sada u gabelu po bodove !
Bekicu nije se zuzi zamjerio s trenerom,osobni problemi,imam inf.iz pouzdani izvora neki dan sam sjedio s njim,jbg nadam se da ce biti ok sve s njim,dobar je momak vidit cemo.....moze u inbox ako te bas zanima sta!!!bekicamir je napisao/la:.................Hadzic................
Markovic..Redaljic..Markic..Stojkic
.........Milicevic...Kristo.............
Pehar.........Arezina.........Lazar
...............Bubalo....................
Zurzinov nije niti otisao sa ekipom,jel neka ozljeda ili se zamjerio Pericu?
Moze kolega,javi!hvala na info!benfica1923 je napisao/la:Bekicu nije se zuzi zamjerio s trenerom,osobni problemi,imam inf.iz pouzdani izvora neki dan sam sjedio s njim,jbg nadam se da ce biti ok sve s njim,dobar je momak vidit cemo.....moze u inbox ako te bas zanima sta!!!bekicamir je napisao/la:.................Hadzic................
Markovic..Redaljic..Markic..Stojkic
.........Milicevic...Kristo.............
Pehar.........Arezina.........Lazar
...............Bubalo....................
Zurzinov nije niti otisao sa ekipom,jel neka ozljeda ili se zamjerio Pericu?
silenT je napisao/la:a odavno većeg hajvana na TVu nevidih ko ovog trenera Slavije... a ubij se s grane levatino
Taj hajvan kako ga nazva je zasigurno u krugu od tri najbolja trenera lige bez ikakve dileme.Toliku kolicinu fudbalskog znanja ja sam retko video kod nasih trenera.silenT je napisao/la:a odavno većeg hajvana na TVu nevidih ko ovog trenera Slavije... a ubij se s grane levatino
a sto vas covjek nahvali sta je onosilenT je napisao/la:a odavno većeg hajvana na TVu nevidih ko ovog trenera Slavije... a ubij se s grane levatino
ma nebitno to, al' izjava mu jeDevil je napisao/la:Taj hajvan kako ga nazva je zasigurno u krugu od tri najbolja trenera lige bez ikakve dileme.Toliku kolicinu fudbalskog znanja ja sam retko video kod nasih trenera.silenT je napisao/la:a odavno većeg hajvana na TVu nevidih ko ovog trenera Slavije... a ubij se s grane levatino
prijatelju neka ima on znanje kao Mourinho, ali onakvu izjavu dati za državnu televizijuDevil je napisao/la:Taj hajvan kako ga nazva je zasigurno u krugu od tri najbolja trenera lige bez ikakve dileme.Toliku kolicinu fudbalskog znanja ja sam retko video kod nasih trenera.silenT je napisao/la:a odavno većeg hajvana na TVu nevidih ko ovog trenera Slavije... a ubij se s grane levatino
Jbg ja vise volim trenere koji i ne znaju dati neku ekstra izjavu ali pokazu na terenu sta znaju.Tipa Jovic,Capljic pa cak i osim mi nije neste narocito "vokabularan".Dok npr.imas jednog Branimira Tulica koji je teoreticar samo takav i poznavalac jezika ali zato kada treba u praksi primeniti **** obicna.silenT je napisao/la:prijatelju neka ima on znanje kao Mourinho, ali onakvu izjavu dati za državnu televizijuDevil je napisao/la:Taj hajvan kako ga nazva je zasigurno u krugu od tri najbolja trenera lige bez ikakve dileme.Toliku kolicinu fudbalskog znanja ja sam retko video kod nasih trenera.silenT je napisao/la:a odavno većeg hajvana na TVu nevidih ko ovog trenera Slavije... a ubij se s grane levatino... i više nego nekorektno....hajvan na kvadrat ..
![]()
btw. jeli iduće kolo u srijedu??? invazija na Gabelu...
Što se tiče Čapljića,sjećam ga se ja i iz igračkih dana , i tada je on imao šta za POKAZATIDevil je napisao/la:Taj hajvan kako ga nazva je zasigurno u krugu od tri najbolja trenera lige bez ikakve dileme.Toliku kolicinu fudbalskog znanja ja sam retko video kod nasih trenera.silenT je napisao/la:a odavno većeg hajvana na TVu nevidih ko ovog trenera Slavije... a ubij se s grane levatino
Ja bas jucer pogledah s kim je sve igralo Sarajevo, pa mi odjednom jasnije zasto su dominatni. Svakako da i losije ekipe treba pobijedit i svaka im cast, ali mislim da sad slijedi jedan pad. Misljenja sam da je Sarajevu ipak malo bolje, sudim po ostvarenjima u Trebinju, ali sam i misljenja da je upravo Zrinjski ekipa koja jedina Sarajevo moze sprijecit da ne osvoji naslov. Nadam se mrtvoj trci u borbi za tituluPrijedor je napisao/la:Nesto gledam raspored, i kontam da ce Zrinja da bude prvak. Jest da je rano da se govori o tome, ali bice gusto i do polu sezone jer barem po mom misljenju imate dosta laksi raspored od Sarajeva. Ove ostale ne racunam kontam da ce to biti borba Sarajevo Zrinjski... Jos drugu polusezonu ih vi pred kraj cekati kuci tako da to mozda i odluci.Jbg imam neki osjecaj pravo
starmo94 je napisao/la:Juniori Zrinjskog Utrpali 11 Pogodaka Slaviji, Pobjeda I Kadeta
U VII kolu Omladinske premijer lige na pomoćnom terenu stadiona Pod Bijelim Brijegom kadeti Zrinjskog slavili su protiv Slavije sa 2:1 dok su juniori slavili sa 11:1
KADETI: Zrinjski – Slavija 2:1
Kadeti Zrinjskog potpuno zasluženo slavili su protiv Slavije sa 2:1. Prvo poluvrijeme Zrinjski je uz odličnu igru stvorio 5 stopostotnih šansi ali odlični mladi golman Slavije uspješno zaustavlja sve pokušaje domaćih nogometaša. Kazna je uslijedila dvije minute prije kraja poluvremena kada Dursun pogađa za 0:1. Ipak i u nastavku Zrinjski igra dobro te uspjeva preokrenuti rezultat kada pogađaju Barišić i Puljić za konačnih 2:1.
JUNIORI: Zrinjski – Slavija 11:1
Juniori Zrinjskog potpuno su deklasirali goste iz Istočnog Sarajeva i zabilježili su najveću pobjedu u prvenstvu. Posebno raspoložen bio je kapetan Vranjić koji je postigao 5 golova, dvaput su pogađali Klarić i Vlaho te po jedan gol Pehara i Rozića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.