Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

viKK
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la viKK » 11 feb 2014, 15:05

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
viKK je napisao/la:nije sve u talentu dan te yebo
kratko i jasno.
samo mogu dodati ime ZAHIROVIC.......pa eto, neka nije sve do talenta..... :)
zahirović i nije više za reprezentacije, ali da napomenem (jer si očito vrlo poremećen), zahirović ne treba tehniku ronaldinha jer zahirović igra zadnjeg veznog, štaviše on je skoro pa stoper jer jedino po čemu se razlikuje u igri je to što igra bliže protivničkom golu.
nemoj se prosipat ovdje a ne znaš ni osnove o fudbalskim pozicijama.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 11 feb 2014, 15:11

viKK je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
viKK je napisao/la:nije sve u talentu dan te yebo
kratko i jasno.
samo mogu dodati ime ZAHIROVIC.......pa eto, neka nije sve do talenta..... :)
zahirović i nije više za reprezentacije, ali da napomenem (jer si očito vrlo poremećen), zahirović ne treba tehniku ronaldinha jer zahirović igra zadnjeg veznog, štaviše on je skoro pa stoper jer jedino po čemu se razlikuje u igri je to što igra bliže protivničkom golu.
nemoj se prosipat ovdje a ne znaš ni osnove o fudbalskim pozicijama.
jok ti znas.....cuj logike, samo zato sto igra zadnjeg veznog, ne treba znati s loptom?!?!?! haloooo?!?! sta je to? i luka modric je zadnji vezni, pa covjek zna s loptom.....to je talenat i znanje, a ne samo furati se na kondiciju i disciplinu....

sergejbarba
Kontakt:

Post Postao/la sergejbarba » 13 feb 2014, 13:34

STUTTGART CE GA KAZNITI MISLIM DA JE DOSAO KRAJ IBISEVICEVE AVANTURE U STUTTGARTU ZA OCEKIVATI JE DA ODE NA LJETO MOZDA CAK U AMERICKU MSL LIGU GDJE JE I POCEO KARIJERU IPAK JE 30 NA LEĐIMA A ON NIKAD I NIJE BIO PREVELIK KVALITET

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 feb 2014, 13:39

sergejbarba je napisao/la:STUTTGART CE GA KAZNITI MISLIM DA JE DOSAO KRAJ IBISEVICEVE AVANTURE U STUTTGARTU ZA OCEKIVATI JE DA ODE NA LJETO MOZDA CAK U AMERICKU MSL LIGU GDJE JE I POCEO KARIJERU IPAK JE 30 NA LEĐIMA A ON NIKAD I NIJE BIO PREVELIK KVALITET

Bravo, a hajd sad za pocetak laganice izgasi caps lock pa cemo kasnije o tackama i zarezima. btw Caps lock ti je lijevo na tastaturi...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 feb 2014, 13:40

Nikad kraja ovoj djeci, tj. trollovima i spamerima. A vjerujem da ovom to nije prvi nick.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 feb 2014, 17:07

najveci problem na ovom podforumu je sto ne postoje umjereni ljudi.Jednostavno ili vedu stavljaju medju bogove ili ga toliko blate da ispda da fraer nije ustanju igrat ni za vrbanjusu. :?

Vedo je jedan prosjecan napdac u evropskim okvirima,ovo prosjecan nije nimalo lose nego jedan solidan prosjek i nista vise i nista manje.Da nije bilo povrede mozda bi bilo i malo bolje,ali ne previse jer i one godine u hof. je mora se priznati imao dosta srece cak i nevjerovatno puno srece.Za repku takodjer izuzev ovih kvalifikacija ,gdje su nam protivnici isli na ruku nije puno toga pokazao,ako neko ima namjeru da me napada nek prvo pogelda njegovu statistku za rep u par proslih ciklusa.

Sto se tice repke ,vedo je veoma potreban i koristan,ali protiv jacih tekmi mislim da ne treba igrat u prvih 11.Najveci problem njego je sto nece dat go ako nije iz peterca i jos pri tom da je potpuno sam.Protiv jacih ekipa takvu sansu jednostavno nece docekat.Kada kazem jacih mislim na one koje su favoriti protiv nas (argenitna).Zato bi ja radije poceo sa hajrovicem u prvih 11 koji ako nista moze zviznut neku bombu pa uz malo srece mozda i udje neka,a vedu uvest u drugom zavisno od rezultat.Protiv nigerije i irana def treba da igra od prve jer tu moramo ic na pobjedu .
=\_1921_/=

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 14 feb 2014, 17:35

invincible1921 je napisao/la:najveci problem na ovom podforumu je sto ne postoje umjereni ljudi.Jednostavno ili vedu stavljaju medju bogove ili ga toliko blate da ispda da fraer nije ustanju igrat ni za vrbanjusu. :?

Vedo je jedan prosjecan napdac u evropskim okvirima,ovo prosjecan nije nimalo lose nego jedan solidan prosjek i nista vise i nista manje.Da nije bilo povrede mozda bi bilo i malo bolje,ali ne previse jer i one godine u hof. je mora se priznati imao dosta srece cak i nevjerovatno puno srece.Za repku takodjer izuzev ovih kvalifikacija ,gdje su nam protivnici isli na ruku nije puno toga pokazao,ako neko ima namjeru da me napada nek prvo pogelda njegovu statistku za rep u par proslih ciklusa.

Sto se tice repke ,vedo je veoma potreban i koristan,ali protiv jacih tekmi mislim da ne treba igrat u prvih 11.Najveci problem njego je sto nece dat go ako nije iz peterca i jos pri tom da je potpuno sam.Protiv jacih ekipa takvu sansu jednostavno nece docekat.Kada kazem jacih mislim na one koje su favoriti protiv nas (argenitna).Zato bi ja radije poceo sa hajrovicem u prvih 11 koji ako nista moze zviznut neku bombu pa uz malo srece mozda i udje neka,a vedu uvest u drugom zavisno od rezultat.Protiv nigerije i irana def treba da igra od prve jer tu moramo ic na pobjedu .
Brazil,Grčka pa u bundesligi je davao Bayernu,Dortmundu itd nemoj tako on je 5 strijelac bundeslige trenutno
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 feb 2014, 18:31

adisice je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:najveci problem na ovom podforumu je sto ne postoje umjereni ljudi.Jednostavno ili vedu stavljaju medju bogove ili ga toliko blate da ispda da fraer nije ustanju igrat ni za vrbanjusu. :?

Brazil,Grčka pa u bundesligi je davao Bayernu,Dortmundu itd nemoj tako on je 5 strijelac bundeslige trenutno

pa nisa ja reko da je on taraba ili nest oboze sacuvaj,ali samo kazemrealno kako jest.A svi golovi ove godine su manje vise postinuti na isti nacin.Jedino bi izdvojio ono kad je akrobatskim potezom pogodio protiv herte meni se cini
=\_1921_/=

sergejbarba
Kontakt:

Post Postao/la sergejbarba » 15 feb 2014, 02:18

slazem se s invincibleom tu je on negdje s npr. matavzom i slicnim

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 feb 2014, 21:11

Matvaz :lol: :lol: :lol:

Vedo je dobar napadac u evropskim okvirima, taman ono sto nama treba. Da imamo dvojicu Dzeka ne znam kako bi igrali, ovako Vedo i Dzeko se odlicno nadopunjuju. Dzeko ima prednost jer je kvalitetniji, a Vedo kupi otpatke i radili dobar posao trcanjem.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 15 feb 2014, 21:17

Tim Matavz? Janez? Haha, Vedator je, sto se tice zabijanja, Pele-Ronaldo-Messi-Inzaghi za njega ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 feb 2014, 21:18

jacky09 još uvijek dominira, šta se palite bez veze.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 15 feb 2014, 21:25

Patite luzeri,imamo top svjetski napadacki duo,samo 2,3 reprezentacije imaju bolji.

sergejbarba
Kontakt:

Post Postao/la sergejbarba » 22 feb 2014, 14:02

drummer je napisao/la:Patite luzeri,imamo top svjetski napadacki duo,samo 2,3 reprezentacije imaju bolji.
salis se? jedan ni ne igra, a drugi samo iz penala zabija?

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 22 feb 2014, 14:17

sergejbarba je napisao/la:
drummer je napisao/la:Patite luzeri,imamo top svjetski napadacki duo,samo 2,3 reprezentacije imaju bolji.
mislis?

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 22 feb 2014, 14:25

ibish1995 je napisao/la:
sergejbarba je napisao/la:
mislis?
ne obraćaj pažnju na njega on je tu da bi provocirao nema nikakvi pametni postova
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

sergejbarba
Kontakt:

Post Postao/la sergejbarba » 22 feb 2014, 17:18

evo ode u drugu ligu sumnjamd a ce ga neki prvoligas htjeti jer zabija samo iz penala a i problematican je uvijek suspenzije neke

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2014, 09:45

IBIŠEVIĆ: MOJA GENERACIJA BOSNU I HERCEGOVINU IZABRALA JE SRCEM!
Prvu postavu fudbalske reprezentacije BiH koja je izborila plasman na Svjetsko prvenstvo trenutno većinom čine igrači koji su odrasli i svoje fudbalsko znanje stekli u dijaspori. Većina od njih mogla je igrati za Njemačku, Švicarsku, Francusku, SAD, Srbiju, Hrvatsku, no odlučili su srcem i obukli dres Bosne i Hercegovine.

Uz puno neizvjesnosti nije im bilo lako, jer naši su Zmajevi mogli ostati i bez poziva za BiH i bez poziva zemalja u kojima su igrali, no srce rijetko kada griješi i danas su Ibišević, Salihović, Pjanić, Misimović, Spahić, Begović heroji nacije.

- Pojedini mladi igrači već misle da su zvijezde. Nemaju dovoljno ljubavi prema BiH. Ova, moja generacija igra iz ljubavi. Većina nas je mogla čekati i odabrati druge reprezentacije, ali to niko nije učinio. Niko nas nije mi molio da igramo za BiH, ali mi za našu državu igramo jer je neizmjerno volimo. - kaže Vedad Ibišević.

- Našoj reprezentaciji treba svaki mladi kvalitetni i talentovani igrač koji može pomoći, ali nekada se bespotrebno pravi pritisak na selektora i ljude u Savezu. Selektor odlučuje i vjerujte da nema niko sretniji od selektora i od nas igrača da dobijemo kvalitetne nove mlade momke u ekipi, ali oni moraju pokazati više volje i želje. Opet kažem, kvalitet ove reprezentacije je što igramo srcem. Nastup za BiH nema cijenu! - jasnu je poslao poruku Vedad Ibišević.

Puno je mladih primjera igrača koji su u konačnici odlučili srcem. Izet Hajrović je nastupio za "A" švicarsku reprezentaciju, našao se na meti podmetanja švicarskih medija koji su izmislili sukob sa Džekom koji su dodatno preuveličali bh. mediji, a na kraju obukao dres BiH. I Ermin Bičakčić se nakon nastupa u U19 reprezentaciji BiH odrekao bh. državljanstva, no odluka je na kraju promijenjena i Bičakčić je obukao bijeli dres, ne njemački, nego onaj bh. reprezentacije. Raduje želja mladih igrača poput Miloševića, Lazića, Salanovića koji nemaju dileme - samo Bosna i Hercegovina!

- Mladi igrači moraju biti strpljivi. Ne može se nakon tri četiri utakmice u klubu postati glavnim igračem. Kod nekih očigledno ne odlučuje srce, pa ni ljubav prema BiH već neki drugi motivi vezani uz karijeru. To je njihovo pravo, ali nemaju pravo stvarati pritisak na selektora i praviti krivu sliku u javnosti. - zaključuje Vedad Ibišević.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2014, 09:49

Tako je Vedo, nadam se da će pojedini forumaši nekoliko puta pročitati ovo je poručio Vedad Ibišević.
Voli te tvoje Sarajevo.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 mar 2014, 09:57

Mržnja u njima je prevelika da bi mogli i htjeli da ovo shvate....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.