FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Suarez 

-
- Kontakt:
Dobar gol bravo Sule
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
U istoriji Barcelone, jesu li ikad dva crna stopera bila zajedno na terenu? 

Ovo je zabranjeno reći bravo Rakitić? 

Kako je samo Paulinho loš i bezidejan majko draga
Previse se ovdje napada Rakitica i poredi sa ovim olosom sa klupe, a za klasu je jaci igrac od istih. Al sta znaju Mrav i strucno osoblje treba navratit malo na forum pa da vide koje za prvih 11 a ko ne.
Suarez
Suarez

☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Ovo sto Paulinho radi u zadnje vrijeme je u rangu Gomesa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Rutinski prolazak, Valverde jos jednom pokazao kakav je stručnjak
MES QUE UN CLUB!
Rutinski Mrav odradi i ovaj vruci teren.
Paulinho je bas los bio, Gomes ocajan. Ostali svi okej. Suarez najbolji daleko na terenu, kakav igrac.
Super za gol Coutinha i debi Mine

Paulinho je bas los bio, Gomes ocajan. Ostali svi okej. Suarez najbolji daleko na terenu, kakav igrac.

Super za gol Coutinha i debi Mine

27.10.2020
e neka ga je vala Cou zabio, ko' da sam i ja
Mina majke mi smijesan među njima na kraju, isto dječica oko njega izgledaju
zivim za dan kad ce portugalska panjina otici iz Barce

Mina majke mi smijesan među njima na kraju, isto dječica oko njega izgledaju

Ne pamtim kad je neki igrač imao lažniji odnos statistike i igre od Paulinha. Očajan je već par mjeseci. I opet se pljuje po Rakitiću, lik jedan od boljih danas.
Suarez GOAT, haman sam poslao Barcu u dvomeču u finale. Raduje što na redovnoj bazi odlučuje ovakve utakmice, to će trebati u ligi prvaka.
Ne znam kako će izgledati Roberto protiv Hazarda, ali mnogo je loš u defanzivi. Semedo se mora forsirati u budućnosti da se uklopi i napadački, jer je defanzivno mnogo bolji od Roberto.
Mene brine iskreno Messi. Danas igrao 15 minuta top, i onda opet bolik.urac. Mogao zabiti dva gola samo da je bio skoncentrisaniji. Uz to, apsolutno je beskoristan kad stoji u 16 i čeka loptu. Nit se kreće nit se otvara, utrčava, znači haveru ne znam šta očekuješ, kako da dobiješ loptu...
elem, prošli u finale, Alba i Suarez nisu dobili žute. Kolektivni odmor do Eibara, pogotovo za Iniestu, Piquea, Roberta i Albu
Suarez GOAT, haman sam poslao Barcu u dvomeču u finale. Raduje što na redovnoj bazi odlučuje ovakve utakmice, to će trebati u ligi prvaka.
Ne znam kako će izgledati Roberto protiv Hazarda, ali mnogo je loš u defanzivi. Semedo se mora forsirati u budućnosti da se uklopi i napadački, jer je defanzivno mnogo bolji od Roberto.
Mene brine iskreno Messi. Danas igrao 15 minuta top, i onda opet bolik.urac. Mogao zabiti dva gola samo da je bio skoncentrisaniji. Uz to, apsolutno je beskoristan kad stoji u 16 i čeka loptu. Nit se kreće nit se otvara, utrčava, znači haveru ne znam šta očekuješ, kako da dobiješ loptu...
elem, prošli u finale, Alba i Suarez nisu dobili žute. Kolektivni odmor do Eibara, pogotovo za Iniestu, Piquea, Roberta i Albu
Branio sam Rakitića nogama i rukama, kad su ga svi napadaliLEO10 je napisao/la:Previse se ovdje napada Rakitica i poredi sa ovim olosom sa klupe, a za klasu je jaci igrac od istih. Al sta znaju Mrav i strucno osoblje treba navratit malo na forum pa da vide koje za prvih 11 a ko ne.
Suarez

Šalu na stranu, Raketa je za klasu bolji igrac od Gomesa i Paulinha, vazda bio i ostao ! druga je stvar što Barci trebaju kvalitetniji vaznjaci od sve trojice

Veceras najbolji bili stoperi Umtiti i posebno Pique (igrao pod inekcijom i blokadom)

Samo se bojim šta ce Hazard raditi Robertu na onoj njegovoj strani kad dođe LP

Rakitić je bio večeras uz Suareza možda i najbolji.
Ne znam, ali kad nam protivnici ostave ovako stranu, trebaju veznjaci puniti 16m, večeras Rakitić prije svih, pa i Gomeš dok je igrao.
Čak i visine imaju.
Bilo je bolno gledati Roberta kako samo Suareza ima u 16m, mada moguće da je u prvom poluvremenu Valverde tražio da se samo otalja, da se ne primi gol, a mogli smo lako, preko Rodrigo pogodi.
Ne znam, ali kad nam protivnici ostave ovako stranu, trebaju veznjaci puniti 16m, večeras Rakitić prije svih, pa i Gomeš dok je igrao.
Čak i visine imaju.
Bilo je bolno gledati Roberta kako samo Suareza ima u 16m, mada moguće da je u prvom poluvremenu Valverde tražio da se samo otalja, da se ne primi gol, a mogli smo lako, preko Rodrigo pogodi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Blejzer10 je napisao/la:Ne pamtim kad je neki igrač imao lažniji odnos statistike i igre od Paulinha.
Španski Massimiliano Allegri nastavlja taktičko teroriziranje kako protivnika tako i nas samih.
- Barbarossa
- Kontakt:
]
Pojasni ovo meni laiku molim te?Blejzer10 je napisao/la:Ne pamtim kad je neki igrač imao lažniji odnos statistike i igre od Paulinha.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Joj kad bi ga Prevoditelj "klepio" od nasmandraX je napisao/la:

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.