Uvijek kad loše igramo u prijateljsim, u Ligi odlično igramo, tako da bas od Adilovica ocekujem minimalno jedan gol u Mariboru!lisander je napisao/la:Adil bazen ne moze pogoditi, molit Boga da ga procepi u Sloveniji
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Curva_SUD
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- Ultras1921
- Kontakt:
Dobro krivac je i on velikim djelom, al nije bas 100% njegova greska. Ma dobro nije to ni bitno samo mi da Maribor prodjemo!diego_TM je napisao/la:Izvini ali je ovo 100% Bogijeva greska. Sve u svemu nisam razocaran kao sto rekose vec prijateljska tekma laganini, u potpunosti smo ih nadigrali jos samo gol da se pogodi koji put al polako sve ce to doci na svoje u srijeduUltras1921 je napisao/la:Ako niste vidjeli! Antolovic prakticno auto gol dao. 2:01 Adilovic fula ono sto u Europi fulat ne smije!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Antolović, Kvesić, Čolić, Bogičević, Kerla, Zolotić, Svraka, Bekrić, Zeba, Bešlija, Adilović. Ja bih izveo ovih prvih 11. Odbrana standardno s tim što Kerla dobija prednost u odnosu na Vasilića zbog skok igre iz naših prekida. Zolotić po meni bi trebao da igra jer je jedino on klasični zadnji vezni, u skok igri je odličan, pokriva dobar dio terena. Svraka i Bekrić slično kao i on samo što oni igraju i naprijed. Možda umjesto Bekrića upadne i Jamak mada sumnjam, Bekrić mi je malo borebeniji. Zeba lijevo po potrebi mijenja poziciju sa Bekrićem. Bešlija desno, njemu dajem prednost u odnosu na Selimovića zbog toga što Bešlija može dosta bolje igrat u defanzivi. Napad Adilović pa možda i Selimović, Vernes se meni dokazao na derbiju i pravo ga gotivim.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
http://www.prvaliga.si/" onclick="window.open(this.href);return false;Curva_SUD je napisao/la:Danas pocinje Slovenska liga, igaraju Gorica - Maribor!
A ovdje če se moči gledat.
Jel samo sa slovenackim IP-om il je potreban i pasosiskratel je napisao/la:http://www.prvaliga.si/" onclick="window.open(this.href);return false;Curva_SUD je napisao/la:Danas pocinje Slovenska liga, igaraju Gorica - Maribor!

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Šta je s papirima za Brkovića..., imal ko info. hoćel se uspijeti prijaviti za utakmicu u Mariboru..., možda i on uskoči umjesto Beše.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
neceMU'MIN T.M. je napisao/la:Šta je s papirima za Brkovića..., imal ko info. hoćel se uspijeti prijaviti za utakmicu u Mariboru..., možda i on uskoči umjesto Beše.
Za zivot cijeli!
Treba li krvna grupa, jedna Argeta ili nešto slično da bi mogli gledati tekmu ?iskratel je napisao/la:http://www.prvaliga.si/" onclick="window.open(this.href);return false;Curva_SUD je napisao/la:Danas pocinje Slovenska liga, igaraju Gorica - Maribor!
DRUG NEBI TI PUNCA
Ja mislim da ce Bekric otici na zadnjeg veznog umjesto Zole, a Jamak u sredinu.ipetm je napisao/la:Antolović, Kvesić, Čolić, Bogičević, Kerla, Zolotić, Svraka, Bekrić, Zeba, Bešlija, Adilović. Ja bih izveo ovih prvih 11. Odbrana standardno s tim što Kerla dobija prednost u odnosu na Vasilića zbog skok igre iz naših prekida. Zolotić po meni bi trebao da igra jer je jedino on klasični zadnji vezni, u skok igri je odličan, pokriva dobar dio terena. Svraka i Bekrić slično kao i on samo što oni igraju i naprijed. Možda umjesto Bekrića upadne i Jamak mada sumnjam, Bekrić mi je malo borebeniji. Zeba lijevo po potrebi mijenja poziciju sa Bekrićem. Bešlija desno, njemu dajem prednost u odnosu na Selimovića zbog toga što Bešlija može dosta bolje igrat u defanzivi. Napad Adilović pa možda i Selimović, Vernes se meni dokazao na derbiju i pravo ga gotivim.
FKŽ !
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
diego_TM je napisao/la:Jel samo sa slovenackim IP-om il je potreban i pasosiskratel je napisao/la:http://www.prvaliga.si/" onclick="window.open(this.href);return false;Curva_SUD je napisao/la:Danas pocinje Slovenska liga, igaraju Gorica - Maribor!

Ima li danas treninga nekog?
Stvarno neznam oko IP-ja. Ovdje če prvi put prenosit uživo utakmice u video prenosu. Do sada su prenosili samo tekstualno. Novi sponzor koji je kupio prava na tv prenose 1.SNL sprema svoj tv program, koji če prenosit utakmice (kažu da u jesen), pa če za sada utakmice treba gledat na netu. Ovih godina uvijek bilo utakmica na rtvslo2 i sport tv, a sada novi sponzor pa če on prenosit na svome programu- Planet tv, pa treba malo strpit.diego_TM je napisao/la:Jel samo sa slovenackim IP-om il je potreban i pasosiskratel je napisao/la:http://www.prvaliga.si/" onclick="window.open(this.href);return false;Curva_SUD je napisao/la:Danas pocinje Slovenska liga, igaraju Gorica - Maribor!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Čovječe, kakva organizacija lige... tv prijenosi, mobilni prijenosi, stranica mrak... di su od nas odmaglili 

Hayley <3
Mislim da je stvar u kompletnoj strukturi države...badblueboylivno je napisao/la:Čovječe, kakva organizacija lige... tv prijenosi, mobilni prijenosi, stranica mrak... di su od nas odmaglili
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- badblueboylivno
- Kontakt:
To nas (mislim, klubove Prema) ne bi smjelo spriječiti u pokretanju prave web stranice lige.
Hayley <3
Ili prvog bloga lige sala malabadblueboylivno je napisao/la:To nas (mislim, klubove Prema) ne bi smjelo spriječiti u pokretanju prave web stranice lige.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ali mislim da je i nama krenulo na bolje, počev od formiranja raznih udruženja, tipa udruženje premijerligaša i tako to.Kasnimo za njima ali nisu nedostižni...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Komitet nesto pokusava s loptama, sponzorom lige, ali sve to ide veoma presporo i s mnogo destrukcija i urusavanja sa svih strana. Ako cemo realno mi kasnimo za Slovencima svjetlosnu godinu u svemu osim u talentu. Od infrastrukture, preko organizacije klubova do same lige.ipetm je napisao/la:Ali mislim da je i nama krenulo na bolje, počev od formiranja raznih udruženja, tipa udruženje premijerligaša i tako to.Kasnimo za njima ali nisu nedostižni...
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, ali me jako bole ove opstrukcije koje se dešavaju na sve strane, i ova zaostalost, što dovodi to ogromne sporosti u modernizaciji.ipetm je napisao/la:Ali mislim da je i nama krenulo na bolje, počev od formiranja raznih udruženja, tipa udruženje premijerligaša i tako to.Kasnimo za njima ali nisu nedostižni...
I onda se desi da Željo ispadne od Maribora i eto vređaone, a to bi ispadanje, s obzirom na (samo) ovo što sam vidio na njihovoj stranici, trebala biti realnost.
Usput, nadam se da ćete napraviti upset i proći, vrijeme je za veći rezultat. Sretno!
Hayley <3
Kad bi barem država pomogla.... tada bi bilo puno puno bolje. Skoro sve se kod nas, znači novac koji se dobije od države, dalje prenosi preko Olimpijskog komiteja Slovenije. A oni dadu jako malo novca fudbalu, a punu i čak previše tamo gdje nije baš nekog velikog zanimanja. Ali tako ti je to, kada su čelnici ovih komiteja i udruženja dinosauri i metuzalemi. Največi problem nam je država napravila, jer ne pušta tudjih kladionica. Bwin bi tako recimo mogao biti sponzor Maribora (več bili pregovori, nije jasno koliko novca, ali kad nisu postali sponzor Maribora, onda su htjeli drugi klub tada u 1.ligi i dali bi 750.000€ godišnje), ali ne može. Isto tako od ovih dovzoljenih kladionica, fudbal ništa ne dobije, što je ipak kontradiktorno i ovo treba da se napravi kako treba. Ako, če se konačno pustiti tudje kladionice, dobiti para od naših kladionica i Komite, da dade više novca fudbalu, onda če stanje biti bolje.ipetm je napisao/la:Mislim da je stvar u kompletnoj strukturi države...badblueboylivno je napisao/la:Čovječe, kakva organizacija lige... tv prijenosi, mobilni prijenosi, stranica mrak... di su od nas odmaglili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.