AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ibra pokazuje i dokazuje da je najbolji igrac Seriea A.
Kakvi kompleksaski komentari na rubentusovoj temi, mene bi stid bilo.
Kakvi kompleksaski komentari na rubentusovoj temi, mene bi stid bilo.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
meho urby je dobii nezgodan udarac u glezanj. mislim da nije nista ozbiljno.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nisam mogao zbog obaveza pratiti tekmu, ako neko moze postaviti higlights bio bih mnogo zahvalan
Joooooj da Juve hoće kiksat, ima Chievo dobrih prilika ...
EDIT: Evo tek sad pogledao golove. Koji je majstor onaj Ibrahimović. Dva gola lijevom nogom i treći s distance desnom
... Aferim majstore
Za sve koji nisu gledali evo Higlights http://www.dailymotion.com/embed/video/xp7a8v" onclick="window.open(this.href);return false;

Joooooj da Juve hoće kiksat, ima Chievo dobrih prilika ...
EDIT: Evo tek sad pogledao golove. Koji je majstor onaj Ibrahimović. Dva gola lijevom nogom i treći s distance desnom

Za sve koji nisu gledali evo Higlights http://www.dailymotion.com/embed/video/xp7a8v" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- muha milanez
- Kontakt:
1-1 toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 
Forzaaaaa Milaaaaan

Forzaaaaa Milaaaaan

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Dan nije mogao bolji svanuti. Sada bih smio potpisati da je Scudetto nas. Ibra pokazao kako se igra fudbal. Rame uz rame sa Messijem i Ronaldom. Juventus kiksao i to gol neregularan dali ali neka, ne mogu da idem na njihovu temu pa da provociram ko sto oni rade. Sad se ubjedjuju da im je cilj LP a prije 15 dana su pricali kako Scudetto osvajaju. Njihov problem. Mi smo se zahuktali, igramo strasno. Spremam tuzbu protiv FTV/BHT jer prenose Benfica Zenit a nas ne. Mislim da je rezultat 14-0 bio ima da nas prenose jer je to najveca utakmica osmine finala.
ma ko j.ebe ftv i bht. ja im necu platiti pretplatu sigurno bar za ovaj mjesec m.ater im. ali sreća je pa ima jedna blagodat koju nismo imali u komunizmu a to je izbor i milion satelitskih kanala i kablovski. bar neću slušati onog retarda bilića, da sam na njegovom mjestu objesio bi se o luster...
nema opuštanja znaju to u milanu. juve možda ne igra dobro ali beru bodove, bod po bod. ako pobijede bolognu eto ih na 1. mjestu tako da ta priča pada u vodu. milan mora igrati svaku tekmu kao finale i tek tada uspjeh neće izostati. o suđenju ovaj puta neću ništa reći sve je jasno ko dan.
nema opuštanja znaju to u milanu. juve možda ne igra dobro ali beru bodove, bod po bod. ako pobijede bolognu eto ih na 1. mjestu tako da ta priča pada u vodu. milan mora igrati svaku tekmu kao finale i tek tada uspjeh neće izostati. o suđenju ovaj puta neću ništa reći sve je jasno ko dan.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
valjda bude na arenama il neki srpski kanal, da se ne patim ovde po netu.
Razmisljam koji dres da uzmem, msm kojeg igraca Milana. Dvoumim se izmedju Neste, Boatenga, Nocerina i Pata
.Pomozite
Razmisljam koji dres da uzmem, msm kojeg igraca Milana. Dvoumim se izmedju Neste, Boatenga, Nocerina i Pata

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
a razmisli i o ibri 11ahmad_tz je napisao/la:valjda bude na arenama il neki srpski kanal, da se ne patim ovde po netu.
Razmisljam koji dres da uzmem, msm kojeg igraca Milana. Dvoumim se izmedju Neste, Boatenga, Nocerina i Pata.Pomozite

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- muha milanez
- Kontakt:
Ma 22-ica je zakon i uvjek je bila.. al je i ibrina 11-ka odlican izbor!tony-mortale je napisao/la:a razmisli i o ibri 11ahmad_tz je napisao/la:valjda bude na arenama il neki srpski kanal, da se ne patim ovde po netu.
Razmisljam koji dres da uzmem, msm kojeg igraca Milana. Dvoumim se izmedju Neste, Boatenga, Nocerina i Pata.Pomozite

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
ma imam jarana preziva se Ibrahimovic, ne bi ostao ziv od njega 
Inace imam Kakin dres, al naravno ne orginal. Ona treca garnitura nekako mi najjaca bila. Al mi vec mala pa samo sorc koristim, izvadio onu gumu. Sad ce mi neke pare uletit pa reko da uzmem sta pametno

Inace imam Kakin dres, al naravno ne orginal. Ona treca garnitura nekako mi najjaca bila. Al mi vec mala pa samo sorc koristim, izvadio onu gumu. Sad ce mi neke pare uletit pa reko da uzmem sta pametno

- muha milanez
- Kontakt:
Nista drug znaci vec imas 22-icu a otpada i ibro, tako da 27 broj mislim bez konkurencijeahmad_tz je napisao/la:ma imam jarana preziva se Ibrahimovic, ne bi ostao ziv od njega

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma uzmi dres bez broja i imena i ćao đaciahmad_tz je napisao/la:ma imam jarana preziva se Ibrahimovic, ne bi ostao ziv od njega

gledam sad rezultate arsenala, pa ljudi pobjedili zadnje 4 utakmice u nba ligi

Ali ipak znači nije arsenal tako loš koliko je milan u prvoj utakmici bio dobar
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ma uzecu ako bude moglo samo broj 10, a gore da nema imena
. Glupost je bila to da Milan nije bio toliko dobar koliko je Arsenal los. Jednostavno igra Milanova nije dopustila Arsenalu da bude dobar 

Ronaldo The Phenomenon, the former AC Milan, has commented on Twitter victory of 4 to 0 AC Milan against Palermo: "Milan puts on a show! Palermo 0 Milan 4. Have you seen?"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
Abbiati 6.5
Abate 8.0
Bonera 7.0
T.Silva 8.5
Antonini 6.5 / Mesbah 7.0
Muntari 7.5
Nocerino 8.0
Ambrosini 7.5
Emanuelson 8.0 / El Shaarawy 8.0
Robinho 8.5
Ibrahimovic 9.0
To su ocjene igraca
Abate 8.0
Bonera 7.0
T.Silva 8.5
Antonini 6.5 / Mesbah 7.0
Muntari 7.5
Nocerino 8.0
Ambrosini 7.5
Emanuelson 8.0 / El Shaarawy 8.0
Robinho 8.5
Ibrahimovic 9.0
To su ocjene igraca

-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
Evo gledam snimak Milana pa ovaj Mesbah je 2 klase ispred Antonina..
Sl. Arsenal malo su se zahuktali ,ako bi mi dali samo jedan gol mislim da bi i definitivno bilo gotovo .
Valjda Urby nije povrijedjen vidim nista ne pisu,valjda nije nista ozbiljno.
Sl. Arsenal malo su se zahuktali ,ako bi mi dali samo jedan gol mislim da bi i definitivno bilo gotovo .
Valjda Urby nije povrijedjen vidim nista ne pisu,valjda nije nista ozbiljno.
-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ma Arsenal sam gledo, ljudi šugavo pobijedili, Kuyt profulo penal, Suarez s 2m pogađa prečku, pa stativu itd ... Šugavo ono pravo ...
@ahmade, ja bi ti preopručio Boatenga jer on ostaje u Milanu do kraja života
tako da ti dres neće nikad isfurat. Ako uzmeš od Ibre bit će ti 3-4 godine i ćaos
. Imam dresove od Ibre u Juventusu,Interu,Milanu,Barsi,Švedskoj
Baš ih imam poredane ono Inter broj 8, Juve broj 9,Barsa broj 9,Švedska broj 10,Milan broj 11
PS. Da ne bude zabune iskružio sam grbove s dresova Intera i Juventusa
I imam jedan koji mi stoji u vitrini i koristim ga samo u posebne prilike(original). Milanov iz 2004 Maldini 3-ca
edit: Koliko mi je samo Silva porastao u očima izjavom da ostaje u Milanu do kraja karijere, još sinoc kad dade gol i lupka po grbu Milana

@ahmade, ja bi ti preopručio Boatenga jer on ostaje u Milanu do kraja života

Baš ih imam poredane ono Inter broj 8, Juve broj 9,Barsa broj 9,Švedska broj 10,Milan broj 11

PS. Da ne bude zabune iskružio sam grbove s dresova Intera i Juventusa

I imam jedan koji mi stoji u vitrini i koristim ga samo u posebne prilike(original). Milanov iz 2004 Maldini 3-ca
edit: Koliko mi je samo Silva porastao u očima izjavom da ostaje u Milanu do kraja karijere, još sinoc kad dade gol i lupka po grbu Milana

- senad_flamin
- Kontakt:
Aquilani ponovo trenira i mozda ce biti spreman za Arsenal.
Ne znam kako cemo sastavit vezni red protiv Arsenala, Seedorf i Boateng nece putovati u London,
Flamini i Muntari nisu prijavljeni za LP.
Ambrosini odradjuje kartone!
Za Aquilania se ne zna da li ce moci igrati a i Emanuelson izasao protiv Palerma zbog povrede
Ne znam kako cemo sastavit vezni red protiv Arsenala, Seedorf i Boateng nece putovati u London,
Flamini i Muntari nisu prijavljeni za LP.
Ambrosini odradjuje kartone!
Za Aquilania se ne zna da li ce moci igrati a i Emanuelson izasao protiv Palerma zbog povrede

-RIVALDO-
- IlPrincipe
- Kontakt:
auuuuuuuuu
znači fale Flamini,Muntari,Ambrosini,Gattuso,Boateng,Seedorf,Merkel,Strasser.
Jedina svijetla tačka Nocerino, a za Urbija sam siguran da će igrati.
_________Bommel
__Urby___________Nocerino
________Robinho
____Faraon___Ibra
nema druge
... jedino da Allegri ne bude pravio sranja pa puštao Cristantea i ostale primaverce da igraju
tad bi moglo biti svega.
ps [youtube][/youtube]

Jedina svijetla tačka Nocerino, a za Urbija sam siguran da će igrati.
_________Bommel
__Urby___________Nocerino
________Robinho
____Faraon___Ibra
nema druge

ps [youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.