FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
,,paulus,, hej druze jel ti zaista ovako mislis kao sto si napisao il se onoo zajebajes cisto da znam dali da ti odgovorim!!???
Prvo poluvrijeme ste dobro prosli.
Drugo ste krenuli naprijed i postigli gol. Nakon toga ste dobili krila, Bosna se izgubila. Bila je potpuno otvorena igra, znaci ili 2:2 ili 3:1. Ono kada znas da ce neko postici gol, samo pitanje ko je to. Vi svoje prilikeniste iskoristili, 1 na 1 sa golman, ali vas igrac nonsalantno prebai kompletan gol. Trener Bosne reaguje i uvodi glavnog igraca u vezi, cuvao ga za Kakanj zbog kartona. Momak smiri igru i jos postize treci gol.
Sabic je fenomenalno branio.
Drugo ste krenuli naprijed i postigli gol. Nakon toga ste dobili krila, Bosna se izgubila. Bila je potpuno otvorena igra, znaci ili 2:2 ili 3:1. Ono kada znas da ce neko postici gol, samo pitanje ko je to. Vi svoje prilikeniste iskoristili, 1 na 1 sa golman, ali vas igrac nonsalantno prebai kompletan gol. Trener Bosne reaguje i uvodi glavnog igraca u vezi, cuvao ga za Kakanj zbog kartona. Momak smiri igru i jos postize treci gol.
Sabic je fenomenalno branio.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Branimo se, a nemamo odbrane. Uredu neće se ići na sve ili ništa od prve minute, ali naša krila kao ključ uspjeha na gostujućim terenima kao sastavni dio odbrana-kontra taktike su ostali na klupi.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Vec drugog aprila je trebalo pocet pripreme za drugu ligu. Ovo sad sto se radi je bez veze
Nemaju nista drugo.Ovako do kraja sezone i to je to.Hebem ti mene optimistu. 

Samo Sioux 1989
Šef stručnog štaba, Milenko Bošnjaković o susretu u Visokom: "Kad te domaćin korektno dočeka, pruži ti uslove za igru, sudije odsviraju pošteno bez ijedne zamjerke onda možes i pokazati šta i koliko znaš. Nama je žao što nismo dobru igru krunisali pozitivnim rezultatom, ali kad imas sve uslove za igru i porazi manje bole. Znao sam ovog proljeća na gostovanjima gledati i suze u svlačionici kod svojih igrača kao posljedicu nepravdi. Mi guramo dalje, borit ćemo se isključivo korektno i pošteno dok god postoji nada. Puno sportske sreće korektnoj upravi, igračima i navijačima NK Bosna."
Samo Sioux 1989
Jesu li imali suze u ocima 2 aprila?!
1-0 14min
2-0 59min. Salihovic Mirnes
-
- Kontakt:
Jel zvijezda toliko lose igrastudeni je napisao/la:2-0 59min. Salihovic Mirnes
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Dugo smjesniji penal nisam vidio. Ove sudije se stvarno sramote, prosto nisu za ovoga
2-1 Glisic sa penala
2-1 Glisic sa penala
Re: Odg: FK Radnički Lukavac
Pa jel 2:1 se i dogovorilo 

Ma dogovori me ne zanimaju, ni rezultat nije bitan jer ispadamo svakako. Al eto samo konstatujem da i ove sudije sebi dozvoljavaju svakakvu sramotu
Btw ko vam je broj 7, kaki malo?
Re: Odg: RE: Re: FK Radnički Lukavac
Cvijanovicstudeni je napisao/la:Ma dogovori me ne zanimaju, ni rezultat nije bitan jer ispadamo svakako. Al eto samo konstatujem da i ove sudije sebi dozvoljavaju svakakvu sramotu
Re: Odg: FK Radnički Lukavac
Samo pošteno komšijefender13 je napisao/la:Pa jel 2:1 se i dogovorilo

U najgorem slučaju da budemo peti odozdo, zbog nade da neće svi timovi iz 2. liga ući. Utakmica u Visokom neka im bude škola za sljedeću u Gabeli, jer po meni Bosna i GOŠK su iste ekipe, a znamo da je rezultat u Visokom mogao biti drugačiji. Vraća nam se Aljukić, a što se tiče kartoniranih nadam se da Stjepanoviću onaj od jučer nije bio za suspenziju, a za Ad. Kasumovića je svejedno, ionako nadam se da će se odbrana bar malo sabrati.
U 2. Ligi Sjever ubjedljivo prvi je Slaven iz Živinica, ali ne znam da li hoće, pogotovo što je ženski klub izborio ulazak u PL.
U 2. Ligi Zapad najbolja je Iskra Bugojno, a prije par sezona su igrali ovu ligu.
u 2. Ligi Jug liderska pozicija je odavno rezervisana za Igman Konjic koji je također ispao prije par sezona, kasnije nisu ušli zbog problema sa omladinskim pogonom, a ne znam kakvi su ove godine.
U 2. Ligi Centar ubjedljivo prvi je TOŠK Tešanj.
U 2. Ligi Sjever ubjedljivo prvi je Slaven iz Živinica, ali ne znam da li hoće, pogotovo što je ženski klub izborio ulazak u PL.
U 2. Ligi Zapad najbolja je Iskra Bugojno, a prije par sezona su igrali ovu ligu.
u 2. Ligi Jug liderska pozicija je odavno rezervisana za Igman Konjic koji je također ispao prije par sezona, kasnije nisu ušli zbog problema sa omladinskim pogonom, a ne znam kakvi su ove godine.
U 2. Ligi Centar ubjedljivo prvi je TOŠK Tešanj.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.