FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sud
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sud » 18 dec 2009, 18:20

i normalno je da se pred kraj jesenjeg dijela nisu dobro uklopili pa smo primali neke smjesne golove jer je isti taj COCALIC igrao a oni su sjedili na klupi,

Primali smo mi smjesnije golove dok je Cocalic igrao... (Sloboda, Rudar...)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 dec 2009, 18:31

Sud je napisao/la:i normalno je da se pred kraj jesenjeg dijela nisu dobro uklopili pa smo primali neke smjesne golove jer je isti taj COCALIC igrao a oni su sjedili na klupi,

Da otkad Edina nema znatno bolje igramo. ;)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 18 dec 2009, 18:36

Sud je napisao/la:i normalno je da se pred kraj jesenjeg dijela nisu dobro uklopili pa smo primali neke smjesne golove jer je isti taj COCALIC igrao a oni su sjedili na klupi,

Ma haveru necu ja sada osudjivati njega zbog tih glupisti, opet ponavljam nemam ja nista protiv njega, on i jeste pravio greske ali ih je i ispravljao! Ja ovo ne govorim jer kada je vec prodaja igraca u pitanju taj nivo treba dici na nivo vise a ne na nivo nize! Hajduk, Dinamo, Partizan... dizu milione, prodaju igrace za milione a mi se hvalimo i pisemo po forumu neke cifre od 20 000 eura... Po ovom pitanjju podrzavam Osima i upravu, jer svi znamo kako je prosla uprava trgovala. Ne uzimajuci Dzeku u obzir Stilic je realno otisao za sicu, a Osim bi sigurno iz njega izvukao dobre dobre para, bar milion... Ovo sto Panionis nudi je nista, realno gledajuci 200 000 eura, s obzirom da je mlad, kapiten bio, najbolje ocjenjeni stoper lige, i te ostale karakteristike koje prate njegovu karijeru. On kako god ode, njemu ce biti dobro, plata sigurno veca, a sta je sa Zeljom, pa tu treba da se lomimo i podrzimo to protivljenje, jer od cega ce se platiti drugi igracima, od cega mi mislimo dovesti pojacanja, od cega cemo dugove platiti... To treba da nam je svima na umu, nije lahko Zuji i ostalima iz uprave sada trehnuti 150 000 eura, a svi ocekujemo i pojacanja, a svjesni smo i da se domognemo evrope, da nam Uefa nece dati da igramo jer imamo dug, a kada te Uefa pritisne i ako na vrijeme ne platis onda se i kamate gomilaju i mnogi drugi problemi... I zbog ovakvih stvari u potpunosti razumijem stav nase uprave, da se sto vise izvuce para...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 dec 2009, 00:24

junuz23 je napisao/la:Jao koliko kukate zbog pishljivih 50-tak milja eura hahahaah, nevjerovatno.....
kada erik pojede Bananu...postane...degenerik
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 19 dec 2009, 00:49

Željovac je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:50.000 Eura od Panioniosa+20.000 Eura od Cocinog novog ugovora+45.000 KM oprosta dugova+10% od narednog transfera+veća vjerovatnoća za plaćanje solidarnosti za naredne transfere. Da ne spominjem da bi čak i reprezentacija vjerovatno u dogledno vrijeme dobila ekstra stopera. I pored svega ovoga, Amar je odabrao da ŽELJO ispuši 50.000 KM s kamatama zbog tužbe, kao i da Coci unazadi karijeru. Argument za ovu imbecilnu odluku je obraz? Kako da ne, sad će pljuštat' milionske ponude za naše igrače, znaće se u svijetu kako je Panionios prošao. Najjači je ovaj dio, ako ga stvarno žele... Jok, to oni iz milostinje nude.
Čisti inat na ogromnu štetu ŽELJE!
Brate ja ne shvatam kako uopste mozes pisati ovakav post na ovom forumu. Kako te nije sramota spominjati neke cinjenice koji direktno uticu na klub i ticu se kluba! Jel za tebe zdrava sportska sredina prodati igraca za 20 000 eura, a mi moramo platiti 90 000 eura za igraca koji je zeljine utakmice gledao sa tribine. Ti si isti kao sto su bili i u prethodnoj upravi, jer su isti ti ljudi unistili zelju, dovodili autobuse igraca i potpisivali sumnjive ugovore sa istim tim igracima, pa nas danase po sudovima ne ganjaju samo ti igraci nego i Uefa! A znas li ti uopste sta je uefa, i koje su sankcije moguce ako te Uefa pritisne??? Sta ce nama tih pisljivih 20 000 eura, brate moj dobra reklama, i prve dvije domace tekme pred po 10 000 ljudi imas iste te pare. Cocalic je bio kapiten i imao je najvise prostora za napredovanje od svih igraca, najvecu minutazu i da stvar bude jos gora nudili su mu najvecu placu i najbolji ugovor od svih igraca u drzavi i on je tada okrenuo ledja, okrenuo je ledja klubu kada je bio najpotrebniji, dok su na klupi truhnuli igraci koji su bili pod ugovorom (Bajic i Kerla) i normalno je da se pred kraj jesenjeg dijela nisu dobro uklopili pa smo primali neke smjesne golove jer je isti taj COCALIC igrao a oni su sjedili na klupi, jer je isti taj Cocalic odugovlacio sa potpisivanjem ugovora da bi se kasnije sto lakse mogao prodati jer je i on svjestan toga bio da je bio najbolji stoper lige i da ga Osim sigurno nebi pustio ispod cifre sa 6 nula... I dan danas me bole postpuci pod kojim su prodavani igraci tipa Dzeko, Stilic... Hasanovic da ne nabrajam, i oni nisu prodavani za vrijeme vladavine ZUJE, OSIMA i ekipe nego za vrijeme ovih gmazova koji su nas duboko duboko zavalili, pare pokupili i ogroman teret finansijske prirode ostavili sadasnjoj upravi. Ja podrzavam Osima, i ako treba neka mu sjebe karijeru, jer je on Jedan a u ovom slucaju jato ne cini jedna lasta nego vise njih, i podrzavam strategiju uprave koja se odnosi na to da igraci Zelje nece odlaziti za jedan obicni dzeparac, s obzirom na pare koje se kasnije obrcu oko isih tih igracaa... I nemoj da ti ja nabrajam ko je sve molio, kumio da dodje u Zelju, a zahvaljujuci istoj toj upravi koja nas je povalila do toga nije doslo... Ja nikada necu navijati za jednog igraca, nego za ZELJU!!! Za mene su u Zelji svi isti, i kada jedan Bekric koji nije Zeljino dijete reci da je njegova buducnost samo u rukama OSIMA, onda to mogu svi ostali... A isti taj Cocalic je najavljivao odlazak u inostranstvo pa se sasvim slucajno po njgovim riejcima nasao u pregovorima sa komsijama sa KOSEVA...
Evo već je rečeno da nije pregovarao sa Sarajevom. Samo ću dodati još par demanata na tvoj post. Spominješ tih 20.000 Eura, a ako izračunaš ono što se nudi ŽELJI, to je preko 90.000 Eura. Mogu ti i ja izračunati, ako treba.
Spominješ da je odugovlačio pregovore. :mrgreen: Samo razmisli, kako on uopšte može odugovlačiti pregovore, ko i kako je to mogao spriječiti. Možda i najsmješnije je ovo s Bekrićem. Kao da je mogao bilošta drugo nego reći da se Amar pita. A o tome kako je profesionalno primio tu odluku, najbolje govore njegove igre u ovoj polusezoni.
Vidim da ove diskusije ne vode nikuda i neću više ništa napisati na ovu temu.
hvala qrcu vise, naslusali smo se tvojih gluposti, jedini si navijac Zelje (pitanje je dali si) koji brani Cocalica, klasicnog izdajnika, da on ima 25-26-27 godina pa bi covjek rekao, mora zaraditi neke pare, prevazisao nasu ligu davno, a ovako tek dobio kapitensku traku, nafurao se da je Vidic, i odmah bjezaona... e Edine, Edine, vratices se ti na Grbavicu i prije nego sto mislis... ;) neces se naigrati pored igraca kakv je Dario Smoje... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 19 dec 2009, 12:22

slika
Izvor Google :P

Iduce sedmice salovi !
Cijena ostaje ne promjenjena - Clanovima popust !
Zadnja izmjena: AnnesTM87, dana/u 19 dec 2009, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 19 dec 2009, 12:28

AnnesTM87 je napisao/la:slika

Iduce sedmice salovi !
Cijena ostaje ne promjenjena - Clanovima popust !
:D :mrgreen: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 19 dec 2009, 13:33

e koliko smo igrali?

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 19 dec 2009, 13:59

Znali ko rezultat sa božićnog turnira :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 19 dec 2009, 15:06

TheManiacs je napisao/la:Znali ko rezultat sa božićnog turnira :mrgreen:

i mene to zanima , al vidis niko ne spominje , mozda niko nije ni isao , ccc
aj cuce se veceras :D

edit :Tica mi online na Face-u nekako mi ofirno da njega pitam :P

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 dec 2009, 15:16

samir_tm87 je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:Znali ko rezultat sa božićnog turnira :mrgreen:

i mene to zanima , al vidis niko ne spominje , mozda niko nije ni isao , ccc
aj cuce se veceras :D

edit :Tica mi online na Face-u nekako mi ofirno da njega pitam :P
Ima prenos na tvsa posto zadar nije doso sad neam pjma al raspitijte se mao! 8-)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 dec 2009, 15:23

Izgleda nista od Zebe,info sa orga...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 dec 2009, 15:26

bistrikboy je napisao/la:Izgleda nista od Zebe,info sa orga...
E onda mnogo gubimo .. :( Valjda ce biti adekvatnih pojacanja da bi koliko-toliko pokusala zaminejtiti njega :(

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 dec 2009, 15:27

nime_tm87 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Izgleda nista od Zebe,info sa orga...
E onda mnogo gubimo .. :( Valjda ce biti adekvatnih pojacanja da bi koliko-toliko pokusala zaminejtiti njega :(
Ne znam sta gubimo kad ga nismo ni imali,bice pojacanja...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 dec 2009, 15:30

gubimo jedno provjerno pojacanje...a jbg valjda ce biti...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 19 dec 2009, 15:32

nisam ni ocekivao da zeba dodje :D nekoliko puta je izjavio da ce doc samo ako nebude bilo inozemnih ponuda , a da ima takvih:D

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 19 dec 2009, 15:55

samir_tm87 je napisao/la:nisam ni ocekivao da zeba dodje :D nekoliko puta je izjavio da ce doc samo ako nebude bilo inozemnih ponuda , a da ima takvih:D
On je ovdje dosao da zamaze nama oci lafo doce i to na proljetnom dijelu cemo znati oceli sta biti od pojacanja za sada su samo nagadzanja cula rekla kazala :D

SCW
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 dec 2009, 16:05

8-6 smo zijanili od iskre :?

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 dec 2009, 16:22

19TM87 je napisao/la:8-6 smo zijanili od iskre :?
U 17 hh na TV

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 dec 2009, 16:24

nime_tm87 je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:8-6 smo zijanili od iskre :?
U 17 hh na TV
jel to 2 kolo??? meni drug rece da smo zijanili

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.