hz1987 je napisao/la:koliko se puta mora ponoviti da su jedini litvanci otkupili prenos i da se samo njihove utakmice prenose neovisno s kim igraju...veceras ima utakmica i bice prenos...evo i link:
http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 50740.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam sta hoces time da postignes, da se pravis pametan, ili? Zaista ne bih da se "prepirem" bilo s kim (kolko put ostanem na tome da uopste ne odgovorim na post nekome, jer, svako ima svoj pogled na nesto, svoje misljenje, ili je nedovoljno upucen, ili sam ja taj koji je nedovoljno upucen itd.), vec sam prosto postavio pitanje, hoce li biti stream za utakmicu s Litvancima 100%, ne kao dosad sto je bilo. Citao sam i da su Litvanci otkupili prenose utakmica svoje reprezentacije, ali nijednom nisam otvarao link da vidim (nije me interesovala utakmica istih), i samim tim ne mogu biti siguran 100%. Isto tako, ako se ne varam, bilo je i postova u smislu - prenos je bio samo utakmice Italija - Litvanija...
Ako ti se lijepo ne odgovara na lijepo postavljeno pitanje, onda mi molim te nemoj nista odgovarati. Nisam jedan od onih koji na forum ulete jednom u 5 mjeseci (da provociraju, postavljaju glupa pitanja, na koja vec postoje odgovori i sl.), pratim sve na pdf-ovima koji me interesuju, i ako ne komentarisem, ne mora znacit da nisam upucen u neku diskusiju. Svako dobro!