Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

exorciiist
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la exorciiist » 03 maj 2015, 03:24

Za danas cu pokusati nekoliko duplanja :D

Tottenham - City 3+
Borussia daje gol
Valencia - Eibar 2+
2.12

U zadnjih 5 meceva izmedju Pijetlova i Gradjana palo je 24 gola,sto je skoro 5 golova po mecu.Sudeci po statistici 3+ bi trebalo doci bez problema.Monchengladbach je apsolutni favorit i trebaju mu 3 boda kako bi zauzeo 3.mjesto koje vodi u LP.Valencia igra odlicno kod kuce i treba im pobjeda kako bi zadrzali 4.mjesto koje vodi u kvalifikacije za LP.

Nantes - PSG 3+
Napoli daje gol
2.09

PSG je u odlicnoj formi,mete sve pred sobom tako da mislim da im Nantes nece predstavljat neki problem.Uz raspolozene napadace PSG-a mislim da golova nece nedostajati.Napoli poslije velikog kiksa iz proslog kola bodove mora traziti protiv promjenjivog Milana.Mislim da Napoli ima sanse za 3.mjesto koje vodi u kvalifikacije za LP i da ce dobro odigrati ovu utakmicu.

Crystal Palace daje gol
2.01

Crystal Palace u gostima ima dobru formu i cesto znaju iznenaditi.Mislim da sutra nece do iznenadjenja protiv Celzija ali bi trebali zabiti jedan gol.

I jos par prijedloga za kombinaciju:
Lille 1&3+
Porto 3+
Zrinjski 1/1
Radnik-Velez pik X
Slavija-Sarajevo 2
AS Roma-Genoa 1/1
Inter 1
Tottenham-City pik X

Sretno svima. :salut:
Zadnja izmjena: exorciiist, dana/u 03 maj 2015, 16:10, ukupno mijenjano 2 puta.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 03 maj 2015, 09:32

slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 03 maj 2015, 10:34

http://prntscr.com/70ydvu" onclick="window.open(this.href);return false; za pocetak malo rani Sretno ako ko sta isprati :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 03 maj 2015, 10:34

slika

slika

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 03 maj 2015, 10:53

obratite pažnju na utakmicu finske lige lahti-inter turku, očekujem cirkus :D

Damsi
Kontakt:

Post Postao/la Damsi » 03 maj 2015, 11:13

SteveHeighway je napisao/la:
Damsi je napisao/la:Griffin (23.5) PREKO
Ginobili asist (3,5) PREKO

Treba mi jos jedan par ima li ko kakav da predlozi :D
Igraj zbroj poena ukupno na tu utakmicu,mislim da je 203,5 ponuđeno sto je prava sića i trebalo bi realno preci s obzirom kakvi igraci igraju u obje ekipe,jos su Klipersi najbolji napad lige.
slika

To je to druže moj :D

laxzg
Kontakt:

Post Postao/la laxzg » 03 maj 2015, 11:15

Malaga Elche

Cini se da je red na dvojku, mozda cak 1/2
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 03 maj 2015, 11:29

Mainz-HSV x2 1.90, 2 4.30

Za goste je svaka utakmica do kraja sezone utakmica sezone, finale, predposljednji su i pobjeda paderborna u freiburgu nikako im ne ide na ruku a kako imaju dobar odnos sa današnjim domaćinima moguće da ih Mainz malo pogura i produži im nadu u prvoligaški život i slijedeće sezone. Nedvojbeno pobjeda ovdje dala bi dodatni stimulans i tri kola prije kraja ne samo da bi pobjegli sa mjesta koje vodi u niži rang nego bi bio i poticaj za dalje da mogu, na taj način bi vezali dvije pobjede.
Što se Mainza tiče u ova posljedna četiri kola teško mogu do europe a da ispadnu morale bi se ispisati posebne knjige i priče tako da jedan bod im je potreban a vjerojatno neće trebati niti jedan.
Iz redova HSV-a poručuju kako im je pobjeda protiv Augsburga prekretnica, pobjeda je to u kojoj su morali tri puta tresti mrežu što im se još nije dogodilo ove sezone na domaćim utakmicama(dali 3 paderbornu u gostima), imaju najslabiji napad lige sa svega 19 zabijenih golova (primjera radi prvi slijedeći je paderborn sa 29) a pogotovo u gostima sa svega 6 zabijenih golova, mislim da sve to pada u vodu danas i da će se gosti radovati a i naš kolega AMAROSIM :D kojeg ovom prilikom puno pozdravljam :thumbup:
Zanimljivi su im rezultati zadnje tri sezone, 6 bodova hsv, 6 bodova mainz, prva utakmica ove sezone dobio hsv kao domaćin i moram probati po ovoj kvoti barem bod za hsv a mislim da mogu i do sva tri.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 maj 2015, 11:36

zgmiky je napisao/la:obratite pažnju na utakmicu finske lige lahti-inter turku, očekujem cirkus :D
Vuce me nesto da dvicu odigram :D
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 03 maj 2015, 11:41

Espanyol-Rayo Vallecano 3+ 1.60
Espanyol-Rayo Vallecano oba daju i 3+ 2.10
Espanyol-Rayo Vallecano 4+ 2.60
Espanyol-Rayo Vallecano 2 4.50

Za šta igraju ovi? za jedan prelazčić možda? :lol: možda x/2 ili za neku golijadu 4+ :hmmmmm:
Znali su imati efikasnih utakmica, naglasak na znali su jer danas kad ih mi odigramo (ako bude još takvih budala poput mene) će štrajkati,ali eto dvije ekipe koje mogu ponuditi dobar nogomet, posebno gosti na čelu sa fenomenalnim buenom koji bi mogao do bar jednog gola, 3.50 kvota.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 03 maj 2015, 11:57

njemačka treća liga, jučer su svi na 3+ pa probati i ove danas, možda i ova tri današnja para ispoštuju a kvote su 1.90, 1.80 i 1.90 što je ukupno solidnih 6.49

slika

8 je oznaka za golove u hl-u

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 maj 2015, 12:06

slika

Malo sam odlucio riskirat na manji ulog :D
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 03 maj 2015, 12:30

Petković over gemova
Svitolina over gemova
Lindst/Melzer 1
Et vam kvota 5 od mene.
P.S. Sjetite me se ako prodje :mrgreen:
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

Ibro666
Kontakt:

Post Postao/la Ibro666 » 03 maj 2015, 13:22

Mainz 3+
Tottenham 3+
Grimsby 3+

Ukupno: 5,15Q

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 maj 2015, 13:25

Radnik-Velez 1 2.05

Gosti dolaze bez pola tima,poznato je da Velez u gostima i kuci su dvije razlicite ekipe,i uz sve ove poteskoce nevjerujem da mogu parirati Radniku koji na proljece zaista odlicno igra.Ako kazemo da su uzeli bodove Zelji,Borcu,Slobodi u gostima i da su na svim tim utakmica gol zabili.Da ih kuci nije uzeo ni Olimpic ni Zrinjski mislim da dovoljno govori kako ova ekipa igra drugi dio sezone,istina imali su kiks kuci protiv Zvijezde ali to je jedina losa utakmica ove ekipe,definitivno hit ovog drugog dijela prvenstva,po ovoj kvoti svakako odigrati.

Slavija-Sarajevo 2 1.60 ,hendikep 2.60

Sta reci za ovaj par,Slavija nikad gora od postojanja,klub je na granici gasenja okupili su se neki momci koji iskreno nisu ni za mahalskog fudbala pa tako recimo imamo igraca koji prosle godine u Vratniku nije mogao biti u prvih 11 :roll: ,ali eto to se tumba nekako,najvise zahvaljuci bodovima koji su sakupili u prvom dijelu sezone ova Slavija je jos uvijek van opasne zone.Definitivno najlosija ekipa lige,ako Sarajevo uspije na vrijeme zabiti jedan gol,ovo na vrijeme govorim zbog terena na kojem trave skoro da i nema,i to moze biti jedini problem danas,ako dodamo na ovo da Slaviji nema ni dva mozda i kljucna covjeka pozadi onda se daje naslutiti da domacin nema sta tu traziti.

I ja cu probati jos jedan par onako uganjati rukomet je u pitanju Srbija-Island 2 2.70 super ponuda 2.80,gosti su bez sumlje bolji rival dovoljno je reci da su ih u prvoj utakmici razgulili i dobili sa 14 golova prednosti :roll: Svakako zaganjati po ovoj kvoti

Isto kao sto su probati odigrati na Litvanija-Bih 1 3.00 ,utakmica po nas nevazna,jel dobili izgubili nema veze da tako kazemo,sami odlucujemo o svojoj sudbini u mecu sa Bjelorusima nekad kasnije.Poznato je da je Toromanovic napustio reprezentaciju i sigurno je to malo uzdrmalo redove i dokazuje da to nije sve tako bajno,a i u prvoj utakmici smo se bas namucili da ih dobijemo iako smo bili izraziti favoriti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

emir_tr
Kontakt:

Post Postao/la emir_tr » 03 maj 2015, 14:05

Kane daje gol @ 2,30
Aguero daje gol @ 1,85
Tottenham-Manchester City oba daju gol i 3+ @ 1,70

Ukupna kvota: 7,25

Sretno svima danas!

shnjim
Kontakt:

Post Postao/la shnjim » 03 maj 2015, 14:48

shnjim je napisao/la:i ja bi probao na pacquaia, koeficijent 3 u supersportu

Sutra MotoGP
duel rossi-marquez 1 @2.5

može i marquez-lorenzo 2 @ 2.1

iannone - crutchlow 1 @ 1.8

marquez sa slomljenim prstom, možda je to lako izdržati na kvalifikacijama, ali preko 20 krugova u utrci, jako teško.
lorenzo je u kvalifikacijama napravio rekord staze, čak i ako ne pobijedi vjerojatno može ostati ispred marqueza

iannone jako dobar na treninzima i kvalifikacijama, čak i bolji od kolege doviziosa, ducati bi trebao pokazati snagu

probati i pobjedu lorenza @ 3

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 03 maj 2015, 16:48

miky_hz je napisao/la:Radnik-Velez 1 2.05

Gosti dolaze bez pola tima,poznato je da Velez u gostima i kuci su dvije razlicite ekipe,i uz sve ove poteskoce nevjerujem da mogu parirati Radniku koji na proljece zaista odlicno igra.Ako kazemo da su uzeli bodove Zelji,Borcu,Slobodi u gostima i da su na svim tim utakmica gol zabili.Da ih kuci nije uzeo ni Olimpic ni Zrinjski mislim da dovoljno govori kako ova ekipa igra drugi dio sezone,istina imali su kiks kuci protiv Zvijezde ali to je jedina losa utakmica ove ekipe,definitivno hit ovog drugog dijela prvenstva,po ovoj kvoti svakako odigrati.

Slavija-Sarajevo 2 1.60 ,hendikep 2.60

Sta reci za ovaj par,Slavija nikad gora od postojanja,klub je na granici gasenja okupili su se neki momci koji iskreno nisu ni za mahalskog fudbala pa tako recimo imamo igraca koji prosle godine u Vratniku nije mogao biti u prvih 11 :roll: ,ali eto to se tumba nekako,najvise zahvaljuci bodovima koji su sakupili u prvom dijelu sezone ova Slavija je jos uvijek van opasne zone.Definitivno najlosija ekipa lige,ako Sarajevo uspije na vrijeme zabiti jedan gol,ovo na vrijeme govorim zbog terena na kojem trave skoro da i nema,i to moze biti jedini problem danas,ako dodamo na ovo da Slaviji nema ni dva mozda i kljucna covjeka pozadi onda se daje naslutiti da domacin nema sta tu traziti.

I ja cu probati jos jedan par onako uganjati rukomet je u pitanju Srbija-Island 2 2.70 super ponuda 2.80,gosti su bez sumlje bolji rival dovoljno je reci da su ih u prvoj utakmici razgulili i dobili sa 14 golova prednosti :roll: Svakako zaganjati po ovoj kvoti

Isto kao sto su probati odigrati na Litvanija-Bih 1 3.00 ,utakmica po nas nevazna,jel dobili izgubili nema veze da tako kazemo,sami odlucujemo o svojoj sudbini u mecu sa Bjelorusima nekad kasnije.Poznato je da je Toromanovic napustio reprezentaciju i sigurno je to malo uzdrmalo redove i dokazuje da to nije sve tako bajno,a i u prvoj utakmici smo se bas namucili da ih dobijemo iako smo bili izraziti favoriti.
Slavija uopste nije toliko losa koliko si napricao samo nemaju pare da daju igraci platu pa oni nemaju motiva da igraju..a jos + dobili su pare os hrvatdkih klubova da orkinu bod ili 3 sarajevu..just sayin :-)
#ALLEGRIOUT

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 03 maj 2015, 17:03

ja ću danas uzeti poklon od kladionica na Napoli kec po 1.70 :salut:

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 03 maj 2015, 17:09

Litex - Lokomotiv S. 2/1 suska se, kvota je u padu ;)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.