FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kao sto sam i pisao uoci tekme, rutinski sinoc, orvo poluvrijeme su nas sabili i vile malo pronosale, u drugom jedna izmjena i sve se okrene, klasicna pobjeda valverduša
Ne sumnjam ja ds valverde vec ima neki drugi recept za ligu prvaka, jer ovako ne bi smjeli igrati knock out fazu, lako se moze desiti da u prvom primimo gol-dva i onda protivnik stane u bunker i mozes se pushiti
Ne sumnjam da ce igrati ovako 4-4-2, samo sto se turbine ne smiju paliti tek u drugom, nego odmah od pocetka. S obzirom da celzi igra 3-5-2 i da nisu jaki defanzivno, moguce da ce ih valverde iznenaditi od prve minute s ofanzivom nekom, al vjerovatnije je da cemo gledati istu postavu ko protiv reala s paulinjom, mada bi ja tu vise volio vidjeti semeda na beku a roberta u sredini po desnoj strani, treba nam semedova cvrstina nazad i robertova prodornost naprijed, to njihovo poduplavanje ja prizivam nekoliko utakmica, al mozda to valverde cuva za celzi da ih tako iznenadi, dobri treneri to tako rade kad imaju izbora
Roberto zna pogrijesiti na beku i biti spor jer nije pravi bek i puno se trosi, al je dobar ofanzivno, semedo opet jak defanzivno a tanak ofanzivno, stavis obojicu i rijesio si probleme sve. Kad su igrali tako podupkani ja sam primijetio i da je semedo tad bio dobar ofanzivno jer nije bio u grču kad zna da kad ide naprijed roberto odmah zatvara nazad
Uz sve to, razlog zasto moraju igrati obojica he taj sto nemamo spaćnog desnog krila dok se demba ne uhoda, vidjeli smo gomesa i paulinja i vidala tu, prva dvojica su tu zavaljena i normalno da slabo izgledaju, vidal opet nije los al nije ni odlican, roberto u ovom trenutku tu daleko najvise moze pokazati
Ne sumnjam ja ds valverde vec ima neki drugi recept za ligu prvaka, jer ovako ne bi smjeli igrati knock out fazu, lako se moze desiti da u prvom primimo gol-dva i onda protivnik stane u bunker i mozes se pushiti
Ne sumnjam da ce igrati ovako 4-4-2, samo sto se turbine ne smiju paliti tek u drugom, nego odmah od pocetka. S obzirom da celzi igra 3-5-2 i da nisu jaki defanzivno, moguce da ce ih valverde iznenaditi od prve minute s ofanzivom nekom, al vjerovatnije je da cemo gledati istu postavu ko protiv reala s paulinjom, mada bi ja tu vise volio vidjeti semeda na beku a roberta u sredini po desnoj strani, treba nam semedova cvrstina nazad i robertova prodornost naprijed, to njihovo poduplavanje ja prizivam nekoliko utakmica, al mozda to valverde cuva za celzi da ih tako iznenadi, dobri treneri to tako rade kad imaju izbora
Roberto zna pogrijesiti na beku i biti spor jer nije pravi bek i puno se trosi, al je dobar ofanzivno, semedo opet jak defanzivno a tanak ofanzivno, stavis obojicu i rijesio si probleme sve. Kad su igrali tako podupkani ja sam primijetio i da je semedo tad bio dobar ofanzivno jer nije bio u grču kad zna da kad ide naprijed roberto odmah zatvara nazad
Uz sve to, razlog zasto moraju igrati obojica he taj sto nemamo spaćnog desnog krila dok se demba ne uhoda, vidjeli smo gomesa i paulinja i vidala tu, prva dvojica su tu zavaljena i normalno da slabo izgledaju, vidal opet nije los al nije ni odlican, roberto u ovom trenutku tu daleko najvise moze pokazati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nikad vise pobjeda i nikad vise kritika pojedinim igracima. Dupla kruna na vratimo, a citajuci ovdje da se ne zna tabela kako izgleda, moglo bi se zakljuciti da je ekipa za goli q.
Manje vise, sve utakmice gotovo da su dobili, a nakon svake smo citali kako Gomez, Semedo, Pique, Suarez, Digne, Paulingo, Rakitic, pa cak i sam Valverde, da su amateri i neznalice.
A da uzivamo malo u odlicnoj sezoni i prestanemo podcjenjivati ekipu?
Manje vise, sve utakmice gotovo da su dobili, a nakon svake smo citali kako Gomez, Semedo, Pique, Suarez, Digne, Paulingo, Rakitic, pa cak i sam Valverde, da su amateri i neznalice.
Slazem se , to sam ja i sam govorio. Dupla kruna u dzepu vec lagano, sada baciti sve na LP i to je to.Evander je napisao/la:Nikad vise pobjeda i nikad vise kritika pojedinim igracima. Dupla kruna na vratimo, a citajuci ovdje da se ne zna tabela kako izgleda, moglo bi se zakljuciti da je ekipa za goli q.
27.10.2020
Pade Gaya ko snajperom pokošen
Zamisli imati privilegiju Busquetsa na zadnjem veznom
Još jedan Masterclass
Brutalan talenat. Itekako ce ga biti tesko zamijeniti, a polako ce se i morati traziti zamjena za dvije- tri godine.Rajaz je napisao/la:Još jedan Masterclass
Fascinantno je kako sada s lakocom iznosimo loptu pod presingom protivnika dok prosle sezone nismo mogli povezati 2 dodavanja

27.10.2020
- LittleCule
- Kontakt:
Johan Cruyff: “Everyone at Barcelona talks about everyone else, they’re are all so good. But I’ll be interested to see them when Busquets is no longer in the squad. I think everyone will be shocked by the change it’ll bring about.”
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Pa nas najvazniji igrac nakon Messija sigurno u zadnjih 5-6 godina, mozda i vise. Cak i bez Inieste ide nekako, ali u velikim tekmama bez njega bas tesko.LittleCule je napisao/la:Johan Cruyff: “Everyone at Barcelona talks about everyone else, they’re are all so good. But I’ll be interested to see them when Busquets is no longer in the squad. I think everyone will be shocked by the change it’ll bring about.”
Strah me za zamjenu, mozda treba zaganjati onog Weigla, ima bas top potencijal.
27.10.2020
- LittleCule
- Kontakt:
Weigl definitivno u samome vrhu kao zamjena Busquetsua, ali ne bih ni prezimenjaka Oriola Busquetsa odbacio kao moguću zamjenu ako će mu se davat minutaža.
Šteta sad zbog ozljede pa neće moć upisat još koji nastup ove sezone u La Ligi
Šteta sad zbog ozljede pa neće moć upisat još koji nastup ove sezone u La Ligi
Treba otet Realu Casemira, on je bolji 

- LittleCule
- Kontakt:
Kad bi njega potpisali ja bi otiso na utakmicu Barcelone na Camp Nou samo da izvrsim atentat na Casemira i odem u zatvor.Blejzer10 je napisao/la:Treba otet Realu Casemira, on je bolji
Kolko ne mogu tog lika očima,

- Barbarossa
- Kontakt:
Miran na loptiBlejzer10 je napisao/la:Treba otet Realu Casemira, on je bolji

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nek je sretan Valverdeu, magu koji će nakon ove sezone izmijeniti nadimak "mrav" u "zmaj".
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sevilla želi da se finale igra na Pizjuanu, a Barcelona želi Bernabeu. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Logicno da oba tima zele da igraju na svom stadionu.messilla je napisao/la:Sevilla želi da se finale igra na Pizjuanu, a Barcelona želi Bernabeu.
- LittleCule
- Kontakt:
Izmislit će Papa Perez neke radove standard ili neku drugu glupost...messilla je napisao/la:Sevilla želi da se finale igra na Pizjuanu, a Barcelona želi Bernabeu.
Općenito glupo je da se stadion finala određuje nakon šta se saznaju finalisti, daj brate na početku sezone odredi domaćina i adio, a ovako stalno neke zajebancije i pregovaranja.

Naravno da neće dopustiti Perez. Nije lud da u mjesec dana ide osvajanje kupa u sred Madrida na njihovom stadionu pa Pasillo na Campu 

- LittleCule
- Kontakt:
Ma dobro bi mu to doslo, nakon takvih stvari motivacija se digne ekipi i trgnu se da se to vise nikad ne ponovi...
Ruku na srce i nama je Pasillo dobro dosao u neku ruku
Ruku na srce i nama je Pasillo dobro dosao u neku ruku
Ma bit će Wanda sto posto. Taman je negdje na pola puta između Barcelone i Seville.
San Mames je daleko za Andalužane, a Mestalla i nije neki stadion.
San Mames je daleko za Andalužane, a Mestalla i nije neki stadion.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.