U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hogarstrasni

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la hogarstrasni » 27 feb 2014, 15:38

fanatic je napisao/la: Po meni jedan od jacih spiskova u21 repke. Ove momke(ako se izbace besic i grahovac koji ne mogu igrati slj ciklus) treba maximalno pogurati i postoje fine sanse da ovi boldani budu ala ona generacija, a sigurno imaju potencijala i da je nadmase : Dzeko, Ibisevic, Salhovic, Ibricic i ekipa.. ;)
Od boldiranih stranaca,samo Besic i Prcic, Hajradinovic imaju iskustvo igranja prvoligaskog, seniorskog fudbala. O igracima iz PL ne vrijedi trositi rijeci. Na osnovu cega ovu generaciju nazivas talentovanom?
PS. Prcic se nece odazvati, moguce ni Besic koji nema , kao ni Grahovac, prava igrati u slijedecim kvalifikacijama. Je li mozes sastaviti taj tim, bas me interesuje?
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 27 feb 2014, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 27 feb 2014, 15:40

Jel ovo Stefan Mihajlovic iz Zvezde sto je trenutno na posudbi u Slobodi Uzice :?

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 27 feb 2014, 15:42

Interista je napisao/la:Jel ovo Stefan Mihajlovic iz Zvezde sto je trenutno na posudbi u Slobodi Uzice :?
Jeste. Sin Radmila Mihajlovića nekadašnjeg igrača Željezničara, Bayerna, Schalkea...
slika
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 27 feb 2014, 15:43

Besic ce se odazvati, to mi je zadnja sansa za brazil
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 27 feb 2014, 15:43

bordobijeli je napisao/la:
Ethel je napisao/la:Prcic, Besic i Maric se nece odazvati pozivu sigurno ;)
pa misle da su neke zvjezde ,još oni pure trebaju jesti da dodju u a selekciju .to je najveci problem nasi igraca odigra par dobri utakmica i podigne se sad je njima kao podcjenjivanje igrati za mladu repku ,nikad tu igraca nece biti .
Nemaju sta misliti Prcic i Besic da su zvijezde, momci igraju redovno za svoje klubove, prvi je odigrao 20-tak utakmica za mlade selekcije i sve prosao regularno i opet nije dobio poziv pored nekih panjeva, kao u ostalom i Besic mada je on druga prica. Dok se Prcic patio po ovim kriminalnim i amaterskim mladim selekcijama drugi su dobijali pozive.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 27 feb 2014, 15:45

Djorkaeff je napisao/la:
Interista je napisao/la:Jel ovo Stefan Mihajlovic iz Zvezde sto je trenutno na posudbi u Slobodi Uzice :?
Jeste. Sin Radmila Mihajlovića nekadašnjeg igrača Željezničara, Bayerna, Schalkea...
slika
Dobar napadac potencijal samo jos malo da sredi temperament

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 27 feb 2014, 15:47

Pa ljudi Besic i Grahovac su prerasli U21, Prcic se oprostio ! Ko ce igrati u toj reprezentaciji ? Pa tu nema dva igraca koji su debitovali na seniorskom nivou prve lige!? :roll:
A da, tu su talenti iz PL, oni ce pokoriti Europu :oops:

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 27 feb 2014, 15:50

zmajusk je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Iso skont'o na vrijeme. Ako ho'š u reprezentaciju uputi se u Hajduk, još nikada nije omanulo. ;)
A jašta. Oni su dole "glupi" u klubu baš, pa pored svoje djece i cijele dalmacije i hercegovačkog dijela koji gravitira prema HR,dali momku profi ugovor sa 17 godina. Posve im se sviđa momak po izgledu i ljepoti,a posebno po imenu i prezimenu, a još dolazi sa USK-a.

Ali i ovo je percepcija kod nas u BiH,i zato nam je ovako kako jest. Svaku priliku mi koristimo da svoje omalovažavamo, da se dijelimo po gradovima, selima,zaseocima,klubovima itd itd. Naročitu averziju prema svemu što dolazi sa USK-a, imaju baš ljudi(čast izuzecima) iz također, i NAŠEG glavnog grada, Sarajeva.

A kad malo bolje pogledamo, skoro i da nemamo nigdje nikog zastupljenog kroz naše nacionalne selekcije. Svjesni ste svi da je bilo i ima preierligaša iz mjesta sa stotinjak kuća i dvije "zadruge", a ovoliki kanton NEMA. I kakva klima vlada bojim se da će se "klipovi u točak" stavljati i našem Jedinstvu, na putu ulaska u premier ligu. Jer će neko reći, a daleko nam je tamo putovati,ili ne treba njima to. Isto tako na perfidan način se riješilo Nadarevića, evo tako nešto se "kuha" i Ibričiću, drugi Nadarević (Genoa) nije nikad pozvan niti na "teferič" od NS BiH. I da ne nabrajam dalje ljudi dragi zapamtite i USK je = Bosna i Hercegovina. I iz Bihaća se porez plaća u institucije BiH.

Oprostite što sam malo skrenuo sa teme, ali vezano za komentar prethodnika za poziv Hajrlahoviću, sam morao staviti u ovaj kontekst.
Okani se pateteike, nego konanco pocnite izbacivat igrace.

Kakav Ibricic kakvi bakraci. I on je odavno trebao letit sa spiska ali ga vadi sto je Dzekin haver pa ce sigurno ici u Brazil. Oba Nadarevica su propala.
Zadnja izmjena: floyd, dana/u 27 feb 2014, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 27 feb 2014, 15:53

hogarstrasni je napisao/la:
fanatic je napisao/la: Po meni jedan od jacih spiskova u21 repke. Ove momke(ako se izbace besic i grahovac koji ne mogu igrati slj ciklus) treba maximalno pogurati i postoje fine sanse da ovi boldani budu ala ona generacija, a sigurno imaju potencijala i da je nadmase : Dzeko, Ibisevic, Salhovic, Ibricic i ekipa.. ;)
Od boldiranih stranaca,samo Besic i Prcic, Hajradinovic imaju iskustvo igranja prvoligaskog, seniorskog fudbala. O igracima iz PL ne vrijedi trositi rijeci. Na osnovu cega ovu generaciju nazivas talentovanom?
PS. Prcic se nece odazvati, moguce ni Besic koji nema , kao ni Grahovac, prava igrati u slijedecim kvalifikacijama. Je li mozes sastaviti taj tim, bas me interesuje?

Zolotic, Spikic, Gojkovic, M.Maric su iako jos uvijek u19 reprezentativci(osim Zolotica) standardni u svojim klubovima i tu dominiraju. Zolotic da nije imao onu povredu, vjerovatno bi vec vani bio.

Hodzic prvi napadac vodece ekipe prvenstva, Bajic sve vise dobija priliku a u repci je uvijek pruzao strasne partije.
Sve gore navedene igrace sam vise puta gledao uzivo i vec sada SVI odskacu od ostatka premijer lige, a vecina ih nema ni 20godina. Radovac takodjer spada u ovu grupu, s tim da je on jos mladji..Dosad su nam vecinom u21 repku cinili igraci koji imaju 21god i sjede na klupi bh. premijerligasa :roll:

Hairlahovic, Modic, Lazic, Cerimagic, Hajrovic - svi igraju u dobrim klubovima, za razliku od prijasnjih u21 i u19 reprezentativaca koji su igrali po 3-4 turskim, ruskim, hrvatskim, srpskim ligama..Sto se tice ovih ostalih boldanih o vecini se vec duze vremena pise i momci pruzaju dobre partije u mladjim kategorijama svojih klubova i vecina je na vratima prvog tima..
Zadnja izmjena: fanatic, dana/u 27 feb 2014, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 27 feb 2014, 15:53

Spisak je da se jagodica bobica pokrije...Taman ce mu doci Prcic koji nije mogao igrat pored nekakvog Kvesica iz Splita i propalog Grahovca kojeg niko ne zeli kupiti.

Od Besica ce isto dobit opravdan ****. On nije imao mjesta pored Grahovca.
Poziva propalog Maletica, smijesno.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 27 feb 2014, 15:55

Dobar spisak, od ovih igraca sto su 95. i 94. godiste koji bi trebali igrati u sljedecem ciklusu pozvani su stvarno oni najbolji sa kojima raspolazemo (nadam se da ce se tu prikljuciti Husic i Milosevic), posebno mi je drago sto je pozvan Edin Sehic iz Zagreba koji je odlican igrac!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 feb 2014, 15:57

Ethel je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Ethel je napisao/la:Prcic, Besic i Maric se nece odazvati pozivu sigurno ;)
pa misle da su neke zvjezde ,još oni pure trebaju jesti da dodju u a selekciju .to je najveci problem nasi igraca odigra par dobri utakmica i podigne se sad je njima kao podcjenjivanje igrati za mladu repku ,nikad tu igraca nece biti .
Nemaju sta misliti Prcic i Besic da su zvijezde, momci igraju redovno za svoje klubove, prvi je odigrao 20-tak utakmica za mlade selekcije i sve prosao regularno i opet nije dobio poziv pored nekih panjeva, kao u ostalom i Besic mada je on druga prica. Dok se Prcic patio po ovim kriminalnim i amaterskim mladim selekcijama drugi su dobijali pozive.
ma ne znam bas da je tako ,besic igra u Madjarskoj i par puta je nesto izvrdavao mladu reprezentaciju vjerovatno mu udarila slava sto je bio a reprezentativac ,a i prcic je imao neki nesporazuma sa jagodicem a negdje sam procitao da je rekao da nece vise da igra za mladu selekciju to ja ne mogu opravdati da je u pitanju ronaldo a ne prcic .

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 27 feb 2014, 15:59

fanatic je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:

Zolotic, Spikic, Gojkovic, M.Maric su iako jos uvijek u19 reprezentativci(osim Zolotica) standardni u svojim klubovima i tu dominiraju. Zolotic da nije imao onu povredu, vjerovatno bi vec vani bio.
Kod Zole si se zeznuo.. On je 1993. god sto znaci da vec iduci ciklus ne moze igrati za mladu reprezentaciju vec je ''kadar'' za A selekciju..... Da nije bilo one povrede on bi mozda vec sada bio jedan od sigurnih putnika za Brazil, jer bi 99% proslog ljeta napravio transfer vani da se nije povrijedio.. A ovako je propustio citavu god...... I stagnirao...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 27 feb 2014, 16:03

fanatic je napisao/la:

Hodzic prvi napadac vodece ekipe prvenstva, Bajic sve vise dobija priliku a u repci je uvijek pruzao strasne partije.
Sve gore navedene igrace sam vise puta gledao uzivo i vec sada SVI odskacu od ostatka premijer lige, a vecina ih nema ni 20godina. Radovac takodjer spada u ovu grupu, s tim da je on jos mladji..Dosad su nam vecinom u21 repku cinili igraci koji imaju 21god i sjede na klupi bh. premijerligasa :roll:

Hairlahovic, Modic, Lazic, Cerimagic, Hajrovic - svi igraju u dobrim klubovima, za razliku od prijasnjih u21 i u19 reprezentativaca koji su igrali po 3-4 turskim, ruskim, hrvatskim, srpskim ligama..Sto se tice ovih ostalih boldanih o vecini se vec duze vremena pise i momci pruzaju dobre partije u mladjim kategorijama svojih klubova i vecina je na vratima prvog tima..
Napisao sam vec, o talentima iz BHPL ne vrijedi trositi rijeci. Pogledaj spisak a selekcije i sve ce ti biti jasno.
Modic , Lazic, Cerimagic nemaju ni minute seniorskog fudbala , Hajrovic ima 53 minute, a 21 mu je godina i nece imati nastupati u slijedecem ciklusu !? Nece ni zolotic, iako pretpostavljam da ce biti potrebno 30ak stranica da se utvrdi da u slijedecim U21 kvalifikacijama nastupaju igraci 94 i mladji !? :roll:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 27 feb 2014, 16:04

Hvala ti Boze pa je pozvao Besica... Mali treba da rasturi na ovoj utakmicu, ako zeli da ima minimalne sanse za Brazil... Daj Boze!!!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 27 feb 2014, 16:06

Sad je pitanje kome ce se odazvati Mirko Maric Jagodicu ili Gracanu tj. da li ce igrati za BIH ili croatiu?

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 27 feb 2014, 16:07

vendeta87 je napisao/la:Sad je pitanje kome ce se odazvati Mirko Maric Jagodicu ili Gracanu tj. da li ce igrati za BIH ili croatiu?
Je li se salis ?

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 27 feb 2014, 16:12

Sta je sa Rahmanovicem?Prosao U-17,U-19,igra za prvi tim a vidim pozvano dosta igraca koji nemaju ni minute odigrane za svoj klub.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 feb 2014, 16:14

Poziv je dobar, slazem se. Treba vidjeti sta ce se desiti sa Besicem, prihvati li poziv, i okrene se ponovo U-21, bice vjerovatno i na spisku za Brazil, tako da po meni postoji izgledna prilika da Besic ovaj poziv prihvati, jer zna i sam da su to vrata A-tima. Nadam se i vjerujem da ce se odazvati pozivu!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 27 feb 2014, 16:14

Dobar spisak, ovo je po meni najbolje sto imamo...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.