FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 13 jul 2012, 16:01

Protiv janeza igramo u Macron dresovima čini mi se ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 13 jul 2012, 16:02

Ovako je to bilo prošle godine....

[youtube][/youtube]

Ove godine i bolje, na Olimpijski stadion svi....noć za nezaborav da napravimo!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

enelinho
Kontakt:

Post Postao/la enelinho » 13 jul 2012, 16:04

bagrcavi je napisao/la:Protiv janeza igramo u Macron dresovima čini mi se ;)
Nisam to znao :shock: , sretniji su nam! :)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 jul 2012, 16:06

hahaha pa to je tacno rossoner. Dobili smo prazne bianco dresove i onda u gongu lijepili brojeve tj. sili sveti grb i to... tako je bilo i sa macronom i sa jomom... :roll:
Ako smo vec kupovali dresove trebali smo kupiti nike, adidas kappa ili neki drugi cijena je tu negdje, a kad ih leotar, slavija i pitari nekad mogli kupiti mozemo i mi...
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 13 jul 2012, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 13 jul 2012, 16:08

5 stranica o losim dresovima a 1 stranica o necemu sto nema niko u drzavi, cemu se trebamo ponositi, uostalom tako ga lijepo vidjeti kako ide Sarajevskim ulicama onako plav sa grbom svetog kluba...
eh ljudi moji vama niko ugodit ne moze...sto je najgore ja mislim da niti jedan covjek sa ovog foruma ne bi imao slicnu ideju da nesto tako realizuje...da ne bude dzelo i buki pokupili od nekog forumasa
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 13 jul 2012, 16:14

Imal ko da se provozo u tramvaju?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 jul 2012, 16:17

Važe li karte od tekme sa Hajdukom za vožnju tramvajem ili se mora kupiti ?
DRUG NEBI TI PUNCA

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 13 jul 2012, 16:22

bagrcavi je napisao/la:Važe li karte od tekme sa Hajdukom za vožnju tramvajem ili se mora kupiti ?
zavisi na koja vrata udjes..ako udjes na zadnja vaze :D

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 jul 2012, 16:28

enelinho je napisao/la:Joj smaranja oko dresova momak je gore napisao u postu da su ovo navijacki dresovi a ne oni u kojem ce igrati igraci! Tek kad vidimo protiv Maribora prave dresove mozemo pricati jesu svileni, plisani, ruzne boje , materijala itd.. A na kraju krajeva ne igraju dresovi! ;)
Kakvi ba navijacki dresovi,ili ces prodavati prave dresove ili neces nikako.Takve navijacke mozes kupiti i na pijaci.**** dresove uostalom.Ali kad se vec prica o njima,iskreno volio bih da to izgleda na nivou kao i prosle godine.Iskreno proslogodisnji su bili extra.Ja sam od Bukija nedavno dobio na poklon onaj jomin ,s tim da su mu ime i broj bili od ovih proslogodisnjih.Lijepo je izgledalo i na jominom dresu,ali ona boja i dizajn,slican talijanskim dresovima,je jako lijepo izgledalo.Ne znam mene ovaj Patrick podsijeca na kraj rata i ofirna oprema od reprezentacije do pojedinih klubova,tako da nisam nesto odusevljen.TO ce puno bolj izgledati kad se sponzori srede i ostalo,ali nisam znao da smo kupovali dresove,mislio sam da su sponzori.TO je opet neciji tal,da se to sranje kupi,ali eto o tom po tom...
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 jul 2012, 16:31

Ja ni proslogodisnje nisam gotivio, ali nimalo, ALI naspram ovih su i vise nego dobri i lijepi.... samo mi je bilo krivo sto je sve na proslogodisnjim bilo ljepljeno....
Takodje necu se vise javljat natovarili ste se na mene pravo. Haj vozdra

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 13 jul 2012, 16:37

nime_tm87 je napisao/la:Ja ni proslogodisnje nisam gotivio, ali nimalo, ALI naspram ovih su i vise nego dobri i lijepi.... samo mi je bilo krivo sto je sve na proslogodisnjim bilo ljepljeno....

Ma samo nek je plavi i nek ima sveti grb!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 13 jul 2012, 16:38

nime_tm87 je napisao/la:Ja ni proslogodisnje nisam gotivio, ali nimalo, ALI naspram ovih su i vise nego dobri i lijepi.... samo mi je bilo krivo sto je sve na proslogodisnjim bilo ljepljeno....
Sta se ba osvrces na ove sa pricom sveti dres ,sveti dres, a na tekmu dodju u Chelsijevom dresu :mrgreen: ,za ove nazovi nove dresove NO COMENT ili ti ga TUGA KAO BRDO
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 13 jul 2012, 16:42

deyo je napisao/la:
Sta se ba osvrces na ove sa pricom sveti dres ,sveti dres, a na tekmu dodju u Chelsijevom dresu :mrgreen: ,za ove nazovi nove dresove NO COMENT ili ti ga TUGA KAO BRDO
Za neke je i Chelsijev dres sveti :D
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 13 jul 2012, 16:46

rossoner je napisao/la:Skoro da se smijem usuditi reći: FAN Shop je dobio dresove bez ičega i samo na njih prišili grb i sad ih prodaju raji.

Sigurno ovakav amaterizam u šivenju i pravljenju GRBA neće biti prisutan na originalnim dresovima.
Jos su dresovi kupljeni za 42KM, a raji se prodaju za 90KM, stavrno bezobrazluk.
FKŽ !

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 13 jul 2012, 16:51

TeaM87 je napisao/la:
rossoner je napisao/la:Skoro da se smijem usuditi reći: FAN Shop je dobio dresove bez ičega i samo na njih prišili grb i sad ih prodaju raji.

Sigurno ovakav amaterizam u šivenju i pravljenju GRBA neće biti prisutan na originalnim dresovima.
Jos su dresovi kupljeni za 42KM, a raji se prodaju za 90KM, stavrno bezobrazluk.
Ma meni je najgore sto lazu ljudima za onaj onlin--eshop. Ko fol ove sedmice, pa one, pa nikad vise.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 jul 2012, 16:59

pintol_TM87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Važe li karte od tekme sa Hajdukom za vožnju tramvajem ili se mora kupiti ?
zavisi na koja vrata udjes..ako udjes na zadnja vaze :D
ne valja trcat za tramvajem i za zenom :mrgreen:

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 13 jul 2012, 17:00

TeaM87 polako mozes poceti skidati neke stvari sa tvog potpisa :mrgreen:
na primjer : -se Željo plasira u grupe Europa lige ili Lige prvaka .. bliži se i taj dan! 8-)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 jul 2012, 17:03

TeaM87 je napisao/la:Jos su dresovi kupljeni za 42KM, a raji se prodaju za 90KM, stavrno bezobrazluk.
ako su plaćeni dresovi i za tim (ne samo za Fan shop), moraju se pare nekako vratiti, očito je Upravi draži način tako, svakako su i Legein i Macronov i ovaj dres za 90 godina (replika iz '72.) isto koštali, ako smo dresove dobili, onda su dresovi za Fan shop plaćeni da se Patricku vrati dio uloženog novca u FKŽ, sve je moguće :mrgreen:

@pintole, šta ako uđem s kartom za Hajduk na srednja vrata ? :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 13 jul 2012, 17:07

[/quote]@pintole, šta ako uđem s kartom za Hajduk na srednja vrata ? :lol:[/quote]

:lol:
U tom slucaju tramvaj nece krenuti! :mrgreen:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 13 jul 2012, 17:09

anonimni je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Jos su dresovi kupljeni za 42KM, a raji se prodaju za 90KM, stavrno bezobrazluk.
ako su plaćeni dresovi i za tim (ne samo za Fan shop), moraju se pare nekako vratiti, očito je Upravi draži način tako, svakako su i Legein i Macronov i ovaj dres za 90 godina (replika iz '72.) isto koštali, ako smo dresove dobili, onda su dresovi za Fan shop plaćeni da se Patricku vrati dio uloženog novca u FKŽ, sve je moguće :mrgreen:

@pintole, šta ako uđem s kartom za Hajduk na srednja vrata ? :lol:
srednja ne rade :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 28 gostiju.