Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Oj golcine Hajrovica ocm
Svaka mu dala.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ermin Imamovic u CSKA Moskvi. Iskreno, prvi put cujem za momciluka. Igra poziciju stopera, ima jedan nastup za U19 tim BiH.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Igrao prije za lokomotiv moskvu
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Bio kod nas na okupljanjuu.....Svi su bili jednoglasni da se radi o veoma losem igracu.....jako los dojam je ostavio....Bosniacum Lilium je napisao/la:Ermin Imamovic u CSKA Moskvi. Iskreno, prvi put cujem za momciluka. Igra poziciju stopera, ima jedan nastup za U19 tim BiH.
Mozda je u medjuvremenu napredovao..

Ako je bolji onaj iz Sarajeva što je igrao desnog beka na turniru u Austriji i na MI, onda ovaj Imamović treba da se objesi o dud.
DRUG NEBI TI PUNCA
kad bi kaparisali svih 4 (Kolasinac, Bicakcic, Hajrovic i Hadzic) prije Brazila bili bi na konju
kao sto kaze Ciro jos vise bi se galvanizirali
na i onako jaku repku pridodati jos svjeze kvalitetne krvi

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakvi su onda nasi treneri i skauti strucnjaci
CSKA-u valja pa je potpisao za prvi tim, bio na probi u B timu, a eto nama ne valja, hajd' dobro 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Zato sto u CSKA nema strucnjaka, na forumu ovdje ih je puno vise.Bosniacum Lilium je napisao/la:kakvi su onda nasi treneri i skauti strucnjaciCSKA-u valja pa je potpisao za prvi tim, bio na probi u B timu, a eto nama ne valja, hajd' dobro
@Konzerva
Bicakcic ,Hajrovic i Hadzic su nasi. To je rjesena stvar,za par mjeseci sve gotovo. Bicakcic ce vec u augustu zaigrati, a vjerovatno i Hadzic,mozda nece Hajrovic uspjeti,ali do kraja godine sigurno. Jedino ostaje Kolasinac,koji vjerovatno jos vaga.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sta ono rece Se in stari... Mali na odmoru u Turskoj, pa mozda i porazgovaraju o reprezentaciji kad se vrati... Vala od koga je, dosta je.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Konzerva je napisao/la:kad bi kaparisali svih 4 (Kolasinac, Bicakcic, Hajrovic i Hadzic) prije Brazila bili bi na konjukao sto kaze Ciro jos vise bi se galvanizirali
Poprilično sam siguran da su već 3 100% sigurni, a to su Ermin, Izet i Anel. Seo je upitan, lijen oko tih papira.
Izet je odličan, s tim da ne znam kako će funksionisati u sistemu kod Papeta. Momak je desno krilo, a kod nas se igra najmanje preko desne strane

a dobro , to tako bude kada nam Medunjanin (ne)igra na toj poziciji ..Neutral je napisao/la:Izet je odličan, s tim da ne znam kako će funksionisati u sistemu kod Papeta. Momak je desno krilo, a kod nas se igra najmanje preko desne straneKonzerva je napisao/la:kad bi kaparisali svih 4 (Kolasinac, Bicakcic, Hajrovic i Hadzic) prije Brazila bili bi na konjukao sto kaze Ciro jos vise bi se galvanizirali

Ovo su momci koji igraju u dobrim klubovima i na koje bi mogli ako bude naš savez imao imalo pameti mogli računati na nji u budućnosti : Anel Hadžić(23) (Sk Sturm Graz) , Ermin Bičakčić(23) (Eintracht Braunschweig), Sead Kolašinac(20)(Schalke04),Izet Hajrović(21)(Grasshopper Club Zürich) , Denni Avdić(24) (Sk Werder Bremen) ,Branimir Hrgota (20) ( Borussia Mönchengladbach) , Arslanagic, Dino (20) (Standard Luttich ) , Enis Nadarević (25) (FC Genua 1893) mislim bar meni, da je pred ovim momcima svjetla budućnost a ako ne mogu dobiti priliku u zvanicnoj utakmici zasto nebi u prijateljskoj da im ostavimo bar ikakve nade ... 

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
- BritishCore
- Kontakt:
Buraz odakle ti iskoči s ovim odjednom oct ?Coach22 je napisao/la:Ovo su momci koji igraju u dobrim klubovima i na koje bi mogli ako bude naš savez imao imalo pameti mogli računati na nji u budućnosti : Anel Hadžić(23) (Sk Sturm Graz) , Ermin Bičakčić(23) (Eintracht Braunschweig), Sead Kolašinac(20)(Schalke04),Izet Hajrović(21)(Grasshopper Club Zürich) , Denni Avdić(24) (Sk Werder Bremen) ,Branimir Hrgota (20) ( Borussia Mönchengladbach) , Arslanagic, Dino (20) (Standard Luttich ) , Enis Nadarević (25) (FC Genua 1893) mislim bar meni, da je pred ovim momcima svjetla budućnost a ako ne mogu dobiti priliku u zvanicnoj utakmici zasto nebi u prijateljskoj da im ostavimo bar ikakve nade ...

Hadzic i Bičakčić će igrati već od naredne utakmice za nas 100%.
Seo Rušilac treba da sredi papirologiju, kao i Hajrović ali oni su sigurni.

Za Avdića veze nemam šta je i kako je tako da necu da komentarisem, al' za Hrgotu sam siguran da neće igrati za nas. Švedska i Hrvatska nažalost realnije opcije puno.
Na Arslanagica treba računat' sigurno u buducnosti i na ovog Nadarevića isto, bolje je njega gledat nego onog šejtanovog ratnika Avdiju Vršajevića. Doduše Vršajević igra i beka nekad, tako da tu isto posluži, al et vala nešta ga ne mogu nikako pa kako god.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Mi ne igramo puno po desnoj strani upravo zato sto nemamo covjeka na desnom krilu. Tu sam Mujdza sparta gore-dole. Kada Stevanovic udje u igru odmah se osjeti razlika i vise lopti ide desno. Eh sad, dali ce Hajrovic moci nekoga izbaciti iz prve postave, to moramo sacekati i vidjeti.Neutral je napisao/la:Izet je odličan, s tim da ne znam kako će funksionisati u sistemu kod Papeta. Momak je desno krilo, a kod nas se igra najmanje preko desne strane
ARMIRANI BETON

Klupa: Buric,Zukanovic,Vranjes,Rahimic,Medunjanin,Hadzic,Zahirovic,Ibricic,Husejinovic,Stevanovic,Visca,Ibisevic.

Klupa: Buric,Zukanovic,Vranjes,Rahimic,Medunjanin,Hadzic,Zahirovic,Ibricic,Husejinovic,Stevanovic,Visca,Ibisevic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
ma speed demon se gubi na beku ko budala , on na krilu (DESNOM) može poslužiti kao neka zadnja zamjena , ali u odbrani ništa ne zna uraditi .. pogotovo ga ne stavljati lijevo , jer svaki prokleti put kada ubacuje mora se namještati na desnu noguBritishCore je napisao/la:Doduše Vršajević igra i beka nekad, tako da tu isto posluži, al et vala nešta ga ne mogu nikako pa kako god.

"Kamo srece" da nam u Septembru tim bude ovakav...Sabinho je napisao/la:ARMIRANI BETON![]()
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Sabinho je napisao/la:ARMIRANI BETON![]()
Ne kontam ovu zamjenu pozicija Kolasinca i Salihovica, zasto se 2 igraca stavljaju na neprirodne pozicije?
-
- Kontakt:
I ja sam to prvo pomislio.Al ajd igrajmo se managera 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
BritishCore je napisao/la:Buraz odakle ti iskoči s ovim odjednom oct ?Coach22 je napisao/la:Ovo su momci koji igraju u dobrim klubovima i na koje bi mogli ako bude naš savez imao imalo pameti mogli računati na nji u budućnosti : Anel Hadžić(23) (Sk Sturm Graz) , Ermin Bičakčić(23) (Eintracht Braunschweig), Sead Kolašinac(20)(Schalke04),Izet Hajrović(21)(Grasshopper Club Zürich) , Denni Avdić(24) (Sk Werder Bremen) ,Branimir Hrgota (20) ( Borussia Mönchengladbach) , Arslanagic, Dino (20) (Standard Luttich ) , Enis Nadarević (25) (FC Genua 1893) mislim bar meni, da je pred ovim momcima svjetla budućnost a ako ne mogu dobiti priliku u zvanicnoj utakmici zasto nebi u prijateljskoj da im ostavimo bar ikakve nade ...![]()
Hadzic i Bičakčić će igrati već od naredne utakmice za nas 100%.
Seo Rušilac treba da sredi papirologiju, kao i Hajrović ali oni su sigurni.![]()
Za Avdića veze nemam šta je i kako je tako da necu da komentarisem, al' za Hrgotu sam siguran da neće igrati za nas. Švedska i Hrvatska nažalost realnije opcije puno.
Na Arslanagica treba računat' sigurno u buducnosti i na ovog Nadarevića isto, bolje je njega gledat nego onog šejtanovog ratnika Avdiju Vršajevića. Doduše Vršajević igra i beka nekad, tako da tu isto posluži, al et vala nešta ga ne mogu nikako pa kako god.