Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Nadam se da će Leon Grgić izabrati BiH. Savez da vam profunkcionira na normalnim osnovama i da BH Fanaticos budu hit poput Islanđana 2016.
Felixians4 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 20:52Nadam se da će Leon Grgić izabrati BiH. Savez da vam profunkcionira na normalnim osnovama i da BH Fanaticos budu hit poput Islanđana 2016.

Hoće sigurno,
Treba Grgica makar pokusati dovesti. Ako odbije, nikom nista. Necemo nista izgubiti ako probamo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel Grgic sandzo ? Ako nije, zoviii
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Otac iz Kotor Varosa.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Čeraj Džeku daj njega ! Kakvi Srbi iz Sandzaka, kad ih matica Srbija nece onda hoce kod nas... Goni ih u qrac !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Martin Zlomislic - golman, brani za rijeku standardno 26 godina
Dinko Horkas- golman, la liga al je izjavio da mu je zelja hrvatska reprezentacija
Dinko Horkas- golman, la liga al je izjavio da mu je zelja hrvatska reprezentacija
Zlomislic je golman koji ce odbranit cudo ali strasno je nestabilan. Cesto ima pomracenja sa nekim neshvatljivim istrcavanjima ko muha bez glaveadrenaline323 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:49Martin Zlomislic - golman, brani za rijeku standardno 26 godina
-
- Kontakt:
Nista onda imamo takvih dovoljno hahafanatik19 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:56Zlomislic je golman koji ce odbranit cudo ali strasno je nestabilan. Cesto ima pomracenja sa nekim neshvatljivim istrcavanjima ko muha bez glaveadrenaline323 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:49Martin Zlomislic - golman, brani za rijeku standardno 26 godina
-
- Kontakt:
Zlomislic je taraba koju ce Rijeka uskoro prekriziti, milion posto.
nakon dvojice sucica i matanovica, hrvati su u zadnje vrijeme doveli jos par velikih talenata koji su svi porijeklom iz BiH: oliver lukic, mislav cutuk, dino klapija,...
Niti jedan tih momaka bi zaigrao za BiH, prije za Nijemce i Austrijance
Vrlo je jasno, kvalitet ide kod njih a nama ostaju ovi koje ste vidjeli sinoc. Vise nije stvar ni patriotizma nego sportske perspektive iako ja iskreno ne bih nijednog pozvao koji je rodjen ovdje a igrao za njihove mlade selekcije pa dosao kod nas kad je vidio koliko je zapravo nekvalitetan.
jedini gubitak je sucic, kako izgubiti nesto sto nisi nikad ni imao? niti bi ikada dosao u razmatranje
Horkas je dobio drzavljanstvo bih samo zato sto je dosao u zrinjski, pa da ne bude stranac. A generalno nikakve veze ja mislim nema sa BiH, tako da tesko bi bio zainteresiran u ovoj situaciji.adrenaline323 je napisao/la: ↑08 sep 2024, 00:49Martin Zlomislic - golman, brani za rijeku standardno 26 godina
Ali generalno bi mogli pokusati nekada da dovedemo neke srbe ili hrvate sa deficitarnih pozicija koji nemaju nikakve sanse da igraju za maticne drzave i dati im nase bosansko drzavljanstvo da igraju za bih jer oni mogu dobiti lako bosansko drzavljanstvo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Kakva je steta za Omeragica, evo zabio za Svicarce.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
A u jednom trenutku se potaknula ideja o pozivu u reprezentaciju BiH na osnovu njegovih korijena, no čini se da za Kulenovića nema nikakvih dilema i da, unatoč pravu nastupa, neće igrati u dresu Zmajeva.
"Mislim da to ne treba komentarisati", poručio je Kulenović kratko čime je stavio tačku na i.
jbte eto sta su debilni novinari uradili, da nas nebitan lik koji nas uopce nikad nije ni zanimao (samo ga nodi spominjao) ovako odyebe ovom recenicom ko niko nikad, mene je stid, da dozvolis da neko ti o drzavi ovako priča jer pokrenes neku bezveze priču o nekom nastupu za nas totalno nebitnog lika.
pa yebo vam on obitelji kompletne
"Mislim da to ne treba komentarisati", poručio je Kulenović kratko čime je stavio tačku na i.
jbte eto sta su debilni novinari uradili, da nas nebitan lik koji nas uopce nikad nije ni zanimao (samo ga nodi spominjao) ovako odyebe ovom recenicom ko niko nikad, mene je stid, da dozvolis da neko ti o drzavi ovako priča jer pokrenes neku bezveze priču o nekom nastupu za nas totalno nebitnog lika.
pa yebo vam on obitelji kompletne
Pa umjesto koga bi igrao? Bezveze napadac, nije bolji ni od Tabakovica, a kamoli od Demirovica i Dzeke.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To su nasi novinari, umjesto da saznaju sta se desava u nasoj reprezentaciji oni se bave likom koji ce za 3 godine igrat u Slaven Belupu
-
- Kontakt:
Filip Bilbija i Anel Husic bi trebale biti sljedece mete