Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Ovog mufljuza ne treba više zvat, pogotovo pored živog S. Vranješa
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
K'o igrac inekako al' ko insan je plaho gadan ...HankMoody je napisao/la:Baš rijetko mentalno nenadaren momak.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ne znas imas li igraca, ili nemas?
Stalno je u nekim dramama, ili ne igra, ili dobija kartone, pa onda odigra nekoliko utakmica dobro, pa se povrijedi...
Njegova glupost protiv Andore, osakatila nas je barazu. gledali smo Vranjesa i Cocalica u veznom redu
Fakat vise ne znam je li bolje kad igra, ili kad ne igra?
Najgore je sto svi znamo koliki je talenat, kako dobro zna odigrati, a onda sve uprska nekim potezima i ponasanjem
Stalno je u nekim dramama, ili ne igra, ili dobija kartone, pa onda odigra nekoliko utakmica dobro, pa se povrijedi...
Njegova glupost protiv Andore, osakatila nas je barazu. gledali smo Vranjesa i Cocalica u veznom redu

Najgore je sto svi znamo koliki je talenat, kako dobro zna odigrati, a onda sve uprska nekim potezima i ponasanjem
Treba mu starog gurnut u u21 repku, jes da je oremlad al da se to sredit. Neki dan mu je Mume bio pred školom, kae nemoj da mi više iko starog diraMoggi je napisao/la:otac mu je veci talenat
Starter večeras u četvrtfinalu ovog Carabao Kupa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Doveli John Obi Mikela do kraja sezone. Ne igra bas najbolje u zadnje vrijeme. Valjda ne izgubi mjesto u timu.
Takoe gurnuti cacu u u21,a mume uz aut liniju,da ga vidim ko bi ga diraoOsim13 je napisao/la:Treba mu starog gurnut u u21 repku, jes da je oremlad al da se to sredit. Neki dan mu je Mume bio pred školom, kae nemoj da mi više iko starog diraMoggi je napisao/la:otac mu je veci talenat
Dan tmuran ja mahmuran
Nemas igraca i bolje bi bilo da ne igra ... #yesIsaiditDrFilgud je napisao/la:Ne znas imas li igraca, ili nemas?
Njegova glupost protiv Andore, osakatila nas je barazu. gledali smo Vranjesa i Cocalica u veznom redu![]()
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Pa jel moguce da je Besic ovako neprosionalan i krkan , smijat se navijacima . Mislio sam da je pametniji , sad svasta mu se moze desiti jer tamo ne trpe krkanluk i nekulturu , sreca pa nije radio to sam. A mislio sam da ce bit zvjezda PL poslije svjetskog , igrao je par tekmi fantasticno i onda povrede i nevidjena stagnacija.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ja ne vidim zasto bi Besic bio kriv... Cijeli mec covjek odgledao s klupe...paulus je napisao/la:Pa jel moguce da je Besic ovako neprosionalan i krkan , smijat se navijacima . Mislio sam da je pametniji , sad svasta mu se moze desiti jer tamo ne trpe krkanluk i nekulturu , sreca pa nije radio to sam. A mislio sam da ce bit zvjezda PL poslije svjetskog , igrao je par tekmi fantasticno i onda povrede i nevidjena stagnacija.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Klupa u derbiju protiv Leedsa.
Za godinu Mađarska opet, nema većeg neprijatelja od samog sebe
Mislim da je za njega prevelik pritisak u Engleskoj.
Treba da ide u neku rastereceniju i laksu ligu.
Treba da ide u neku rastereceniju i laksu ligu.
Ušao je sredinom drugog poluvremena u igru, vode protiv Leedsa, igra se nadoknada i to deseta minuta nadoknade, vjerovatno je bio neki ozbiljan prekid.
Edit: Evo primiše gol u 101 minuti
Edit: Evo primiše gol u 101 minuti

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Dođi Beša u Sarajevo da osvajamo bošnjački premiership.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Mume ispao skroz iz prve ekipe. Je li on još na posudbi il su ovi otkupili ugovor? Ako nisu, imam osjećaj da i neće.
- Goalgetter
- Kontakt:
Posudjen je jos. Prima platu od Evertona, njemu super.theKuPuS je napisao/la:Mume ispao skroz iz prve ekipe. Je li on još na posudbi il su ovi otkupili ugovor? Ako nisu, imam osjećaj da i neće.
Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi, xinxee i 34 gosta.