Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Stilic i Šušić definitivno dižu reputaciju lige. Vidjeli smo sta je Stilic u stanju uraditi a vjerujem da ce isto i Šušić.
Nadam se da je ovo pokazatelj napretka lige i da će naši klubovi početi da prave neke zapaženije rezultate.
Nadam se da je ovo pokazatelj napretka lige i da će naši klubovi početi da prave neke zapaženije rezultate.
-
- Kontakt:
Ne vjerujem u to, gluposti. Pa imao je sigurno vecu platu nego sada u Sarajevu, pa da je ista mater joj yebemfks74 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 22:38Nisu ga mogli placati.Sviuodbranu je napisao/la: ↑01 feb 2020, 22:30Igro je on fino igrao je cini mi se u Holandiji, davao i neke golove, ne znam sto napusti....![]()
![]()

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovo je baš ozbiljno pojačanje, vjerojatno igrač sa najvećom platom u historiji PL, jedino Ibanez može biti tu negdje sa njim. Štilić ne vjerujem da ima neku cifru, njemu je cilj rehabilitacija i pravac u neke egzotične zemlje + naravno ima tu i toga što je navijač kluba u kojem igra.
Treba nam 4-5 igrača kalibra TSS da bi mogli nadati se nekom iskoraku i dosta sreće u žrijebu.
Treba nam 4-5 igrača kalibra TSS da bi mogli nadati se nekom iskoraku i dosta sreće u žrijebu.
Glupo je i porediti Stilica i Susica.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Beduin
- Kontakt:
Kamo srece da jos par klubova imamo sa jacim ljudima i da se mogu platiti igraci kako treba, a prvenstveno da se mogu placati redovno i spram mogucnosti. Konkurencija bi bila ogromna i dobrodosla, ovih "polovnih" igraca bi dovodili i tako ligu podigli na daleko visi nivo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ma bezveze rasprava, da bogdom svaki klub moze po jednog Tinu dovesti.
A mora se i kod fudbalera promjeniti psiha, da barem pred kraj karijere odigraju sezonu dvije u BiH.
Evo sada recimo u narednih 5 godina, da u nasoj ligi zaigraju Ibisevic, Dzeko, Ibricic, Zukanovic, Begovic i td i td..Barem sezonu, da liga dobije na tezini, renomeu popularnosti da neki drugi igraci, stranci to vide....Ali nema od tog nista
A mora se i kod fudbalera promjeniti psiha, da barem pred kraj karijere odigraju sezonu dvije u BiH.
Evo sada recimo u narednih 5 godina, da u nasoj ligi zaigraju Ibisevic, Dzeko, Ibricic, Zukanovic, Begovic i td i td..Barem sezonu, da liga dobije na tezini, renomeu popularnosti da neki drugi igraci, stranci to vide....Ali nema od tog nista
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Liga kojoj se uvodi var od 2021 nije bezveze.
Liga u kojoj ti dodje reprezentativac BIH kojem ponude da za dvije godine igranja ponude 2 miliona. I bude najkvalitetniji transfer u posljednih 15 godina koliko se igra ova liga.
LIGA SVAKIM NOVIM KOLOM I SVAKOM NOVOM TEKMOM NAPREDUJE.
Liga u kojoj ti dodje reprezentativac BIH kojem ponude da za dvije godine igranja ponude 2 miliona. I bude najkvalitetniji transfer u posljednih 15 godina koliko se igra ova liga.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
-
- Kontakt:
Sine pretjerujes sa Tinom.VLADA129 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 02:42Liga kojoj se uvodi var od 2021 nije bezveze.
Pa Mahmutovic i Stilic je za njega klasa jos da su imali amidze za selektora uh
Tino je poprilično podbacio u karijeri, ali za našu ligu bi trebao biti odličan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Slazem se ali ima tu jos igraca u PL koji su dobri .
Ev jeat da je sad nas igrac ali npr Mahmutovic je imao dobru karijeru i sad kod nas se oporavio od povrede zadnji 5 do 7 tekmi poceo igrat i dao 5 golova i asistencija.
E to se trazi statistika pa cwmo vidjet mada treba nam takvi igraca sto vise da ovu ligu dignwmo na bolji nivo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
34 godine a najveći klub za koji je igrao nešto malo je Plzen, prosječno. Repka ništa.convict3583 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 09:08Slazem se ali ima tu jos igraca u PL koji su dobri .
Ev jeat da je sad nas igrac ali npr Mahmutovic je imao dobru karijeru i sad kod nas se oporavio od povrede zadnji 5 do 7 tekmi poceo igrat i dao 5 golova i asistencija.
E to se trazi statistika pa cwmo vidjet mada treba nam takvi igraca sto vise da ovu ligu dignwmo na bolji nivo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- mohikanac12
- Kontakt:
Tino beton, bravo pitari.
Dalje, čestitke i za finansijsku moć. Ubjedljivo najskuplji igrač PlBiH svih vremena.

Dalje, čestitke i za finansijsku moć. Ubjedljivo najskuplji igrač PlBiH svih vremena.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- prisonbreak
- Kontakt:
Koliko Stila ima u Zelji otprilikemohikanac12 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 09:17Tino beton, bravo pitari.![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- mohikanac12
- Kontakt:
prisonbreak je napisao/la: ↑02 feb 2020, 09:20Koliko Stila ima u Zelji otprilikemohikanac12 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 09:17Tino beton, bravo pitari.![]()
Ako saberemo sve što je Tino dobio, ugrubo tri puta više od Štilića.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
postavljaju se standradi

Vidjećemo kako će ostali igrači Sarajeva "odgovoriti" na primanja Sušića, ako je istina o plati.
Moglo bi dovesti do razdora u svlačionici tolika platna razlika, mislim na te iskusnije igrače.
A da je pojačanje, to je svakako.
Biće zanimljivo proljeće, još 3 sedmice i krećemo.
Moglo bi dovesti do razdora u svlačionici tolika platna razlika, mislim na te iskusnije igrače.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Kad nama dođu igrači koji ne mogu igrati niti u jednoj ligi vani a mi ih proglašavamo najvećim pojačanjima može se samo zaključiti da smo odron liga. Nemam ništa protiv TSS ali to je tako.
Riziko je napisao/la: ↑02 feb 2020, 09:22Vidjećemo kako će ostali igrači Sarajeva "odgovoriti" na primanja Sušića, ako je istina o plati.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- prisonbreak
- Kontakt:
Lahko je dati, valja platitimohikanac12 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 09:22prisonbreak je napisao/la: ↑02 feb 2020, 09:20Koliko Stila ima u Zelji otprilikemohikanac12 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 09:17Tino beton, bravo pitari.![]()
Ako saberemo sve što je Tino dobio, ugrubo tri puta više od Štilića.

Neke ekipe na mjesecnom novou za sve igrace ne prelaze vise od 40-50 k KM, a Sarajevo njemu dalo 30 k KM na mjesecnom nivou. On i u Holandiji vjerovatno nije imao ovakva primanja, jer u Italijanskoj ligi imas 30% igraca koji igraju za manju platu.
Da se razumijemo odlican igrac,prije godinu dana imao je strasnu formu, naglo je pao.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prelaze kod većine ekipa iz naše lige @prison.
Skontaj da moraš plaćati 25-30 igrača a gdje su ti svi ostali uposlenici i troškovi.
Skontaj da moraš plaćati 25-30 igrača a gdje su ti svi ostali uposlenici i troškovi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.