capljic= " onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol: :lol: :lol:

Idiota majko mila! :lol: :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 sep 2012, 23:32

silenT je napisao/la:a odavno većeg hajvana na TVu nevidih ko ovog trenera Slavije... a ubij se s grane levatino :lol:
Taj hajvan kako ga nazva je zasigurno u krugu od tri najbolja trenera lige bez ikakve dileme.Toliku kolicinu fudbalskog znanja ja sam retko video kod nasih trenera. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 23 sep 2012, 23:40

a sto vas covjek nahvali sta je ono :lol: :lol: :lol: ( i ja se iznenadih,ja mislio on se zajebaje kad on ozbiljno mislio hehe,)
Kaze capljic ; Nas danasnji protivnik nije zasluzio ni da igra danasnju utakmicu sa nama a kamo li da odnese 1 bod hehe,svasta :o
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 23 sep 2012, 23:49

Citiram Vladu:

Nas protivnik danas nije odigrao nista,sem one stative i gola ,mi smo napadali i momci su odigrali perfektno u fazi odbrane i napada,danasnji protivnik nije zasluzio da odnese bod,danasnji protivnik nije zasluzio da bude dio ovoga derbija,danasnji protivnik nije trebao biti danas uopce tu...ALI OVIM NE ZELIM umanjiti njihov rezultat! :lol: :lol: :lol:

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 24 sep 2012, 00:53

Devil je napisao/la:
Taj hajvan kako ga nazva je zasigurno u krugu od tri najbolja trenera lige bez ikakve dileme.Toliku kolicinu fudbalskog znanja ja sam retko video kod nasih trenera. ;)
ma nebitno to, al' izjava mu je :oops:

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 24 sep 2012, 01:54

Devil je napisao/la:
prijatelju neka ima on znanje kao Mourinho, ali onakvu izjavu dati za državnu televiziju :oops: ... i više nego nekorektno....hajvan na kvadrat .. 8-)

btw. jeli iduće kolo u srijedu??? invazija na Gabelu...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 sep 2012, 01:58

silenT je napisao/la:
Devil je napisao/la:
prijatelju neka ima on znanje kao Mourinho, ali onakvu izjavu dati za državnu televiziju :oops: ... i više nego nekorektno....hajvan na kvadrat .. 8-)

btw. jeli iduće kolo u srijedu??? invazija na Gabelu...
Jbg ja vise volim trenere koji i ne znaju dati neku ekstra izjavu ali pokazu na terenu sta znaju.Tipa Jovic,Capljic pa cak i osim mi nije neste narocito "vokabularan".Dok npr.imas jednog Branimira Tulica koji je teoreticar samo takav i poznavalac jezika ali zato kada treba u praksi primeniti **** obicna. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 sep 2012, 14:33

jao capljica :lol: :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 24 sep 2012, 20:10

Devil je napisao/la:
Što se tiče Čapljića,sjećam ga se ja i iz igračkih dana , i tada je on imao šta za POKAZATI :lol: :lol: :lol: !Oni stariji će znati o čemu govorim.I tada su ga bile pune novine.Moj Čapljiću koliko smo mi u prošlom prvenstvu izgubili bodova u zadnjih 5 minuta red je da nam se negdje i vrati.Ali tko gubi ima pravo da se ljuti.Na stranu njegovo znanje ali onakva izjava je dno dna i neznam čime je Zrinja to zaslužio.Niti su bili preoštri niti su radili neke gluposti očito su mu pomrsili neke račune , možda premije ili tko zna šta već.Njegove izjave i ponašanje njemu na obraz a baš me interesuje hoće li komitet reagovati na ovakvu izjavu.
Čitam danas da je u nedjelju na terenu bila jedna od najmlađih postava Zrinjskog od kada je premijer lige.Čak šest igrača bi moglo nastupiti za U21 reprezentaciju.Zalog za budućnost.Samo naprijed a sada slijedi Gošk i onda malo laganiji raspored do kraja jeseni.Sutra u 12 žrijeb kupa.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 24 sep 2012, 22:29

Nesto gledam raspored, i kontam da ce Zrinja da bude prvak. Jest da je rano da se govori o tome, ali bice gusto i do polu sezone jer barem po mom misljenju imate dosta laksi raspored od Sarajeva. Ove ostale ne racunam kontam da ce to biti borba Sarajevo Zrinjski... Jos drugu polusezonu ih vi pred kraj cekati kuci tako da to mozda i odluci. :D Jbg imam neki osjecaj pravo ;)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 25 sep 2012, 01:40

Prijedor je napisao/la:Nesto gledam raspored, i kontam da ce Zrinja da bude prvak. Jest da je rano da se govori o tome, ali bice gusto i do polu sezone jer barem po mom misljenju imate dosta laksi raspored od Sarajeva. Ove ostale ne racunam kontam da ce to biti borba Sarajevo Zrinjski... Jos drugu polusezonu ih vi pred kraj cekati kuci tako da to mozda i odluci. :D Jbg imam neki osjecaj pravo ;)
Ja bas jucer pogledah s kim je sve igralo Sarajevo, pa mi odjednom jasnije zasto su dominatni. Svakako da i losije ekipe treba pobijedit i svaka im cast, ali mislim da sad slijedi jedan pad. Misljenja sam da je Sarajevu ipak malo bolje, sudim po ostvarenjima u Trebinju, ali sam i misljenja da je upravo Zrinjski ekipa koja jedina Sarajevo moze sprijecit da ne osvoji naslov. Nadam se mrtvoj trci u borbi za titulu :mrgreen: . Koja drama bi bila da zadnje kolo Zrinjski ima bod vise, Sarajevo ceka Radnika kojeg ce vjerojatno lako dobit, a Zrinjski ide u Vrapcice po pobjedu koja znaci naslov :lol:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 25 sep 2012, 10:06

Ja sam baš gledao Sarajevov raspored nakon šestog kola i 16 bodova. Zaključak je bio svaka čast sir Dragane Joviću ali igrali ste 5 utakmica kući većinom protiv slabih protivnika Gošk Velež Gradina i samo jednu vani u Prijedoru. Nakon pobjede u Trebinju te su im domaće pobjede dobile na težini pa su sada sa pravom glavni kandidati za naslov. Njih čeka težak raspored ali oni su odradili ono što drugi trebaju odraditi a to je pobjediti ove slabije na kojima uvijek neko od velikih kiksa.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 25 sep 2012, 11:26

Juniori Zrinjskog Utrpali 11 Pogodaka Slaviji, Pobjeda I Kadeta

U VII kolu Omladinske premijer lige na pomoćnom terenu stadiona Pod Bijelim Brijegom kadeti Zrinjskog slavili su protiv Slavije sa 2:1 dok su juniori slavili sa 11:1

KADETI: Zrinjski – Slavija 2:1

Kadeti Zrinjskog potpuno zasluženo slavili su protiv Slavije sa 2:1. Prvo poluvrijeme Zrinjski je uz odličnu igru stvorio 5 stopostotnih šansi ali odlični mladi golman Slavije uspješno zaustavlja sve pokušaje domaćih nogometaša. Kazna je uslijedila dvije minute prije kraja poluvremena kada Dursun pogađa za 0:1. Ipak i u nastavku Zrinjski igra dobro te uspjeva preokrenuti rezultat kada pogađaju Barišić i Puljić za konačnih 2:1.

JUNIORI: Zrinjski – Slavija 11:1

Juniori Zrinjskog potpuno su deklasirali goste iz Istočnog Sarajeva i zabilježili su najveću pobjedu u prvenstvu. Posebno raspoložen bio je kapetan Vranjić koji je postigao 5 golova, dvaput su pogađali Klarić i Vlaho te po jedan gol Pehara i Rozića.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 25 sep 2012, 13:04

starmo94 je napisao/la:Juniori Zrinjskog Utrpali 11 Pogodaka Slaviji, Pobjeda I Kadeta

U VII kolu Omladinske premijer lige na pomoćnom terenu stadiona Pod Bijelim Brijegom kadeti Zrinjskog slavili su protiv Slavije sa 2:1 dok su juniori slavili sa 11:1

KADETI: Zrinjski – Slavija 2:1

Kadeti Zrinjskog potpuno zasluženo slavili su protiv Slavije sa 2:1. Prvo poluvrijeme Zrinjski je uz odličnu igru stvorio 5 stopostotnih šansi ali odlični mladi golman Slavije uspješno zaustavlja sve pokušaje domaćih nogometaša. Kazna je uslijedila dvije minute prije kraja poluvremena kada Dursun pogađa za 0:1. Ipak i u nastavku Zrinjski igra dobro te uspjeva preokrenuti rezultat kada pogađaju Barišić i Puljić za konačnih 2:1.

JUNIORI: Zrinjski – Slavija 11:1

Juniori Zrinjskog potpuno su deklasirali goste iz Istočnog Sarajeva i zabilježili su najveću pobjedu u prvenstvu. Posebno raspoložen bio je kapetan Vranjić koji je postigao 5 golova, dvaput su pogađali Klarić i Vlaho te po jedan gol Pehara i Rozića.

A šta kaže Čapljić ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 25 sep 2012, 13:07

:D
Stvarno nije normalno sta je izjavio lik, a sto je najgore oni nas "takve" nisu uspjeli dobit, po tome bi njih trebalo izbacit iz lige .. :lol:

U kupu smo dobili najtezeg protivnika, bit ce tesko ali mozemo proci ove smekere..

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.