Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Ma stara mušterija.Bez "ispaljenog metka".Samo neka ne zaborave voće,vodu,sokove kao prošli put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ja vjerujem da cemo pobijediti. Posebno budemo li igrali ovako:

Zadnja linija da pridje visoko i vodi naprijed ekipu, lopte krilima, bude li Tomic igrao neka njega najvise namuce, i nece biti problema.
Nema nista skidati, obuku pancir i sljem i idu u borbu!

Zadnja linija da pridje visoko i vodi naprijed ekipu, lopte krilima, bude li Tomic igrao neka njega najvise namuce, i nece biti problema.
Nema nista skidati, obuku pancir i sljem i idu u borbu!
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Stream trebao bi ovdje da bude:
http://www.livestream.com/volimtezeljo
Ima i onaj novi zeljo.tv, moras se registrovati, ako si u BiH onda moras proxy koristiti, ali cini mi se nece biti potrebno ukoliko ovaj proradi.
http://www.livestream.com/volimtezeljo
Ima i onaj novi zeljo.tv, moras se registrovati, ako si u BiH onda moras proxy koristiti, ali cini mi se nece biti potrebno ukoliko ovaj proradi.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
WOOOOOHOOOOOOOOO!!!!!!
ZEEEEEEC POGADJAAAAAAAA!!!
1-0!!!
ZEEEEEEC POGADJAAAAAAAA!!!
1-0!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bolji ste za sada,ali imam osjećaj da će vam sudija dati crveni ,već imate 3 žuta kartona.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Ono nije bio ofsajd sto je sudija svirao
Sve ide preko Olimpicove lijeve strane.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Odlicno prvo poluvrijeme, steta sto primismo gol, ocito mi je da mozemo postici jos jedan.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
I cujem kako manijaci psuju Bogicevicu i Zebi, zao mi da ih ponizavaju tako, ali da sam ja Bogi ili Zeba bilo bi mi to motivacija da zabijem jedan gol iz inata pa da onda zale sto su me naljutili.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mokroguz je napisao/la:I cujem kako manijaci psuju Bogicevicu i Zebi, zao mi da ih ponizavaju tako, ali da sam ja Bogi ili Zeba bilo bi mi to motivacija da zabijem jedan gol iz inata pa da onda zale sto su me naljutili.
pa jesi ti na utakmici ili si net navijac svog Olimpica???
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sto nisi na utakmici?Mokroguz je napisao/la:I cujem kako manijaci psuju Bogicevicu i Zebi, zao mi da ih ponizavaju tako, ali da sam ja Bogi ili Zeba bilo bi mi to motivacija da zabijem jedan gol iz inata pa da onda zale sto su me naljutili.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
pa imaju samo takve navijače,šta vam je čudno 
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
ovaj sudija jakupovic cist gol ponisti olimpiku i penal nad smajicem cist nije svirao tipicno zeljin sudac
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
kme kme kmesaaudin je napisao/la:ovaj sudija jakupovic cist gol ponisti olimpiku i penal nad smajicem cist nije svirao tipicno zeljin sudac
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
zeba nek te je stid nece da igra protiv zelje da sam na mjestu gracica odmah bi otkaz dobiojovanmaksimovic je napisao/la:kme kme kmesaaudin je napisao/la:ovaj sudija jakupovic cist gol ponisti olimpiku i penal nad smajicem cist nije svirao tipicno zeljin sudac
Ja ne bih rekao da netko neće da igra.Po meni Olimpic igra koliko može a mislim i da je suđenje ok.Uostalom još nije gotovo.saaudin je napisao/la:zeba nek te je stid nece da igra protiv zelje da sam na mjestu gracica odmah bi otkaz dobiojovanmaksimovic je napisao/la:kme kme kmesaaudin je napisao/la:ovaj sudija jakupovic cist gol ponisti olimpiku i penal nad smajicem cist nije svirao tipicno zeljin sudac
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
Vidit cemo protiv nas i sirokog koliko olimpik moze i hocezrinja05 je napisao/la:Ja ne bih rekao da netko neće da igra.Po meni Olimpic igra koliko može a mislim i da je suđenje ok.Uostalom još nije gotovo.saaudin je napisao/la:zeba nek te je stid nece da igra protiv zelje da sam na mjestu gracica odmah bi otkaz dobiojovanmaksimovic je napisao/la: kme kme kme
Bagra plačenićka!Sve rastjerati.Bagra!
Moggiano je napisao/la:1:3 za želju
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.