Valverde napravio kompromis između lillarda i xavieste, odmorio i Messija, i Rakitića i Albu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Iniesta odigra ovu, odmara iduće 2 i spreman za Chelsea.Blejzer10 je napisao/la:Iniesta će crknut
Valverde napravio kompromis između lillarda i xavieste, odmorio i Messija, i Rakitića i Albu
Digne opet znaci kiks ko zgrada danasmessilla je napisao/la:Zanimljiv sastav.Barcelona vs Espanyol: Stegen -
Semedo, Piqué, Umtiti, Digne - Busquets, Paulinho, Iniesta - Alcácer, Coutinho y Suárez
To sami ja u prvi mah mislio.. To ne bi trebalo biti loše. Uostalom, vidjećemo.messilla je napisao/la:Kaže Helena Condis, i Coutinho i Iniesta će lijevo. Dakle standardna 433 bi trebala biti.
Ustvari Valverdeov asistent je ovo rekao u intervjuu za Bein, a Helena Condis prenijela. Sad sam provjerio.AlfredNobel je napisao/la:To sami ja u prvi mah mislio.. To ne bi trebalo biti loše. Uostalom, vidjećemo.
Ter Stegen
Semedo Pique Umtiti Digne
Paulinho Busquets Iniesta
Paco Suarez Coutinho
Bas solidan igrac za rezerve. Suti, radi, ne buni se. Iskoristi fino priliku uvijek. Kazu igraci da je najstidniji igrac u svlacioniciBlejzer10 je napisao/la:Paco inače najbolje iskoristi ove utakmice, pa me ne bi čudilo da danas zabije koji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.