Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ne znam kad je zadnji put AAA igra imala tako smooth launch kao Diablo 4, ulazi bez cekanja, ide bez laga ili nekakvog zastajkivanja na rx590 ryzen 5 2600x, cijena je premasna ali tko volio Diablo universe ce zazmirit
Igrao sam barbariana do lvl 33, planiram nakon toga krenuti i sa sorcom kojeg sam isprobao u server slamu.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Može preporuka za malo pouzdanije prodavače na piku. Planiram uzeti nešto jače za 1440p
Na olx-u sam se nagledao svega u ova 2 dana. Kakve ljudi konfiguracije sklapaju i cijene nabiju da bog sačuva.
Nema druge nego sam sebi sklopiti nešto mada mi se neda peglati sa tim.
Na olx-u sam se nagledao svega u ova 2 dana. Kakve ljudi konfiguracije sklapaju i cijene nabiju da bog sačuva.
Zadnja izmjena: tobaccos, dana/u 22 jul 2023, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
mickey84tobaccos je napisao/la: ↑22 jul 2023, 18:22Može preporuka za malo pouzdanije prodavače na piku. Planiram uzeti nešto jače za 1440.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Miki broj 1, nema fule.tobaccos je napisao/la: ↑22 jul 2023, 18:22Može preporuka za malo pouzdanije prodavače na piku. Planiram uzeti nešto jače za 1440p
CPU Infotech odlicne cijene isto.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
BG3

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Potaknut nostalgijom NFS serijala, znajuci da je NFS fransiza dotakla dno, trazio sam iole normalan nfs za konzolu.
I tako sam zapoceo nfs 2015 kojeg sam i prekucao.
Mogu zamisliti kako su ostali nfs smece kada je ovaj u najmanju ruku katastrofalan ali ipak igrljiv.
Napucas max auto i nestabilno je kao da je Corveta na Grand turismu. Gameplay smece, mapa smece, ocrtane staze smece i namjerno te guide da grijesis. Najveci cringe su cut scene izmedju karaktera, stid me bilo gledati a ne slusati. Mapa pretamna.
Nfs 3/10
Katastrofa, nemoje igrati ako vec niste, uz to je bugovana. Ghost je odbacen s nfs programiranja a jedini su uspjeli makar malo vrstiti nfs osjecaj.
Underground 1&2, most wanted i carbon nedodirljivi.
Vrhunac igre je Genetik part muzike.
I tako sam zapoceo nfs 2015 kojeg sam i prekucao.
Mogu zamisliti kako su ostali nfs smece kada je ovaj u najmanju ruku katastrofalan ali ipak igrljiv.
Napucas max auto i nestabilno je kao da je Corveta na Grand turismu. Gameplay smece, mapa smece, ocrtane staze smece i namjerno te guide da grijesis. Najveci cringe su cut scene izmedju karaktera, stid me bilo gledati a ne slusati. Mapa pretamna.
Nfs 3/10
Katastrofa, nemoje igrati ako vec niste, uz to je bugovana. Ghost je odbacen s nfs programiranja a jedini su uspjeli makar malo vrstiti nfs osjecaj.
Underground 1&2, most wanted i carbon nedodirljivi.
Vrhunac igre je Genetik part muzike.
Meni su najboljem sjećanju ostali Carbon, ProStreet i Porsche. Underground nikad nisam igrao jer mi je PC bio preslab. Stari Hot Pursuit ništa posebno. Most Wanted sam prešao tek prije 3-4 godine tako da je grafika već poprilično zastarjela ali mogu shvatiti hype koji je svojevremeno imao. Heat upalim povremeno izgleda moćno ali me ne privlači toliko sad da krenem prelaziti
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 21 avg 2023, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt:
1. Most Wanted
2. Underground 2
3. Carbon
2. Underground 2
3. Carbon
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Evo citam da je Heat ipak dobar, tj. igrljiv pa cu i njega uzeti za konzolu.
Monster hunter world fenomenalan.
Monster hunter world fenomenalan.
-
- Kontakt:
Zamalo

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Franšiza "Call of Duty" postaje bogatija za još jedan novi lik koji igrači mogu izabrati, a to je zvijezda igre "Tomb Raider" Lara Croft.
Lara će se pojaviti u igrama "Call of Duty: Warzone" i "Call of Duty: Modern Warfare II" te će se tako pridružiti drugim likovima koji ipak potiču iz stvarnog svijeta, kao što su Nicki Minaj, Snoop Dogg, Kevin Durant, likovi iz Prime Video showa "The Boys" i drugi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Imao sam PSN account, a koristio sam mail koji sam imao u tadasnjoj firmi, kako sam promijenio posao samim tim i taj mail se ugasio i sad se ne mogu logovati. Mislim, specificna je situacija jer hocu da upalim sony na laptop preko PS Remote Playa ali trazi logicno mail i pw 

1946-1987
Ako znaš pass trebao bi se moći ulogovati iako je mail deaktiviranleo1946 je napisao/la: ↑26 avg 2023, 21:41Imao sam PSN account, a koristio sam mail koji sam imao u tadasnjoj firmi, kako sam promijenio posao samim tim i taj mail se ugasio i sad se ne mogu logovati. Mislim, specificna je situacija jer hocu da upalim sony na laptop preko PS Remote Playa ali trazi logicno mail i pw![]()
resetovati password naravno nećeš moći, ne znam jesi li dodao broj na akaunt da preko toga pokusas
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Valjda do 2045. budeRed Dead Redemption 3 confirmed by Rockstar parent company.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
GTA VI navodno Rockstas koštao 2 milijarde 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, lol89, napoleon72 i 44 gosta.