jel Rovinj u Sloveniji il HrvatskojGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2023, 20:12Taman krenuo napisati, preduhitrio si me![]()
Delač u Rovinju. Nešto sumnjam da se ne bi na prozivci pojavio sutrašnjoj da je dogovoreno sve.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako se slazemo sa cinjenicom da je Jakirovic bolji trener od krune, i ako dodamo cinjenicu da je Jakir imao uzasno losu prvu polusezonu (nije izborio evropu a bio je u mnogo boljoj pozici od Varesanovica po svim parametrima, raspored kostur ekipe manji pritisak mnogo manje kvalitetnih ekipa sb velez zeljo i mi svi bili goli kurci tc jeste malo bolja nego u ovoj sezone ne puno, cak igracki ove sezone jaca bila..
I mirza je izborio evropu tako reci bez ikakvi problema i sigurno bi bili 2 gi da nije giga odradio poso.
Takodje Mirza je imao 2 faktora koja su otezavajuci faktori i za sigurno trener nivo iznad jakira tesko bi se mogao nosit.. Sin (dal vare) i bojkot
Mirza je gdje god radio imao ok rezultate..
Jeste grub na jezik i nekad i preleti, al definitivno ko god bio njegov nasljednik zelim da ima muda da kaze javno stvari koje mirza kaze.
Mirza je javno izasao i rekao sta misli o bordo prijateljima oni su trazili izvinjenje ili ide tuzba NIJE SE IZVINUO A NEMA NI TUZBE..
Covjek ako prodje 2 predkola i bude prvi posle evrope nebiga tjerao.. i ako sam bio za tu opciju da se istjera posle igmana posto se nije desilo pustit ga da vidimo..
Pojacanja koje je doveo i uveo mulalica spasio dalu karijeru, su za pohvalu i sve je pogodio.
Igra nije bila gledojiva al nije bio horor ko u mulalica klauna
Al ponovo kazem jedina mana al kojoj se moze progledat kroz prste jeste igra nije bas ono sto mi ocekujemo al covjek je dosao u situaci u kojoj je bio i osvoio je evropu (ispunio cilj kluba vlasnika i navijaca)
I mirza je izborio evropu tako reci bez ikakvi problema i sigurno bi bili 2 gi da nije giga odradio poso.
Takodje Mirza je imao 2 faktora koja su otezavajuci faktori i za sigurno trener nivo iznad jakira tesko bi se mogao nosit.. Sin (dal vare) i bojkot
Jeste grub na jezik i nekad i preleti, al definitivno ko god bio njegov nasljednik zelim da ima muda da kaze javno stvari koje mirza kaze.
Mirza je javno izasao i rekao sta misli o bordo prijateljima oni su trazili izvinjenje ili ide tuzba NIJE SE IZVINUO A NEMA NI TUZBE..
Covjek ako prodje 2 predkola i bude prvi posle evrope nebiga tjerao.. i ako sam bio za tu opciju da se istjera posle igmana posto se nije desilo pustit ga da vidimo..
Pojacanja koje je doveo i uveo mulalica spasio dalu karijeru, su za pohvalu i sve je pogodio.
Al ponovo kazem jedina mana al kojoj se moze progledat kroz prste jeste igra nije bas ono sto mi ocekujemo al covjek je dosao u situaci u kojoj je bio i osvoio je evropu (ispunio cilj kluba vlasnika i navijaca)
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 11 jun 2023, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Takvi smo mi, da smo doveli Karoglana ili Budimira kad je Mirza doveden nezadovoljni bi bili i sa njima. Bila bi prica dosli kod nas da se uce. Nesto slicno bi zavrsilo ko i sa Sablicem, postao bi blitvar i splitska ubleha za mjesec dana. Sve nam je tudje sladje. Da je Kozulj dosao kod nas i onaj mali iz Stupcanice bilo bi 100 jada ovdje, a ovako ispade Zrinjski pokupi dobre igrace. Ukratko, ono nase. Najednom Tarik Ramic postade najveci propusteni talenat akademije.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
A sta je za Dala? Ima li kakvih novosti gdje ide?
slazemse i jabi jos dodao nakraju daje MIRZA bolji terner od JakirovicaPitar6785 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 20:19Ako se slazemo sa cinjenicom da je Jakirovic bolji trener od krune, i ako dodamo cinjenicu da je Jakir imao uzasno losu prvu polusezonu (nije izborio evropu a bio je u mnogo boljoj pozici od Varesanovica po svim parametrima, raspored kostur ekipe manji pritisak mnogo manje kvalitetnih ekipa sb velez zeljo i mi svi bili goli kurci tc jeste malo bolja nego u ovoj sezone ne puno, cak igracki ove sezone jaca bila..
-
- Kontakt:
Ivan Ikić back to FK Sarajevo is a HERE WE GO!
Understand he is going to pripreme: done deal
Understand he is going to pripreme: done deal

A đe iskopa RovinjBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 jun 2023, 20:16jel Rovinj u Sloveniji il HrvatskojGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2023, 20:12Taman krenuo napisati, preduhitrio si me![]()
Delač u Rovinju. Nešto sumnjam da se ne bi na prozivci pojavio sutrašnjoj da je dogovoreno sve.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BegovicRamiz
- Kontakt:
taman je uz avataraNirton je napisao/la: ↑11 jun 2023, 20:28A đe iskopa RovinjBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 jun 2023, 20:16jel Rovinj u Sloveniji il HrvatskojGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2023, 20:12
Taman krenuo napisati, preduhitrio si me![]()

Nas je Mirza Prandeli. Otimali se klubovi za njega ali on odlucio odmoriti 4 godine. Kaze nek se malo zakuha u ligi pa da tatica dodje i sa ulozenih 2 368 927 € zauzme trece mjesto. Pa kad se onda
razvuce, syebat ce se nacija !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Porto, 8 miliona eura.
Odbijen je Bohum, Anderleht i Briz. Olimpiju odbili bez da pogledaju ponudu, nije njegov rang.
Odbijen je Bohum, Anderleht i Briz. Olimpiju odbili bez da pogledaju ponudu, nije njegov rang.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Nije Zrinjsi dzaba Ramica doveo, neki kvalitet su vidjeli u njemu i da bi mogli igraca naqravit
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel igdje zvanično objavljeno da je prozivka sutra ?
-
- Kontakt:
Ko smo mi ljudi? Ko?
Šta radi 2 Nl. i doduše g. Andy Bara pa se ti Ajla slikaj zajedno
Ko da nam dolazi rahmanovic a ne delac
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Kako brate mili na koji fazonbordobijelisampion je napisao/la: ↑11 jun 2023, 20:42
Ko smo mi ljudi? Ko?
Šta radi 2 Nl. i doduše g. Andy Bara pa se ti Ajla slikaj zajedno

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 2 gosta.