Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Hitman22
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Hitman22 » 31 avg 2017, 23:18

dubrovnik je napisao/la:Safet Susic i Mehmed Bazdarevic su poluretardi nevidjeni na klupi nijedne normalne reprezentacije.
Zivot bi dao da ova dvojica ne bi polozila malo ozbiljniji psiho test. Koliki idiot moras biti da si cjeli zivot u nogometu a ne naucis nista. Ovaj trenutni kreten je jedini covjek koji je gledao vecerasnju utakmicu i nije vidio da Ibisevic smeta. Birajuci ovakve trenere ukopali ste Sarajevo i Zeljeznicar a konacno i nogometnu reprezentaciju BIH. Vec mi je neko vrijeme postalo jasno kako Zrinjski i Siroki Brijeg (selo u Hercegovini) uzimaju titule a igraju protiv klubova iz polumilijonskog grada.
Dajete Bosanski nogomet u ruke totalnim idiotima i pitate se sta se dogadja. Zelim napokon nacionalni kljuc na klupi A reprezentacije BiH. Iako sam Bosnjak ne zelim u dogledno vrijeme vidjeti Bosnjaka koji vodi nogometnu reprezentaciju. Treba reci istinu, mi trenutno nemamo kapaciteta za tako nesto. Neka niko ne spominje Vahu jer on to nece!!!
Odmah sutra donjeti odluku da narednih 10 godina selektor ne smije biti iz BiH a posebno Bosnjo tipa teleća glava ili Mesa. Samo stranac.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 31 avg 2017, 23:19

xinxee je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:nakon ovog ce doci mehmed janjos
Treba vratit Sliškovića :kafa: :kafa:
U pravu si treba ga vratiti u Koreju.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 31 avg 2017, 23:20

Selektor reprezentacije BiH Miroslav Blažević pooštrio je disciplinu uoči sutrašnjeg meča sa Estonijom na zeničkom Bilinom polju (20.15). Ćiro smatra da je u ekipi došlo do neželjenog opuštanja koje nije dobro.

Za vola ubiti
- Sine moj, to ne vodi ničemu. Očito je da su igrači navikli da im se tetoši. E, toga kod Ćire nema. Poslije utakmice hoće u grad. U jedan iza ponoći, hoće u grad. Ma svi u sobe, rekao sam.
U nedjelju se vratimo iz Španije na Ilidžu i vidim da situacija izmiče kontroli. Hoće slobodan dan. Ma pravac bazen, pa sauna i masaža. Nema slobodnog dana. Zato su jučer na jutarnjem treningu osjetili Atilin bič. Vidjeli da nema zaj...... sa Ćirom. Moramo biti pravi, dolazi nam Estonija - uzviknuo je Ćiro.
Estonci su nova Blaževićeva briga. Pred meč sa Španijom Ćiro je izgledao kao da se prepao. Sada se čini još zabrinutiji nego što je bio u Mursiji.
- Gledao sam njihove susrete sa Belgijom i Maltom. Gadni su. To je ekipa za vola ubiti. Ne znaš gdje su jači. Kompaktni su poput sante leda. Ali, srećom i led puca kada se dobro udari - rekao je Blažević.
Izgleda da se Ćiro odlučio ko će najviše udarati po Estoncima. To će biti Zlatan Muslimović, koji će u napadu zamijeniti Edina Džeku. Dobre vijesti su oporavak Džeme Berberovića i nastup Emira Spahića.
- U Španiji se vidjelo da je pauza zbog povrede ostavila traga na Džeki. Uvjeren sam da je Muslimović ključ za estonsku bravu. Pričao sam sa njim i djeluje mi jako pozitivno.
Berberović se već oporavio. Sebe krivim što sam ga zamijenio protiv Španije, ali da nisam, nema teorije da bi mogao igrati protiv Estonije. Spahić će igrati i to će biti najveće pojačanje - smatra Ćiro.

Biti ili ne biti
Za Blaževića dolazi ključni meč. Ishod duela sa Estonijom će odrediti daljnji tok kvalifikacija.
- Čeka nas borba na život i smrt. Šekspir je davno rekao "biti ili ne biti". Ja duboko vjerujem da za nas ta krilatica vrijedi sto posto u ovom trenutku. Estoniju moramo pobijediti - uvjeren je Blažević.

Rahimić i Muratović
Pored stola na kojem se selektor družio sa novinarima prošli su Rahimić i Muratović. Ćiro ih je pozvao da priđu.
- Želim da ovaj cijenjeni auditorij zna da ste vas dvojica razlog moje sreće. Sa vama sam mnogo jači. Ne mogu da vjerujem kako nemate već više od 50 nastupa za reprezentaciju. Moram žaliti zbog toga - pohvalio je ovu dvojicu vrijednih igrača Blažević.

Mnogo promjena
Čini se da će se desiti mnogo promjena u sastavu. Ćiro je najavio ulazak u prvu jedanaestoricu Muslimovića, Ibričića i Pjanića. Za sada se zna da će se Džeko preseliti na klupu.
- Još moram posložiti neke kockice. Razmišljam o dvije kombinacije. Sačekat ću još trening u utorak da bih donio konačnu odluku ko će započeti boj sa Estoncima - tvrdi Ćiro.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 avg 2017, 23:20

joker90 je napisao/la:
r3m1 je napisao/la:Ma šta kažeš :lol: :lol: :lol: :lol:
SemirSema je napisao/la:Meša u gostima ne gubi od Kipra, al zato Sajo kući laganice izgubi
Poletio malo.. :urnebes:
Onaj klasicni, dokazani debil.. :lol:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 31 avg 2017, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 31 avg 2017, 23:22

Zamisli nadju stranca i kazu mu: "Prvi pomocnik ti mora biti Dragan Peric, drugi Jankovic, treci neki SDA uhljeb i cetvrtog biras sebi".... pa svako iole normalan bi ih zatjerao u 200 piz.di materina...
Zato "normalan" stranac nikad nece biti selektor BiH...

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 31 avg 2017, 23:22

Idi idi, nezbaliceeee
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 avg 2017, 23:23

Nema povratka poslije ovoga, isto kao Sušić poslije Nigerije. Poslije ovoga može samo gore, nadam se da će on prepoznati to i, ma koga ja zajebajem, nadam se da će ovi iz saveza to prepoznati i nogirati ga.

Da je neki inteligentan i karizmatičan selektor, možda bi i mogao dignuti ekipu u ovakvim trenucima, ali Mehmed, kao i Safet, je sve samo ne to, tako da...

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 31 avg 2017, 23:23

ih kako bi im ciro je?o mater da ovako pokusaju igrati...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 31 avg 2017, 23:24

Ma marš neznalico...pun mi je qrac vise repke, 442, ibisevica, 144p rezolucije i igre iz 1970 godina.

Zasluzuje otkaz pogotovo sto nezna zatvorti utakmicu sa 2-0 protiv j.benog kipra a grci nerjeseno.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 31 avg 2017, 23:24

Pantelija je napisao/la:
Husika je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Ćuraneeeee, poselami svog lobirajuceg Osima koji se slomio pijuci kafe da te dovedu
Imbecilu ne petljaj Osima sa ikim,
Osim je Tata bh FUDBALA...
Mesa je druga prica, Mesa je PICKA!
Jok ja imam
Raspitaj se ko je najviše lobirao za mesu!
A tata bh fudbala nikad nije bio na klupi bh fudbala a preko onog retardiran saveza je instalirao trenutne lopove...
Tata bh fudbala. Je SAFET SUSIC PAPE
Stručnjak i majstor koji je otišao na SP
Vozdra
Pricuvajte ga za sebe.
Trebat ce vam brzo kada budete Musemica mjenjali.
Steta da se takvog strucnjaka odricete u korist reprezentacije. Ako nista moze pasti travu u novom trening centru. Ne morate kosilice koristiti.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 avg 2017, 23:25

Dubrovnik, coki
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 avg 2017, 23:25

Vlatko Glavas je pravi vojnik reprezentacije i treba biti novi selektor!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 31 avg 2017, 23:27

Al sto je strateg osjetio na vrijeme da vranjesa stavi na stoper a Frizuru na beka, taj osjecaj imaju samo profinjeni iskusni fudbalski znalci...
Onaj bio teleci pogled,ovaj ne vidi nikako. :urnebes:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 31 avg 2017, 23:27

Edis Mulalić !
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 31 avg 2017, 23:28

iskreno se nadam da ce se naziv ove teme promjeniti u "bivsi selektor"

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 31 avg 2017, 23:28

Rijetko kad pogodi taktiku, formaciju još rijeđe, redovno najmanje dva pogrešna u prvih 11, loše izmjene, KASNI SA IZMJENAMA, očigledno da nema autoritet i da ga glavni igrači ne poštuju previše, ne smije ostavit na klupi užasno lošeg Vedada ...

To je ukratko. Stvarno je teško pronaći pozitivnu karateristiku njegovog 'selektorovanja'.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 31 avg 2017, 23:29

DeeWa je napisao/la:ih kako bi im ciro je?o mater da ovako pokusaju igrati...
Veliki broj njih su postali "zvijezde" igraju za velike klubove, primaju velike novce i čisto sumnjam da bi za ovu reprezentaciju za koju ionako igraju preko k nastavili igrati da stari Ćiro povisi glas na nekoga ili im ukine neke privilegije. Prošla su ta vremena kad im je reprezentacija bila odskočna daska i kad se Ćiro morao trpit i slušat.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 31 avg 2017, 23:30

Ljudi i dalje porede covjeka koji je za tri godine uspio unistiti nasu najbolju generaciju , sa covjekom koji je stvorio istu i odveo na SP.

Ovo nema niDJe. :)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 31 avg 2017, 23:30

Husika je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Ćuraneeeee, poselami svog lobirajuceg Osima koji se slomio pijuci kafe da te dovedu
Imbecilu ne petljaj Osima sa ikim,
Osim je Tata bh FUDBALA...
Mesa je druga prica, Mesa je PICKA!
to onaj osim sto je bio osudjen za namjestanje i koji je vodio reprezentaciju drzave cija je vojska u to vrijeme bombardovala njegov rodni grad, a on se istovremeno radovao pobjedama partizana i osvajanju kupa sa istim? da bi kasnije dao otkaz kad se prepao za svoju lojavu guzicu.
ma hajte molim vas :stop:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 31 avg 2017, 23:31

Rokoko87 je napisao/la:Edis Mulalić !
Uozbiljite se. Ne smije se uzimati u obzir apsolutno nijedan trener iz ove naše lige, osim ako želite nastaviti gledati ovu agoniju i anti-fudbal.
Vrijeme je za stranca! Ja sam za to da se ode popušiti Prosinečkom da nas preuzme. Ali naravno, pošto se za to pita naš savez, angažovaće nekog podobnog kao i obično.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], edvaE2, Kobayashi i 27 gostiju.