Sta ćeš tek njoj reciHead je napisao/la:Joj upravo to, nista trazit cu od cure.donCorleone1892 je napisao/la:Valja ovo nabaviti, crnjak mi uci i pitat za tu kremu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sta ćeš tek njoj reciHead je napisao/la:Joj upravo to, nista trazit cu od cure.donCorleone1892 je napisao/la:Valja ovo nabaviti, crnjak mi uci i pitat za tu kremu
arelinho je napisao/la:ili zicugu da depilira kao moj haverbagrcavi je napisao/la:Hoce Head da depilira noge samo mu ofirno da prizna![]()
poslije toga kaze narasle dlake duplo vece
![]()
![]()
![]()
Ma kakvityler durden je napisao/la:jel postoji kakav nacin da se smanji broj dlaka , osim te laserske depilacije
nesto najgoreEvolution87 je napisao/la:Mene nervira brada, haman mi do oka
kod mene ih ima vrlo malo, pa ja to rijesim pincetomDonnie Darko je napisao/la:Brijel iko bradavice? Ne brijem nikad prsa, ali ove dlake oko bradavica moram, jednostavno narastu vrlo vrlo duge i strašno mi idu na ****.
Imal kakvih preporuka za ovo?fukarezv je napisao/la:nesto najgoreEvolution87 je napisao/la:Mene nervira brada, haman mi do oka![]()
LaserEvolution87 je napisao/la:Imal kakvih preporuka za ovo?fukarezv je napisao/la:nesto najgoreEvolution87 je napisao/la:Mene nervira brada, haman mi do oka![]()
Osim nona.Greivis je napisao/la:Treba sve brijati.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kraljttbvb i 60 gostiju.