Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Tepsija nisu želje i pozdravi.Kada su pojedinci iz Veleža prodavali tekme protiv Želje i Jedinstva onda je sve u redu bilo ali je zato Olimpic kriv za sve.Neka svako pomete ispred svoje "avlije".
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sve je to ok ! Vidicemo sledeci vikend razvoj situacijeKenoRob je napisao/la:evo ja se nabrijo jedva cekam
razumijem ja tebe kimbo kralju, ova utakmica moze biti interesantna samo Velezu...nemoj se ljutit samo realno govorim nije tu nista Velez kriv naprotiv zavrsnica prvestva iz snova
ja mislim da ni Zrinjski nema nista sa ovom utakmicom a kamoli ostali 14 ekipa

Al sto gore brat navijac napisa Olimpik je unistio prvenstvo ovih zandjih kola !! Steta bili su mi simpaticni i zaista sam zelio da budu pozitivna nova energija u ovoj ligi. Al eto ..seitanska posla
@Mancini
Ima ti i te. Al svi se nekako nadamo da je to pripadalo nekim drugim vremenima. Vremenima haosa u onakvo savezu. I ne zaboravi da smo mi prvi bili protiv onakve uprave i bilo je bojkota i bilo je ekscesa i bilo je j. matere i Piki i Tani i svim ostalim ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Tu je i nastao bojkot i nezadovoljstvo.Mancini je napisao/la:Tepsija nisu želje i pozdravi.Kada su pojedinci iz Veleža prodavali tekme protiv Želje i Jedinstva onda je sve u redu bilo ali je zato Olimpic kriv za sve.Neka svako pomete ispred svoje "avlije".
Neizmjerno sam ponosan na ovo šta je Velež uradio u proljetnom dijelu...kome je god trebalo,mi smo ga mlatnuli.

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
ligu treba pod hitno smanjivat
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- samo_lijevo
- Kontakt:
upravo tako.Ali od toga nema nista,nema potrebe uopce pisati o tome.Kevin je napisao/la:ligu treba pod hitno smanjivat
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Leotar ispao Rudar/Travnik ljedece kolo spasavaju status.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 04 maj 2014, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma znaš Kimbo ono ulijetanje u teren poslije neriješene tekme sa Jedinstvom.Možda se ti sjećaš koja je ono godina bila?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- zivinaajkula
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Leotar i Rudar su ispali !

pravac RS!

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svi mi godinama pričamo o smanjenju broja premiejrligaša, ali ono što meni smeta je to što neko ne pokrene tu priču u Savezu, otprilike znamo svi ko je protiv toga, ali da onako javno vidimo one koji se protive, da čujemo njihovu argumentaciju i slično.
Čestitke Zrinjskom na tituli.
Čestitke Zrinjskom na tituli.
@tepsija Navuci pelenu na glavu preko ustima ako ti taj proljev ne prestaje.
Mi smo krivi sto hrdjavi Heaven's Gate nije osvojio ligu prvaka do ovog krvavog dana.
Bem ti nepostojeceg mozga.
Mi smo krivi sto hrdjavi Heaven's Gate nije osvojio ligu prvaka do ovog krvavog dana.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ma samo sam se šalio,Olimpic je jedna prava ekipa.
Ali za Grčke lige.
Ali za Grčke lige.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- zivinaajkula
- Kontakt:
vedator je napisao/la:
osvajaju titulu njih 2000 na stadionu!

sloboda govora i pravda za sve!
Hajd šta je smiješno i u Sarajevu je bilo 8k maksimalno a koliko je veći grad od Mostara...zivinaajkula je napisao/la:vedator je napisao/la:
osvajaju titulu njih 2000 na stadionu!![]()
Bolje reci liga nam je truba a stanovnici bi radije izigravali internet ratnike u kući i gubili vrijeme po kafama nego otišli na stadion da gledjau utakmicu.
-
- Kontakt:
Alucard je napisao/la:
Hajd šta je smiješno i u Sarajevu je bilo 8k maksimalno a koliko je veći grad od Mostara...
Bolje reci liga nam je truba a stanovnici bi radije izigravali internet ratnike u kući i gubili vrijeme po kafama nego otišli na stadion da gledjau utakmicu.
Jedan od najboljih postova na forumu definitivno

a... pehari su tu
Ova utakmica Vitez - Rudar mi je presumnjiva, igrač manje i u zadnjoj minuti gol.
Jedino što Željezničar mora pobijediti Rudara sad u gostima da bi obezbijedio Evropu tako da im neće biti lako i ako Travnik izgubi od Borca.

Čelik Zenica 1945
Šta mislite ko je najviše profitirao u ova dva kola?
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Kolika je sansa da Celik dobije licencu za evropu ove sezone ?Nimla_RZ je napisao/la:Ova utakmica Vitez - Rudar mi je presumnjiva, igrač manje i u zadnjoj minuti gol.Jedino što Željezničar mora pobijediti Rudara sad u gostima da bi obezbijedio Evropu tako da im neće biti lako i ako Travnik izgubi od Borca.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Neznalice i budale nam vode klubove.DukeOfWellington je napisao/la:Svi mi godinama pričamo o smanjenju broja premiejrligaša, ali ono što meni smeta je to što neko ne pokrene tu priču u Savezu, otprilike znamo svi ko je protiv toga, ali da onako javno vidimo one koji se protive, da čujemo njihovu argumentaciju i slično.

Interno pričaju da ništa ne valja, a to je očito i najvećim neznalicama, ali od eventualne akcije ni a, nema šanse da se pokrene nešto. Strana koja to vodi (Savez, i državni i entitetski) nema ama baš nikakvih zdravorazumskih argumenata kojima bi obranili ovo što sad imamo - luđački prvi rang, još luđi i nenormalniji drugi. OK su tek treći rangovi, poštuje se neka logika, ali ovo iznad nije.
BTW, žao mi na što spade i kakva sudbina zadesi prvog prvaka zajedničke lige.
Hayley <3
Pogodi ja za Zelju da ce bit 4 na kraju a vi mene ismijavate.Ko prati ovu ligu mislim da ima previse slobodnog vremena ili ubija dosadu jer svi znamo da nema kvaliteta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.