Stupčanica će na kraju sezone bježati 10+ bodova gorkom iz Tuzle

Moderator/ica: GracanicaAA
Vise sam mislio u fazu kada vi kazete, bolje da se ugasimo, nego da vas ti idioti vode.
A do jucer na temi Celika pisao kako trener neke igrace ne forsira u prvih 11, a zasluzuju to jer su dobri.
Da bi nesto shvatio moras imati cime razmisljati. U suprotnom odes cistiti cipele na ulici ili biti portir u ZK uredu.nicaze95 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 10:42Trebas doktorat zavrsit da skontas sta je htio lik rec.
Hoće u PL a pregovaraju sa trećeligaškim amaterima iz sredine tabele prve lige.Stupčanica će na kraju sezone bježati 10+ bodova gorkom iz Tuzle.
A do jucer na temi Celika pisao kako trener neke igrace ne forsira u prvih 11, a zasluzuju to jer su dobri.
Ne znam jesil gluplji za tunel ili 1+1=3 , ali evo i dalje si nenadjebiv po glupostima.
Dajte nekog tumaca kakve veze jedno sa drugim ima
Pogubio se jadan, hoće da crkne od zlobe i ljubomore. Đubro stopostotni.
Kako **** saznaju na meti Stupčanice su pored nabrojanih i trojac iz Slobode: Kalesić, Delić i Dervišagić.
Ti si meni fascinantan haha. Euforija u fullu, ide pl, ide to odmah do europe. Ode pjescani, nema pisi sve propalo, za par dana, nastavljamo gdje smo stalisimonknows je napisao/la: ↑24 dec 2023, 11:53A na meti Čelika kako saznaje simonknows je tuzlanski qrac, a po svemu sudeći, Sloboda će ga teško zadržati, pa će on ući u Čelik.
Prvo, izmišljaš. Gdje sam spomenuo Europu? Drugo, ako kažem da ne treba sad nešto mijenjati jer nema bolje opcije, s tim da je i u tom trenutku trenutna (Senad) diskutabilna, ali opet najbolja moguća, a onda kažem da nema znatne razlike, šta je tu problem? Ljudi rade, ja pratim i uvijek sam objektivan. Ili ti misliš da se trebam držati jednog kao najveći sivonja pa sad braniti Senada doživotno, kako god da njegov nasljednik radi?redbull93 je napisao/la: ↑24 dec 2023, 11:58Ti si meni fascinantan haha. Euforija u fullu, ide pl, ide to odmah do europe. Ode pjescani, nema pisi sve propalo, za par dana, nastavljamo gdje smo stalisimonknows je napisao/la: ↑24 dec 2023, 11:53A na meti Čelika kako saznaje simonknows je tuzlanski qrac, a po svemu sudeći, Sloboda će ga teško zadržati, pa će on ući u Čelik.![]()
Interesantno, svi se mijenjaju, ali tvoje te neke insajderske ostaju. Naravno, osim vlasnika slobode i tebe, ostali se smjenjuju.
Yebeni su sumari, nece to tek tako lahko proci.
O cemu treba argumentovano? Prvo morate znati ko vam vodi klub, pa cemo onda dalje pricati.simonknows je napisao/la: ↑24 dec 2023, 12:41Klasično njihovo kad ne znaju šta reći ili su argumenata bez. Ice je za njih Tesla.
Do pronalaska UO klub vodi skupština. Nosozabijači, eto riješio sam vam i to.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑24 dec 2023, 13:29O cemu treba argumentovano? Prvo morate znati ko vam vodi klub, pa cemo onda dalje pricati.simonknows je napisao/la: ↑24 dec 2023, 12:41Klasično njihovo kad ne znaju šta reći ili su argumenata bez. Ice je za njih Tesla.
Celik ima svoj stil koji fura, koliko god ti molio Boga da propadne, prije ce Sloboda propasti.
Najbolje bi bilo da ih apsolutno ignorišemo. Iz aviona se vidi da hoće neku sprdnju s nama, a sami su sprdnja, i to malo veća...simonknows je napisao/la: ↑24 dec 2023, 13:38Do pronalaska UO klub vodi skupština. Nosozabijači, eto riješio sam vam i to.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑24 dec 2023, 13:29O cemu treba argumentovano? Prvo morate znati ko vam vodi klub, pa cemo onda dalje pricati.simonknows je napisao/la: ↑24 dec 2023, 12:41Klasično njihovo kad ne znaju šta reći ili su argumenata bez. Ice je za njih Tesla.
Celik ima svoj stil koji fura, koliko god ti molio Boga da propadne, prije ce Sloboda propasti.
Argumentovano mislim da mi pokaže gdje sam rekao da je sve propalo, gdje da idemo u Europu. Ali eto ništa od toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.